رفتن به مطلب

asus rog strix 1080 ti oc

اشتراک گذاری

Recommended Posts

دو عدد گرافیک معروف asus 1080ti با رم 11 گیگ ورژن oc موجوده ((خیلی تمیز و...))

مورد اول تا 17-04-2020 گارانتی داره چند ماهی هم استفاده شده

مورد دوم تقریبا اکبنده و برای sli کردن خریده شده بوده کمتر از 24 ساعت شاید کار کرده باشه

قابل ذکره به هیچ عنوان برای ماین و... استفاده نشده فقط روی سیستم گیم بوده که اونم اکثرا خاموشه! خودم با لپ تاپ کار میکنم

با توجه به قیمت روز12800 قیمت 9500 برای هر کدوم در نظر گرفته شده

هر کسی دو تاشو بخواد بخره 1 میلیون تخفیف میگیره

جعبه و cd گرافیک هم موجوده

ff.JPG

IMG_4289.JPG

IMG_4290.JPG

IMG_4292.JPG

ویرایش شده توسط mehrshad2
لینک به دیدگاه

سلام ببخشید

فقط یه سؤال داشتم

بازی بتلفیلد ۱ رو با sli چند فریم گرفتی؟

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، sm.mosavi گفته است :

سلام ببخشید

فقط یه سؤال داشتم

بازی بتلفیلد ۱ رو با sli چند فریم گرفتی؟

سلام الان بیشتر از 3 ماه منتظر مانیتور هستم  و سیستم خاموشه

برای همین گرافیک sli رو گفتم تقریبا اکبند هست

لینک به دیدگاه

درود 9500 ؟!!! برای ti?  جنس ماله شماست و با هر قیمتی میتونین بفروشین ولی با این قیمت فکر نکنم کسی خریدار باشه خیلی زیاده ... هستن عزیزانی ک مدل ام اس ای رو میدن 6 تومن

لینک به دیدگاه

در 10 ساعت قبل، nightwolf گفته است :

درود 9500 ؟!!! برای ti?  جنس ماله شماست و با هر قیمتی میتونین بفروشین ولی با این قیمت فکر نکنم کسی خریدار باشه خیلی زیاده ... هستن عزیزانی ک مدل ام اس ای رو میدن 6 تومن

,والا برند ایسوس هست 

هر برندی یه قیمتی داره دیگه تو بازار الان نوش حدود 12800 هست! کلا برند گرونتریه نسبت به بقیه

https://www.lioncomputer.com/کامپیوتر/قطعات-اصلی/کارت-گرافیک/nvidia/asus/کارت-گرافیک-ایسوس-rog-strix-gtx1080ti-o11g-gaming-34.html

اینم msi 8500 هست

https://www.lioncomputer.com/کامپیوتر/قطعات-اصلی/کارت-گرافیک/nvidia/msi/کارت-گرافیک-ام-اس-آی-gtx-1080-ti-gaming-x-35.html

در مورد فروشم والا نه نیاز مالی هست نه 100 درصد تصمیم فروش دارم! اگه خروج از کشور 100 درصد بشه اون موقع جدی میشه اون موقع کل سیستم رو میزارم برای فروش بجزء مین و cpu☺️

به خاطر گل روی شما به خریدار واقعی یه تخفیف هم روی خرید تک میدم ?

ویرایش شده توسط mehrshad2
لینک به دیدگاه

در 16 ساعت قبل، mehrshad2 گفته است :

,والا برند ایسوس هست 

هر برندی یه قیمتی داره دیگه تو بازار الان نوش حدود 12800 هست! کلا برند گرونتریه نسبت به بقیه

https://www.lioncomputer.com/کامپیوتر/قطعات-اصلی/کارت-گرافیک/nvidia/asus/کارت-گرافیک-ایسوس-rog-strix-gtx1080ti-o11g-gaming-34.html

