رفتن به مطلب

مشکل در اجرای بازی PES 18

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام . من نسخه کامل بازی PES 2018 یعنی نسخه CPY رو با حجم 22GB دانلود و بدون هیچ مشکلی نصب کردم .

اما وقتی روی فایل اجرایی بازی کلیک میکنم ، نشانه گر ماوس تا 2-3 ثانیه به رنگ آبی در میاد و میچرخه اما بازی اجرا نمیشه و جالب اینجاس که هیچ اروری هم نمیده !!

فایل Setting.exe اجرا میشه اما فایل اجرایی بازی یعنی Pro Evolution Soccer 2018.exe اجرا نمیشه و همونطور که گفتم ارور هم نمیده.

تمام پیش نیاز های بازی رو از قبل نصب کردم و کرک رو هم ریختم . سیستمم : i5 2320 - ram 8gb - gt730 2gb

رم و گرافیکو زده ok ولی cpu نوشته bad . به هرحال فکر نمیکنم مشکل سخت افزاری باشه چون من قبلا با همین سیستم با گرافیک ضعیفتر gt430 بازی رو نصب کرده بودم و اجرا هم شد . ( هرچند کمی کند بود اما به هر صورت اجرا شد ) .

لطفا راهنمایی کنین چیکار کنم باز بشه 22 گیگ الکی ندادیم به خاطر هیچی . حدقل اروری هم نمیده ادم بفهمه مشکل از کجاس .

لینک به دیدگاه

من این بازی رو مدتی نصب کرده بودم از اون هفته همین حالت براش پیش اومده بود و تو بک گراند باز بود ولی چیزی جلوی چشم نبود

مشکل من با رفتن به قسمت فایروال ویندوز و فعال کردن تیک این بازی برای مونیتورینگ فایروال حل شد

همونطور که گفتم چند ماهی بود بازی میکردن بچه ها باهاش ولی از هفته پیش اینطوری شده بود که به این ترتیب حل شد

مونده فقط IDM که اون هر کاری کردم درست نمیشه.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...