رفتن به مطلب

بشتابید - از ایده تا اجر در حال نهایی شدن...

اشتراک گذاری

Recommended Posts

درود دوستان

یه ابسرد کن قدیمی خانگی داشتم که استفاده ای ازش نمیشد و الان  بازش کردم

ایده ای به ذهنم امد اینکه ازش برای خنک سازی سیستمم استفاده کنم

گفتم قبلش پیشنهاد شما دوستان رو هم بدونم

و اینکه واسش یه قاب هم باید دروست کنم ولی از جنس چی ؟ چوب ؟

هر انچه به ذهنتون می یاد رو پیشنهاد بدین ممنون میشم

الان دارم تستش میکنم ببینم خنک کنندگیش چقده ... اینم عکسش ...

send.jpg

ویرایش شده توسط invoker
لینک به دیدگاه

• ارسال 52
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

فکرت خوبه. نمیخوام نا امیدت کنم ولییی
فکرشم نکن. بسیار کنده. باید یه ساعت زودتر بزاری خنک کنه بعد بری سیستمو روشن کنی که بعدشم اینقدر سریع اب گرم میشه که باز این جوابگو نیست.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، hamed_crazy گفته است :

فکرت خوبه. نمیخوام نا امیدت کنم ولییی
فکرشم نکن. بسیار کنده. باید یه ساعت زودتر بزاری خنک کنه بعد بری سیستمو روشن کنی که بعدشم اینقدر سریع اب گرم میشه که باز این جوابگو نیست.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

اتفاقعا فکر اونجاشم کرده بودم واسه مخزنی که اب بهش برسونه میخوام از کلمن استفاده کنم و داخلش یه یخ کوچیک میندازم و ... :)

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، ali lotfi گفته است :

تا 2 ماه دیگه هوا گرم نیست بگذرون

منتطقه شما بله ولی اینجا (جنوب استان فارس-لارستان) تا برج 10 هم گرمه :D

لینک به دیدگاه

در 4 ساعت قبل، invoker گفته است :

درود دوستان

یه ابسرد کن قدیمی خانگی داشتم که استفاده ای ازش نمیشد و الان  بازش کردم

ایده ای به ذهنم امد اینکه ازش برای خنک سازی سیستمم استفاده کنم

گفتم قبلش پیشنهاد شما دوستان رو هم بدونم

و اینکه واسش یه قاب هم باید دروست کنم ولی از جنس چی ؟ چوب ؟

هر انچه به ذهنتون می یاد رو پیشنهاد بدین ممنون میشم

الان دارم تستش میکنم ببینم خنک کنندگیش چقده ... اینم عکسش ...

send.jpg

درود 

این چیزی که تو عکس میبینم ، موتور یخچال نداره و از المان خنک کننده استفاده شده ، و با ولتاژ DC کار میکنه (اون برد الکترونیکی هم پاور سویچینگ است) ، اگه ولتاژ دوسر المان برعکس کنی ، بجای اینکه خنک کنه ، گرم میکنه.

شما اون قسمت هیت سینک الومنیومی باز کن (المان رو اون قطعه بسته شده است) و اون موقع نسبت به امکاناتت فکر کن ببین باید چکار کنی.

لینک به دیدگاه

سلام

ایده باحالیه فقط یه نکته ...  از این آب سرد کن توی مسیر یک واتر کولر استفاده بکن و تنهایی و مستقل به سیستم متصلش نکن.یعنی این آب سرد کن و میتونی توی مسیر واتر کولر، بعد از رادیاتور قرار بدی تا بعد از اینکه آب از رادییاتور عبور کرد و خنک شد وارد این آب سرد کن بشه و دماش پایینتر بیاد.اینطوری راندمان کار بالا میره و احتمالا دمای مناسبی هم بتونی بگیری.

