رفتن به مطلب

فروش gigabyte gtx1070 g1

Vaioman
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

در 24 دقیقه قبل، mojtaba7 گفته است :

مسئله اینجاست که کلاهبردار شماره حساب زن معمارزاده رو از کجا داشته بجز اینکه خود معمارزاده بهش داده باشه

امیدوارم دوستان ناراحت نشن ولی بنظر من و با توجه به اینکه پول به حساب خانم ایشون پرداخت شده کاملا مشخصه که خود شخص کلاه برداری کرده

دوره زمونه خیلی بدی شده, البته طبیعیه هرچقدر فشار روی مردم بیشتر باشه مردم برای پول حاظر به انجام کار های کثیفتری میشن

متاسفم که این بدشانسی برای دوستمون پیش اومده امیدوارم حداقل حس و حالتون بعد مدتی خوب بشه

لینک به دیدگاه

• ارسال 131
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

تصاویر ارسال شده

در هم اکنون، mahdiplayer گفته است :

این فرد سر بنده 4600 کلاهبرداری کرده.

Sent from my MI 4W using Tapatalk

از طریق پلیس فتا با شماره حساب فردا پیگیر بشین دست روی دست گذاشتن فقط چنین ادمایی رو امیدوارتر به کلاهبرداری می کنه  شاید الان داره این متن هارو می خونه و به ریش همه کاربرای فروم می خنده خواهشا هر چه سریعتر پیگیر شین

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، soh3il.rt گفته است :

بنده بابل هستم  بی خواصیت ترین سیستم آگاهی دادگاه همین بابل داره که سر آخر گفتن مقصر خودتی حتی 1 ساعت هم رو پرونده وقتشونو نذاشت

من مشکل اینچنینی زیاد داشته‌ام و تایید می‌کنم که دستگاه اداری ما به ویژه بخش قضایی و انتظامی  فاسد و ناکارآمد است، اما گاهی با پیگری می‌توان به نتیجه رسید.

لینک به دیدگاه

در 5 دقیقه قبل، Sir MehDi گفته است :

این مساله هک شدن اکانت از نظر بنده خیلی مضحک است و امکان نداره توی یه بازه زمانی مشخص یک اکانت توی 2 فروم هک بشه.

الان مدیران سایت میان و میگن که چون ما توی معاملات دخیل نیستیم این مسائل هم ربطی به ما نداره. و خریدار باید حواسش رو جمع کنه. 

تنها راه هک شدن چند حساب کاربری تو چند فروم هک شدن ایمیل شخص هست که با اون میشه هرچی اکانت به ایمیل متصل هست رو ریکاوری و هک کرد.

ویرایش: اضافه میکنم که اکثرا همه پسورد یکسانی برای ایمیل و حساب های کاربریشون انتخاب میکنند.

در صورتی که صاحب اکانت اکانتش رو به شخص دیگری واگذار کرده باشه و پسورد رو هم عوض نکرده باشه خیلی راحت میشه با استفاده از پسوردی که خود صاحب اکانت در اختیار اون شخص گذاشته به ایمیلشون دسترسی داشته باشن.

مسئله این هست که آیا کسی واقعا اکانت رو فروخته یا اکانت هک شده و از طریق ایمیلی که تو پروفایل ثبت کردیم دسترسی به ایمیل هم ایجاد شده یا خیر.

که این برمیگرده به امنیت فروم و یا امنیت پسوردی که شخص برای اکانتش تو لیون استفاده کرده.

ویرایش شده توسط Nezami
لینک به دیدگاه

تنها راه هک شدن چند حساب کاربری تو چند فروم هک شدن ایمیل شخص هست که با اون میشه هرچی اکانت به ایمیل متصل هست رو ریکاوری و هک کرد.

غیر ممکنه اکانت جی‌میل هک شه

لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، mahdiplayer گفته است :

غیر ممکنه اکانت جی‌میل هک شه

باقی توضیحات رو اضافه کردم ?

