رفتن به مطلب

خرید کارت گرافیک با بودجه 600 تومن

Recommended Posts

سلام خدمت همه ؛ میخواستم یه کارت گرافیک جدید تهیه کنم برای این سیستم : P8H61 - Core i5 3470 - Ram 8GB - Power 430W - Resolution 1366*768

با هزار بدبختی تونستم بودجمو به 600 هزار تومن برسونم و بیشتر ازین نمیتونم خرج کنم  حالا موندم چه کارت گرافیکی بخرم که با این مقدار بودجه بیشترین قدرت رو داشته باشه ؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

نو که فقط میتونید 1030 جیفورس بگیرید  اونم باید یکمی رو بودجتون بزارید از قیمتهای دست دو خبر ندارم ولی گرافیک 750ti واسه رزولوشن و پاور شما کاملا مناسبه ولی فکر نکنم قیمتش از 600 تا بیشتر باشه

ویرایش شده توسط Hassan.SK
لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، Hassan.SK گفته است :

نو که فقط میتونید 1030 جیفورس بگیرید  اونم باید یکمی رو بودجتون بزارید از قیمتهای دست دو خبر ندارم ولی گرافیک 750ti واسه رزولوشن و پاور شما کاملا مناسبه ولی فکر نکنم قیمتش از 600 تا بیشتر باشه

مدل GT 750 Ti 2GB فونیکس ( تک فن ) پیدا کردم 540 تومن ، نسخه استریکس ( دو فن ) هم قیمت 630 تومن ؛ به نظرتون خیلی فرق داره ؟ چون دما واسم مهم نیست و میتونم کنترلش کنم اما از نظر قدرت و نرخ فریم ریت در گیم تفاوت زیادی داره ؟

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، Amir-Jamali-123 گفته است :

مدل GT 750 Ti 2GB فونیکس ( تک فن ) پیدا کردم 540 تومن ، نسخه استریکس ( دو فن ) هم قیمت 630 تومن ؛ به نظرتون خیلی فرق داره ؟ چون دما واسم مهم نیست و میتونم کنترلش کنم اما از نظر قدرت و نرخ فریم ریت در گیم تفاوت زیادی داره ؟

طبق گفته‌ی سایت UserBenchmark کارت گرافیک GTX 750 Ti حدود %22 از GTX 1030 قوی تره.

لینک به دیدگاه

در 22 دقیقه قبل، Hossein.9 گفته است :

طبق گفته‌ی سایت UserBenchmark کارت گرافیک GTX 750 Ti حدود %22 از GTX 1030 قوی تره.

منظورم بین  GTX 750 Ti تک فن ( Phonix ) با GTX 750 Ti دو فن ( Strix ) بود . استریکس سری گیمینگشه ولی حالا فرقش میخوام بدونم زیاده یا فقط درحد چند مگاهرتزه؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 2 ساعت قبل، Amir-Jamali-123 گفته است :

همون تک فنه خوبه ، از نظر دما هم مشکلی نداره سری 750ti کارتهای خنکی هستن خودم msi گیمینگ داشتم دماش به زور به 55 میرسید فقط ببینید کدومش مدت زمان کمتری کار کرده و تمیز تره اونو بگیرید که چند سالی براتون کار کنه 

از لحاظ قدرت مدل استریکس  حدود 117 فرکانسش بیشتره که زیاد تاثیری نداره نهایتش 5% چون چیپ هر دوشون یکیه و کارت خودم فرکانس بوستش اگه درست یادم باشه 1137 بود که با توجه به فناوری بوست انویدیا خودش تا 1215 بوست میشد

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، Hassan.SK گفته است :

همون تک فنه خوبه ، از نظر دما هم مشکلی نداره سری 750ti کارتهای خنکی هستن خودم msi گیمینگ داشتم دماش به زور به 55 میرسید فقط ببینید کدومش مدت زمان کمتری کار کرده و تمیز تره اونو بگیرید که چند سالی براتون کار کنه 

از لحاظ قدرت مدل استریکس  حدود 117 فرکانسش بیشتره که زیاد تاثیری نداره نهایتش 5% چون چیپ هر دوشون یکیه و کارت خودم فرکانس بوستش اگه درست یادم باشه 1137 بود که با توجه به فناوری بوست انویدیا خودش تا 1215 بوست میشد

همین الان یکی از کاربرای لیونی عزیز بهم پیشنهاد کارت gtx660 داد . نظر شما چیه ؟  gtx660 بهتره یا gtx750ti  .

