رفتن به مطلب

مشکل عجیب با اسلات های چنل دوم رم مادربورد Asus Z170-A

ali_8114
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام خدمت تمام دوستان

من دیروز سیستمم رو ریختم پایین و تمیزکاری جامعی انجام دادم. خمیر پردازنده عوض شد، هیت سینک کولر شسته و خشک شد، و با بلوور یه حال اساسی به سیستم داده شد.

امروز که خواستم سیستم رو روشن بکنم برای اولین بار بعد از سرویس آخر، متوجه شدم که سیستم داره از رم خطا میگیره. به این صورت که رم ها رو من در اسلات های 2 و 4 نصب کرده بودم و چراغ مربوط به مموری به صورت ممتد روشنه.

رم اسلات 4 رو برداشتم و سیستم بدون مشکل بوت شد. رم هارو به اسلات های 1 و 3 منتقل کردم و دیدم که این دفعه چراغ cpu چند ثانیه روشن میمونه و سیستم بوت نشده ریست میشه و این پروسه ادامه دارد ... مگه اینکه با سوئیچی که زیر چراغ مموریه یه ریست انجام بدم که بعد از اون چراغ مموری شروع میکنه چشمک زدن

اگه یه رم در اسلات 3 یا 4 هم بمونه این اتفاق میفته

و الان من هر دو ماژول رو زدم تو اسلات های 1 و 2 و از اسلات های 3 و 4 محرومم

مشخصات ماژول ها هم به این صورته:

یک عدد G Skill Rip4 Blue 3000 4gb CL15

یک عدد G Skill Rip4 Blue 2800 8gb CL15

تایمینگ رم ها مشابهه و XMP Profile هم فعاله و فرکانس به صورت دستی روی 3000 تنظیم شده.

قبل از این اتفاق، حدود 4-5 بار همچین سرویسی روی سیستم انجام شده و نمیدونم مشکل از کجاست.

اگه راهنماییم کنین ممنون میشم که آچمز سنگین شدم. یعنی خرابی از اسلات هاست؟ مشکل از بایوسه؟

لینک به دیدگاه

درود على جان

به احتمال زياد خرابى از سوكت پردازنده هست . ببين زيف هاى سوكت سافن يا خدايى ناكرده كنده نشدند؟

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، Amir.s.b گفته است :

درود على جان

به احتمال زياد خرابى از سوكت پردازنده هست . ببين زيف هاى سوكت سافن يا خدايى ناكرده كنده نشدند؟

چه جور خرابی ممکنه اخه. پردازنده رو خیلی ظریف و بدون گیر یا فشار مضاعف سر جای خودش نصب کردم. بعد هم خمیر جدید و نصب کولر

اسلات های 3 و 4 رم رو نمیدونم چطور ممکنه به خاطر خرابی سوکت اینجوری شده باشن

لینک به دیدگاه

در 15 دقیقه قبل، ali_8114 گفته است :

چه جور خرابی ممکنه اخه. پردازنده رو خیلی ظریف و بدون گیر یا فشار مضاعف سر جای خودش نصب کردم. بعد هم خمیر جدید و نصب کولر

اسلات های 3 و 4 رم رو نمیدونم چطور ممکنه به خاطر خرابی سوکت اینجوری شده باشن

درود 

خيلى برام پيش آمده زيف هاى cpuكج شدن و رم روى اسلاتهای سه و چهار کار نکرده

لینک به دیدگاه

بله بله بله ...

متاسفانه زیف های سوکت آسیب دیدن. 

گویا قراره باقی تابستون رو به «من بدو، تابا بدو» بگذرونیم ...

لینک به دیدگاه

در 17 دقیقه قبل، ali_8114 گفته است :

بله بله بله ...

متاسفانه زیف های سوکت آسیب دیدن. 

گویا قراره باقی تابستون رو به «من بدو، تابا بدو» بگذرونیم ...

