رفتن به مطلب

مشکل در قسمت protect zussman مرحله ی 3 stronghold بازی cod ww2

اشتراک گذاری

Recommended Posts

درود خدمت دوستان عزیز گیمر که با این وضعیت هنوزم گیم میزنن:D

من چند روزی ست بازی کال آف ww2رو دان کردم و با ورژن 1803 پرو  مشکل داشت همانند فورزا هنگ و کرش و فریز با هم میکرد ! کلا مثل اینکه سیستمم ایست قلبی میکرد با هیچ ترفندی (مثل زدن دکمه ی ویندوز و اکسیت کردن از تسک منیجر و یا زدن کنترل آلت و دیلیت و رفتن و باز کردن تسک منیجر و end task کردن که اصلا نمیرفت توی محیط ویندوز و محیط کنترل الت و دیلیت !) بر نمیگشت ! مجبور میشدم دکمه ی ریست رو بزنم ! خلاصه ورژن

Windows.10.Business.ME.v1803.MSDN.VL.x64.July2018 دانلود کردم و در ستاپ Windows 10 Pro For Workstations نصب کردم چون گفتم شاید مال ورک استیشن هاست باید سبک باشه . خلاصه کورتانا رو در ستاپ انداختم دور و درایور های بی مورد مثل فست بوت و گیمینگ اپ رو نصب نکردم . دمای سیستمم در بیکاری دو درجه آمد پایین! و مشکل لگ در فورزا و کال آف حل شد و سیستمم هم در یک چشم بهم زدن بوت میشه .

خب رفتم گیمینگ و مرحله ی protect zussman که باید با اسنایپر کمک کنی در اخر که تانگ ها با یه ماشین میان همشون رو میزنم ولی هدفها از از همونجا میمون و هدفها بغدی که سمت راست پرچم نازی هاست نمیرن!!!!! حتا دو نفرشون فقط یه قسمت ازکلاهشون پشت گلگیر جلوی ماشین هاست میزنم ولی اصلا تکون نمیخوره و هیچ شکل تیری نمیاد طرف مراقبت هم اصلا تیری نمیزنه !!!!! کرک بازیم هم ریلودد هست! و سختی بازیمم رژولار . یه بار هم نفرات در تانکها رو شمردم و زدم ولی بازم نمیره ! ممنون

لینک به دیدگاه

کرک یه ورژن دیگه مثل کور پک یا فیت گرل رو جایگزین کنید.

اگر جواب نداد یه نسخه دیگه رو دانلود کنید

لینک به دیدگاه

در 7 ساعت قبل، vahidsamaili63@gmail.com گفته است :

کرک یه ورژن دیگه مثل کور پک یا فیت گرل رو جایگزین کنید.

اگر جواب نداد یه نسخه دیگه رو دانلود کنید

این کارو نکردم و چون یه قسمت مونده بود استرانگ هولد تموم بشه رفتم سیو 100 ریختم رفتم مرحله ی بعدی!!!!!:D

لینک به دیدگاه

در 53 دقیقه قبل، Amir.s.b گفته است :

این کارو نکردم و چون یه قسمت مونده بود استرانگ هولد تموم بشه رفتم سیو 100 ریختم رفتم مرحله ی بعدی!!!!!:D

اینم خوش یه راه حلیه

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...