پوزش بابت سوال های بسیار

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 15 دقیقه قبل، Amir-Jamali-123 گفته است :

همین الان یکی از کاربرای لیونی عزیز بهم پیشنهاد کارت gtx660 داد . نظر شما چیه ؟  gtx660 بهتره یا gtx750ti  .

پوزش بابت سوال های بسیار

750ti  دو  نسل از سری 600 جلوتره  و  تقریبا تو یه سطح هستن  با اختلاف جزئی 660 یکمی قویتره، جهت یادآوری عرض میکنم که کارتهای 750ti با معماری مکسول ساخته شده (سری 900) کم مصرف ، دمای پایین و به همین دلیل نویز پایینی دارن اگه مدل استریکس که گفتین 4 گیگ بود ارزش خرید بالایی داره با قیمت 630

در کل ما بین 660 و کارت مذکور من 750ti انتخاب میکنم 

r9 270x هم گزینه خوبی هستش اما احتمال زیاد ماین شده هستن و اگه تمیز و  بدون مشکل پیدا کردین اونم خوبه ولی حداقل 48 ساعت مهلت تست بگیرین و حسابی ازش کار بکشین که اگه ایرادی داشت سریعا مشخص بشه

crysis3_1920_1080.gifmetro_lastlight_1920_1080.gif

خواهش میکنم در حد توان کمک میکنم و بابتش هم خوشحالم

لینک به دیدگاه

در 28 دقیقه قبل، Hassan.SK گفته است :

750ti  دو  نسل از سری 600 جلوتره  و  تقریبا تو یه سطح هستن  با اختلاف جزئی 660 یکمی قویتره، جهت یادآوری عرض میکنم که کارتهای 750ti با معماری مکسول ساخته شده (سری 900) کم مصرف ، دمای پایین و به همین دلیل نویز پایینی دارن اگه مدل استریکس که گفتین 4 گیگ بود ارزش خرید بالایی داره با قیمت 630

در کل ما بین 660 و کارت مذکور من 750ti انتخاب میکنم 

استریکس 4 گیگ نبود من دیدم 2 گیگ بود ؛ با این حال بازم استریکس پیشنهاد میکنین ؟

با توجه به اینکه دیگه برای سری 600 اپدیت نمیاد و شما هم میگین نویز و دمای 750ti نسبت به 660 کمتره و انتخاب خودتونم gtx750ti ، من میتونم با اطمینان خرید کنم ؟

https://www.itbazar.com/p_20940.aspx

و یه سوال دیگه ، من هیچوقت نمیدوستم چطور از آی تی بازار خرید کنم انگار اصلا نمیشه . اگه ممکنه راهنمایی کنین

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 6 دقیقه قبل، Amir-Jamali-123 گفته است :

با توجه به اینکه دیگه برای سری 600 اپدیت نمیاد 

درود 

میشه بفرمایید کجا عنوان شده که برای نسل 6 NVIDIA دیگه درایور نمیاد؟

اونی که شما میفرمایید نسل 5 و 6 AMD هستند نه NVIDIA

ضمن اینکه ساپورت درایوری NVIDIA برای کارت های Fermi یعنی نسل 4 و 5 قطع شده است از 1.2 ماه پیش

2.thumb.jpg.a9c12e20d65ba986a3f4aa7c6f7805bc.jpg

ویرایش شده توسط Sir MehDi
لینک به دیدگاه

در 6 دقیقه قبل، Sir MehDi گفته است :

