رفتن به مطلب

Asus vivobook k570ud برای بازی مناسب هست یا خیر؟

ho3einsa
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

درود دوستان بنده بخاطر احتیاجم به لپتاپ مجبور شدم کیس نازنینمو بفروشم ?

این لپتاپو تهیه کردم و مشخصاتش هم اینه. میخاستم ببینم این لپتاپ برای بازی های روز تو فول اچ دی میتونه  مناسب باشه یا نه؟

https://www.asus.com/us/Laptops/K570UD/

i5 8250/ 1050 4gb/8gb ddr4/1t

فقط یه مشکلی که این وسط هست حس میکنم این کارت مدل ضعیف شده ی 1050 هست. نظرتونو به مشخصات gpu-z جلب میکنم

cpu-z.png

gpu-z.gif

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام حسین جان

به اینکه چه جور بازی های مد نظرت باشن هم بستگی داره

چه مدل بازیهایی معمولا بازی میکنی؟ اگرفوتبال و اینچیزا هست که باید اوکی باشه 100 درصد بقیه هم باید بتونه هندل کنه ، حالا بازیا رو نام ببر چندتاشو

به نظر کارتت نسخه ضعیف شده هم نیست 

ویرایش شده توسط Farjam
لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، Farjam گفته است :

سلام حسین جان

به اینکه چه جور بازی های مد نظرت باشن هم بستگی داره

چه مدل بازیهایی معمولا بازی میکنی؟ اگرفوتبال و اینچیزا هست که باید اوکی باشه 100 درصد ، حالا بازیا رو نام ببر چندتاشو

سلام مرسی که زود پاسخ دادی.

من همه نوع بازی میکنم. نمونه هاش:

battle 1

pubg

rainbow6 siege

fifa18

تو اینده هم battle v

shadow of tomb

بازیای روز مد نظرمه. البته این لپتاپ تو بازیای رزیدنت اویل 7 50 به بالا و بازی بتل 1 50 به بالا (تو تنظیمات مدیوم) فریم داده بازی مافیا 3 هم 40 به بالا 

لینک به دیدگاه

یکیم اینکه بعد 5 دقیقه بازی دما شدید میاد بالا

البته همینجوری رو میز گذاشتم 

شاید براش کول پد خریدم یا شایدم کلا فروختم دوباره کیس گرفتم دودلم

1.jpg

لینک به دیدگاه

در 8 دقیقه قبل، Farjam گفته است :

به نظر کارتت نسخه ضعیف شده هم نیست 

دقیقا شکم به همینه به نظرت نسخه ی ضعیف شده نیس؟ برا همین از gpu-z هم عکس گذاشتم تا بهتر بشه بحث کرد

من الان اخرین نسخه ویندوز 10 رو دارم اخرین بیلدش این نسخه مشکلی نداره مثل 1709؟

و درایورمم اخرین درایوره از خو انویدیا گرفتم. اونم سالمه؟ 

اگه پاسخگو نیازم باشه این لپتاپ خیلی لپتاپ خوبیه نگهش میدارم.

ویرایش شده توسط ho3einsa
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 16 دقیقه قبل، ho3einsa گفته است :

سلام مرسی که زود پاسخ دادی.

من همه نوع بازی میکنم. نمونه هاش:

battle 1

pubg

rainbow6 siege

fifa18

تو اینده هم battle v

shadow of tomb

بازیای روز مد نظرمه. البته این لپتاپ تو بازیای رزیدنت اویل 7 50 به بالا و بازی بتل 1 50 به بالا (تو تنظیمات مدیوم) فریم داده بازی مافیا 3 هم 40 به بالا 

اگه همون حدود فریم ها یه ذره کمتر برات اوکی باشه با اونهایی که گفتی هم مشکل خاصی قاعدتا نباید باشه

در 14 دقیقه قبل، ho3einsa گفته است :

یکیم اینکه بعد 5 دقیقه بازی دما شدید میاد بالا

البته همینجوری رو میز گذاشتم 

شاید براش کول پد خریدم یا شایدم کلا فروختم دوباره کیس گرفتم دودلم

1.jpg

اگه میخوای با این بازی کنی حتما کول پد بگیر...

در 11 دقیقه قبل، ho3einsa گفته است :

دقیقا شکم به همینه به نظرت نسخه ی ضعیف شده نیس؟ برا همین از gpu-z هم عکس گذاشتم تا بهتر بشه بحث کرد

من الان اخرین نسخه ویندوز 10 رو دارم اخرین بیلدش این نسخه مشکلی نداره مثل 1709؟

و درایورمم اخرین درایوره از خو انویدیا گرفتم. اونم سالمه؟ 

اگه پاسخگو نیازم باشه این لپتاپ خیلی لپتاپ خوبیه نگهش میدارم.

