رفتن به مطلب

کمک برای انتخاب مانیتور

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان من دارم کم کم قطعات سیستمم رو یکی یکی میگیرم 

حالا نوبت به مانیتور شده  من بین دو مدل مردد هستم و خواستم ازتون کمک بگیرم

توجه کنین که من مانیتور گیمینگی می خوام که مخصوص بازی های fps باشه.

واما بین این دو مدل گیر کردم که کدونو انتخاب کنم:

https://www.lioncomputer.com/کامپیوتر/قطعات-جانبی/مانیتور/asus/مانیتور-ایسوس--rog-strix-xg258q-25inch.html#product.info.description

https://www.lioncomputer.com/کامپیوتر/قطعات-جانبی/مانیتور/benq/مانیتور-بنکیو-zowie-xl2540-22.html 

ممنون میشم کمک کنید.

لینک به دیدگاه

کاش منم پول داشتم بین این دو مدل مردد میشدم?

لینک به دیدگاه

درود

در کل در کیفیت و اینا تفاوت زیادی ندارن

اونی رو بگیرید که ارزون تر بیوفته براتون

اگه هم قیمتش یکی بود ایسوس رو بگیرید چون خوشگل تره (البته نظر منه)

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، muphas گفته است :

کاش منم پول داشتم بین این دو مدل مردد میشدم1f602.png

عزیز منم الان مانیتور رو میگیرم شاید دیدی دو ماه دیگه کارت گرافیک رو خریدم??

لینک به دیدگاه

به نظرم اصلا توجیح نداره نزدیک 6 ملیون بدی مانیتور اونم 25 اینچ و fullhd و پنل tn

یه 27 اینچ ال جی ips بگیر بقیشم بزار برا گرافیک

یا حد اقل یه 2k بگیر

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، میلاد بهرامن گفته است :

به نظرم اصلا توجیح نداره نزدیک 6 ملیون بدی مانیتور اونم 25 اینچ و fullhd و پنل tn

یه 27 اینچ ال جی ips بگیر بقیشم بزار برا گرافیک

یا حد اقل یه 2k بگیر

اکه دقت کرده باشین من گفتم که مخصوص بازی های fps میخوام پنل های ips که خودشون یه مکافات هستن از یه طرف کیفیت رنگ های بالاتر ولی از طرف دیگه زمان پاسخ دهی بالا و رفرش ریت کم

ویرایش شده توسط shayan_dsh
لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، Cantaver گفته است :

درود

در کل در کیفیت و اینا تفاوت زیادی ندارن

اونی رو بگیرید که ارزون تر بیوفته براتون

اگه هم قیمتش یکی بود ایسوس رو بگیرید چون خوشگل تره (البته نظر منه)

والا از لحاظ قیمت که توی جاهای مختلف معمولا ایسوس ارزون تره  اما من به خاطر این دو شک هستم که اکثر پلیر های حرفه ای csgo دنیا از مانیتور بنکیو همین مدلی ک من نوشتم استفاده میکنن.

لینک به دیدگاه

نظر من رو benq xl2540 240hz رو توصیه میکنم خودم قبلا داشتم عالی بود اما به علت نیاز مالی فروختمش 

اگرasus pg258q بود انو بت توصیه میکردم چون gsync داشت اما xpg جی سینک نداره و free sync هستش مثله benq

وای ابز نظر شخصی این قضیه

و من تو این رنج قیمت بهت xl2730 یا xl2735 رو توصیه میکنم که 2k 144hz هستن 

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، shayan_dsh گفته است :

والا از لحاظ قیمت که توی جاهای مختلف معمولا ایسوس ارزون تره  اما من به خاطر این دو شک هستم که اکثر پلیر های حرفه ای csgo دنیا از مانیتور بنکیو همین مدلی ک من نوشتم استفاده میکنن.