درود 

میشه بفرمایید کجا عنوان شده که برای نسل 6 NVIDIA دیگه درایور نمیاد؟

اونی که شما میفرمایید نسل 5 و 6 AMD هستند نه NVIDIA

ضمن اینکه ساپورت درایوری NVIDIA برای کارت های Fermi یعنی نسل 4 و 5 قطع شده است از 1.2 ماه پیش

2.thumb.jpg.a9c12e20d65ba986a3f4aa7c6f7805bc.jpg

والا من در مورد سری 600 اطلاعی ندارم ( یعنی شاید اصلا سمت 600 نرفتم ) و فقط اون چه که از بقیه شنیدم گفتم .

حالا اگه چیزی اشتباه گفتم به بزرگیتون ببخشید ☺️ .

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 18 دقیقه قبل، Amir-Jamali-123 گفته است :

استریکس 4 گیگ نبود من دیدم 2 گیگ بود ؛ با این حال بازم استریکس پیشنهاد میکنین ؟

با توجه به اینکه دیگه برای سری 600 اپدیت نمیاد و شما هم میگین نویز و دمای 750ti نسبت به 660 کمتره و انتخاب خودتونم gtx750ti ، من میتونم با اطمینان خرید کنم ؟

https://www.itbazar.com/p_20940.aspx

و یه سوال دیگه ، من هیچوقت نمیدوستم چطور از آی تی بازار خرید کنم انگار اصلا نمیشه . اگه ممکنه راهنمایی کنین

در صورت 4 گیگ بود استریکس پیشنهاد میدم اگه 2 گیگ هستش همون مدل معمولی خوبه ، قبلا عرض کردم کارت قبلی خودم 750ti بودش که تو رده خودش بهترین انتخابه اگه جی تی ایکس 960 دست دو با قیمت خوب پیدا کردین اونم خوبه یا 950 که هر دو از کارت مذکور قویترن

تو فروشگاههای آنلاین هم فقط از دیجی و لیون خرید داشتم بقیه رو نمیدونم

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، Amir-Jamali-123 گفته است :

درود نه اگه دما مهم نباشه فقط قیمتش بخاطر فن و اندکی شاید دو سه فریم بیشتر در اورکلاکه که اصلا ارزش نداره.750 تی ای حدود 15 فریم معمول از 1030 بیشتره

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، Hassan.SK گفته است :

در صورت 4 گیگ بود استریکس پیشنهاد میدم اگه 2 گیگ هستش همون مدل معمولی خوبه ، قبلا عرض کردم کارت قبلی خودم 750ti بودش که تو رده خودش بهترین انتخابه اگه جی تی ایکس 960 دست دو با قیمت خوب پیدا کردین اونم خوبه یا 950 که هر دو از کارت مذکور قویترن

تو فروشگاههای آنلاین هم فقط از دیجی و لیون خرید داشتم بقیه رو نمیدونم

متاسفانه چون قصد ارتقا cpu و پاور و هارد دارم دیگه توان خرید کارت بالاتر رو ندارم و نهایتا میتونم 600-630 تومن برای گرافیک خرج کنم .

تو دیجی کالا و لیون که زده موجود نیست ؛ تنها امیدم به همون آی تی بازاره که تازه اونم گیر کردم چطور سفارش بدم . حالا یه تاپیک دیگه میزنم ببینم کسی 750ti داره یا نه .

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، Farhad koohkan گفته است :

درود نه اگه دما مهم نباشه فقط قیمتش بخاطر فن و اندکی شاید دو سه فریم بیشتر در اورکلاکه که اصلا ارزش نداره.750 تی ای حدود 15 فریم معمول از 1030 بیشتره

ممنون  بابت راهنمایی

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 21 دقیقه قبل، Amir-Jamali-123 گفته است :

متاسفانه چون قصد ارتقا cpu و پاور و هارد دارم دیگه توان خرید کارت بالاتر رو ندارم و نهایتا میتونم 600-630 تومن برای گرافیک خرج کنم .

