رفتن به مطلب

فروش باندل 6700k و maximus viii hero

Recommended Posts

با درود خدمت دوستان و اساتید گرامی

یک عدد برد maximus viii hero با سی پی یو 6700k بصورت باندل  برای فروش قرار داده میشود

20180810_141359.thumb.jpg.16fac4c1afd5234336ebd899e7da1a9f.jpg

باندل بسیار پر کارکرد میباشد و دوسال هست که روی سیستمم تقریبا ۲۴/۷ روشن بوده ولی خوب فشاری عملا روش نبوده بجز چند مدتی که برای انکدینگ ویدیو ازش استفاده کردیم و دیدیم واقعا کم میاره نتیجتا یه سیستم سوکت ۲۰۱۱ گرفتیم دیگه این استفاده ای نشد(البته اورکلاک هم کردیمش تا ۴.۶ ببینیم چند مرده حلاجه دیدیم صرفه نداره?)

متعلقات مادربرد کامل هستش و سی پی یو هم همینطور(البته تعداد کابل های ساتا رو نمیدونم شاید یکی دوتاش کم باشه و جعبه سی پی یو ام کمی ضرب خوردگی داره)

گارانتی سازگار هم تا برج ۱ سال ۲۰۱۹ داره

20180810_154124.thumb.jpg.98247d7ba1ba8fcc0c687ff5486bd61a.jpg20180810_154100.thumb.jpg.9824ff60815919000c630306583122de.jpg

بسیارد مادربرد خوبی بوده توی این چندسال که استفاده میشده و اصلا سر هیچ مسله ای اذیتی نداشته؛ استفاده ی گیمینگ هم عملا نشده به اون شدت صرفا برای دانلود شبانه سیستم روشن بوده، کیفیت کارت صدای آنبوردش هم که حرف نداره از بهترین کارت صدا های 2015 بوده(طبق گفته ی شرکت سازنده)

قیمت هم به دلیل اجازه ادیت ندادن پست اول در پست بعدی قرار داده شد؛ باندل هم کاملا برای خودم هست الکی نمیگم برای کسه دیگست که تخفیف ندم??

ضمن اینکه دوستان؛ حق اینکه بنده از فروش منصرف بشم رو هم برای خودم محفوظ میدونم

اسپم و زدن تو سر مال و گفت و گو درباره آب و هوای شهر خودتون در تاپیک کاملا آزاد هست و به قید قرعه به شرکت کننده ها در بحث هیچی داده نمیشود ???

ویرایش شده توسط danyalbmw
اصلاح بنده آخر
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 50 دقیقه قبل، danyalbmw گفته است :

ضمن اینکه دوستان؛ بنده حق دارم به هرکی دوست داشتم بفروشم زیر و یا روی آخرین قیمت پیشنهادی و حتی حق اینکه بنده از فروش منصرف بشم رو هم برای خودم محفوظ میدونم

با این بندی که در پست اول نوشتید واقعا توقع دارید کسی پیشنهاد هم بده ؟ :D

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، Behzad Tak گفته است :

با این بندی که در پست اول نوشتید واقعا توقع دارید کسی پیشنهاد هم بده ؟ :D

?? حالا ما که قصد منصرف شدن نداشتیم ولی صرفا نوشتیم دوستان مطلع باشن یه وقت کدورتی پیش نیاد! چون ازون ور قرض گرفتیم برای خرید سیستم ۲۰۱۱ و...

ولی کاش پست اول تاپیک رو اشغال نمیکردید قصد قرار دادن قیمت رو داشتیم?(البته شما سرور هستید)

قیمت پایه: ۲۵۰۰??

قیمت فوری: ۶ گام بالاتر از آخرین پیشنهاد

گام:۵۰تومن!

اتمام مزایده ۲۴ ساعت بعد از آخرین پیشنهاد ?

فروش برد و سی پی یو جداگانه مقدور نیست مگر اینکه برای هر دو خریدار باشه که دو خریدار میتونن مبلغ‌رو به طریقی بین خودشون قسمت کنن

ویرایش شده توسط danyalbmw
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 8 دقیقه قبل، danyalbmw گفته است :

1f601.png1f601.png حالا ما که قصد منصرف شدن نداشتیم ولی صرفا نوشتیم دوستان مطلع باشن یه وقت کدورتی پیش نیاد! چون ازون ور قرض گرفتیم برای خرید سیستم ۲۰۱۱ و...

