رفتن به مطلب

چـــگونه ســـوسک های داخـــل چـــاه فـــاضلاب رو از بین بــبرم

Hamed.Madadi
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

دوستان خانه ما قدیم ساخت هست و دستشویی در حیاط قرار داره و چاه فاضلاب این خونه فراوان سوسک داره سم های مختلفی رو ریختم درون چاه ولی بعداز یک هفته برگشتن الان نظرم روی سم چغندر هست یا گازوئیل ..اگر تو تهران کسی سراغ داره سم چغندر کجا میفروشن آدرس و تلفنش رو بده در مورد گازوئیل هم ارزونتر هست فقط شنیدم بعداز استفاده ممکنه چاه زود پر بشه چون باکتری ها رو از بین میبره و مانع تجزیه میشه

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، testaccount گفته است :

دمپایی

عزیزم کثافت کاری زیاد داره اینجوری

لینک به دیدگاه

خیلی راههارو امتحان کردم تنها چیزی که حتی به نسل سوسک های آلمانی که سگ جون هستن رو کند سم کامن بود . حتما امتحان کن حرف نداره . دور تا دور خونه و فاضلاب بریز به صورت اسپری هست فقط شب اول نباید خونه باشید برای سلامتی خیلی مضر هست تا 6 ماه اثری از سوسک نخواهی دید 

لینک به دیدگاه

هیچی مث نفت و مشتقات نفتی بلای جون جک و جونور ها نیست. نفت بریز تو چاه یه گالن بعد سر چاه رو هم با مشمبا بپوشون یکی دو روز هم استفاده نکنید از دستشویی. همچین تار و مار میشن کیف میکنی

ی رفیق دارم با موتور شوی ماشین سوسک میکشه. بجای سم و اینا میره موتور شو ک مشتقات نفتی داره میخره میریزه تو چاه . یبار هم جلو چشم خودم موتور شو رو اسپری کرد روی سوسک درجا مرد

لینک به دیدگاه

بهترین سوسک کش امحا هست
کاملا ریشه کن میشن وقتی این خمیر رو نوش جان میکنن? به شدت دنبال آب میرن انقدر آب میخورن تا میترکن
بنده و دوستانم استفاده کردیم به شما و بقیه دوستان پیشنهاد میکنم
یک بار امتحان کنید دیگه سوسک نمیبینید تا چند سال.

http://bersipa.ir/product/خمیر-سوسک-کش-امحا/

لینک به دیدگاه

ما هم این سوسک ها معضلی شده بودن خونه ی پدر بزرگ خلاصه چون ما باغ داریم بابام ی سم بسیار قوی زد خونه رو اسمشو دقیق یادم نیست ولی تا موقعی ک بندگان خدا در حیاط بودن من دیگ سوسکی ندیدم

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، Hamed.Madadi گفته است :

فقط شنیدم بعداز استفاده ممکنه چاه زود پر بشه چون باکتری ها رو از بین میبره و مانع تجزیه میشه

سوسکها به تجزیه مواد تو چاه خیلی کمک میکنن . اگه نباشن ، چاه خیلی زود پر میشه. 

فکر کنم ، حدود ماه 4 و5 و6 ، ماه تخم ریزی سوسک ها باشه به همین خاطرمیان بیرون که تخم یزی کنن. تو ماهای دیگه فکر نکنم خبری باشه. البته این نظر شخصی من هست و هیچ گونه منبعی ندارد.

ویرایش شده توسط ali-0098
لینک به دیدگاه

بنزین یا تینر مقدار کم بریزید یک راه فرار بزارید همشون از اون راه در میان (تعداد بالا lol ) بعد بکشیدشون.

لینک به دیدگاه

همونطوری که دوستان گفتن مشتقات نفت ،البته سعی کن از چیزی استفاده کنی که اثرش سریع از بین نره،مثلا بنزین خیلی سریع اثرش میره

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...