رفتن به مطلب

مشکل پنل برد usb کیس X4 کوگار!!! گرین و رفع مشکل با لحیم کاری ( آیا ممکنه مشکل ساز بشه؟)

Recommended Posts

درود

متاسفانه در کمتر از 6-7 ماهی که کیس گرین X4  کوگار و که آکبند خریداری شده  یکی از 2 usb های  پنل برد کیس  از کار افتاد

و  پس از کالبد شکافی متاسفانه  به علت بی کفییت  بودن  برد و  مدار روی برد و  لحیم سردی  و قطع اتصال  که در تصویر نیز کاملا  مشخصه

روی مدار قسمت های  باد کرده کاملا مشخصه

مجبور شدم با سیم مجزا مدار های قطع شده رو  به هم وصل کنم و در نهایت   usb  قطع شده بدون مشکل کار کرد

آیا این نوع سیم کشی  و  اتصال دادن با سیم  روی پنل برد امکان داره مشکل ساز بشه؟

و ظاهرا به دلیل توقف تولید و  گذشت چندین سال  از عرضه این کیس  شامل گارانتی هم  نمی تواند  باشد☹️

از دوستان عزیز خواهش می کنم راهنمایی کنند 

101_0628.JPG

101_0629.JPG

ویرایش شده توسط Saman.Kh
لینک به دیدگاه

درود

برای آقای مهدی موسوی پیام بفرست. بارها کار دوستان را راه انداخته.

• لایک 1
لینک به دیدگاه

در هم اکنون، سعید بهمنیان گفته است :

درود

برای آقای مهدی موسوی پیام بفرست. بارها کار دوستان را راه انداخته.

درود  و سپاس از سعید خان عزیز چشم

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

واسه خودم و یکی دیگه حدود 4 سال پیش یه ایکس تری گیمینگ خریدم که از همون اول usb 2 اکثرا به صورت مرتب قطعی وصلی داره و تقریبا هیچ استفاده نداره usb3 هم بعضی فلش و هارد های جدید نمیشناسه !

کلا گرین از لحاظ کیس خیلی ضعیف عمل میکنه مثلا موقع اسمبل کابل برق سی پی یو باید فن بالایی باز کنی تا کابلش به زور رد بشه یا پیچ های فنها اونقدر آشغاله که با یکی دو بار باز و بسته کردن به کل هرز شدن و دیگه نمیتونم واسه گردگیری یا احیانا اسمبل دوباره باز کنم و  نوشته بود گرافیک تا طول 40 سانت ساپورت میکنه همین الان کارت 28 سانتیم به زور جا شده حالا کارت 40 سانتی جا شده چجوری کابل برقشو از توی محفظه دی وی دی رایتر میزنی ، جای اس اس دی که تو کف کیس جا داره که من استفاده نمیکنم و تست نکردم ایرادی داره یا نه  ...

فکر کنم طراحش بعد طراحی حتی نمیاد یه سیستم اسمبل کنه که ببینه مشکلی  داره و نداره 

ویرایش شده توسط Hassan.SK
  • لایک 3
لینک به دیدگاه

.

ویرایش شده توسط Saman.Kh
لینک به دیدگاه

در 8 ساعت قبل، Hassan.SK گفته است :

واسه خودم و یکی دیگه حدود 4 سال پیش یه ایکس تری گیمینگ خریدم که از همون اول usb 2 اکثرا به صورت مرتب قطعی وصلی داره و تقریبا هیچ استفاده نداره usb3 هم بعضی فلش و هارد های جدید نمیشناسه !

کلا گرین از لحاظ کیس خیلی ضعیف عمل میکنه مثلا موقع اسمبل کابل برق سی پی یو باید فن بالایی باز کنی تا کابلش به زور رد بشه یا پیچ های فنها اونقدر آشغاله که با یکی دو بار باز و بسته کردن به کل هرز شدن و دیگه نمیتونم واسه گردگیری یا احیانا اسمبل دوباره باز کنم و  نوشته بود گرافیک تا طول 40 سانت ساپورت میکنه همین الان کارت 28 سانتیم به زور جا شده حالا کارت 40 سانتی جا شده چجوری کابل برقشو از توی محفظه دی وی دی رایتر میزنی ، جای اس اس دی که تو کف کیس جا داره که من استفاده نمیکنم و تست نکردم ایرادی داره یا نه  ...

