رفتن به مطلب

دو ولتاژ متفاوت از دو پاور 650 OCPT

Recommended Posts

سلام دوستان

من دو تا پاور رو سیم سبز و مشکیش رو با هم موازی کردم که با هم روشن و خاموش بشند و برای ماین استفاده می کنم

پاور اول رو از لیون گرفتم و به مینبورد و پردازنده و 3 تا گرافیک متصله

پاور دوم رو از فافا گرفتم و فقط به 3 تا گرافیک متصله

پاور لیون ولتاژش به طرز محسوسی کمتر از پاور فافا بود به طوری که مشخص بود فقط به دلیل اینکه قطعات بیشتری رو تغذیه می کنه نیست ، از ترس اینکه قطعات مشکلی پیدا کنند پاور ها رو جا به جا کردم ، حالا پاور فافا به قطعات بیشتری متصل هست اما بازم پاور لیون ولتاژ کمتری داره :

پاور لیون در حالت آیدل : 12.21 و لود 12.16-12.17 (وات ورودی پاور در آیدل 50 وات و در لود 348 وات)

پاور فافا در حالت آیدل : 12.28-12.27 و لود 12.24 (پردازنده هم 8 ترد از 16 ترد تحت لود هست) (وات ورودی پاور در آیدل 123 وات و در لود 450 وات و به 480-490 هم میرسه که ولتاژ میشه 12.23)

--ولتاژ ها هم از یک کابل مولکس بدون بار گرفته شده

چیزی که مشخصه حالا پاور فافا تحت لود بیشتری هست اما بازم ولتاژ پاور لیون کمتره....  

پاور ها رو تک به تک هم تست کردم

پاور لیون بدون هیچ بار 12.21  و پاور فافا 12.8 ولتاژش بود

ترس من از اونجا شروع شد که دیدم یکی از کارت گرافیک ها ولتاژش  11.0 هست  (در نرم افزار HWINFO )  با مولتی متر هم ولتاژ رایزر رو اندازه گیری کردم وضعیت زیاد جالب نبود اما ولتاژ رو یادم نیست حالا که پاور ها رو جا به جا کردم این گرافیک به پاور فافا متصل شده و ولتاژ رو داخل نرم افزار 11.4 نشون میده و ولتاژ رایزر هم 11.8 هست ، مثل اینکه حدود 0.4 گرافیک ولتاژ رو کمتر نشون میده اما در هر حال با این پاور وضعیت بهتری هست و به همین دلیل هم پاور ها رو هم جا به جا کردم که هم پاور بهتر به مین بورد متصل باشه و هم پاوری که فقط 3 گرافیک بهش متصله تحت لود کمتری هست و کمتر نگرانی ایجاد می کنه

--این حالتی که من توضیح دادم و گفتم پاور لیون و پاور فافا فقط به این دلیل بود که پاور ضعیف از قوی مشخص باشه و بتونم بهتر توضیح بدم وگرنه هر دو هنگام خرید آکبند بودند و احیانا جسارت به دوستان لیون کامپیوتر نشه....

ممنون میشم دوستان نظرشون رو بفرمایند

ویرایش شده توسط abc.abc
لینک به دیدگاه

با درود

تا جایی که من میدونم قاعدتا هرچی عدد به ۱۲ ولت نزدیکتر باشه بهتر هست؛ بنظرم پاور فافا داره ولتاژ زیادی میده!!

• لایک 1
لینک به دیدگاه

در 6 دقیقه قبل، danyalbmw گفته است :

با درود

تا جایی که من میدونم قاعدتا هرچی عدد به ۱۲ ولت نزدیکتر باشه بهتر هست؛ بنظرم پاور فافا داره ولتاژ زیادی میده!!

