رفتن به مطلب

شکایت از کاربر marisaba

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان

بنده یک کیس Termaltake core p5 Temperd Glass Edition  در تاپیک زیر از ایشون خریداری کردم :

با وجود اینکه ایشون امتیازی نداشتن من ابتدا مبلغ رو واریز و ایشون ارسال کردن

توی تاپیک مدل دقیق کیس رو نوشتن : Termaltake core p5 Temperd Glass Edition

و توی تلگرام هم من از ایشون دوباره به همراه لینک پرسیدم که ایا واقعا همین مدل هست دقیقا یا خیر :

Vahid _________, [01.09.18 01:48]
همین مدل هست دقیقا دیگه ؟

Case therma Lion, [01.09.18 01:53]
[In reply to Vahid _________]
آره خوودشه

اما امروز که رسید این کیس مدل معمولی p5 بود و شیشه ای نبود

مدل شیشه ای این کیس حدود 100 دلار تفاوت قیمت دارن

و وقتی از ایشون پرسیدم چرا این رو فرستادید جوابشون این بود :

Case therma Lion, [04.09.18 02:29]
داداش به منم با همین اسم فروختم

قضاوت با شما

لینک به دیدگاه

1,200,000 به حساب این اقا واریز کردید بدون اینکه سابقه فروش داشته باشه ..خیلی انسان شجاعی هستید بعد قبلش عکسای کیس رو ندید ..این کیس که برات فرستاده ببین چقدر قیمت میخوره اگر اندازه همون پولی بود که دادی هیچی ..اگر خواستی مرجوع کنی پس نگرفت کار به شکایت کشید ..این احتمال رو مدنظر قرار بده آدرس فرستنده رو از خودش نوشته و سرکاری هست

لینک به دیدگاه

درود

اول یک امتیاز منفی بهش بده.                                                                                                                                     

بعد هم  برای بار چندم:         

از 

سیستم واسطه

استفاده کنید.

لینک به دیدگاه

من تاپیک فروش دوستمون marisaba رو الان دیدم،تو تاپیک هم عکس کاملا واضح از کیس گذاشتن و مشخص هست که کیس ورژن Tempred Glass نیست، حالا اینکه شما چطور عکس ها رو‌ دیدید و کالا رو خریداری کردید نمیدونم.... از نظر من ایشون تقصیری ندارن چون هم عکس واضح از کیس گذاشته بودن هم امکان خرید با واسطه فراهم بوده که باز خودتون میدونستید این دوستمون سابقه ایی نداره و خرید رو بدون واسطه انجام دادید که باز هم من متوجه نمیشم چطور این کار رو کردید..

ویرایش شده توسط Ali Alborz
لینک به دیدگاه

در 20 دقیقه قبل، Ali Alborz گفته است :

من تاپیک فروش دوستمون marisaba رو الان دیدم،تو تاپیک هم عکس کاملا واضح از کیس گذاشتن و مشخص هست که کیس ورژن Tempred Glass نیست، حالا اینکه شما چطور عکس ها رو‌ دیدید و کالا رو خریداری کردید نمیدونم.... از نظر من ایشون تقصیری ندارن چون هم عکس واضح از کیس گذاشته بودن هم امکان خرید با واسطه فراهم بوده که باز خودتون میدونستید این دوستمون سابقه ایی نداره و خرید رو بدون واسطه انجام دادید که باز هم من متوجه نمیشم چطور این کار رو کردید..

عکس ها واضح نیست اصلا و مشخص نیست که کدوم کیس هست واسه همین من 2 بار از ایشون پرسیدم که آیا واقعا همین مدل هست و گفتن آره خودشه

توی خود تاپیک هم ذکر کردن که همین مدل Glass هستش!

به هر حال اینکه من اعتماد کردم یعنی کار اشتباهی کردم ؟  از اعتماد کردن که نباید سواستفاده بشه ! منم شکایتی نخواستم فقط خواستم دسترسی ایشون از سایت قطع بشه

لینک به دیدگاه

دو عدد شیشه هم اضافه داره، عکس ها هم شاید در حدی که نشه خط و خش رو تشخیص داد باشن ولی در حدی هست که بشه tempred glass بودن یا نبودن رو تشخیص داد‌..

IMG_20180904_173737.thumb.jpg.ebce47b10108b3ef3e1e23a9626a2355.jpg

IMG_20180904_173735.thumb.jpg.810b1d3590903de3147a9486058e74ac.jpg

اینم عکس کیس دوستمون که کاملا واضحه کدوم ورژن هست طبق دو عکس بالا:

20180806_120109.thumb.jpg.f3d9fb02c309002755e238b739995b1f.jpg.2495ae606b3e549f4fa03200f311ba6e.jpg

ویرایش شده توسط Ali Alborz
لینک به دیدگاه

سلام

قضیه خریدتون ک جای بحث نداره مشخصه همه چیز دوستان هم توضیح دادن.

و اما واسطه لیون مگه چه اشکالی داره که هیچکسی استفاده نمیکنه؟!؟

پیشنهاد میکنم  لینک تاپیک واسطه در کادر بالای سایت درج بشه تا هم دسترسی به قوانینش راحت تر باشه و هم اون هایی که آشنایی ندارند آشنا بشند.

لینک به دیدگاه

سلام

چند نکته لازمه بگم در مورد این موصوع 

اول اینکه من کالاهای زیادی فروختم اینجا که فقط یک نفر امتیاز داده

اولین دفعه هم بدون واسطه لیون جنس رو من ارسال کردم

اقای رضایی  ( ناظر فروم ) دو عدد پاور خریدن .اول جنس براشون ارسال شد و بعد واریز کردن

یک عدد واتر کولر هم بود که توی تاپیکش موجود هستش که اول ارسال شده و بعد واریز.( دوستمون امتیازی توی بازارچه لیون نداشتن(

کیس گرین بوده که واریز شد و بعد ارسال شد.

یک کولر واتر دیگه هم به همین صورت.

نمیدونم چرا کسی هیچ امتیازی رو نمیده!

والا بنده چبزی رو پنهان نکردم. عکس هم گذاشتم. حتی زیر قیمت خرید خودم گذاشتم قطعات رو .کیس 1450 خریدم و فروشنده به این اسم بمن فروخت.منم با قیمت 1200 فروختم کیس رو.آژانس  هم کرایه گرفت.دو مسیر 30 هزار تومن.

ویرایش شده توسط marisaba
لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، marisaba گفته است :

سلام

چند نکته لازمه بگم در مورد این موصوع 

اول اینکه من کالاهای زیادی فروختم اینجا که فقط یک نفر امتیاز داده

نمیدونم چرا کسی هیچ امتیازی رو نمیده!

سلام

میتونید مطالبه کنید که براتون بازخورد درج کنند چون بعضا فراموش میکنند.

لینک به دیدگاه

به طور قطع خریدار مقصر هست

با کاربری که امتیاز نداره باید اول ارسال یا واسطه استفاده کرد

در ضمن ایشون با همون اسمی که خریداری کرده فروخته و شاید اشنایی کامل نداشته و باید خودتون عکس های دقیق تر یا مهلت تست میخواستین

بهتره کیس قیمت گذاری بشه تا تکلیف معلوم بشه

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...