كنده شدن يا كج شدن؟

اگر كج شدن با دقت صافشون كن ارزش نداره بفرستى گارانتى خصوصا كه گارانتى تاباست تا صد سال ديگه هم مى دواند شما رو آفا على

لینک به دیدگاه

چیز به این مهمی رو چرا دقت نمیکنید ..گارانتی که اونو قبول نمیکنه..بدید بیرون صافش کنن مثل روز اولش نمیشه ممکنه دوباره برگرده ...کل سوکت هم بخوای عوض کنی خداد تومن ازت پول میگیره

لینک به دیدگاه

در 21 دقیقه قبل، Hamed.Madadi گفته است :

چیز به این مهمی رو چرا دقت نمیکنید ..گارانتی که اونو قبول نمیکنه..بدید بیرون صافش کنن مثل روز اولش نمیشه ممکنه دوباره برگرده ...کل سوکت هم بخوای عوض کنی خداد تومن ازت پول میگیره

از اون دست اتفاقات نادری که تو عمرم برام پیش اومده ست این ماجرا.

الان موندم ببرمش گارانتی یا بدم تعمیرکاران محلی درستش کنن؟ 

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، Amir.s.b گفته است :

كنده شدن يا كج شدن؟

اگر كج شدن با دقت صافشون كن ارزش نداره بفرستى گارانتى خصوصا كه گارانتى تاباست تا صد سال ديگه هم مى دواند شما رو آفا على

امیرجان ترسم از اینه بیام صاف شون کنم بزنم بکنمشون. 1151 ریز و حساسه جرعت دست زدن به زیف هارو ندارم

مشکل دو بشه دیگه ...

البته من کرجم میتونم خودم ببرمش گارانتی و دنبال کاراش باشم

البته یه داستان دیگه هم هست. پنبه ای که خمیر پردازنده رو باهاش پاک کردم از دستم افتاد رو سوکت و الان یه گوشه از سوکت خمیریه که اونم داستانی داره خودش

من حیث المجموع گند زدم به سوکت

ویرایش شده توسط ali_8114
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

یه عکس با کیفیت از سوکت بگیرید لطفا 

لینک به دیدگاه

در 11 دقیقه قبل، ali_8114 گفته است :

امیرجان ترسم از اینه بیام صاف شون کنم بزنم بکنمشون. 1151 ریز و حساسه جرعت دست زدن به زیف هارو ندارم

مشکل دو بشه

خب پس خوبه کنده نشده خداروشکر

بده به گارانتی (قبلش ازش عکس بگیر چون ممکنه خودشون خرابش کنن بگن مشکل داشته) صافش کنن بدن بهت . سازگار صاف میکنه زیفهای سوکت رو تابا رو نمیدونم

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، ali_8114 گفته است :

امیرجان ترسم از اینه بیام صاف شون کنم بزنم. 1151 ریز و حساسه جرعت دست زدن به زیف هارو ندارم

مشکل دو بشه دیگه ...

البته من کرجم میتونم خودم ببرمش گارانتی و دنبال کاراش باشم

البته یه داستان دیگه هم هست. پنبه ای که خمیر پردازنده رو باهاش پاک کردم از دستم افتاد رو سوکت و الان یه گوشه از سوکت خمیریه که اونم داستانی داره خودش

من حیث المجموع گند زدم به سوکت

یه لفظی بود تو جلمتون اصلاح کنید

با موچین با دقت میتونید خودتون صافش کنید مشکلی ایجاد نمیشه

لینک به دیدگاه

در 42 دقیقه قبل، danyalbmw گفته است :

یه لفظی بود تو جلمتون اصلاح کنید

با موچین با دقت میتونید خودتون صافش کنید مشکلی ایجاد نمیشه

عزیز دل اون باید به صورت Bekanameshon تلفظ و خوانده بشه نه اون که شما مد نظرتونه

الان یه مشکل اینه که پنبه خمیر سیلیکونی افتاده رو گوشه سوکت و خمیریه یه قسمت. با ناهید تیونر میتونم بشورمش؟

IMG_20180818_152844.thumb.jpg.8e3069d99bb3d72412a3a824baf95a00.jpg

IMG_20180818_152849.thumb.jpg.7c552312b646d5eb6a0447736a2ceec5.jpg

IMG_20180818_152834.thumb.jpg.d75f342a0f65d9dcc70e037c6503f7bb.jpg

لینک به دیدگاه

ببرید پاساژ ایران طبقه زیر همکف اونجا واستون درست کنن 20 تومن ازتون میگیرن اگر بی احتیاطی کنید و بشکنه هزینش خیلی بالاتر میره

