رفتن به مطلب

Gtx 970 Asus Strix OC مزایده

ArmaeeL
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

در 6 دقیقه قبل، rasa.d گفته است :

هر وقت تونستین با 2 تا سیستم هر هفه گراف تست کنین اونوقت میتونین با تیچ پاورم صحبت کنین

درکل باید ببینی طرف در تست دقیق مثل همون سایت  از cpu  و رم و کارت گرافیک برای بنچمارک استفاده میکنه یانه ساید دور از انتظلار در پنچمارک نیستن که تایید نشن مشکل از کاربر هستش کارت 1060 مثلا با cpu  i3 استفاده کنه  معلومه که فریم پایین میاد

لینک به دیدگاه

در 12 دقیقه قبل، Sir MehDi گفته است :

بزرگوار پس امثال بهزاد تک ، که زمانی که من وشما توی دبیرستان شوت یه ضرب بازی میکردیم روزی 2 تا گرافیک تست میکردند و پوینت میزدن یاید با پنتاگون صحبت کنند؟

شما خفن شما Hardware Adventure و ما ضعیف. لطف کنید این بحث رو ادامه ندید لطفا ، همه متوجه شدیم که شما هفته ای 2 تا گرافیک تست میکنید و سی پی یو های Golden Batch از زیر دستتون رد میشه.

در ضمن تلفظ صحیح TechPpowerUp اون چیزی که فرمودید نیست و تک پاورآپ است. خواستم بگم برای شما که هفته ای 2 تا گرافیک تست میکنید زیاد جالب نیست که تلفظ این سایت رو اشتباه بگه.

موفق باشید.

اون موقعی که شما شوت  ظرب بازی میکردین من سی پی سوکت 4XX رو با رم های Drr1 اور میکردم و لتنسی رو میزاشتم روی 3

دقیقا من خفن ئ ماجراجوی قطعه، احتمالا شماهم ضعیف هستین چون فقط از روی بقیه شنیده ها نظر میدین، دیدن کی بود مانند شنیدن

تلفظ رو همیشه اشتباه میگم چون دوست دارم اینطور تلفظ کنم مثل دیشنورد

شمام موفق باشین در شینده ها از بقیه دوستان

اگر هم نیاز باشه میتونم شرط بندی کنم با 2 تا کارت 1050Ti و 770 لایتینگی که دارم ک ببینی کدوم یکی قوی تر هستن، فقط اگر حرف من درست در اومد باید از فروم لفت بدین?

خدا همه رو به راه راست هدایت کنه

لینک به دیدگاه

در 15 دقیقه قبل، hosseini pc2236 گفته است :

درکل باید ببینی طرف در تست دقیق مثل همون سایت  از cpu  و رم و کارت گرافیک برای بنچمارک استفاده میکنه یانه ساید دور از انتظلار در پنچمارک نیستن که تایید نشن مشکل از کاربر هستش کارت 1060 مثلا با cpu  i3 استفاده کنه  معلومه که فریم پایین میاد

عزیز تست روی سیستم

4790k 4/4

16 گیگ رم باس 2400 G.skill تایم 10

Ssd sx930 480G

ویندوز 10 نسخه پرو

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...