ممنون از توجهتون

اگه طبق تست این پاور بخواهیم مقایسه کنیم پاور لیون ولتاژ کمی رو میده: 

650.thumb.jpg.f5448db30d4e54ce473ecf19b005c355.jpg

GP650B-OCPT_650W_ECOS 5008_Report.pdf

لینک به دیدگاه

مصرف برق ورودی پاور رو هم اندازه کردم که بهتر بشه نتیجه گیری کرد (پست اول ویرایش شد)

در این وضعیتی که پاور ها جا به جا شدن طبق تست پاور لیون بد نیست چون حدود 50 درصد لود مثل همون تست ولتاژ داده

ویرایش شده توسط abc.abc
لینک به دیدگاه

در در 1397/05/18, 14:52:11، abc.abc گفته است :

سلام دوستان

من دو تا پاور رو سیم سبز و مشکیش رو با هم موازی کردم که با هم روشن و خاموش بشند و برای ماین استفاده می کنم

پاور اول رو از لیون گرفتم و به مینبورد و پردازنده و 3 تا گرافیک متصله

پاور دوم رو از فافا گرفتم و فقط به 3 تا گرافیک متصله

پاور لیون ولتاژش به طرز محسوسی کمتر از پاور فافا بود به طوری که مشخص بود فقط به دلیل اینکه قطعات بیشتری رو تغذیه می کنه نیست ، از ترس اینکه قطعات مشکلی پیدا کنند پاور ها رو جا به جا کردم ، حالا پاور فافا به قطعات بیشتری متصل هست اما بازم پاور لیون ولتاژ کمتری داره :

پاور لیون در حالت آیدل : 12.21 و لود 12.16-12.17 (وات ورودی پاور در آیدل 50 وات و در لود 348 وات)

پاور فافا در حالت آیدل : 12.28-12.27 و لود 12.24 (پردازنده هم 8 ترد از 16 ترد تحت لود هست) (وات ورودی پاور در آیدل 123 وات و در لود 450 وات و به 480-490 هم میرسه که ولتاژ میشه 12.23)

--ولتاژ ها هم از یک کابل مولکس بدون بار گرفته شده

چیزی که مشخصه حالا پاور فافا تحت لود بیشتری هست اما بازم ولتاژ پاور لیون کمتره....  

پاور ها رو تک به تک هم تست کردم

پاور لیون بدون هیچ بار 12.21  و پاور فافا 12.8 ولتاژش بود

ترس من از اونجا شروع شد که دیدم یکی از کارت گرافیک ها ولتاژش  11.0 هست  (در نرم افزار HWINFO )  با مولتی متر هم ولتاژ رایزر رو اندازه گیری کردم وضعیت زیاد جالب نبود اما ولتاژ رو یادم نیست حالا که پاور ها رو جا به جا کردم این گرافیک به پاور فافا متصل شده و ولتاژ رو داخل نرم افزار 11.4 نشون میده و ولتاژ رایزر هم 11.8 هست ، مثل اینکه حدود 0.4 گرافیک ولتاژ رو کمتر نشون میده اما در هر حال با این پاور وضعیت بهتری هست و به همین دلیل هم پاور ها رو هم جا به جا کردم که هم پاور بهتر به مین بورد متصل باشه و هم پاوری که فقط 3 گرافیک بهش متصله تحت لود کمتری هست و کمتر نگرانی ایجاد می کنه

--این حالتی که من توضیح دادم و گفتم پاور لیون و پاور فافا فقط به این دلیل بود که پاور ضعیف از قوی مشخص باشه و بتونم بهتر توضیح بدم وگرنه هر دو هنگام خرید آکبند بودند و احیانا جسارت به دوستان لیون کامپیوتر نشه....

ممنون میشم دوستان نظرشون رو بفرمایند

سلام. تا جایی  که بنده از پست های قبلی شما در این فروم و فروم های دیگه متوجه شدم، شما بسیار کنجکاو و اهل ماجراجویی هستید. قبل از شروع  بحث فنی طبق تجربه 12 ساله ای که در این امر داردم،  یک توصیه دوستانه و برادرانه دارم به شما:

این میزان حساسیت و میل به ماجراجویی شما نسبت به قطعات الکترونیکی ممکنه در نهایت باعث بروز خسارت های جبران ناپذیر به سخت افزارهای شما بشه. متاسفانه طی این سال ها بارها موارد مشابه به پستم خورده و تنها کاری که از دست من هم برمیومده ابراز تاسف بوده. به همین دلیل ابتدا پیشنهاد می کنم تا حد ممکن حساسیت هاتون رو کاهش بدید.

