رفتن به مطلب

مشکل من در بازی GTA SA

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام . نسخه GTA من اورجیناله یعنی بدون دستکاری و اضافات و ...chewing.gifو فقط فایل Audio فارسی رو از گوگل دان کردم و ریپلیس کردم . ( حتی بدون کرک )
ولی چرا نمیتونم روی آخرین تنظیمات بازی کنم ؟ افت فریم بدی میده مخصوصا در شهر لس سانتوس ( در منطقه Ganton ) cry3.gif. توی سن فیرو فریمش خوبه (70-90) لاس ونتوراس هم متوسطه ولی لس سانتوس فریمش تا 40 و مناطق جنوبی Ganton حتی زیر 30 هم افت میکنه .icon_eek.gif

مشخصات سیستمم : Win 7 64bit SP1 - Core i5 2320 3.00GHz - GT 730 2GB GDDR3 128bit - Ram 8GB (2x4GB) 1333 DDR3 - Power Green 430W - HDD 500GB 7200
به نظرم با این گرافیک و سیستم یه همچین بازی نباید روی آخرین تنظیمات افت فریم داشته باشهicon_eek.gificon_sad.gif!!!

لینک به دیدگاه

سلام 

تو آپشن گزینه frame limiter  روشن هست یا خیر؟ اگر پاسخ مثبت هست پس off کن

anti aliasing رو چند گذاشتی؟اگر روی ماکزیمم هست (3x)  کمترش کن!

ولی اصولا باید بر عکس باشه مثلا داخل شهر ها فریم بالاتر بگیری ولی تو نواحی کوهستانی و جنگلی به دلیل پوشش گیاهی فریم باید کمترشه البته رو سیستم های زغالی!!

visual fx quality هم رو تمامی مواردش (low-medium-high-very high) امتحان کن.

اگر درست نشد به نظرم امکان داره مشکل از هارد باشه چون خودم قبلا روی مکستور 80 گیگ داغون بازی می کردم وقتی توی شهر شلوغ میشد بازی لگ میزد و بعضی خانه ها و جاده ها غیب یا سفید می شدند(تکسچر دیر لود می شد)

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، arminas گفته است :

سلام 

تو آپشن گزینه frame limiter  روشن هست یا خیر؟ اگر پاسخ مثبت هست پس off کن

anti aliasing رو چند گذاشتی؟اگر روی ماکزیمم هست (3x)  کمترش کن!

ولی اصولا باید بر عکس باشه مثلا داخل شهر ها فریم بالاتر بگیری ولی تو نواحی کوهستانی و جنگلی به دلیل پوشش گیاهی فریم باید کمترشه البته رو سیستم های زغالی!!

visual fx quality هم رو تمامی مواردش (low-medium-high-very high) امتحان کن.

اگر درست نشد به نظرم امکان داره مشکل از هارد باشه چون خودم قبلا روی مکستور 80 گیگ داغون بازی می کردم وقتی توی شهر شلوغ میشد بازی لگ میزد و بعضی خانه ها و جاده ها غیب یا سفید می شدند(تکسچر دیر لود می شد)

Frame Limiter که Off هست .

anti aliasing هم x3 هست ( مکس ) . اگه کمش کنم لبه ها حالت دندونه ای میگیره ولی واقعا حالا به خاطر همینه ؟ این کارت گرافیک یکم زیاد نیست برای این بازی?

منم نمیدونم چرا توی روستا فریم بیشتر میده ? .

در مورد visual fx quality هم روی مدل های مختلف  امتحانش میکنم . ( در حال حاضر روی veru high ) .

البته تکستچر ها دیر لودنمیشن چون بازیم اورجیناله و کرک هم نکردم .

لینک به دیدگاه

این یک مورد هم امتحان کن

روی my computer  کلیک راست کن بعد برو تو properties بعد advanced system setting بقیه اش رو از روی عکس پیوست شده دنبال کن وتیک گزینه adjust for best performance بزن

اگر باز هم درست نشد، یک عکس برام بفرست که شامل حجم دقیق فایل های زیر باشد.

gta_sa.exe

gta3.img (توی فولدر model  هست)

Untitled.jpg

لینک به دیدگاه

سلام مجدد

الان وقتی تو این منطقه بودم فریم به 29 افت کرده بود?

