رفتن به مطلب

مشخصات سیستم مورد نیاز برای اجرای بازی Assassin’s Creed Odyssey اعلام شد

Recommended Posts

• کاربر ویژه

731cb673198a292db8a5dbbb5f48fed8.jpg

کمپانی Ubisoft ، سیستم مورد نیاز رسمی عنوان Assassin’s Creed Odyssey را اعلام کرد.به گفته این کمپانی فرانسوی ، گیمرهای PC حداقل به پردازنده ای مانند AMD FX 6300  یا AMD Ryzen3 - 1200 و یا Intel Core i5 2400 با مقدار 8 گیگابایت حافظه رم ،برای اجرای بازی نیاز خواهند داشت.همچنین جهت اجرای بازی با دقت تصویر 720P و نرخ 30 فریم  با پایین ترین سطح تنظیمات، شما باید حداقل کارت گرافیکی مانند AMD Radeon R9 285 و یا NVIDIA GeForce GTX 660 را در اختیار داشته باشید.جهت استفاده در دقت تصویر 1080P با تنظیمات بالا و نرخ 30 فریم ، یوبی سافت پیشنهاد میکند که سیستم خود را به پردازنده ای مانند  AMD Ryzen 5 -1400 و یا Intel Core i7-3770 با مقدار 8 گیگابایت حافظه رم و کارت گرافیکی نظیر AMD Radeon R9 290X و یا NVIDIA GeForce GTX 970 تجهیز کنید.شما میتوانید لیست مشخصات رسمی سیستم مورد نیاز این بازی را در قسمت پایین مشاهده کنید:

5aa936da57d47d0ec287b91ceae1518c.png

منبع : Guru3d

مترجم : محمد فتحی

لینک به دیدگاه

ممنون بابت خبر

یه سوال دارم؟

اینکه برا 4کی 1080 طلب کرده منظورش 60 فریم بوده یا کمتر ؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 49 دقیقه قبل، Santa Cruise گفته است :

ممنون بابت خبر

یه سوال دارم؟

اینکه برا 4کی 1080 طلب کرده منظورش 60 فریم بوده یا کمتر ؟

سلام

راستش من با 1080TI بازی AC origins رو _که این بازی یه جورایی بر پایه اون ساخته شده و اصلا انگار کپی پیست هست ، انجین گرافیکی کاملا یکسان و حتی تکسچرها هم یکسان هست _ روی رزولوشن 2560x1080 میانگین 89 فریم میگیرم... یکبار هم روی 2560x1440 تست کردم و فریم حدود 80 بود، حالا این که 4k هست و تازه با کارت GTX1080 و شاید هم بازی قدری سنگین تر از نسخه قبل باشه... شاید با پایینترین تنظیمات گرافیکی بتونه بعضی وقتا برسه 60

* چندجارو چک کردم ،کارت 1080بازی assassin's creed origins  روی 2560در 1440 با تنظیمات اولترا 58 فریم میده، پس روی 4k امکانش واقعا نباید وجود داشته باشه که 60 فریم بده این بازی odyssey رو

ویرایش شده توسط Farjam
لینک به دیدگاه

پس حکایت جدول 30 - 45 فریم هستش ظاهرا و به قول آقا فرجام ظاهرا ظرف رو کوچیک کردند تا اینکه بخوان به فکر گیمر باشند.

لینک به دیدگاه

در 10 ساعت قبل، Farjam گفته است :

سلام

راستش من با 1080TI بازی AC origins رو _که این بازی یه جورایی بر پایه اون ساخته شده و اصلا انگار کپی پیست هست ، انجین گرافیکی کاملا یکسان و حتی تکسچرها هم یکسان هست _ روی رزولوشن 2560x1080 میانگین 89 فریم میگیرم... یکبار هم روی 2560x1440 تست کردم و فریم حدود 80 بود، حالا این که 4k هست و تازه با کارت GTX1080 و شاید هم بازی قدری سنگین تر از نسخه قبل باشه... شاید با پایینترین تنظیمات گرافیکی بتونه بعضی وقتا برسه 60

* چندجارو چک کردم ،کارت 1080بازی assassin's creed origins  روی 2560در 1440 با تنظیمات اولترا 58 فریم میده، پس روی 4k امکانش واقعا نباید وجود داشته باشه که 60 فریم بده این بازی odyssey رو

درست  میگین اقا فرجام کلا  بازی یکی هست ولی این نکته رو یادتون نره که اریجین یه بازی بود که خیلی بد کد نویسی شده بود و سی پی یو بسیار زیادی میکشید با 10 تا پچ یکم درستش کردن

اگر کد نویسی و طراحی رو بهتر کرده باشن 1080 میتونه در فضاهایی که بسته هستن 60 فریم رو بده ولی در مجموع بازی ها از تنظیمات اصلیشون 100% بیشتر نیاز دارن تا 60 فریم رو همیشه برسونن

لینک به دیدگاه

با کارت 1080 در 4k فقط 30 فریم میتونین دریافت کنین 

این یعنی کارت 5 ملیونی هم یواش یواش بع درد نمیخوره و باید یه 15 ملیون خرج کنید و کارت 2080 تهیه کنید خخخخ 

این بازی شورشو در اورده منکه سیستممو فروختم دیگه جیبام خالی شده بود از بس چشمم به فریم بود 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...