•  طبق استاندارد ATX 2.4 اینتل ولتاژ 12V می تونه تا حداکثر %5 تلرانس داشته باشه یعنی محدوده 11.4V - 12.6V محدوده ای کاملاً  امن و تایید شده محسوب میشه. پارامتر به مراتب مهم تر از نزدیک بودن ولتاژ های خروجی نسبت به مقادیر نامی، میزان رگولاسیون ولتاژ از حدود 5 الی 10% توان نامی تا 100% توان نامی پاور هستش. برای مثال : 

پاوری که ولتاژ خروجی شاخه 12V اون از 12.45V در حداقل بار نامی شروع میشه و تا 100% بار نامی این ولتاژ به 12.4V میرسه به مراتب قدرتمند از پاوری هستش که همین ولتاژ در حداقل بار از  12.25V شروع و در بار کامل به 12V میرسه.

در واقع در این تست رگولاسیون پاور اول %0.41  و رگولاسیون پاور دوم حدود %2 هستش.  رگولاسیون ولتاژ کمتر یا به اصطلاح محدوده تنگ تر تغییرات ولتاژ  نشون دهنده عیار بالاتر کیفیت و طراحی یک منبع تغذیه سوئیچینگ هستش.

• بارها و بارها و بارها و بارها عرض کردم به ولتاژ های گزارش شده نرم افزارهای مانیتورینگ اعتماد نکنید. این مقادیر همواره دارای خطای بسیار زیاد و به هیچ وجه قابل اعتماد نیستند.
  • همواره ظرفیت و مقدار نامی قطعات الکترونیکی مانند خازن، مقاومت، مشخصات فنی ترانزیستورها و ماسفت ها و .... دارای تلرانسی استاندارد و در محدوده تعیین شده هستند. همین میزان تلرانس در فرایند تولید انبوه منابع تغذیه سوئچینگ که طیف گسترده ای از قطعات نام برده در اون ها وجود داره باعث تغییر جزئی تنها در سطح ولتاژهای خروجی میشه. مهم اینه که ما ادعا کردیم پاورهای سری OCPT رگولاسیون ولتاژ کمتر از %2 (با مقداری اندک تلرانس )دارند. یعنی افت ولتاژ های اصلی خروجی از حدود 10% تا 100% توان نامی این میزان است. این ادعای است که خیلی از تولید کنندگان پاور به اون اشاره میکنند و در رویوها هم سنجیده میشه.
  • تست منابع تغذیه سوئیچینگ نیاز به ولتاژ ورودی ثابت و عاری از هارمونیک های مزاحم، تجهیزات اندازه گیری معتبر و کالبره شده، Active Load و از همه مهم تر اپراتور متخصص و تحصیل کرده در این حیطه داره.

در صورتی که این قدر به محدوده و رگولاسیون ولتاژ علاقه دارید توصیه می کنم حتماً پاورهای جدید گرین سری OCDG رو تهیه بفرمایید. به لطف کنترل دیجیتال و بسیار سریع در این سری از پاورهای گرین، رگولاسیون ولتاژ به معنای واقعی کلمه خارق العاده و حیرت انگیزه !!

نتیجه تست پاور GREEN GP1350B-OCDG رو در وب سایت رسمی plugloadsolution مشاهده بفرمایید: 

b44356_OCDG-VR.png

همان طور که ملاحظه می کنید رگولاسیون ولتاژ برای شاخه های 3.3V، 5V به ترتیب حداکثر %0.4 و  %0.6 و برای شاخه 12V کمتر از %0.1 هستش!

ویرایش شده توسط Mahdi_Moosavi
  • لایک 5
لینک به دیدگاه

در 5 ساعت قبل، Mahdi_Moosavi گفته است :

سلام. تا جایی  که بنده از پست های قبلی شما در این فروم و فروم های دیگه متوجه شدم، شما بسیار کنجکاو و اهل ماجراجویی هستید. قبل از شروع  بحث فنی طبق تجربه 12 ساله ای که در این امر داردم،  یک توصیه دوستانه و برادرانه دارم به شما:

این میزان حساسیت و میل به ماجراجویی شما نسبت به قطعات الکترونیکی ممکنه در نهایت باعث بروز خسارت های جبران ناپذیر به سخت افزارهای شما بشه. متاسفانه طی این سال ها بارها موارد مشابه به پستم خورده و تنها کاری که از دست من هم برمیومده ابراز تاسف بوده. به همین دلیل ابتدا پیشنهاد می کنم تا حد ممکن حساسیت هاتون رو کاهش بدید.

