رفتن به مطلب

تست سرعت یکی از بهترین فلشهای موجود

sadeh
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

من فلش سندیسک اکستریم پرو رو دارم.با نرم افزاری که آقا آرمین معرفی کردن یه تست سرعت گرفتم.نتیجه شد این

سندیسک گفته سرعت خوندن 420 و سرعت نوشتن 380 هست

آیا تستی که من گرفتم نرماله؟

1.PNG

لینک به دیدگاه

دوست عزیز.نتیجه خوبه که.اون نتیجه که روش نوشته در شرایط ازمایشگاهی اونا بوده.

لینک به دیدگاه

در 29 دقیقه قبل، Farhad koohkan گفته است :

دوست عزیز.نتیجه خوبه که.اون نتیجه که روش نوشته در شرایط ازمایشگاهی اونا بوده.

اما توی همین فروم من یک تست از این مدل دیدم که خیلی فرق داشت با تست من

1.PNG

لینک به دیدگاه

در 4 ساعت قبل، sadeh گفته است :

اما توی همین فروم من یک تست از این مدل دیدم که خیلی فرق داشت با تست من

1.PNG

خوب شاید کانفیک سیستمش فرق داشته که 60 مگ بیشتر از شما سرعت خواندنشه.به رم سیستم و به سی پی یو و درگاهش و  ..... ربط داره.

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، Farhad koohkan گفته است :

خوب شاید کانفیک سیستمش فرق داشته که 60 مگ بیشتر از شما سرعت خواندنشه.به رم سیستم و به سی پی یو و درگاهش و  ..... ربط داره.

تفاوت بیشتر از 60 مگه تازه شما ردیف سوم رو دقت نکردی؟

سیستمم هم در حدی که سرعت رو حداکثر نشون بده خوب هست

لینک به دیدگاه

در 5 ساعت قبل، sadeh گفته است :

تفاوت بیشتر از 60 مگه تازه شما ردیف سوم رو دقت نکردی؟

سیستمم هم در حدی که سرعت رو حداکثر نشون بده خوب هست

سلام

دقیقا همین ورژنی که ایشون نصب کردند نصب کنید ، فک نمیکنم ردیف سوم شما هم Seq باشه

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، abc.abc گفته است :

سلام

دقیقا همین ورژنی که ایشون نصب کردند نصب کنید ، فک نمیکنم ردیف سوم شما هم Seq باشه

سلام برادر

من جدیدترین نسخه رو دارم و اون عکسی که از اوشون گذاشتم قدیمیه.ولی من فک میکنم همون seq باشه

لینک به دیدگاه

ARMIN@

آرمین خان کجایی؟

از ما چرا جدایی؟

نرم افزارو معرفی کردی حالا خودتم بیا جوابگو باش:D

لینک به دیدگاه

در 59 دقیقه قبل، sadeh گفته است :

سلام برادر

من جدیدترین نسخه رو دارم و اون عکسی که از اوشون گذاشتم قدیمیه.ولی من فک میکنم همون seq باشه

یک عکس از همین نسخه ای که گذاشتید در حالتی که در حال تست نیست بزارید کامل مشخص میشه، مطمعنن ردیف سوم شما seq نیست یا حالت خاصی وجود داره

این نکته رو هم در نظر داشته باشید اگه کمی سرعت فلشی که گذاشتید سرعتش بیشتر از ماله شماس دلیلش حجم بیشتره این فلش هست (جدا از بحث سیستم(بطور مثال کنترلر usb))

ویرایش شده توسط abc.abc
لینک به دیدگاه

در هم اکنون، abc.abc گفته است :

یک عکس از همین نسخه ای که گذاشتید در حالتی که در حال تست نیست بزارید کامل مشخص میشه

درسته حق با شماس

پس من برم با اون نسخه قدیمی یه تست مجدد بگیرم

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، sadeh گفته است :

درسته حق با شماس

پس من برم با اون نسخه قدیمی یه تست مجدد بگیرم

پست بالا ویرایش شد دوباره مطالعه بفرمایید

از هر نسخه ای که تست گرفتید ، بدون تست هم ازش عکس بگیرید مشخص شه

لینک به دیدگاه

یه تست با نسخه قدیمی گرفتم که نتیجه به تست اون کاربر نزدیکتره هر چند بازم ضعیفتره و علتشو نمیدونم

