رفتن به مطلب

مشکل عجیب مادربورد P8z68-v Asus

aliani
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان

بنده دیروز یه مادربوردP8z68-v Asus خریدم متاسفانه مشکل عجیبی داره در هنگام بوت اونم اینه که کیبورد رو دیتکت نمیکنه به خاطر همین نمیتونم ویندوز نصب کنم در واقع هیچکاری نمیتونم بکنم.

انگار پورت یواس بی هاش مشکل دارن چون زمانی که کیبورد رو وصل میکنم یا سیستم هنگ میکنه یا اصلا نمیشناسه یا اگرم بشناسه فایده نداره چون بعد ریسیت بازم همین مشکل رو داره !

روی همه پرتای یو اس بی هم تست کردم جالب اینجاس که روی هر کدوم یه جوره یا هنگ میکنه یا نمیشناسه یا ... جالبش اینجاست با موس مشکلی نداره !!!

امروزم بردم از جایی که خریده بودم تعویض کردم اما بازم همون مشکل پا برجاست واقعا موندم چیکار کنم چون مشکل از کیبورد هم نیست روی سیستم دیگم تست کردم و سالمه مشکل از پاور هم نیست چون با یه پاور دیگم تست کردم و همین مشکل رو داشت !

ممنون میشم دوستان کمکم کنن واقعا کارم گیره میترسم 2باره این همه راه برم تعویض کنم اما بازم ردیف نشه

لینک به دیدگاه

کیبوردتون رو عوض کنید

احتمالاً با اون سازگاری نداره

چند مدل کیبور بود که با آپدیت BIOS درست میشد

با یک کیبورد دیگه اگه تونستید اول آپدیت کنید

اگه درست نشد عوض کنید

لینک به دیدگاه

این بحث مشکل کیبورد با مادربردهای اسوس داستان درازی داره دوست عزیز و این مشکل خیلی پیش میاد . یکهو می بینی رو یه مدل کیبود اصلا جواب نمیده و روی مدل دیگر مشکلی نداره !! یک بار میبینی کیبورد رو دیتکت میکنه بعدش دیگه دیتکت نمیکنه . ما عین همین ماجرا رو maximus IV داشتیم و واقعا کلافه شدیم. حالا بحث کیبورد نیست خیلی وقت سر usb flash گیر میداد و اون رو دیتکت نمی کرد !! تنها راه حل شما تست یک یکبورد دیگست دوست عزیز .

لینک به دیدگاه

ممنون

اینجوری که شما میگین یعنی با آپدیت بایوسم ردیف نمیشه ؟ این آپدیت آخری بایوس یه گزینه ای که فیکس میکنه اینه Fix USB Keyboard 3R-FKB3010UBK can't work issue یعنی با این آپدیتم اگه درست نشه به نظرتون گارانتی تعویض میکنه با یه مدل دیگه ؟ من تو تاپیکای دیگه ام دیدم دوستان با این مدل مشکلات دیگه ای هم داشتن مثل اینکه همینجوری ریسیت میشه یا بلو اسکرین میداده ! کلا پس چرا دوستان پیشنهاد دادن این مدل رو بگیریم وقتی این همه مشکل داره :-w|||

ویرایش شده توسط aliani
لینک به دیدگاه

این مشکل زیاد جدی نیست و با تعویض کیبورد حل میشه.

بورد پیشنهادی به شما هم از نمونه های خوب بازاره

به خاطر این مشکل هم گارانتی تعویض نمیده(این یه ناسازگاری سخت افزاری هست که به تعویض کی بورد حل میشه)

در هر صورت اگه خواستین بفروشین بردو،به این دلیل،لطفا به من خبر بدین!

موفق باشید

ویرایش شده توسط amin69r
لینک به دیدگاه

ممنون

اینجوری که شما میگین یعنی با آپدیت بایوسم ردیف نمیشه ؟ این آپدیت آخری بایوس یه گزینه ای که فیکس میکنه اینه Fix USB Keyboard 3R-FKB3010UBK can't work issue یعنی با این آپدیتم اگه درست نشه به نظرتون گارانتی تعویض میکنه با یه مدل دیگه ؟ من تو تاپیکای دیگه ام دیدم دوستان با این مدل مشکلات دیگه ای هم داشتن مثل اینکه همینجوری ریسیت میشه یا بلو اسکرین میداده ! کلا پس چرا دوستان پیشنهاد دادن این مدل رو بگیریم وقتی این همه مشکل داره :-w|||

سلام دوست عزيز،

با آپ ديت بايوس به نسخه 706 يه سري از كي بردهاي وايرلس (RF) تصحيح مي شن. مشكل اين كي بردها هم اين بود كه فقط داخل بايوس كه مي شدي و در حال كار داخل بايوس يه هو ارتباط RF گم مي شد و ديگه كار نمي كرد. به نظر من اگر كي برد شما وايرلس نيست، اين آپديت رو برد شما اثري نداره و بهتره كيبرد رو عوض كنين. چون احتمالا مشكل ماله كيبرده.

در مورد ساير مشكلاتي كه شما اشاره كردين (بلو اسكرين و ريستارت ناگهاني و ...)، همه اين موارد مربوط به امكانات حرفه اي اين برد و استفاده غير حرفه اي بعضي كاربران از تنظيمات اوركلاك داخل مي برد مي شه. مثل استفاده غيرحرفه اي از DIGI+VRM يا ضريب باز CPU بدونه استفاده از ساير تنظيمات و ..... يه مورد كه من ديدم طرف يه رم معمولي رو مين انداخته بود و با نرم افزار AI Suite II و قسمت TurboV EVO مين برد رو Auto Tuning ميكرد. مين برد هم فركانس پايه رو رو 103 ميزاشت و چون RAM تحمل اوركلاك رو نداشت يه خط در ميون وسط ويندوز Restart مي كرد.

روي اين مين برد اگر هم كسي اطلاعي از اور كلاك نداشته باشه و بخواد Auto Tuning كنه، حتما بايد بعد از تيونينگ، با نرم افزارهايي مثله LinX يا OCCT واسه كل سيستم يا Memtest واسه رم، از Stable بودن اوركلاك مطمئن شه.

موفق باشيد

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...