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، ali-0098 گفته است :

درود 

این چیزی که تو عکس میبینم ، موتور یخچال نداره و از المان خنک کننده استفاده شده ، و با ولتاژ DC کار میکنه (اون برد الکترونیکی هم پاور سویچینگ است) ، اگه ولتاژ دوسر المان برعکس کنی ، بجای اینکه خنک کنه ، گرم میکنه.

شما اون قسمت هیت سینک الومنیومی باز کن (المان رو اون قطعه بسته شده است) و اون موقع نسبت به امکاناتت فکر کن ببین باید چکار کنی.

میدونم دوست عزیز اتفاقعا" خوبی کار همینجاست چون شدیدا" وزنش کمه ! و بهتر از اون سرمایشش هیچ فرقی با ساختار موتور ابسرد کن نداره ...

در خصوص برق هم تا الان چند بار جا به جا از پریز به پریز دیگه ای کردم و هیچ مشکلی نداشته ...

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، omid.gh گفته است :

سلام

ایده باحالیه فقط یه نکته ...  از این آب سرد کن توی مسیر یک واتر کولر استفاده بکن و تنهایی و مستقل به سیستم متصلش نکن.یعنی این آب سرد کن و میتونی توی مسیر واتر کولر، بعد از رادیاتور قرار بدی تا بعد از اینکه آب از رادییاتور عبور کرد و خنک شد وارد این آب سرد کن بشه و دماش پایینتر بیاد.اینطوری راندمان کار بالا میره و احتمالا دمای مناسبی هم بتونی بگیری.

درود ولی اشتباه کار اینجاست که الانشم دماش بیش از حد واسه خنک کنندگی پایین هست (+15 میشه همون دمای که شما از ابسرد کن خونه اب میخوری خنک خنکه :) ) ولی بدی کار اینجاست با مثال راحت تر میشه توضح داد عینه این میمونه که شما داخل یه لیوان استیل اب بخوری دیدی دیواره لیوان انگار مرطوب میشه ؟ همین مشکل تو رادیات و لوله های مسی می افته که شدیدا" خطرناکه ...

لینک به دیدگاه

در 12 ساعت قبل، invoker گفته است :

در خصوص برق هم تا الان چند بار جا به جا از پریز به پریز دیگه ای کردم و هیچ مشکلی نداشته ...

منظورم سیم مثبت منفی  خود المان هست اگه برعکس کنی بجای اینکه سرد کنه گرم میکنه.

عملکرد آب گرم و آب سردش بر همین اساس است.

لینک به دیدگاه

در 5 ساعت قبل، ali-0098 گفته است :

منظورم سیم مثبت منفی  خود المان هست اگه برعکس کنی بجای اینکه سرد کنه گرم میکنه.

عملکرد آب گرم و آب سردش بر همین اساس است.

در اون صورت بله ...

لینک به دیدگاه

ام روز از صبح تا همین الانی در گیر ساخت یه قاب واسش بودم که الحمدالله اونطور که میخواستم شد ...

عکس هاش و فردا میذارم

لینک به دیدگاه

خب ...

بیشتر دوستام که الحمدالله جای پیشنهاد فقط انتقاد کردن :D

ولی ما تلاش خودمون رو کردیم و تا اینجا پیش رفتیم ... کارای قاب چوبی به خوبی پیش رفت و اونطوز که میخواستم شد

تا حد امکان سعی کردم تخصصی پیش برم و واسه تمام چیزای که نیازه جا بذارم عینه دکمه روشن و خاموش و صد البته چراغ سبزش که مشخص شه در حال سرد کردن است :D

6 تیگه چوب ام دی اف 30 تومن شد :| تازه اینم میدادم واسم دروست کنن (که البته شبی به چیزی که من دروست کردم نمیشه و همش رو منگنه میزنه) حداقل 60-70 تومن خرج میشد