تو دیجی کالا و لیون که زده موجود نیست ؛ تنها امیدم به همون آی تی بازاره که تازه اونم گیر کردم چطور سفارش بدم . حالا یه تاپیک دیگه میزنم ببینم کسی 750ti داره یا نه .

ای تی بازار تا اونجایی که میدونم فروشنده معرفی میکنه و خودش فروشنده نیست شایدم هست دقیق نمیدونم اما تو اون صفحه ای که لینک دادین دو تا فروشنده معرفی کرده که یکیش سایت نداره و اون یکی هم که سایت داره اصلا قسمت فروش قطعات نداره که آدم نگاه کنه یه سری هم به پاساژ کامپیوتر محل سکونت بزنین احتمالا مدل مورد نظر پیدا کنین

لینک به دیدگاه

در 6 دقیقه قبل، Hassan.SK گفته است :

ای تی بازار تا اونجایی که میدونم فروشنده معرفی میکنه و خودش فروشنده نیست شایدم هست دقیق نمیدونم اما تو اون صفحه ای که لینک دادین دو تا فروشنده معرفی کرده که یکیش سایت نداره و اون یکی هم که سایت داره اصلا قسمت فروش قطعات نداره که آدم نگاه کنه یه سری هم به پاساژ کامپیوتر محل سکونت بزنین احتمالا مدل مورد نظر پیدا کنین

بله آی تی بازار فقط فروشنده معرفی میکنه ولی من روی هرکدومشون که میزنم کمترین نشونه ای از gtx750ti نمیبینم .

فکر کنم قیمت نوش خیلی بیشتر باشه ولی با این حال میرم شاید دست دوم داشته باشه .

لینک به دیدگاه

در 5 ساعت قبل، Amir-Jamali-123 گفته است :

پوزش بابت سوال های بسیار

دوست عزیز 660 هم رده 750 تی ای هستش تو یسری بازیها هم در حد 3-4 فریم بیشتر ازینه مصرف برقش 140 وات پهنای باندش 192 بیت.اگه مورد دیگه پیدا نکردی همینو بگیر ازش چون قیمتا عجیب غریب میره بالا.دیجی کالا 1050 تی ای مدل فونیکسو زده 1850 !!!!

ویرایش شده توسط Farhad koohkan
لینک به دیدگاه

در 6 دقیقه قبل، Farhad koohkan گفته است :

دوست عزیز 660 هم رده 750 تی ای هستش تو یسری بازیها هم در حد 3-4 فریم بیشتر ازینه.اگه مورد دیگه پیدا نکردی همینو بگیر ازش چون قیمتا عجیب غریب میره بالا.دیجی کالا 1050 تی ای مدل فونیکسو زده 1850 !!!!

قیمتش خیلی بیشتر از بودجه منه . بله قیمتها خیلی عجیبه  نمونش همین دیجی کالا که GT 730 2GB هم رو زده 725 تومن که اصلا ارزش هم نداره .

ولی من GTX 750 Ti انتخاب کردم چون gtx 660 از بودجه من خیلی بیشتره . 750ti جدیدتر هم هست دمای کمتری هم نسبت به 660 داره .

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، Amir-Jamali-123 گفته است :

قیمتش خیلی بیشتر از بودجه منه . بله قیمتها خیلی عجیبه  نمونش همین دیجی کالا که GT 730 2GB هم رو زده 725 تومن که اصلا ارزش هم نداره .

ولی من GTX 750 Ti انتخاب کردم چون gtx 660 از بودجه من خیلی بیشتره . 750ti جدیدتر هم هست دمای کمتری هم نسبت به 660 داره .

یا ابلفظ اخه 730 چیه کهه.. به هر حال امیدوارم سریع گرافتو تهیه کنی و حالشو ببری.

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، Farhad koohkan گفته است :

یا ابلفظ اخه 730 چیه کهه.. به هر حال امیدوارم سریع گرافتو تهیه کنی و حالشو ببری.

ممنون . همچنین شما

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...