فکر کنم طراحش بعد طراحی حتی نمیاد یه سیستم اسمبل کنه که ببینه مشکلی  داره و نداره 

درود

متاسفانه من هم  هر دو مدل X3  و داشتم سری گیمینگش بعد از مدتی usb مشکل خورد و سری وایپر هم مشکلات خاص خودشو داشت

این X4 هم به اعتبار برند کوگار گرفتم

لینک به دیدگاه

در 11 ساعت قبل، Saman.Kh گفته است :

درود

متاسفانه در کمتر از 6-7 ماهی که کیس گرین X4  کوگار و که آکبند خریداری شده  یکی از 2 usb های  پنل برد کیس  از کار افتاد

و  پس از کالبد شکافی متاسفانه  به علت بی کفییت  بودن  برد و  مدار روی برد و  لحیم سردی  و قطع اتصال  که در تصویر نیز کاملا  مشخصه

روی مدار قسمت های  باد کرده کاملا مشخصه

مجبور شدم با سیم مجزا مدار های قطع شده رو  به هم وصل کنم و در نهایت   usb  قطع شده بدون مشکل کار کرد

آیا این نوع سیم کشی  و  اتصال دادن با سیم  روی پنل برد امکان داره مشکل ساز بشه؟

و ظاهرا به دلیل توقف تولید و  گذشت چندین سال  از عرضه این کیس  شامل گارانتی هم  نمی تواند  باشد2639.png

101_0628.JPG

101_0629.JPG

سلام. کیس GREEN X4 HEXAGON که در واقع کیس COUGAR MX700 هستش حدود 3.5 سال هست که Discontinue شده و عملاً همون موقع موجودی اون در انبار گرین به 0 رسیده.

مشکل PCB  مدار Front Panel کیس شما به دلیل انبار شدن کیس در محیطی به شدت مرطوب و خارج از استانداردهای لازم به وجود اومده. یا شاید به هر علتی کیس در مجاورت مایعات قرار داده شده. در واقع این کیس در بهترین شرایط ممکن و اگر از آخرین موجودی شرکت باشه حدود 3.5 الی 4 سال در انبارهایی غیر از انبارهای گرین نگهداری شده.

کیس های کوگار آلمان بر خلاف اغلب کیس های گرین به صورت کامل وارد میشه و گرین هیچ تخل و تصرفی در ساخت، مونتاژ و یا تغییر متریال ساخت اون نداره.

موجودی برد مورد نظر رو از انبار واحد خدمات پس از فروش و کارخانه استعلام کردم و در اوایل هفته آینده نتیجه رو به شما اعلام می کنم.

• لایک 3
لینک به دیدگاه

البته عزیز فکر نمیکنم این اتصالی که شما دادید مشکل ساز باشه

من حتی فیوز سوخته باتری لیتیوم 3 سل رو به همین صورت پل زدم و مشکلی هم ندارم. منتهی باتریم دیگه فیوز نداره و اگه موقع جریان اضافه کشیدن باتری تو صورتم ترکید خونم پای خودمه ...

اون مسئله باد کردن پی سی بی و قطعی ها هم اگه گرین موجود نداشته باشه میتونید خودتون یه نمونه ازش رو بسازید. کار راحتیم هست.

• لایک 1
لینک به دیدگاه

در 11 ساعت قبل، Hassan.SK گفته است :

سلام. ابتدا از انتقادی که نسبت به محصولات گرین داشتید ممنونیم و به نظر شما احترام می گذاریم.

کیس GREEN X3 GAMING محصول سال 1389 شرکت گرین هستش یعنی چیزی حدود 8 سال پیش. به نظر شما آیا درسته کیفیت و کارایی تمامی محصولات یک شرکت به استناد به ایرادت موجود در محصول 8 سال پیش اون شرکت تعیین کرد؟ 

ما وجود ایرادات در محصولات قدیمی رو منکر نمی شویم ولی همواره سعی کردیم این ایرادات را در محصولات جدید برطرف کنیم. در حال حاضر هم این ایرادات به 0 نرسیده ولی تضمین می کنیم کیفیت محصولات کنونی ما به مراتب بالاتر از محصولات 10 سال پیش شرکت است و سعی کردیم این نوع موارد رو به حداقل ممکن برسانیم.

از طرفی چون کیس از تجهیراتی است که کاربر به صورت مستقیم ، فیزیکی و به دفعات با اون در ارتباط است زاویه دار بستن پیچ ها، سفت کردن بیش از حد و همینطور قطع و وصل غیر اصولی پورت های USB از جمله مواردی هست که باعث معیوب شدن بخش های مختلف کیس میشه. بنده از حدود 12 سال پیش تا کنون به واسطه شغلم با کیس های متعدد برندهای معتبر هم کار کردم و تا دلتون بخواد از این ایرادها مشاهده کردم. 

نقل قول

نوشته بود گرافیک تا طول 40 سانت ساپورت میکنه همین الان کارت 28 سانتیم به زور جا شده حالا کارت 40 سانتی جا شده چجوری کابل برقشو از توی محفظه دی وی دی رایتر میزنی

همون طور که در مشخصات فنی این کیس درج شده این مدل از کارت های گرافیک با طول حداکثر 290mm پشتیبانی میکنه. میشه بفرمایید این عدد 40cm رو کجا مشاهده کردید؟

x4-vga.png.12afd5ed68f05017d7281d3f30469459.png

لینک به دیدگاه

در 12 ساعت قبل، Saman.Kh گفته است :

101_0628.JPG

آفرین داداش خیلی عالی کار کردی، همینکه تونستی این داستان رو حلش کنی خوشحال باش، اینم یه جور DIY هست.