در خصوص اون دو لوله بالای ابسرد کن / یکیش واسه ورودی اب هست یکیش واسه خروجی اب و لی یه خروجی هم  پایین مخزن هست واسه اینکه  جابه جاش کنی تمام مخزن رو خالی کنی واسه همین من از پایین واسه برداشتن اب انتجاب کردم چونکه دیگه نیاز به پمپ هم نیست (اگه پمپ هم بخوام میشه از پمپ شیشه شور پراید هم استفاده کرد که 20 تومن بیشتر نیست :D )

اون شیر پایین هم شیر کولر ابیه گفتم کمی حال و هوای خدمونی داشته باشه :D

و اما بس شیرین کولینک خود سیستم ! که من از کولری که گذاشته بودم واسه اینکار استفاده کردم (جواب سوال خیلی هام دادم اینکه لوله های مسی رد شده وسط کولر ها توخالیه :D و هیچی جزو هوا هم توش نیس و نبود

لوله مسی و سرش بریدم و انتهای اونم همینطور که اب داخل روله بچرخه و مجددا" برگرده داخل ابسرد کن ...

کار تمام نیست ! جلو و پشت قاب هنوز مونده همچنین یه رنگ امیزی

و همینطور الباقی کار ... تا اینجاش لااقل نظر بدین :D

IMG_20180812_163145.jpg

IMG_20180812_163204.jpg

IMG_20180812_163251.jpg

ویرایش شده توسط invoker
لینک به دیدگاه

در 4 ساعت قبل، invoker گفته است :

خب ...

بیشتر دوستام که الحمدالله جای پیشنهاد فقط انتقاد کردن :D

ولی ما تلاش خودمون رو کردیم و تا اینجا پیش رفتیم ... کارای قاب چوبی به خوبی پیش رفت و اونطوز که میخواستم شد

تا حد امکان سعی کردم تخصصی پیش برم و واسه تمام چیزای که نیازه جا بذارم عینه دکمه روشن و خاموش و صد البته چراغ سبزش که مشخص شه در حال سرد کردن است :D

6 تیگه چوب ام دی اف 30 تومن شد :| تازه اینم میدادم واسم دروست کنن (که البته شبی به چیزی که من دروست کردم نمیشه و همش رو منگنه میزنه) حداقل 60-70 تومن خرج میشد

در خصوص اون دو لوله بالای ابسرد کن / یکیش واسه ورودی اب هست یکیش واسه خروجی اب و لی یه خروجی هم  پایین مخزن هست واسه اینکه  جابه جاش کنی تمام مخزن رو خالی کنی واسه همین من از پایین واسه برداشتن اب انتجاب کردم چونکه دیگه نیاز به پمپ هم نیست (اگه پمپ هم بخوام میشه از پمپ شیشه شور پراید هم استفاده کرد که 20 تومن بیشتر نیست :D )

اون شیر پایین هم شیر کولر ابیه گفتم کمی حال و هوای خدمونی داشته باشه :D

موفق باشی عزیز - کارت عالیه . فقط پمپ شیشه شور ماشین برای استفاده ی لحظه ای ساخته شده و اگر شما چند ساعت مدام روشن نگهش دارین میسوزه.

میتونی از پمپ آکواریوم استفاده کنی که برای استفاده ی 24 ساعته طراحی و ساخته شده که البته گرون تر هم هست.

لینک به دیدگاه

در 45 دقیقه قبل، (WarCraft) گفته است :

میتونی از پمپ آکواریوم استفاده کنی که برای استفاده ی 24 ساعته طراحی و ساخته شده که البته گرون تر هم هست.

و البته سرصدا هم داره!!

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، (WarCraft) گفته است :

موفق باشی عزیز - کارت عالیه . فقط پمپ شیشه شور ماشین برای استفاده ی لحظه ای ساخته شده و اگر شما چند ساعت مدام روشن نگهش دارین میسوزه.

مرسی عزیز دل ... :)

والا مشکل پوله پ.ل مگرنه خیلی کارا میشه کرد

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، testaccount گفته است :

داداش با این سیستمتو به کشتن خواهی داد، نکن!

