رفتن به مطلب

تـــبدیل بــرق پــاور به 6 پین گــرافیکـــ

اشتراک گذاری

Recommended Posts

من يه کارت گرافيک 660TI گرفتم که دو عدد برق 6 پین میخوره پاور 530 وات گرین من یک عدد 2+6 پین گرافیک داره به نظرتون کدوم از مبدل های زیر مناسب تر هست و امکان آسیب دیدن گرافیک رو کمتر میکنه

بعد این تبدیل 6 پین به 2 عدد 8 پین واقعا میتونه برق یه گرافیک پرمصرف مثل 290X رو تامین کنه ؟

omz7_2.jpg

______________________________________________________________________________________

m7zs_3.jpg

_________________________________________________________________________________________

vb7s_4.jpg

2v7e_1.jpg

ویرایش شده توسط Hamed.Madadi
لینک به دیدگاه

در 4 ساعت قبل، Hamed.Madadi گفته است :

من يه کارت گرافيک 660TI گرفتم که دو عدد برق 6 پین میخوره پاور 530 وات گرین من یک عدد 2+6 پین گرافیک داره به نظرتون کدوم از مبدل های زیر مناسب تر هست و امکان آسیب دیدن گرافیک رو کمتر میکنه

بعد این تبدیل 6 پین به 2 عدد 8 پین واقعا میتونه برق یه گرافیک پرمصرف مثل 290X رو تامین کنه ؟

omz7_2.jpg

______________________________________________________________________________________

m7zs_3.jpg

_________________________________________________________________________________________

vb7s_4.jpg

2v7e_1.jpg

من خودم ۶۶۰ti داشتم

گرافیک خوبیه ولی داغ و پرمصرف(خانواده kepler معمولا داغ و پرمصرف)

به نظر من حداقل پاور موردنیاز ۶۰۰واته

شما میتونید با محاسبه‌گر وات مصرفی خود رو پیدا کنید ک فکر کنم سایت گرین هم این امکان رو میده تا وات مصرفی رو پیدا کنی

مراقب باش دوست من مثل برد نشه?

لینک به دیدگاه

هیچ کدوم تبدیل ها مناسب نیست. کلا تبدیل درست نیست

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

لینک به دیدگاه

در 4 ساعت قبل، farzadkrd گفته است :

من خودم ۶۶۰ti داشتم

گرافیک خوبیه ولی داغ و پرمصرف(خانواده kepler معمولا داغ و پرمصرف)

به نظر من حداقل پاور موردنیاز ۶۰۰واته

شما میتونید با محاسبه‌گر وات مصرفی خود رو پیدا کنید ک فکر کنم سایت گرین هم این امکان رو میده تا وات مصرفی رو پیدا کنی

مراقب باش دوست من مثل برد نشه1f601.png

کل سیستم مصرفش 480 وات هست پاور من 530 واته

لینک به دیدگاه

سلام. از نظر توان کافیه. تبدیل مولوس به 6 پین کافیه. از بالا دومی

لینک به دیدگاه

گرافیک gtx 580 داشتم که نیاز به دوتا 6پین داشت، پاورم 580وات بود و یدونه 6پین داشت برای همین یدونه از این تبدیل های مولکس گرفتم و استفاده کردم، بعداز دوماه چیپ گرافیک سوخت چون اصلا فاز مولکس با خود کابل pcie متفاوت هست و آمپر درستی رو به گرافیک نمیفرسته.
پیشنهاد میکنم حتما پاورتون رو عوض کنید، سری که درد نمیکنه رو دستمال نمیبندن...این تبدیل ها کار راه انداز هست و برای استفاده بلندمدت و زیر فشار توصیه نمی شود.

لینک به دیدگاه

در 22 ساعت قبل، G@m3R گفته است :

گرافیک gtx 580 داشتم که نیاز به دوتا 6پین داشت، پاورم 580وات بود و یدونه 6پین داشت برای همین یدونه از این تبدیل های مولکس گرفتم و استفاده کردم، بعداز دوماه چیپ گرافیک سوخت چون اصلا فاز مولکس با خود کابل pcie متفاوت هست و آمپر درستی رو به گرافیک نمیفرسته.
پیشنهاد میکنم حتما پاورتون رو عوض کنید، سری که درد نمیکنه رو دستمال نمیبندن...این تبدیل ها کار راه انداز هست و برای استفاده بلندمدت و زیر فشار توصیه نمی شود.

به نظرم تبدیل یه 8 پین به 2 تا 8 پین بهتر باشه چون طبق فرمایشتون فاز مولکس با خود کابل pcie فرق میکنه در حال حاضز امکان تعویض پاور رو ندارم

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

دوست عزیز این تبدیل ها برای کار راه اندازی است و برای استفاده طولانی مدت اصلا توصیه نمیشه.

شما با علم به اینکه میدونید ممکن است به کارتتون صدمه بزنه حاضر هستید اسفاده کنید از این تبدیل ها؟

من اگر جای شما باشم از کارت استفاده نمیکنم تا زمانی که بتونم پاور رو عوض کنم.

لینک به دیدگاه

من Gtx 970 دارم با پاور 530 

از بالا دومیو دارم تا حالا مشکلی پیش نیومده

لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، sinatak گفته است :

من Gtx 970 دارم با پاور 530 

از بالا دومیو دارم تا حالا مشکلی پیش نیومده

چه مدت هست داری از این تبدیل روی گرافیک 970 استفاده میکنی ؟

لینک به دیدگاه

در 5 ساعت قبل، Hamed.Madadi گفته است :

چه مدت هست داری از این تبدیل روی گرافیک 970 استفاده میکنی ؟

7 mah

لینک به دیدگاه

کیفیت سیم و برقراری اتصال تبدیل خوب باشه هیچگونه اتفاقی نمی افته فقط باید بدونید پاورتون آیا کشش اون همه خروجی از یه شاخه داره یا خیر.

لینک به دیدگاه

دوست عزیز اصلا تبدیل نخر 

من 9600GT دارم با تبدیل استفاده میکردم دیدم بوی سیم سوخته میاد از شانسم کیس رو میز بود و درش هم باز سرمو چرخوندم دیدم شعله کشیده !{ خیلی کوچولو نه بزرگ که فک کنی اتیش گرفته :) }

در هر صورت یه پاور بخر خودتو راحت کن

یا علی

لینک به دیدگاه

بنظرم این افرادی که میگن استفاده کن و مشکلی نداره یا در این ضمینه اطلاعی ندارن یا دشمنت هستند...
هیچوقت با تبدیل آمپر موردنظر نیاز کارت تامین نمیشه

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...