کسی اگه علتشو میدونه توضیح بده لطفا

1.PNG

ویرایش شده توسط sadeh
لینک به دیدگاه

بله همونطور که خدمتتون عرض کردم مشکلی نیست و تست دفعه قبلتون ردیف سومش seq نبوده حالا مشخصه که تست به فلش 256 نزدیکه و این مقدار رایت متفاوت به دلیل حجم کمتر این فلش هست

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، abc.abc گفته است :

بله همونطور که خدمتتون عرض کردم مشکلی نیست و تست دفعه قبلتون ردیف سومش seq نبوده حالا مشخصه که تست به فلش 256 نزدیکه و این مقدار رایت متفاوت به دلیل حجم کمتر این فلش هست

یعنی این اختلاف سرعت حدود 60 الی 70 مگی فقط به خاطر حجم دو برابری اون یکی فلش هست؟

پس چرا سندیسک سرعت هر دو حجم رو کاملا یکسان ذکر کرده؟

لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، sadeh گفته است :

یعنی این اختلاف سرعت حدود 60 الی 70 مگی فقط به خاطر حجم دو برابری اون یکی فلش هست؟

پس چرا سندیسک سرعت هر دو حجم رو کاملا یکسان ذکر کرده؟

سرعتی که سازنده ذکر میکنه به صورت up to هست و قرار نیست در همه حالتی به چنین سرعتی برسه

کنترلر usb هم میتونه در این سرعت نقش داشته باشه اما چون حجم ها متفاوته با حالت تستی که داره به ما نشان میده این مقدار به دلیل حجم هست

لینک به دیدگاه

در 5 دقیقه قبل، abc.abc گفته است :

سرعتی که سازنده ذکر میکنه به صورت up to هست و قرار نیست در همه حالتی به چنین سرعتی برسه

کنترلر usb هم میتونه در این سرعت نقش داشته باشه اما چون حجم ها متفاوته با حالت تستی که داره به ما نشان میده این مقدار به دلیل حجم هست

بله متوجهم که سرعت تولیدکننده up to هست اما چون تست سرعت اون کاربر رو دیدم که حداقل حدود 60 مگ با تست سرعت من اختلاف داره و از طرفی سرعتی که برای هر دو حجم ذکر شده کاملا یکسانه این سوال برای من پیش اومده.وقتی خود سندیسک تفاوت حجم رو موثر ندونسته و برای هر دو مدل سرعت کاملا یکسانی مشخص کرده پس طبیعتا نباید تفاوت حجم باعث تفاوت سرعت این دو فلش شده باشه

اگه در مورد کنترلر usb بیشتر توضیح بدین ممنون میشم.آخه کنترلر usb سیستم من و اون کاربر فک نکنم در این حد فرق داشته باشن

ویرایش شده توسط sadeh
لینک به دیدگاه

در 10 دقیقه قبل، sadeh گفته است :

بله متوجهم که سرعت تولیدکننده up to هست اما چون تست سرعت اون کاربر رو دیدم که حداقل حدود 60 مگ با تست سرعت من اختلاف داره و از طرفی سرعتی که برای هر دو حجم ذکر شده کاملا یکسانه این سوال برای من پیش اومده.وقتی خود سندیسک تفاوت حجم رو موثر ندوندسته و برای هر دو مدل سرعت کاملا یکسانی مشخص کرده پس طبیعتا نباید تفاوت حجم باعث تفاوت سرعت این دو فلش شده باشه

اگه در مورد کنترلر usb بیشتر توضیح بدین ممنون میشم.آخه کنترلر usb سیستم من و اون کاربر فک نکنم در این حد فرق داشته باشن

بله متوجه منظورتون هستم اما چون اونجا up to زده نمیشه گفت هر دو دقیقا سرعتشون یکسان هست و نمیشه گفت سندیک خودش نمیدونه، عموما این مدل حافظه ها هرچقد حجمشون بیشتر باشه سرعتشون هم بیشتر میشه (در یک سری خاص منظورم هست) میتونید همین مدل رو جستجو کنید و ریویها رو ببینید (این مورد بیشتر خودش رو در زمان نوشتن نشون میده)