الان تونستم با موبایل چک کردم  ، یک مقدار ضعیفتر هست کارتتون ، راپس هاش نصف هست به جای 32 تا

من اخرین بیلد ویندوز رو دارم بدون مشکل نسخه کرکی ، درایور آخری انویدیا رو که هات فیکس بود من نصب نکردم اما یکی قبلش که اوکی بود

بهترین کار اینه که اگه فرصت داری چند تا بازی که نزدیک تر هستن به بتل 5 و توم ریدر رو تست کنی ، البته اون اعدادی که گفتی در اون بازی ها فعلا اوکی باید باشه

اما در آخر همیشه کیس بهتره...

ویرایش شده توسط Farjam
لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، Farjam گفته است :

اگه همون حدود فریم ها یه ذره کمتر برات اوکی باشه با اونهایی که گفتی هم مشکل خاصی قاعدتا نباید باشه

اگه میخوای با این بازی کنی حتما کول پد بگیر...

الان تونستم با موبایل چک کردم  ، یک مقدار ضعیفتر هست کارتتون ، راپس هاش نصف هست به جای 32 تا

من اخرین بیلد ویندوز رو دارم بدون مشکل نسخه کرکی ، درایور آخری انویدیا رو که هات فیکس بود من نصب نکردم اما یکی قبلش که اوکی بود

بهترین کار اینه که اگه فرصت داری چند تا بازی که نزدیک تر هستن به بتل 5 و توم ریدر رو تست کنی ، البته اون عدادی که گفتی در اون بازی ها فعلا اوکی باید باشه

چون نمیدونم میخام نگهش دارم یا نه فعلا کول پد نمیخرم.

والا 50 به بالا میتونم کنار بیام. اره لعنتی نمیدونم چرا یه سری مشخصاتشو ضعیف کرده.

بازی هرچی دارم سعی میکنم تست کنم به یه جمع بندی برسم .ممنون وقت گذاشتی.?

فقط جی پی یو نیس پردازندشم فرکانسش خیلی کمه

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 3 دقیقه قبل، ho3einsa گفته است :

والا 50 به بالا میتونم کنار بیام. اره لعنتی نمیدونم چرا یه سری مشخصاتشو ضعیف کرده.

بازی هرچی دارم سعی میکنم تست کنم به یه جمع بندی برسم .ممنون وقت گذاشتی.1f490.png

الان سیستم خودتو داری هنوز؟

اگه هنوز تصمیم نگرفتی کاملا تصمیمت رو سبک سنگین کن بعدا پشیمون نشی و یه هزینه ای هم رودستت بیوفته تو این بده بستون ها و این وضعیت... الان سیستم و قطعه بخوای بفروشی آهن پارست و بخوای بخری طلاست!

ویرایش شده توسط Farjam
لینک به دیدگاه

در 7 دقیقه قبل، Farjam گفته است :

اگه هنوز تصمیم نگرفتی کاملا تصمیمت رو سبک سنگین کن بعدا پشیمون نشی و یه هزینه ای هم رودستت بیوفته تو این بده بستون ها و این وضعیت... الان سیستم و قطعه بخوای بفروشی آهن پارست و بخوای بخری طلاست!

نه ندارمش هفته ی پیش به فنا دادمش. نه خدایی خوب فروختم.

پشیمونیش که شدید پشیمونم.

کاش یه هزینه میوفتاد دوتا افتاد. ?

درکل باید بسوزمو بسازم . فقط موندم لعنتیا چرا ضعیفش کردن اینو.

ویرایش شده توسط ho3einsa
لینک به دیدگاه

در 15 دقیقه قبل، ho3einsa گفته است :

بازی هرچی دارم سعی میکنم تست کنم به یه جمع بندی برسم .ممنون وقت گذاشتی.1f490.png

سلام   چیزی رو ضعیف نکرده شما با نسخه دسکتاپ اشتباه گرفتی  که کمی قویتره

در کل  این کارت برای بازیهای  ۲۰۱۸ برو روی تنظیمات متوسط رو به پایین جواب گو هست 

https://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-GTX-1050-Notebook.178614.0.html

کلا لپتاپ ها زیاد داغ میکنن نگران نباش کولپد هم آنچنان تاثیری نداره فقط نزار لپتاپ بچسبه به میز یه فاصله ای داشته باشه خوبه .

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 7 دقیقه قبل، Mohammad-DS گفته است :

در کل  این کارت برای بازیهای  ۲۰۱۸ برو روی تنظیمات متوسط رو به پایین جواب گو هست 

کلا لپتاپ ها زیاد داغ میکنن نگران نباش کولپد هم آنچنان تاثیری نداره فقط نزار لپتاپ بچسبه به میز یه فاصله ای داشته باشه خوبه .

