رفتن به مطلب

هرکی ryzen 2400داره بیاد تو

اشتراک گذاری

Recommended Posts

اساتید سلام من با تحقیق بررسی که کردم خواستم یه amd ryzen 2400g بگیرم که با پردازنده مجتمع گرافیکی قوی داره بتونم بازی هارو انجام بدم تا پول گرافیکم جور بشه این گرافیم با گرافیک 1030 برابری میکنه و فقط چند فریم کمتر از 1030 میده با استناد به ویدئو یوتیوب ولی من وقتی بستم تست کردم زده تو ذوقم خیلی ضعیف عمل کرده تقریبا بیست تا سی فریم از 1030 پایین تر فریم میده دوستان که دارن خواهشان نظر بدن یا راهنمایی کنن مشکل از چیه

min- asus prime x370pro

cpu:ryzen 2400g

Ram 8gig kingston 3000mg

Psu:coler master 550

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام تو چه رزلوشنی و با چه تنظیماتی بازی میکنید ؟  و چه بازی ؟

درایورهای مربوطه هم آپ کنید

dota - FPS - 1920x1080 mediumimage002index.php?ct=articles&action=file&id=38619

ویرایش شده توسط Hassan.SK
لینک به دیدگاه

سلام

فکر کنم تو حالت دیفالت 1 گیگ رم اختصاص میده ب گرافیک باید اون رو 2 گیگ کنید

بایوس و درایور هم آخرین ورژن باشه

البته این 2400 با اینکه منم خیلی دوستش دارم و میخواستم بخرمش مشکل عجیب کم نداشته تاحالا

لینک به دیدگاه

سلام تو چه رزلوشنی و با چه تنظیماتی بازی میکنید ؟  و چه بازی ؟
درایورهای مربوطه هم آپ کنید
aHR0cDovL21lZGlhLmJlc3RvZm1pY3JvLmNvbS9ML1QvNjg4OTYxL29yaWdpbmFsL2RvdGEtRlBTLTE5MjB4MTA4MC1tZWRpdW0ucG5naHR0cDovL21lZGlhLmJlc3RvZm1pY3JvLmNvbS9GLzcvNzQ5NjM1L29yaWdpbmFsL2ltYWdlMDAyLnBuZw==index.php?ct=articles&action=file&id=38619
من تو رزولیشن فول هفتاد پنج هرتز فری سینگ بین پنجاه پنج تا شصت پنج فریم میگیرم ولی تو یوتیوب همین کانفیکت دوتا رو الترا تهش شصت فریم میده بعد دما سی پی هم تو فول لود تا شصت میره نمیدونم طبیعی یا باید براش کول بگیرم
لینک به دیدگاه

سلام
البته این 2400 با اینکه منم خیلی دوستش دارم و میخواستم بخرمش مشکل عجیب کم نداشته تاحالا
چطوری حافظه شرشده ببرم بالا
لینک به دیدگاه

در 14 ساعت قبل، Reza022 گفته است :

اساتید سلام من با تحقیق بررسی که کردم خواستم یه amd ryzen 2400g بگیرم که با پردازنده مجتمع گرافیکی قوی داره بتونم بازی هارو انجام بدم تا پول گرافیکم جور بشه این گرافیم با گرافیک 1030 برابری میکنه و فقط چند فریم کمتر از 1030 میده با استناد به ویدئو یوتیوب ولی من وقتی بستم تست کردم زده تو ذوقم خیلی ضعیف عمل کرده تقریبا بیست تا سی فریم از 1030 پایین تر فریم میده دوستان که دارن خواهشان نظر بدن یا راهنمایی کنن مشکل از چیه

min- asus prime x370pro

cpu:ryzen 2400g

Ram 8gig kingston 3000mg

Psu:coler master 550

دوست عزیز،

اولا گرافیک مجتمع 2400G بدرد بازی در 720P می خوره و توانایی بازی در 1080P یا فول اچ دی رو نداره

دوما شما برای سیستم عامل حداقل 6 گیگ رم لازم داری، و با یک رم 8 گیگ که شما داری، همینطوریش سیستم کم میاره، بی تعارف با رم 8 گیگ بازی با گرافیک مجتمع رو فراموش کن. باید حداقل 2 تا رم 8 گیگ داشته باشی که به صورت دو کاناله کار کنه.

و سوم اینکه میزان رم Share شده رو اگر مادربرد توانایی داشته باشه تنظیمش توی بایوس هست، می تونی از دفترچه آنلاین مادربردت سرچ کنی جاشو پیداکنی، بعضی مادربرد ها (نه همه) می توانند تا 2 گیگ رم سیستم رو share کنند، البته شما همینطوری رم کم داری، و خیلی الان این گزینه فایده ای نداره.

لینک به دیدگاه

در 10 ساعت قبل، Reza022 گفته است :
در 18 ساعت قبل، ODIIISE گفته است :
سلام

چطوری حافظه شرشده ببرم بالا

سلام مجدد

دوستمون آقا آرمین ب نکته خوبی اشاره کردن

تفاوت بین dual و single رم زیاده و در سری رایزن خودش رو بیشتر نشون میده

amd-r5-2400g-overwatch-memory.png

https://www.gamersnexus.net/guides/3244-amd-r5-2400g-memory-kit-benchmarks-and-single-vs-dual-channel

همینطور در تصویر میبینیم شماره 3 و آخری بنچ مارک های رم سینگل چنل و دوال چنل هستند

برای افزایش vram هم

advanced settings, NB Settings, Increase UMA Buffer Size

بنظرم برای ایسوز این باشه

پیشنهادم اینه ک رم رو یا ارتقا بدید یا اگر نمیتونید ب 2تا 4 تبدیل کنید

موفق باشید

لینک به دیدگاه

• 3 هفته بعد...

از راهنمایی شما اساتید متشکرم ایا یه رم چهار به این سیستم اضافه شود هم دیال چنل میشه؟

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...