رفتن به مطلب

سوال در مورد آپدیت بایوس کارت گرافیک 5850

اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

سلام دوستان . قصد دارم بایوس کارت گرافیکم که 5850 رفرنس هست آپدیت کنم.

لطفا راهنمایی کنید من از کجا شروع کنم ؟

با تشکر.

Sapphire-Radeon-HD-5850-Game-Edition-CrossFireX-1GB-GDDR5-PCI-E-2.0-2xDVI.jpg

لینک به دیدگاه

سلام برادر @};-

سوالم اینه که برای چی میخواین آپدیت کنین؟

واما برای آپدیت بایوس کارتهای AMD/ATI شما نیاز به فایل بایوس مخصوص کارت + برنامه ای برای خواندن و نوشتن بایوس جدید برای کارت دارید .

1 - در وحله اول از طریق برنامه GPU-Z یک نسخه پشتیبان از بایوس فعلی تهیه کنید تا درصورت بروز مشکل با بایوس جدید بتوانید عمل ریکاوری بایوس اولیه را انجام بدید .

تذکر : عمل ریکاوری دردسرهای خاص خودش رو داره و درمواردی مجبور به استفاده از کارتی دیگر علاوه بر کارت فعلی جهت گرفتن تصویر و انجام فرآیند فلش بایوس و یا استفاده از برنامه مخصوص فلش بایوس تحت محیط داس هست که باید آشنایی کامل هم با دستورالعملهای برنامه و نحوه انجام کار در محیط داس داشته باشید .

2 - شروع فرآیند آپدیت بایوس با استفاده از برنامه ATIwinflash که رابط کاربری راحتتری داشته و تحت ویندوز عمل مینماید ، فقط کافیست آدرس بایوس جدید رو به برنامه بدید تا عمل فلش بایوس رو انجام بده .

نکته : بایوس جدید رو میتوانید از سایت خود سازنده کارت یا از سایتهایی مثل Techpowerup دریافت کنید .

تذکر 2 : توصیه میشه تا مشکلی با کارت نداشته باشید دست به انجام آپدیت بایوس کارت ننمایید چون این کار ریسک دار هستش و احتمال خاموشی کارت وجود دارد گرچه با داشتن دانش کافی ان شاء الله موردی پیش نمیاد .

نکته 2 : بیشتر عملیات آپدیت بایوس جهت افزایش یا کاهش فرکانس کاری ، کنترل دور فن میباشد و موارد دیگر که نیازی به ذکر نمیباشد .

میتوانید برنامه ATIwinflash را از لینک زیر دریافت کنید :

آخرین ورژن برنامه ATIWinFlash و ATIFlash

نکته 3 : تمامی عواقب ناشی از انجام فرآیند آپدیت بایوس بر عهده کاربر بوده و هیچ مسئولیتی در این مورد شامل حال نویسنده این مطلب و انجمن حاضر نمیباشد :-j

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...