ممنون از لطفتون ، این مورد رو میدونم اما متاسفانه حساسیتم رو کاریش نمیتونم بکنم (حداقل تا الان که نتونستم بکنم) اما همین باعث شده تا بیشتر یاد بگیرم

نقل قول
  • بارها و بارها و بارها و بارها عرض کردم به ولتاژ های گزارش شده نرم افزارهای مانیتورینگ اعتماد نکنید. این مقادیر همواره دارای خطای بسیار زیاد و به هیچ وجه قابل اعتماد نیستند.

درسته میدونم  ، بنده هم عرض کردم 0.4 با ولتاژی که مولتی متر میزنه فرق میکرده و من مقایسش کردم با زمانی که پاور لیون به عنوان پاور اصلی بود که برق گرافیک رو میزد 11.0 چون ولتاژی که خودم از رایزر گرفتم رو یادم نیومد اما میدونم در هر حالت زیاد جالب نبوده ، و اتفاقی که بود وقتی پاور لیون به عنوان پاور اصلی بود از مولکس بدون بار ازش تست نگرفتم ببینم ولتاژ پاور چنده و الان هم دیگه حوصلم نذاشت دوباره همه ی کابل ها رو جا به جا کنم 

اگه فک می کنید پاور لیون با تست 100 درصد لود ولتاژش زیر 12 نمیاد دیگه بیخیال تست بیشتر میشم (کلا این احتمالهم  وجود نداره که ولتاژ حالت آیدل با لود 100 درصد بیش از 2 درصد تفاوت داشته باشه؟)

دو سوال هم از خدمتتون داشتم ، چرا جای 11.4 که پروتکشن احتمالا روی این مقدار فعال میشه یک ولتاژ بالاتر در نظر گرفته نمیشه که طبق استاندارد ولتاژ بالای 11.4 به قطعات برسه؟ مثلا پروتکشن روی 11.7 باشه که با تلفات سیم و سوکت و... به قطعات 11.4 تضمینی برق برسه

و سوال دوم آیا درصد ولتاژ رگولاسیون 2 درصد میتونه نشانه ای از این باشه که ریپل پاور هم زیر 2 درصد هست یا ربطی به هم نداره؟ (سوالم کلی هست و مربوط به همین پاور نمیشه)

در 5 ساعت قبل، Mahdi_Moosavi گفته است :

همان طور که ملاحظه می کنید رگولاسیون ولتاژ برای شاخه های 3.3V، 5V به ترتیب حداکثر %0.4 و  %0.6 و برای شاخه 12V کمتر از %0.1 هستش!

واقعا عالی بود...... اگه زمانی که میخواستم ocpt بگیرم سری ocdg به بازار عرضه شده بود حتما جای این دو پاور از این سری خریداری میکردم...

لینک به دیدگاه

در 16 ساعت قبل، abc.abc گفته است :

اگه فک می کنید پاور لیون با تست 100 درصد لود ولتاژش زیر 12 نمیاد دیگه بیخیال تست بیشتر میشم (کلا این احتمالهم  وجود نداره که ولتاژ حالت آیدل با لود 100 درصد بیش از 2 درصد تفاوت داشته باشه؟)

من در این مورد نظری ندارم. باید پاور مورد نظر رو شخصاً تست کنم.

نقل قول

دو سوال هم از خدمتتون داشتم ، چرا جای 11.4 که پروتکشن احتمالا روی این مقدار فعال میشه یک ولتاژ بالاتر در نظر گرفته نمیشه که طبق استاندارد ولتاژ بالای 11.4 به قطعات برسه؟ مثلا پروتکشن روی 11.7 باشه که با تلفات سیم و سوکت و... به قطعات 11.4 تضمینی برق برسه

تغییر محدوده پروتکشن های OVP و UVP در پاورهای آنالوگ  نیاز به تغییر مقاومت های بایاسینگ تراشه سوپروایزر منبع تغذیه داره. این محدوده برای تمامی تولیدات جهانی مقداری استاندارد هستش و تغییر اون موجب کاهش Efficiency و افزایش محدوده رگولاسیون ولتاژ میشه.