سلام محمد جان

دقیقا منظورشون همین هست که احساس میکنن کارت نوتبوکشون نسبت به نسخه دسکتاپ نسخه ضعیف شده ای هست(چون از PC به نوتبوک مهاجرت کردن این قضیه براشون مطرح شده بود) نه اینکه کارتشون نسبت به یک نسخه نوتبوکیه دیگه ضعیفتر شده باشه

لینک به دیدگاه

در 13 دقیقه قبل، Mohammad-DS گفته است :

ممنون عزیز

در 3 دقیقه قبل، Farjam گفته است :

سلام محمد جان

دقیقا منظورشون همین هست که احساس میکنن کارت نوتبوکشون نسبت به نسخه دسکتاپ نسخه ضعیف شده ای هست(چون از PC به نوتبوک مهاجرت کردن این قضیه براشون مطرح شده بود) نه اینکه کارتشون نسبت به یک نسخه نوتبوکیه دیگه ضعیفتر شده باشه

بله دقیقا

لینک به دیدگاه

درود

دوست عزیر بابت گیم بهت بگم که خودم یک لپ تاپ مجهز به gtx960m و cpu i7 6700hq دارم و تو بازی هایی مثل fifa 18 روی تنظیمات ultra روی full hd چیزی حدود 60 فریم گرفتم

تو بازی هایی  مثل  assassin syndicate روی تنظیمات ultra و رزولوشن 1600x900 چیزی حدود 45 تا 50 فریم گرفتم 

بازی assassins creed origins  روی آخرین تنظیمات گرافیکی و رزولوشن 1600x900 روی 40 فریم اجرا میکنم

بازی هایی مثل injustice 2 رو روی اخرین تنظیمات گرافیکی و رزلوشن 1600x900 روی 50 فریم و بازی tekken 7 رو روی آخرین تنظیمات و full hd روی 60 فریم اجرا میکنم

تو بازی کال اف wwii هم روی تنضیمات گرافیکی high بعضی چیز ها هم ultra روی 1600x900 حدود 50 فریم میگیرم

و باز یgta v هم روی very high برخی چیز ها روی high روی رزلوشن full hd روی 60 فریم بازی میکنم

حالا حسابشو بکن 1050 قوی تره 960m 

خیالت تخت میتونی بازی های دلخواهتو روی فریم مورد نظر اجرا کنی

اما کیس یه چیز دیگس.. 

فقط حتما خنک کننده‌ بگیر براش

موفق باشی 

لینک به دیدگاه

در 10 دقیقه قبل، ShQringQn گفته است :

درود

دوست عزیر بابت گیم بهت بگم که خودم یک لپ تاپ مجهز به gtx960m و cpu i7 6700hq دارم و تو بازی هایی مثل fifa 18 روی تنظیمات ultra روی full hd چیزی حدود 60 فریم گرفتم

تو بازی هایی  مثل  assassin syndicate روی تنظیمات ultra و رزولوشن 1600x900 چیزی حدود 45 تا 50 فریم گرفتم 

بازی assassins creed origins  روی آخرین تنظیمات گرافیکی و رزولوشن 1600x900 روی 40 فریم اجرا میکنم

بازی هایی مثل injustice 2 رو روی اخرین تنظیمات گرافیکی و رزلوشن 1600x900 روی 50 فریم و بازی tekken 7 رو روی آخرین تنظیمات و full hd روی 60 فریم اجرا میکنم

تو بازی کال اف wwii هم روی تنضیمات گرافیکی high بعضی چیز ها هم ultra روی 1600x900 حدود 50 فریم میگیرم

و باز یgta v هم روی very high برخی چیز ها روی high روی رزلوشن full hd روی 60 فریم بازی میکنم

حالا حسابشو بکن 1050 قوی تره 960m 

خیالت تخت میتونی بازی های دلخواهتو روی فریم مورد نظر اجرا کنی

اما کیس یه چیز دیگس.. 

فقط حتما خنک کننده‌ بگیر براش

موفق باشی 

ممنون. راستیتش کلاس برنامه نویسی اندروید میرم بخاطر اون گفتم لپتاپ بگیرم که ...

جالبه این فریمایی که گفتم برا من تو فول اچ دی میده و راضی کنندس

ویرایش شده توسط ho3einsa
لینک به دیدگاه

در 20 دقیقه قبل، Farjam گفته است :

سلام محمد جان

سلام  خدمت شما

بله مرسی  ولی انچنان هم ضعیف نشده در کل حساب کنی برای لپتاپ مناسبه

در 18 دقیقه قبل، ho3einsa گفته است :

ممنون عزیز

بله دقیقا

بازی کردن کلا سلیقه ای یه نفر هست با کم ترین تنظیمات گرافیک هم راضیه یکی هم  هست یه فریم این ور اونور  بشه  کلا با گیم حال نیمکنه?

اگر از دسته دومی بفروشی بهتره?

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، Mohammad-DS گفته است :

سلام  خدمت شما

بله مرسی  ولی انچنان هم ضعیف نشده در کل حساب کنی برای لپتاپ مناسبه

بازی کردن کلا سلیقه ای یه نفر هست با کم ترین تنظیمات گرافیک هم راضیه یکی هم  هست یه فریم این ور اونور  بشه  کلا با گیم حال نیمکنه?

اگر از دسته دومی بفروشی بهتره?

نه دیگه من جزو وسطیام. برام بالای 50 کافیه

حالا باز باید فکر کنم. 

در ۱ ساعت قبل، Farjam گفته است :

فرجام یکم بیشتر که فک میکنم تو 3 تا خرج افتادم امیدوارم بیشتر نشه ??

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...