ولی کاش پست اول تاپیک رو اشغال نمیکردید قصد قرار دادن قیمت رو داشتیم1f601.png(البته شما سرور هستید)

قیمت پایه: ۲۵۰۰1f914.png1f914.png

قیمت فوری: ۶ گام بالاتر از آخرین پیشنهاد یا قیمت پاییه

گام:۵۰تومن!

اتمام مزایده ۲۴ ساعت بعد از آخرین پیشنهاد 1f601.png

فروش برد و سی پی یو جداگانه مقدور نیست مگر اینکه برای هر دو خریدار باشه که دو خریدار میتونن مبلغ‌رو به طریقی بین خودشون قسمت کنن

اگر نوشته بودید امکان انصراف هست هیچ مشکلی نبود ولی چیزهای دیگر هم نوشتید !

فکر کنید مثلا من پیشنهاد میدم و کسی بالاتر هم پیشنهاد نمیده مثلا اونوقت شما طبق این نوشته میائید و میگید چون از قیافت خوشم نمیاد به شما نمیفروشم و تو پست اول هم نوشتم به هر کسی دوست داشته باشم میفروشم .

به نظرتون این نوشته و این شرط و شروط درسته مخصوصا که تاپیک هم مزایده هست و .... ؟!

لینک به دیدگاه

در 3 دقیقه قبل، Behzad Tak گفته است :

اگر نوشته بودید امکان انصراف هست هیچ مشکلی نبود ولی چیزهای دیگر هم نوشتید !

فکر کنید مثلا من پیشنهاد میدم و کسی بالاتر هم پیشنهاد نمیده مثلا اونوقت شما طبق این نوشته میائید و میگید چون از قیافت خوشم نمیاد به شما نمیفروشم و تو پست اول هم نوشتم به هر کسی دوست داشته باشم میفروشم .

به نظرتون این نوشته و این شرط و شروط درسته مخصوصا که تاپیک هم مزایده هست و .... ؟!

چشم جناب تک فقط بخاطر شما بقیشو پاک میکنم?

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 3 دقیقه قبل، danyalbmw گفته است :

چشم جناب تک فقط بخاطر شما بقیشو پاک میکنم1f601.png

به خاطر من نه بلکه به خاطر خودتون و برای احترام به دیگران B|

در 21 دقیقه قبل، danyalbmw گفته است :

قیمت پایه: ۲۵۰۰1f914.png1f914.png

و برای اینکه زیادی آف تاپیک نشه به قیمت پایه پیشنهاد میدم ;)

لینک به دیدگاه

در 15 دقیقه قبل، Behzad Tak گفته است :

به خاطر من نه بلکه به خاطر خودتون و برای احترام به دیگران B|

و برای اینکه زیادی آف تاپیک نشه به قیمت پایه پیشنهاد میدم ;)

به به چه سعادتی بشه با استاد تک معامله داشته باشیم

پایه برای شما

لینک به دیدگاه

در 3 دقیقه قبل، alint گفته است :

2600

به به استاد نعیمی بزرگوار!چه عجب شما رو توی تاپیکمون میبینیم!?

تا اینجا برای شما

لینک به دیدگاه

دوستان مزایده به پایان رسیده لطفا در پخخ پیشنهاد ندید چه بالای پایه چه زیر پایه؛در صورت انصراق هردو خریدار مجدد مزایده به جریان خواهد افتاد!

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 45 دقیقه قبل، danyalbmw گفته است :

دوستان مزایده به پایان رسیده لطفا در پخخ پیشنهاد ندید چه بالای پایه چه زیر پایه؛در صورت انصراق هردو خریدار مجدد مزایده به جریان خواهد افتاد!

در صورت انصراف برنده مزایده من همواره خریدارم ( این رو گفتم که دوستان بدونن دیگه مزایده به جریان نخواهد افتاد :D)

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...