لینک به دیدگاه

کسی که بتونه ب راحتی هک بکنه نمیره سراغ پیام دادن به اعضای ویژه

یا حداقل میره سراغ با سابقه تر از معمار زاده ها

ویرایش شده توسط muphas
لینک به دیدگاه

دوستان خود آقای معمارزاده تایید کردن که اکانتشون رو  توی لیون و پرشین فروختن به شخص دیگه ای وقرار هست پیگیری کنند.نیمدونم چرا این چیزاتوی این فروم لعنتی اطلاع رسانی نمیشه چرا با زندگی یه مشت جوو ن بدبخت بازی میشه شمارو بخدا دیگه بجز حضوری و با واسطه از هیچ احدی چیزی نخرید تا مثل ما بدبخت نشید

لینک به دیدگاه

در 12 دقیقه قبل، Nezami گفته است :

ویرایش: اضافه میکنم که اکثرا همه پسورد یکسانی برای ایمیل و حساب های کاربریشون انتخاب میکنند.

در صورتی که صاحب اکانت اکانتش رو به شخص دیگری واگذار کرده باشه و پسورد رو هم عوض نکرده باشه خیلی راحت میشه با استفاده از پسوردی که خود صاحب اکانت در اختیار اون شخص گذاشته به ایمیلشون دسترسی داشته باشن.

مسئله این هست که آیا کسی واقعا اکانت رو فروخته یا اکانت هک شده و از طریق ایمیلی که تو پروفایل ثبت کردیم دسترسی به ایمیل هم ایجاد شده یا خیر.

که این برمیگرده به امنیت فروم و یا امنیت پسوردی که شخص برای اکانتش تو لیون استفاده کرده.

هک بهونست , یکی از روش های کلاهبرداری جدیده

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام دوستان عزیز و مال باختههایی مثل خودم چند روز پیش هم اقای مسعود اقبالی صاحب اکانت Rog1990 هم سر ما رو کلاه گذاشتن و از من 1 تومن و از چند تا از دوستان هم چندین میلیون پول زدن منم اومدم تاپیکی مبنی بر کلاه برداری تو فروم توسط این اشغال زدم ولی تایید نشد چرا ؟؟؟؟؟؟

به نظر شما نباید اطلاعرسانی بشه تادیگران کلاه سرشون نره

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، mojtaba7 گفته است :

بله متاسفانه برای بار دوم از بنده سه میلیون تومن خورده شد

لعنت به این شانش 

?

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

از دوستمون رحمان رباطی 6 تومن زد همین اقبالی 

به نظرمن پیگیر شین مطمعن باشین ارزش پیگیری رو داره و باعث میشه که دیگران به چنین کاری فکر نکنن

لینک به دیدگاه

اقا این یارو دزده ها ‌. تو تلگرام می خواست از من هم دزدی کنه که متاسفانه نتونست من سریع فهمیدم ی ریگی به کفششه . کارتون 980ti رو عکس می فرسته اون وقت خود کارت 1070 رو عکس می فرسته . دزده این یارو 

لینک به دیدگاه

سلام دوستان

حدو 4-5 ما پیش به یک نحو دیگه از خانوادم کلاهبرداری شد و مامور آگاهی چندتا نکته رو بهم گفت منم اینجا میگم شاید بدردبخوره

مامور آگاهی میگفت جدیدا میان افراد کارتن خواب یا معتاد کنار خیابان سر و وضعشون رو مرتب میکنند میبرند بانک براشون حساب باز میکنن و کارت میگیرن و ... و یه پول هم میدن به طرف و با همون شماره حساب و کارت کلاهبرداری میکنند. حواستون باشه توی این مورد دستتون به هیچ جا بند نیست.

معامله فقط حضوری

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

باور کنید دیگه به هیچ کدوم از کاربرای حرفه ای لیون هم نمیتونم اعتماد کنم به این راحتی و اسونی کلاه اینهمهادم برداشته شه و هیچ عکس العملی نشون داده نشه

اقا به این فکر کنید که اگهخود اقای حسینی این موردو پیگیری کنن مطمعن باشی با سابقه و اعاعتباری که لیون داره سریع به نتیجهمیرسیم

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، mojtaba7 گفته است :

دوستان خود آقای معمارزاده تایید کردن که اکانتشون رو  توی لیون و پرشین فروختن به شخص دیگه ای وقرار هست پیگیری کنند.نیمدونم چرا این چیزاتوی این فروم لعنتی اطلاع رسانی نمیشه چرا با زندگی یه مشت جوو ن بدبخت بازی میشه شمارو بخدا دیگه بجز حضوری و با واسطه از هیچ احدی چیزی نخرید تا مثل ما بدبخت نشید

سلام خدمت آقای محسنی عزیز 

دیدم این تاپیک پرطرفدار شده و یه نگاهی بهش انداختم چیزی که دیدم واقعا شوکه ـم کرده، خیلی ناراحت شدم از این اتفاق خصوصا اینکه دومین باری هست که این اتفاقا براتون رخ میده :( 

دوستان این چه صیغه ایه که جدیدا مد شده "اکانت  ـشون رو فروختن" یعنی چی آخه؟ بعدم چطوریه که طرفی که اکانتش رو میفروشه نمیاد اعلام کنه "من فلانی اکانتم رو به آقا / خانم فلانی فروختم و از این به بعد هر اتفاقی بیفته و این حساب کاربری توش دخیل باشه به من ربطی نداره".