لینک به دیدگاه

دوستان یه نگاه به تصویر دوم بکنید

ایا شکستگی دو پین محتمل نیست؟

لینک به دیدگاه

من خودم همین مشکل و با همین مین داشتم که خودم درستش کردم اگر خودت می خواهی درست کنید یک زربین یک سوزن ویک گوشی برای گرفتن عکس که تغیرات رو عکس بگیری  که ببینی چه کار می کنید این ها قرار دادم که ببینی کار سختی نیست فقط حوصله داشته باشید

IMG_20180818_201729.jpg

IMG_20180818_201827.jpg

ویرایش شده توسط HEGMATANE
لینک به دیدگاه

در 6 دقیقه قبل، ali_8114 گفته است :

دوستان یه نگاه به تصویر دوم بکنید

ایا شکستگی دو پین محتمل نیست؟

حتی اگر شکسته هم باشه اونا واست جوش میدن ..نمیدونم دقیقا چطور اینکارو انجام میدن ...بعد که سی پی یو رو روش گذاشتن احتمالا بهت میگن دیگه سی پی یو رو از جاش بر ندار چون ممکنه اون جوش ها کنده بشه

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، ali_8114 گفته است :

IMG_20180818_152849.thumb.jpg.7c552312b646d5eb6a0447736a2ceec5.jpg

در اینجا دو پین کنده شده .

لینک به دیدگاه

پس احتمالا سوکت باید عوض بشه

اینکار رو حس میکنم بهتره سازگار یا تابا انجام بدن

چقدر حدودا هزینه برمیداره؟

لینک به دیدگاه

در 9 ساعت قبل، ali_8114 گفته است :

با سلام خدمت تمام دوستان

من دیروز سیستمم رو ریختم پایین و تمیزکاری جامعی انجام دادم. خمیر پردازنده عوض شد، هیت سینک کولر شسته و خشک شد، و با بلوور یه حال اساسی به سیستم داده شد.

عذر میخوام دوست عزیز .

شما که میخواستید سیستم رو فقط تمیزکاری کنید CPU رو برای چی برداشتین ؟ لزومی به برداشتن CPU از روی مادربرد نبود فقط شاید تعویض خمیر لازم بود  ...

لینک به دیدگاه

در 4 دقیقه قبل، ata.royalfalcon گفته است :

عذر میخوام دوست عزیز .

شما که میخواستید سیستم رو فقط تمیزکاری کنید CPU رو برای چی برداشتین ؟ لزومی به برداشتن CPU از روی مادربرد نبود فقط شاید تعویض خمیر لازم بود  ...

دفعه پیش که خمیر زدم کولر رو ihs جا به جا شد و رو جداره کناری ihs خمیری شده بود. قصد پاک کردن اونجا رو داشتم که پردازنده رو باز کردم

لینک به دیدگاه

متاسفم علی جان اتفاقیه ‌که افتاده . در این فروم تعمیرکار خبره مادربرد داریم که میتوانند سوکت رو تعویض کنند

جناب کرمی هستند ایشان

@derakulla

لینک به دیدگاه

در 59 دقیقه قبل، ali_8114 گفته است :

پس احتمالا سوکت باید عوض بشه

اینکار رو حس میکنم بهتره سازگار یا تابا انجام بدن

چقدر حدودا هزینه برمیداره؟

هیچیک از گارانتیا نامبرده سوکت تعویض نمیکنند

لینک به دیدگاه

دوست عزیز،

شما سیستم دو کاناله رو Single کردی، زیف سوکت رو قلوه کن کردید،  مادربرد رو از گارانتی خارج کردین، لطفا دست به هیچی دیگه نزنید و مادربرد رو تحویل گارانتی بدین، اگر درست شدنی باشه با هزینه درست کنند، اگر هم نه که به فکر تهیه مادربرد باشید.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...