رفتن به مطلب

فروش غولترین R9 390x دنیا

اشتراک گذاری

Recommended Posts

با  سلام  خدمت همه عزیزان

یک فروند  SAPPHIRE R9 390X TRI-X  8G D5 برای فروش هست .

لینک کارت :

http://www.sapphiretech.com/productdetial.asp?pid=D40475DB-8BD0-40F6-8C33-F12D63272AEC&lang=eng

قیمت مقطوع 2.300.000 . تخفیف نخواین لطفا کارت برای من نیست و صاحبش یک کلامه تو فروش  هم عجله نداره . بخدا من بی تقصیرم ولی خداییش بالا نگفته .

این کارت برای یکی از مشتری های من بوده که در بخش تغذیه دچار ایراد شده بود. علت خرابی از کار افتادن فن سمت راست کارت بود که یکی از بولبرینگ هاش خورد شده بود و باعث ایجاد حرارت اضافه در بخش تغذیه و سوختن یکی از ماسفت ها و دو عدد فیوز یکی از پورت های 8 پین شده بود . ماسفت از چین خرید و تعویض شد و همچنین فیوز ها تعویض شدن .   هر دو بلبرینگ فن تعویض شدن .  و میتونم 100 در 100 تضمین کنم ریبال شده یا هیت خورده نیست . من نیازی به این کارت ندارم وگرنه قطعا خودم این کارتو میخریدم . علت فروش کارت هم نیاز مالی مشتری هست 

نیازی نداره بگم  ولی برای اون دسته از عزیزانی که اطلاع ندارن این کارت قویترین R9  390X دنیاست با بیشترین میزان  GPU CLOCK . این سری از کارت های سافایر محدود تولید شدن و بسیار نایاب هستند 

به هیچ عنوانن ماین نشده و عزیزان میدونن همچین کارتی با مصرف برق 275 وات اصلا برای ماین مناسب نیست 

هرگز اورکلاک نشده خب طبیعیه که اصلا نیازی به اور نداره 

فن ها در سلامت کامل هستن 

کارت سرویس کامل شده اعم از خاک گیری کامل هیت سینک ، قاب فن ها ،خود فن ها و همچنین روغن کاری بولبرینگ فن ها 

خمیر سیلیکون تعویض شده و جنس بسیار مرغوبی روش گذاشته شده

کارت کارتن داره ولی  از لوازمش اطلاعی ندارم چون فروشنده در مشهد هست و هنوز کارتن رو برام ارسال نکردن .

دمای کارت در لود کامل در تست فایر استریک 67 درجه شده که تو عکس مشخصه 

ASIC QUALITY کارت هم  74.4 % که باز هم تو عکس ها مشخصه 

مرد و مردونه کارت خیلییی تمیزه هیچ نیازی نداره سرویسی بشه هر  کی بخره میتونه ببنده رو سیستم و فقط گیم بزنه رو حالت ULTRA 4 K .

'گفتنی ها گفته شد جز اینکه طبق در خواست مشتری اول واریز بعد ارسال و هزینه ارسال با خریدار محترم . کارت پیش منه و میتونید از بازخوردهای منم خیالتون از خرید و ارسال راحت باشه . 

لطفا بحث فنی و غیره هم تو پخ انجام بشه و اگر کسی تاپیک فروش رو خراب کنه متاسفانه مجبورم ریپورت کنم . 

ممنون از توجهتون 

20180807_200515.jpg

20180807_200541.jpg

20180807_200109.jpg

20180807_200143.jpg

20180807_200207.jpg

ویرایش شده توسط mohsen.alizadeh
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام محسن جان خوبی؟
یه لینک از کارت میدی

لینک به دیدگاه

در 4 ساعت قبل، behy گفته است :

سلام محسن جان خوبی؟
یه لینک از کارت میدی

سلام عزیز . اضافه شد 

لینک به دیدگاه

خارج از فروم فروخته شد ختم تاپیک 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...