به طور مثال این ssd سامسونگ رو ببینید:

70030.png

سرعت خواندن و نوشتن ترتیبیشون رو سامسونگ یکسان زده:

https://www.samsung.com/semiconductor/minisite/ssd/product/consumer/850evo/

ویرایش شده توسط abc.abc
لینک به دیدگاه

خوب اگه علت تفاوت حجم هست که حله و باز هم یک خونواده از نگرانی در میان خخخ

ولی کاش شرکتها در این موارد شفاف سازی کنن.مثلا خود من قبل از خرید دیدم سرعت در هر دو حجم کاملا یکسانه و مدل ارزونتر رو خریدم ولی اگه میدونستم این طور نیس شاید اون یکی مدل رو می خریدم

راستی این فلش ما خیلی داغ میکنه.یعنی چند دقیقه که به سیستم وصل باشه میشه بخاری

لینک به دیدگاه

در 7 دقیقه قبل، sadeh گفته است :

خوب اگه علت تفاوت حجم هست که حله و باز هم یک خونواده از نگرانی در میان خخخ

ولی کاش شرکتها در این موارد شفاف سازی کنن.مثلا خود من قبل از خرید دیدم سرعت در هر دو حجم کاملا یکسانه و مدل ارزونتر رو خریدم ولی اگه میدونستم این طور نیس شاید اون یکی مدل رو می خریدم

راستی این فلش ما خیلی داغ میکنه.یعنی چند دقیقه که به سیستم وصل باشه میشه بخاری

سرعت خواندن و نوشتن ترتیبی با این مقدار تفاوت خیلی اهمیت نداره ، IOPS رو سامسونگ برای هر حجم جدا ذکر کرده در همون لینکی که بالا گذاشتم

متاسفانه این مدل رو نداشتم و نمیتونم در مورد گرم شدنش نظری بدم

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، abc.abc گفته است :

سرعت خواندن و نوشتن ترتیبی با این مقدار تفاوت خیلی اهمیت نداره ، IOPS رو سامسونگ برای هر حجم جدا ذکر کرده در همون لینکی که بالا گذاشتم

متاسفانه این مدل رو نداشتم و نمیتونم در مورد گرم شدنش نظری بدم

اوکی

حالا همون IOPS هم که بین این دو تا فلش مقایسه کنیم.سرعت خواندن خیلی نزدیکه ولی سرعت نوشتن به نسبت مقایسه سرعت خواندن دو فلش که تفاوتشون نزدیک بود فاصله بیشتری داره که برام عجیبه.البته اگه باز هم به علت تفاوت حجم باشه این تعجب باقیه که چرا در خوندن تفاوت اینقدر کم و در نوشتن تفاوت به نسبت زیاده

لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، sadeh گفته است :

اوکی

حالا همون IOPS هم که بین این دو تا فلش مقایسه کنیم.سرعت خواندن خیلی نزدیکه ولی سرعت نوشتن به نسبت مقایسه سرعت خواندن دو فلش که تفاوتشون نزدیک بود فاصله بیشتری داره که برام عجیبه.البته اگه باز هم به علت تفاوت حجم باشه این تعجب باقیه که چرا در خوندن تفاوت اینقدر کم و در نوشتن تفاوت به نسبت زیاده

دقیقا بالا این مورد رو گفته بودم:

در 29 دقیقه قبل، abc.abc گفته است :

عموما این مدل حافظه ها هرچقد حجمشون بیشتر باشه سرعتشون هم بیشتر میشه (در یک سری خاص منظورم هست) میتونید همین مدل رو جستجو کنید و ریویها رو ببینید (این مورد بیشتر خودش رو در زمان نوشتن نشون میده)

لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، abc.abc گفته است :

دقیقا بالا این مورد رو گفته بودم:

بله من فکر کردم چون نموداری که از سرعت SSD ها گذاشتین مربوط به سرعت ترتیبی هست منظورتون هم نوشتن ترتیبی بوده و به خاطر همین سوالم در مورد نوشتن رندوم بود

اما اگه منظورتون هر دو حالت بود که الان متوجه شدم

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...