به نظرم دلیلش اینه چون بنکیو اولین شرکتی بود که مانیتور 240 هرتزی به بازار عرضه کرد اکثر گیمرا به سمت گرفتنش رفتن و تهیش کردند

همونطور هم که احتمالا میدونین فنآوری freesync یا gsync هم به دردتون نمیخوره تو csgo چون input lag رو بالا میبره

لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...
در در 1397/06/12, 20:11:55، shayan_dsh گفته است :

پنل هردو مارک یکی هست و هیچ فرقی بین کیفیت نیست  فقط سلیقه خریدار تعیین میکنه که چه شکلی رو انتخاب کنه

در مورد اینکه چه کسانی مانیتور بنکیو انتخاب میکنن از برترین های کانتر که تیم دانمارکی ASTRALIS و تیم اکراینی NAVI و ... هستند همگی توسط شرکت بنکیو پشتیبانی میشن و این مانیتور ها و موس ها و صندلی هارو اسپانسر بهشون میده

در در 1397/06/12, 21:32:05، Cantaver گفته است :

به نظرم دلیلش اینه چون بنکیو اولین شرکتی بود که مانیتور 240 هرتزی به بازار عرضه کرد اکثر گیمرا به سمت گرفتنش رفتن و تهیش کردند

همونطور هم که احتمالا میدونین فنآوری freesync یا gsync هم به دردتون نمیخوره تو csgo چون input lag رو بالا میبره

هردو فناوری نام برده شده در اصل برای از بین بردن INPUT LAG وارد بازار شدن و تنها vsync دچار لگ میکنه موس رو

فری سینک و جی سینک هیچ کدوم بازی های مثل کانتر و پابجی و ... رو دچار لگ نمیکنن شاید در حد 1-2 درصد که توسط انسان حس نمیشه

لینک به دیدگاه

• 3 ماه بعد...

درود

والا ما بیشتر بین چیپس بزرگ و چیپس کوچیک انتخاب می کنیم که همیشه هم چیپس کوچیکه برنده میشه! :D

البته گاهی هم برای دانلود موزیک بین کیفیت 128 و 320 موزیک میخواهیم انتخاب کنیم که معمولا 128 انتخاب همست! :)

حالا خالی از شوخی بنده اگه جای شما بودم و به جای کیفیت 128 و 320 روی 2 تا مانیتور با این قیمت مردد میشدم قطعا انتخابم ایسوس بود. 

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، Amirmohammadz گفته است :

درود

والا ما بیشتر بین چیپس بزرگ و چیپس کوچیک انتخاب می کنیم که همیشه هم چیپس کوچیکه برنده میشه! :D

البته گاهی هم برای دانلود موزیک بین کیفیت 128 و 320 موزیک میخواهیم انتخاب کنیم که معمولا 128 انتخاب همست! :)

حالا خالی از شوخی بنده اگه جای شما بودم و به جای کیفیت 128 و 320 روی 2 تا مانیتور با این قیمت مردد میشدم قطعا انتخابم ایسوس بود. 

داداش بد نیست تاریخ تاپیک را نگاه کنی قبل این که از زیر خاک درش بیاری :| 

لینک به دیدگاه

در 12 دقیقه قبل، WeirdChamp گفته است :

داداش بد نیست تاریخ تاپیک را نگاه کنی قبل این که از زیر خاک درش بیاری :| 

درود

شرمنده حواسم نبود. 

نمی دونم چطور این تاپیک توی تاپیک های جدید من اومده بود :|

لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، Amirmohammadz گفته است :

درود

شرمنده حواسم نبود. 

نمی دونم چطور این تاپیک توی تاپیک های جدید من اومده بود :|

حتما دیر به دیر به فرم سر میزنی :) 

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، WeirdChamp گفته است :

حتما دیر به دیر به فرم سر میزنی :) 

نه اتفاقا هر روز در فروم فعالیت دارم. 

لطفا برای اینکه اسپم نباشه توی اینجا تذکرات + توضیحات و... ندید و توی پیام خصوصی بفرمایید. 

لینک به دیدگاه

?:D

این شادی رو از ما نگیر خدایا

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...