باز هم خدمتتون عرض می کنم این میزان حساسیت شما تنها موجب درگیری ذهنی و اذیت شدن شما میشه.

نقل قول

و سوال دوم آیا درصد ولتاژ رگولاسیون 2 درصد میتونه نشانه ای از این باشه که ریپل پاور هم زیر 2 درصد هست یا ربطی به هم نداره؟ (سوالم کلی هست و مربوط به همین پاور نمیشه)

خیر. این دو پارامتر هیچ ارتباطی با یکدیگر ندارند. میزان ریپل و نویز ولتاژ شاخه های خروجی با واحد میلی ولت (mv) بیان میشه.

• لایک 1
لینک به دیدگاه

در در 1397/05/19, 16:53:21، Mahdi_Moosavi گفته است :

من در این مورد نظری ندارم. باید پاور مورد نظر رو شخصاً تست کنم.

تغییر محدوده پروتکشن های OVP و UVP در پاورهای آنالوگ  نیاز به تغییر مقاومت های بایاسینگ تراشه سوپروایزر منبع تغذیه داره. این محدوده برای تمامی تولیدات جهانی مقداری استاندارد هستش و تغییر اون موجب کاهش Efficiency و افزایش محدوده رگولاسیون ولتاژ میشه.

باز هم خدمتتون عرض می کنم این میزان حساسیت شما تنها موجب درگیری ذهنی و اذیت شدن شما میشه.

خیر. این دو پارامتر هیچ ارتباطی با یکدیگر ندارند. میزان ریپل و نویز ولتاژ شاخه های خروجی با واحد میلی ولت (mv) بیان میشه.

سلام مجدد

ممنون از لطفتون

امروز فرصت شد پاور لیون رو تستش کردم ، همونطور که گفته بودم پاور لیون زمانی که به عنوان پاور اول بود از کابل بدون بار ولتاژ ازش نگرفته بودم و فقط دیدم ولتاژ ته کابل پایین هست که من رو حساس کرده بود و پاور ها رو جا به جا کردم و پاور لیون رو پاور دوم گذاشتم

پاور لیون جدا از بحث تلرانس قطعات که مقداری ولتاژش پایینتر هست با تستی که کردم مشکلی درش ندیدم

به این صورت تست کردم که خروجی برق در حدی بشه که قبلا به عنوان پاور 1 بوده که ببینم افت ولتاژش زیاد هست یا خیر

در همین حالت که به عنوان پاور دوم متصل هست یک عدد لامپ جلو ماشین مدل H4 12v 100/90W - p43T بهش متصل کردم

در حالت لود سیستم (سه گرافیک به این پاور متصل هست) 348 وات ورودی پاور هست ، ولتاژ پاور 12.16-12.17

در حالت لود + نور پایین ، ورودی پاور 442وات ،  ولتاژ 12.15

در حالت لود + نو بالا ، ورودی 419 وات ، ولتاژ 12.16-12.15

در حالت لود + در هر دو حالت همزمان ، ورودی 508 وات ، ولتاژ 12.14

خداروشکر مشکلی ندیدم بیش از این هم نیاز نبود تست کنم چون در حالتی که به عنوان پاور اول کار میکرد هم ، در همین حدود ورودی میگرفت

نکته ی جالبی که بودزمانی که زدم هر دو حالت (نور بالا و نور پایین) با هم کار کنه (سیم مثبت متصل بود فقط منفی رو متصل کردم که همزمان روشن شه) پاور پروتکشنش عمل کرد و چون پاور دوم از مدار خارج شد سیستم فریز شد و سیستم رو خاموش کردم از برق کشیدم و دوباره سیستم رو روشن کردم که پاور دوم روشن شه و اینبار اول منفی رو متصل کردم بعد هر حالت سو بالا یا پایین رو تک به تک روشن کردم که در یک لحظه فشار به پاور نیاد که پروتکشن عمل نکنه ، فقط نفهمیدم ولتاژش ی لحظه کم شد که عمل کرده یا اشتباهن تشخیص اضافه بار داده

در هر حال ممنون از شما

ویرایش شده توسط abc.abc
لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...