رفتن به مطلب

چرا پردازنده‌های AMD Ryzen تقریباً هیچ شانسی در برابر Core 9000 اینتل ندارند؟

H.Salimi96
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

خارج از این بحث عجیب غریب همیشه با هر پرفورمنسی پردازندی بی درد سر رو انتخاب میکنم مشکلات رم .... خیلی از فن های ای ام دی وقتی یکی از این پردازنده ها رو میخرن بعد چند ماه مثل چیز پشیمون میشن این رو تو جامعه زیاد دیدم بسیار

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

نمی دونم چرا دوستان هی بحث می کنن اتفاقا وقتی که یه تاپیک اینجوری تو دنیا مطرح میشه سریع ای ام دی میاد قیمت پردازنده هاشو کم می کنه قبل عرضه اینتل بنظر من 2990 wx رو تا سال دیگه اگه بشه 1000 دلار خرید خیلی خوبه ?

به امید پیشرفت دنیا در تکنولوژی... ?

تنها حرکتی که باعث میشه به فن amd بودنم افتخار کنم اینه که در عرض 2 سال اینتل رو مجبور کرد 4 هسته ای بودن رو ول کنه سال دیگه 10 و 12 رو هم میاد اضافه می کنند عقب نیفتن بقول دوستان i11 , i13 رو هم شاید در سال های دیگه دیدین از اینتل  برای اینکه ابروش نره که مجبور نشه i7 رو 8 هسته ای بنامه ?

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، H.Salimi96 گفته است :

با همین بحثا میشه یاد گرفت گرفت دوست عزیز...

قبول دارم اما اینجور کامنتها چه بار علمی میتونه داشته باشه ؟ به غیر از به جون هم انداختن یه عده و ایجاد نفرت کردن از هم ؟

طرف منطق حالیش نمیشه برای پردازنده 64 هسته ای بنچمارک گیمینگ گذاشته و نتیجه گیرش خیلی جالبه : ای ام دی بخاری چهار چسبیه و دلیل ارزون بودنش آشغال بودنشه.

لینک به دیدگاه

در 9 دقیقه قبل، Mantel گفته است :

قبول دارم اما اینجور کامنتها چه بار علمی میتونه داشته باشه ؟ به غیر از به جون هم انداختن یه عده و ایجاد نفرت کردن از هم ؟

طرف منطق حالیش نمیشه برای پردازنده 64 هسته ای بنچمارک گیمینگ گذاشته و نتیجه گیرش خیلی جالبه : ای ام دی بخاری چهار چسبیه و دلیل ارزون بودنش آشغال بودنشه.

درسته ایناهم هست..برا طرفداریت دلیل و منطق نیاری فقط باعث جر و بحثای بیهوده و ناتموم میشه

لینک به دیدگاه

ما نیاید مثل طرفدارای فوتبال باشیم که بعد از بازی همه چیز رو نابود میکنن فن بازی خوبه اما معقولش باید تو اینطور تاپیک ها بحث به سمتی بره که ما ها که نا واردیم استفاده کنیم چیزی یاد بگیریم ضعف و قوت این های اند ها برامون مشخص بشه و مشکلاتش حالا یه روز قصد بر خرید شد تو درد سر نیوفتیم با این احوال بازار همه رفیق باشیم بهتر بودن هر کدوم اینا نونی برای ما نداره مگر کمی اطلاعات 

لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...
در در 1397/05/23, 18:38:16، سعید بهمنیان گفته است :

درود

تردریپر با چه باید مقایسه شود؟

فعلا قیمت 732 یورو برای i9 9900K مشخص شده :

با توجه به قیمت پردازنده 2920X که حدود 650 دلار ، این دو پردازنده عملا رو به روی هم قرار می گیرند .

البته تا مشخص شدن درست و حسابی قیمت i9 9900K و عرضه این پردازنده بهتره منتظر بمونیم . فعلا 2920X از رقیبش 4 هسته بیشتر داره ( 50 درصد هسته بیشتر ) در عوض رقیب فرکانس بهتری داره .

ویرایش شده توسط big VULTURE
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...