اینم msi 8500 هست

https://www.lioncomputer.com/کامپیوتر/قطعات-اصلی/کارت-گرافیک/nvidia/msi/کارت-گرافیک-ام-اس-آی-gtx-1080-ti-gaming-x-35.html

در مورد فروشم والا نه نیاز مالی هست نه 100 درصد تصمیم فروش دارم! اگه خروج از کشور 100 درصد بشه اون موقع جدی میشه اون موقع کل سیستم رو میزارم برای فروش بجزء مین و cpu263a.png

به خاطر گل روی شما به خریدار واقعی یه تخفیف هم روی خرید تک میدم 1f60e.png

بزرگوار قیمتت با این وضع بازار خیلی خوب

لینک به دیدگاه

قیمت خودت بذار همیشه هستن کسایی که دنبال تو سر مال زدن میگردن 

طبق عرف مصرف کننده قیمت اکبند هر چی باشه ۲۰ تا ۲۵ درصد کم میشه برای کارکرده 

لینک به دیدگاه

در 4 ساعت قبل، sm.mosavi گفته است :

بزرگوار قیمتت با این وضع بازار خیلی خوب

لطفا داری برادر

در 3 ساعت قبل، amirjk گفته است :

قیمت خودت بذار همیشه هستن کسایی که دنبال تو سر مال زدن میگردن 

طبق عرف مصرف کننده قیمت اکبند هر چی باشه ۲۰ تا ۲۵ درصد کم میشه برای کارکرده 

ممنون برای نظرتون

لینک به دیدگاه

در در 1397/06/05, 04:15:23، mehrshad2 گفته است :

,والا برند ایسوس هست 

اینم msi 8500 هست

در مورد فروشم والا نه نیاز مالی هست نه 100 درصد تصمیم فروش دارم! اگه خروج از کشور 100 درصد بشه اون موقع جدی میشه اون موقع کل سیستم رو میزارم برای فروش بجزء مین و cpu263a.png

به خاطر گل روی شما به خریدار واقعی یه تخفیف هم روی خرید تک میدم 1f60e.png

ایولا داری دمت گرم 

داداش گلم شمام درست میگی اما مقصود من از این حرفم این نبود ک تو سره ماله شما بزنم (جواب اون دوستمون ک الکی قضاوت میکنن) من میگم زمانی ک یکی از عزیزان  MoRteZZa اومده 1080ti msi رو گذاشته 5800 منه نوعی برای مثلن 2 3 تا فریم بالا پایین نمیام پول ب این کارت بدم در صورتی مدل ام اس ای کمی از اسوس نداره
ببخشید ک باعث اسپم شدم داخل تاپیکت داداش گلم انشالله ک  خوب بفروشی 

ویرایش شده توسط nightwolf
لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، nightwolf گفته است :

ایولا داری دمت گرم 

داداش گلم شمام درست میگی اما مقصود من از این حرفم این نبود ک تو سره ماله شما بزنم (جواب اون دوستمون ک الکی قضاوت میکنن) من میگم زمانی ک یکی از عزیزان  MoRteZZa اومده 1080ti msi رو گذاشته 5800 منه نوعی برای مثلن 2 3 تا فریم بالا پایین نمیام پول ب این کارت بدم در صورتی مدل ام اس ای کمی از اسوس نداره

دیگه برمیگرده این به دید خریدار هر کسی یه دیدی داره بشخصه اصلا بجزء asus به برند دیگه ای فکر نمیکنم تو ساخت و... خیلی دقیقه

موفق باشی

لینک به دیدگاه

در در 1397/06/07, 14:08:48، nightwolf گفته است :

ایولا داری دمت گرم 

موافقم صد درصد درست میگی

لینک به دیدگاه

در 35 دقیقه قبل، Imanbageri7 گفته است :

موافقم صد درصد درست میگی

عزیز اسپم ندید نظر خودتون برای خودتون محترمه

الان همون msi شده 9500

شما دوست داری برو زوتک بگیر ارزونتره نظر اینجا نزار

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...