رفتن به مطلب

ماجرای یک کلاهبرداری جدید

اشتراک گذاری

Recommended Posts

در 46 دقیقه قبل، hamidjalab گفته است :

بنظرم کلا قید خرید اینترنتی جز سایتعای معتبری مثل همین لیون رو بزنید!

به هیچکس حتی باسابقه مدیر هرکی اعتماد نکنید...

من حاضرم واسه جنسو کالایی که میخوام 100ت بیشتر بدم ولی مطمئن خرید کنم.

واقعا ارزش داره بخاطره اینکه مثلا یه کالای درخواستیو یجا فرقی نمیکنه هر سایتی واسه فروش با حداقل قیمت کمتر ببینیم وسوسه بشیم بریم تو معامله و تهش سرمون کلاه بزارن؟!

یکم گرونتر بر فرض بگیرید از یه جای معتبر خیالتونم راحته.

تو اینجور موارد هم خواهشاً برید دنبال شکایت نه هزینه زیادی داره نه خیلی وقتتنو میگیره..نگاه به حرف بقیه نکنید که عای هزینش زیاد شدو هیچی نشدو فلان شما برید شکایت پیگیری کنید نزارید اینجور آدما راحت کارشونو بکنن و پیش خودشون فکر کنن مالباخته ها هیچ کاری نمیتونن بکنن و به جایی نمیرسن!

اتفاقا فتا اینجور مواردو دقیق بررسی میکنه دیدم که میگم

درسته دوستان بنده خودم اینجا مگر کاربر با سابقه خیلی خفن باشه اول ئول بریزم به تازگی هم 1080 خریدم خیلی هم راضیم ریسک نکنید اصولا  اونایی که کم در امد هستن ریسکشون کمتر شما  فک کنم مایه دارین اینطور ریسک میکنین

لینک به دیدگاه

• ارسال 53
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

در 3 ساعت قبل، hamidjalab گفته است :

بنظرم کلا قید خرید اینترنتی جز سایتعای معتبری مثل همین لیون رو بزنید!

به هیچکس حتی باسابقه مدیر هرکی اعتماد نکنید...

من حاضرم واسه جنسو کالایی که میخوام 100ت بیشتر بدم ولی مطمئن خرید کنم.

واقعا ارزش داره بخاطره اینکه مثلا یه کالای درخواستیو یجا فرقی نمیکنه هر سایتی واسه فروش با حداقل قیمت کمتر ببینیم وسوسه بشیم بریم تو معامله و تهش سرمون کلاه بزارن؟!

یکم گرونتر بر فرض بگیرید از یه جای معتبر خیالتونم راحته.

تو اینجور موارد هم خواهشاً برید دنبال شکایت نه هزینه زیادی داره نه خیلی وقتتنو میگیره..نگاه به حرف بقیه نکنید که عای هزینش زیاد شدو هیچی نشدو فلان شما برید شکایت پیگیری کنید نزارید اینجور آدما راحت کارشونو بکنن و پیش خودشون فکر کنن مالباخته ها هیچ کاری نمیتونن بکنن و به جایی نمیرسن!

اتفاقا فتا اینجور مواردو دقیق بررسی میکنه دیدم که میگم

درسته.گوش به حرف بعضیا که میگن شکایت کنی به جایی نمیرسه نکنید.شما شکایتتون رو کنید.اگه تعداد شکایت بالا بره پلیس فتا بسیار سریعتر بررسی میکنه.

لینک به دیدگاه

در 17 ساعت قبل، danyalbmw گفته است :

داداش اون ابزار دفاعی چیز خوبی بود بگو ماهم بزنیم به حسابت برا ما هم بفرست اینجا نیاز داریم 1f601.png1f601.png

چند سال پیش یه بار سر کوچه وایساده بودم یه موتوریه درحینی که داشت رد میشد میگفت گوشیتو بنداز 1f602.png1f602.png1f602.png

خیلی خوب بود دزدی در حین حرکت1f602.png1f602.png

داداش یهو دیدی شماره کارتف فرستادم پول زدی نفرستادما!  خخ 

ولی خدارو شکر نمیج 

در 4 ساعت قبل، حسین خدایاری گفته است :

درسته.گوش به حرف بعضیا که میگن شکایت کنی به جایی نمیرسه نکنید.شما شکایتتون رو کنید.اگه تعداد شکایت بالا بره پلیس فتا بسیار سریعتر بررسی میکنه.

پلییس فتا جزع مزخرف ترین ارگانهای کشوره امیدی نداشته باشین 

خدا رحمت کنه اموال کسی که دزدیده شد تمام

ویرایش شده توسط Naser esmailpor
لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...