0.thumb.jpg.a9703f5c2bad3681d8118ea04562bbee.jpg

اینم عکس تنظیمات بازیم ?

1.thumb.jpg.78fc75abe4d64a8ae41059e3dee1f559.jpg

راستی  جلوه های بصری ویندوز رو همونطور که گفتی کم کردم ولی تاثیر چندانی حس نکردم .

یه چیزه دیگه ، وقتی توی روستا میرم همونطور که گفتی به دلیل پوشش گیاهی  و نیاز به رندر کردن بیشتر تصویر ، افت فریم دارم ( اولش فکر میکردم اینطوری نیست ولی بعد که رفتم فهمیدم حرفت درسته ) .

حجم فایل های بازی: ( هیچ مود و ماشینی هم نصب نکردم و همونطور که گفتم فاقد کرک )

حجم کل پوشه ( پوشه اصلی محل نصب بازی )  :

10.PNG.ee70e48af4bb478faf055585755d3752.PNG

اینم حجم فایل اجرایی بازی ( gta_sa.exe ) :

20.PNG.9698099276d454c5e258006cf47732ed.PNG

و حجم فایل gta3.img :

30.PNG.8bdbd384021fb28116580ffece21905a.PNG

یه چیزم بگم داداش من سوالم اینه که اصلا چرا باید یه همچین بازی ای با کارت گرافیک GT 730 تو مناطق شلوغ و کوهستانی و ... افت فریم داشته باشه ؟ البته میدونم این کارت کلا ضعیفه ولی GTA سن اندریاس که خیلی سبکه و  کارت گرافیک پیشنهادیش 128 مگ بود ?

لینک به دیدگاه

در 15 دقیقه قبل، Amir-Jamali-123 گفته است :

سلام مجدد

الان وقتی تو این منطقه بودم فریم به 29 افت کرده بود1f447.png

0.thumb.jpg.a9703f5c2bad3681d8118ea04562bbee.jpg

اینم عکس تنظیمات بازیم 1f447.png

1.thumb.jpg.78fc75abe4d64a8ae41059e3dee1f559.jpg

راستی  جلوه های بصری ویندوز رو همونطور که گفتی کم کردم ولی تاثیر چندانی حس نکردم .

یه چیزه دیگه ، وقتی توی روستا میرم همونطور که گفتی به دلیل پوشش گیاهی  و نیاز به رندر کردن بیشتر تصویر ، افت فریم دارم ( اولش فکر میکردم اینطوری نیست ولی بعد که رفتم فهمیدم حرفت درسته ) .

حجم فایل های بازی: ( هیچ مود و ماشینی هم نصب نکردم و همونطور که گفتم فاقد کرک )

حجم کل پوشه ( پوشه اصلی محل نصب بازی )  :

10.PNG.ee70e48af4bb478faf055585755d3752.PNG

اینم حجم فایل اجرایی بازی ( gta_sa.exe ) :

20.PNG.9698099276d454c5e258006cf47732ed.PNG

و حجم فایل gta3.img :

30.PNG.8bdbd384021fb28116580ffece21905a.PNG

یه چیزم بگم داداش من سوالم اینه که اصلا چرا باید یه همچین بازی ای با کارت گرافیک GT 730 تو مناطق شلوغ و کوهستانی و ... افت فریم داشته باشه ؟ البته میدونم این کارت کلا ضعیفه ولی GTA سن اندریاس که خیلی سبکه و  کارت گرافیک پیشنهادیش 128 مگ بود 1f914.png

درسته San Andreas خیلی قدیمیه ولی خوب بهینه نشده

مشکل به احتمال زیاد به particle ها ذره هایی مثل دود و خاک و اینا برمیگرده که فریم رو میکشه پایین. اگه Anti Aliasing رو کم کنی خیلی بهتر میشه. 

هر وقت با قایق توی آب حرکت کنی یا روی راه خاکی بری متوجه میشی یکباره فریمت افت میکنه. البته من با گرافیک قوی تر (GTX 580) امتحان کرده بودم ولی بازم فریم خیلی کم می شد. 

GTA V از این بهتر فریم میداد?

