رفتن به مطلب

صفحه ی ریست بایوس بعد از روشن کردن سیستم!

Ratchet Wrench
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

درود خدمت دوستان عزیز

بنده مدتیست وقتی کلید پاور رو روشن میکنم و سویچ سیستم رو میزنم که روشن بشه صفحه ی ریست بایوس (همون صفحه ای که سیستم بعد از کلیر cmos نشون میده ها) میاد بالا . و بعد باید f2 رو بزنم تا کانتینو شه .

درصورتی که من اصلا کلیر cmos نکردم .!

کمک کنید اصلا دل خوشی ندارم مین بوردم دچار مشکل شده باشه توی این گرونیا .

ممنون

لینک به دیدگاه

سلام امیر جان

باطری مادربرد رو تعویض کن.

راستی لزومی نداره کلید پشت پاور رو بزنی برای خاموشی. بزار روشن باشه اگر محافظ داره سیستمت.

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، ARMIN گفته است :

سلام امیر جان

باطری مادربرد رو تعویض کن.

ممنونم ارمین عزیز

بله دقت کردم دیدم تایم سیستم هم به هم ریخته . حتما باتری بایوس رو تعویض میکنم.

لینک به دیدگاه

در 33 دقیقه قبل، ARMIN گفته است :

راستی لزومی نداره کلید پشت پاور رو بزنی برای خاموشی. بزار روشن باشه اگر محافظ داره سیستمت.

راستش من کلا عادت دارم مدار استندبای رو زیاد درگیر نکنم? تلویزیون و هرچی که مدار استندبای داره شبها خاموشش میکنم به غیر از تلویزیون که بعض اوقات . وقتی سیستم خاموش شد کلید پشت پاور رو میزنم و کلید محافظم میزنم . عادته دیگه کاریش نمیشه کرد

لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، Amir.s.b گفته است :

راستش من کلا عادت دارم مدار استندبای رو زیاد درگیر نکنم1f601.png تلویزیون و هرچی که مدار استندبای داره شبها خاموشش میکنم به غیر از تلویزیون که بعض اوقات . وقتی سیستم خاموش شد کلید پشت پاور رو میزنم و کلید محافظم میزنم . عادته دیگه کاریش نمیشه کرد

شما عادت داری برادر، اما دستگاه های الکترونیکی به چنین حالتی اصلا عادت ندارند. باور کن اگر هر روز این کارو کنی، از عمر مفید قطعاتت بشدت کم میشه.

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، ARMIN گفته است :

شما عادت داری برادر، اما دستگاه های الکترونیکی به چنین حالتی اصلا عادت ندارند. باور کن اگر هر روز این کارو کنی، از عمر مفید قطعاتت بشدت کم میشه.

اگر اینطوریست چشم روشن میذارمشون

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...