رفتن به مطلب

روشن شدن چراغ Boot

Erfan Asadi
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام خدمت دوستان 

آقا ما امروز یه رم برا سیستم خریدیم نصبش کردم خوب بود وسط نصب بازی Evil Within 2 یهو BSOD داد و ویندوز دیگه بالا نیومد با ارور Inascesble Boot Drive 

وقتی میخواستم ویندوز هم حتی عوض کنم باز این ارور رو میداد رم قبلی رو درآوردم ویندوز بالا نیومد ولی تونستم وبندوزو عوض کنم بالا هم اومد بعد خاموشش کردم که رم رو جا بزنم جا زدم چراغBoot LED device مدام روشنه و تصویری هم نمیاد 

اینم بگم رم قبلی رو الان سیستم نمی‌خونه اصلا و با رم جدید اینجوریه با رم قبلی چراغ رم روشن میشه 

لینک به دیدگاه

درود

رمتون از يك مدل هستن؟ چينش دو كاناله بستيد؟ 

ريستارت وسط نصب بازيم مال اينه كه ريپك از حجم بالايى از رم استفاده ميكنه بنابراين مشكل رمتون آشكار ميشه .

اگر يك مدل نيستن بايوس رو آپديت كنيد و به چينش هم دقت كنيد(روى سيستم هاى رايزن چينش اگر درست نباشه گير ميده . در دفترچه ى مادربرد چينش رو نوشته  )

ویرایش شده توسط Amir.s.b
لینک به دیدگاه

سلام 

در 18 ساعت قبل، Amir.s.b گفته است :

درود

رمتون از يك مدل هستن؟ چينش دو كاناله بستيد؟ 

ريستارت وسط نصب بازيم مال اينه كه ريپك از حجم بالايى از رم استفاده ميكنه بنابراين مشكل رمتون آشكار ميشه .

اگر يك مدل نيستن بايوس رو آپديت كنيد و به چينش هم دقت كنيد(روى سيستم هاى رايزن چينش اگر درست نباشه گير ميده . در دفترچه ى مادربرد چينش رو نوشته  )

مدل ها راستش نه ولی باس ها یکسان هستن یکی.adata 4gig 1600 اون یکی Apacer black 4gig 1600 دو کانالع هم بستم رویه اسلات های آبی 

الان چجوری باید آپدیت کنم بایوس رو وقتی اصلا بایوس بالا نمیاد همه چراغ های چک اول روشن میشنو بعد خاموش میشن ولی Boot LED  کلا روشنه 

الان همه راه هارو امتحان کردم رو هارو ورداشتم بازم روشن موند گرافیک رو ورداشتم همچنان روشن هارد رو درآوردم بازهم همچنان روشن 

لینک به دیدگاه

در 11 ساعت قبل، EFAN_DA گفته است :

سلام 

مدل ها راستش نه ولی باس ها یکسان هستن یکی.adata 4gig 1600 اون یکی Apacer black 4gig 1600 دو کانالع هم بستم رویه اسلات های آبی 

الان چجوری باید آپدیت کنم بایوس رو وقتی اصلا بایوس بالا نمیاد همه چراغ های چک اول روشن میشنو بعد خاموش میشن ولی Boot LED  کلا روشنه 

الان همه راه هارو امتحان کردم رو هارو ورداشتم بازم روشن موند گرافیک رو ورداشتم همچنان روشن هارد رو درآوردم بازهم همچنان روشن 

اگر مین بوردتون قابلیت فلش بک(آپدیت بایوس بدون نیاز به رم و پردازنده ) داره اقدام کنید اگر ندارد رم قبلیه رو بذارید روی اسلات اول و بایوس رو ریست کنید سیستم بالا باید بیاد بعد بایوس رو آپدیت کنید رم بعدی رو بذارید

لینک به دیدگاه

اون قابلیت رو نمی‌دونم مدل مادربرد اینه

ASUS M5a99fx pro 2

اون روش هم امتحان کردم ولی هنوز همونه فرقی نکرده

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...