یعنی طرف یکم فکر نمیکنه ممکنه کسی که این اکانت رو خریداری میکنه قصد انجام چنین کاری رو داشته باشه؟ امیدوارم سوء تفاهمی واسه کسی پیش نیاد اما این که "اکانتم رو فروختم" بنظرم یه بهونه مسخره ـست و از اون بد تر اینکه "اکانتم هک شده" ـست. اخه برادر من چطوری اکانتت هک شده؟ مگر اینکه طرف به ایمیل یا نام کاربری و رمز عبور شما دسترسی داشته باشه.

قطعا کسی که توی این انجمن یا انجمن های دیگه اعتبار بالایی داشته باشه و به فکر این همه اعتباری باشه که توی مدت زمانی که قطعا کم هم نبوده کسب کرده، نمیاد اعتبارش رو به هر مبلغی حالا چه کم چه زیاد بفروشه - مثال بارزش افراد زیادی هستند که توی همین انجمن فعالیت دارند (نمیخوام اسم ببرم که یوقت عزیزی ناراحت نشه) و آدم از هر بار معامله کردن با این افراد لذت میبره.

در آخر، امیدوارم که حداقل با پیگیری های شخصی و کمک های سایر دوستان اینجور موارد به نتیجه ای برسه و هیچوقت شاهد چنین چیز هایی توی این فروم نباشیم. میدونم حرفم تکراریه ولی دوستان خواهشا زمان معامله کردن یا از سیستم واسطه استفاده کنید یا حداقل از اشخاصی که توی انجمن فعالیت زیادی دارند و کاملا شناخته شده هستند استفاده کنید.

باز هم امیدوارم مشکل آقای محسنی عزیز و سایر دوستان حل بشه :(

لینک به دیدگاه

دوستان یکبار 500 تومن از من دزدیدن سریع دست به کار شدم . برید پاسگاه پلیس داستانو براشون بگید اونا خودشون زنگ می زنن به یارو می گن یا پولو برگردون یا به همکارامون می گیم دستگیرت کنن . یا خودتون می تونید شمارشو از پلیس بگیرید خودتون زنگ بزنید که حسابی حالش گرفته بشه .

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 2 دقیقه قبل، Ruby گفته است :

سلام خدمت آقای محسنی عزیز 

دیدم این تاپیک پرطرفدار شده و یه نگاهی بهش انداختم چیزی که دیدم واقعا شوکه ـم کرده، خیلی ناراحت شدم از این اتفاق خصوصا اینکه دومین باری هست که این اتفاقا براتون رخ میده :( 

دوستان این چه صیغه ایه که جدیدا مد شده "اکانت  ـشون رو فروختن" یعنی چی آخه؟ بعدم چطوریه که طرفی که اکانتش رو میفروشه نمیاد اعلام کنه "من فلانی اکانتم رو به آقا / خانم فلانی فروختم و از این به بعد هر اتفاقی بیفته و این حساب کاربری توش دخیل باشه به من ربطی نداره".

یعنی طرف یکم فکر نمیکنه ممکنه کسی که این اکانت رو خریداری میکنه قصد انجام چنین کاری رو داشته باشه؟ امیدوارم سوء تفاهمی واسه کسی پیش نیاد اما این که "اکانتم رو فروختم" بنظرم یه بهونه مسخره ـست و از اون بد تر اینکه "اکانتم هک شده" ـست. اخه برادر من چطوری اکانتت هک شده؟ مگر اینکه طرف به ایمیل یا نام کاربری و رمز عبور شما دسترسی داشته باشه.

قطعا کسی که توی این انجمن یا انجمن های دیگه اعتبار بالایی داشته باشه و به فکر این همه اعتباری باشه که توی مدت زمانی که قطعا کم هم نبوده کسب کرده، نمیاد اعتبارش رو به هر مبلغی حالا چه کم چه زیاد بفروشه - مثال بارزش افراد زیادی هستند که توی همین انجمن فعالیت دارند (نمیخوام اسم ببرم که یوقت عزیزی ناراحت نشه) و آدم از هر بار معامله کردن با این افراد لذت میبره.