نه بابا کاملا امنه و اصلا نشتی پیدا نمیکنه اگه خوب بستش بزنی لوله های ورودی و خروجی ...

لینک به دیدگاه

در 23 دقیقه قبل، rambo.2020 گفته است :

خیلی مشتاقم ببینم نتیجه ی کار چی میشه!

نتیجه کار همین الانشم مشخصه :D

ولی متاسفانه کمی مشکلات محدود کننده دارم که شاید عملیات و بخوبی پیاده نکنم و شایدم موجب به کنسل شدنش شه

تا همینجاشم کلی هزینه شده ولی خب می ارزه واسه یه اورکلاکر میتونه محشر باشه

ویرایش شده توسط invoker
لینک به دیدگاه

?

فقط اول رو ی سیستم ارزون تست کنید لدفن 

پروژه بعدیتون از اینا بسازین  alphacool eiszeit 

لینک به دیدگاه

در 10 ساعت قبل، chaning گفته است :

1f44f.png

فقط اول رو ی سیستم ارزون تست کنید لدفن 

پروژه بعدیتون از اینا بسازین  alphacool eiszeit 

والا مشکل همینجاست که خودم سیستم دیگه ای ندارم واسه تست

واسه پروژه بعدی چیزه خوبی بنظر می یاد ولی بنظرم کمی پر هزینه میتونه باشه و اینکه دماش بیش ار حد پایین میشه که این خودش مشکلات زیادی و میاره عینه رطوبت و ...

توجیح اقتصادی هم که دیگه .... 1 تومنی تو ایران پیاده میشه :D

من اگه 1 تومن داشتم الان زن گرفته بودم :D:D:D

لینک به دیدگاه

• 1 ماه بعد...

سلام مجدد ...

اقا خیلی وقت پیش این پروژه رو به اتمام رسوندم ولی متاسفانه وقت نشد اپلود کنم

یه ابسرد کن مشت ازش ساختم و الان یه 10 روزیه که گذاشتمش تو اتاق داره کار میکنه و کل خانواده هم ازش راضی ان و دیگه کلمن ابی رو گذاشتیم کنار (تو اتاق خواب)

بهتر از این فکر نکنم با این اوضاع بد اقتصاد میشد دروسش کرد سعی  کردم حد امکان هزینه خاصی نداشته باشه ! الان یه پیچ MDF شده 120 تومن دیگه تا تهش بخون ...

دیروز رفتم ابسرد کن رو میزی سراغ گرفتم 420 تومن / اونی که داخل خونه ها استفاده میشه و کاملش الان شده 1700 یعنی این الان 400 می ارزه :D

تازه فضا هم نمیگیره و بسیار سبک و کار امده جون میده واسه مغازه تا 3 لیوان هم ابش خنکه خنکه ... بیشتر از اینم که دیگه یفرد نمیخوره تازشم اونجاها هوا عینه اینجا گرم نیس تشنه نمیشه ادم

اینم عکس زمانی که رنگ امیزیش میکردم ...

جلوشم واسه اینکه تهویه هوا داشته باشه از اهن پشت خوده ابسرد کن استفاده کردم بدون هزینه و شک (بوی ابسرد کن هم بده) :D

فقط مخزن اب و عشقه همینو 4 تومن خریدم :D

والا دیگه بهتر از این پیدا نکردم

-----------------------

خب نظر بدین دوستان چطوره ؟

IMG_20180904_185323.jpg

لینک به دیدگاه

در در 1397/05/22, 12:03:39، invoker گفته است :

من اگه 1 تومن داشتم الان زن گرفته بودم :D:D:D

من الان بهت 1 تومن بدم میری زن بگیری؟ ??

لینک به دیدگاه

در 43 دقیقه قبل، invoker گفته است :

سلام مجدد ...

سیستم کولینگ چی شد؟ کامپیوتر کو پس ?

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...