لینک به دیدگاه

در 14 دقیقه قبل، mohihehi گفته است :

درسته San Andreas خیلی قدیمیه ولی خوب بهینه نشده

مشکل به احتمال زیاد به particle ها ذره هایی مثل دود و خاک و اینا برمیگرده که فریم رو میکشه پایین. اگه Anti Aliasing رو کم کنی خیلی بهتر میشه. 

هر وقت با قایق توی آب حرکت کنی یا روی راه خاکی بری متوجه میشی یکباره فریمت افت میکنه. البته من با گرافیک قوی تر (GTX 580) امتحان کرده بودم ولی بازم فریم خیلی کم می شد. 

GTA V از این بهتر فریم میداد1f602.png

آره والا GTA V من خودم تنظیمات High بازی میکنم چیزی حدود 25fps - 30fps میده ( البته شاید این مقدار کم باشه ولی نسبت به گرافیکش خیلی خوبه در مقابل sa سبک )

البته متوجه این مسئله شده بوم که دود و خاک خیلی فریم کم میکنه ( حتی تا12 -13 هم اومده بود ? ) . پس خوب برای pc بهینه نشده بود ? .

پس با این اوصاف راهی بهتر از off کردن anti aliasing وجود نداره . ( یعنی ادم میسوزه نتونه یه بازی قدیمی و سبکو رو بالاترین کیفیت اجرا کنه ) ?

ویرایش شده توسط Amir-Jamali-123
لینک به دیدگاه

ضمنا از همه دوستان معذرت میخوام راجع به همچین بازی قدیمی ( والبته دوست داشتنی ) سوال میکنم چون خیلی خاطره باهاش داریم و هیچ وقت جذابیتش از بین نمیره هرچند قدیمی باشه .

لینک به دیدگاه

در 6 دقیقه قبل، Amir-Jamali-123 گفته است :

ضمنا از همه دوستان معذرت میخوام راجع به همچین بازی قدیمی ( والبته دوست داشتنی ) سوال میکنم چون خیلی خاطره باهاش داریم و هیچ وقت جذابیتش از بین نمیره هرچند قدیمی باشه .

نه اتفاقا عزیز مهم fun factor هست که تو gta sa و iv زیاده و ارزش بازی کردن رو داره. 

بله بهتره anti aliasing رو کم کنید رو 1 هم بزارید احتمالا قابل قبول باشه و فریم هم بهتر بشه

یه نکته هم اینکه اگه دیدید یه جای بازی مشکلی پیش میادو بازی به اصطلاح گلیچ (glitch) میکنه به خاطر فریم ریت زیاد هست که اگه بزاری روی 30 یا frame rate limiter رو موقت روشن کنی درست میشه

موفق باشی

لینک به دیدگاه

در 14 دقیقه قبل، mohihehi گفته است :

نه اتفاقا عزیز مهم fun factor هست که تو gta sa و iv زیاده و ارزش بازی کردن رو داره. 

بله بهتره anti aliasing رو کم کنید رو 1 هم بزارید احتمالا قابل قبول باشه و فریم هم بهتر بشه

یه نکته هم اینکه اگه دیدید یه جای بازی مشکلی پیش میادو بازی به اصطلاح گلیچ (glitch) میکنه به خاطر فریم ریت زیاد هست که اگه بزاری روی 30 یا frame rate limiter رو موقت روشن کنی درست میشه

موفق باشی

بله مهم همینه که بازی قشنگه ولی خب بعضیا کلاسشون بالاس به اینجور بازیا اهمیت نمیدن ?

جمله آخرتون متوجه نشدم و اصطلاح glitch رو تاحالا نشنیدم ، ولی فکر کنم بدونم چیه یعنی بعضی اوقات ، وقتی دارم رانندگی میکنم حتی با حداکثر سرعت هم که میرم و بعدش دست میکشم سر 2 ثانیه ماشین ایست میکنه ولی وقتی فریم لیمیتر روشن بود ( قبلا روشن میزاشتم ) این مشکل پیش نمیومد و کاملا طبیعی سرعتش کم میشد . منظورت از glitch همینه اگه اشتباه نکنم ؟

زنده باشی

ویرایش شده توسط Amir-Jamali-123
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...