در آخر، امیدوارم که حداقل با پیگیری های شخصی و کمک های سایر دوستان اینجور موارد به نتیجه ای برسه و هیچوقت شاهد چنین چیز هایی توی این فروم نباشیم. میدونم حرفم تکراریه ولی دوستان خواهشا زمان معامله کردن یا از سیستم واسطه استفاده کنید یا حداقل از اشخاصی که توی انجمن فعالیت زیادی دارند و کاملا شناخته شده هستند استفاده کنید.

باز هم امیدوارم مشکل آقای محسنی عزیز و سایر دوستان حل بشه :(

اقایون خودشونن اکانت فروخته چیه باور کنید خود صاحب اصلی دارهکلاه برداری میکنه

لینک به دیدگاه

در 6 دقیقه قبل، RanG3r گفته است :

دوستان یکبار 500 تومن از من دزدیدن سریع دست به کار شدم . برید پاسگاه پلیس داستانو براشون بگید اونا خودشون زنگ می زنن به یارو می گن یا پولو برگردون یا به همکارامون می گیم دستگیرت کنن . یا خودتون می تونید شمارشو از پلیس بگیرید خودتون زنگ بزنید که حسابی حالش گرفته بشه .

:))

داداش جوک داری میگی دیگه نه :D

بریم پاسگاه بگیم کلاهبرداری کردن ازمون تو اینترنت :D ?

اونم 500 هزار تومن   ؟

اونا هم شماره طرف در میارن میدن به ادم :D

لینک به دیدگاه

اینایی که اکنت میفروسن شرف ندارن یعنی چی وقتی یکی میخواد اکانت بخره مشخصه میخواد کلاه برداری بکنه دیگه  منم سر همین قضیه تو باز سنتر ۳۰۰ ضرر دادم   شخص صاحب اکانت مقصر هستن و باید جواب بدن

لینک به دیدگاه

این طرفایی که اینجوری کلاهبرداری میکنند نمیگن آخرش میخوان کجا برسن؟

لینک به دیدگاه

در 8 دقیقه قبل، RanG3r گفته است :

همچینی چیزی اولین باره میشنوم

اگر کلاهبرداری صورت بگیره باید مراحل قانونیش طی بشه که توی ایران حداقل 5-6 ماه طول میکشه و توی این مدت کلاهبردار گم و گور شده

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، hosin گفته است :

:))

داداش جوک داری میگی دیگه نه :D

بریم پاسگاه بگیم کلاهبرداری کردن ازمون تو اینترنت :D ?

اونم 500 هزار تومن   ؟

اونا هم شماره طرف در میارن میدن به ادم :D

جسارتا اگه آشنا داشته باشید تو نیروی انتظامی خیلی راحت تر و سریع تر کارتون راه میوفته تا این که شکایت و این جور چیزا پیش بیاد

لینک به دیدگاه

درود بر دوستان گرامی?

خیلی متاثر  شدم برای اتفاقی که برای دوستان افتاده.

به نظرم به هر دلیلی فروش اکانت بدون اطلاع رسانی قبلی صاحب اکانت منطقی نیست وصاحب اکانت باید پاسخگوی دوستان باشن

من چند وقت پیش با جناب معمار زاده معامله ای داشتم

آدرس جناب معمار زاده به همراه شماره تماس ایشون رو قرار دادم.

واز دوستان مالباخته تقاضا دارم سریعا از طریق مراجع قضایی پیگیر بشن و به این راحتی از کنار مسئله عبور نکنن

Screenshot_2018-09-02-20-58-26.png

لینک به دیدگاه

در 7 دقیقه قبل، Pooriya1886 گفته است :

اینایی که اکنت میفروسن شرف ندارن یعنی چی وقتی یکی میخواد اکانت بخره مشخصه میخواد کلاه برداری بکنه دیگه  منم سر همین قضیه تو باز سنتر ۳۰۰ ضرر دادم   شخص صاحب اکانت مقصر هستن و باید جواب بدن

قبلا همه این بحث ها انجام شده

تنها راه حل اینکه 

وقتی اکانت ی واگذار می‌شود باید در تالار عمومی انجمن عنوان بشه

که مسئولیت اینکار با صاحب اصلی اکانت هست

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...