• لایک 2
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 27 دقیقه قبل، Mahdi_Moosavi گفته است :

سلام. ابتدا از انتقادی که نسبت به محصولات گرین داشتید ممنونیم و به نظر شما احترام می گذاریم.

کیس GREEN X3 GAMING محصول سال 1389 شرکت گرین هستش یعنی چیزی حدود 8 سال پیش. به نظر شما آیا درسته کیفیت و کارایی تمامی محصولات یک شرکت به استناد به ایرادت موجود در محصول 8 سال پیش اون شرکت تعیین کرد؟ 

ما وجود ایرادات در محصولات قدیمی رو منکر نمی شویم ولی همواره سعی کردیم این ایرادات را در محصولات جدید برطرف کنیم. در حال حاضر هم این ایرادات به 0 نرسیده ولی تضمین می کنیم کیفیت محصولات کنونی ما به مراتب بالاتر از محصولات 10 سال پیش شرکت است و سعی کردیم این نوع موارد رو به حداقل ممکن برسانیم.

از طرفی چون کیس از تجهیراتی است که کاربر به صورت مستقیم ، فیزیکی و به دفعات با اون در ارتباط است زاویه دار بستن پیچ ها، سفت کردن بیش از حد و همینطور قطع و وصل غیر اصولی پورت های USB از جمله مواردی هست که باعث معیوب شدن بخش های مختلف کیس میشه. بنده از حدود 12 سال پیش تا کنون به واسطه شغلم با کیس های متعدد برندهای معتبر هم کار کردم و تا دلتون بخواد از این ایرادها مشاهده کردم. 

همون طور که در مشخصات فنی این کیس درج شده این مدل از کارت های گرافیک با طول حداکثر 290mm پشتیبانی میکنه. میشه بفرمایید این عدد 40cm رو کجا مشاهده کردید؟

x4-vga.png.12afd5ed68f05017d7281d3f30469459.png

سلام آقای موسوی والا خودم از طرفداران شرکت گرین هستم نشانم هم دارم و 5 تا از قطعاتم یا محصول خود گرین هستن یا گارانتی گرین

این کیسو من بیشتر از 4 ساله دارم و با توجه با قیمت و امکانات اون زمان گرفتم مستقیم از نمایندگی گرین تو تبریز که 212 گرفتم قیمت لیون او زمان 225 بود و ارزونتر برام افتاد

متاسفانه از شانس ماست یا در این مدل کیس ها این ایراد وجود داشت برای خودم و یک نفر دیگه از همین پنل جلویی usb 2 بی استفاده هستش چون از همون اول قطعی وصلی مکرر داره و امکان استفادش نیست ، من همیشه بعد استفاده فلش یا موارد مشابه به صورت سیف خارج میکنم و usb3 داره کار میکنه و با اکثرشون هم مشکلی نداره دیگه هرچی باشه حداقل در حد مبتتدی از سخت افزار و قطعات مشابه سر در میارم

راجب ساپورت گرافیک تا طول 40 سانت اگه میکرد هم نمیشه کابل برقشو بهش بزنی  

2.thumb.png.e838050d6f0d2ffdf574f9633a8d938a.png

مثلا پیچهای دربهای کیس خیلی خوب هستن و من ماهی 1 بار باز و بسته میکنم واسه گردگیری اما متاسفانه پیچ های فنهای کیس مخصوصا بالایی ها کیفیت خیلی بدی دارن و بعد 2 بار باز و بسته کردن به کل هرز شدن

انتقاد هم میکنم (بعضی ها جاها تعریف هم میکنم ) چون گرینو دوست دارم و امیدوارم محصولاتش روز به روز بهتر بشن

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، Mahdi_Moosavi گفته است :

سلام. کیس GREEN X4 HEXAGON که در واقع کیس COUGAR MX700 هستش حدود 3.5 سال هست که Discontinue شده و عملاً همون موقع موجودی اون در انبار گرین به 0 رسیده.

مشکل PCB  مدار Front Panel کیس شما به دلیل انبار شدن کیس در محیطی به شدت مرطوب و خارج از استانداردهای لازم به وجود اومده. یا شاید به هر علتی کیس در مجاورت مایعات قرار داده شده. در واقع این کیس در بهترین شرایط ممکن و اگر از آخرین موجودی شرکت باشه حدود 3.5 الی 4 سال در انبارهایی غیر از انبارهای گرین نگهداری شده.

کیس های کوگار آلمان بر خلاف اغلب کیس های گرین به صورت کامل وارد میشه و گرین هیچ تخل و تصرفی در ساخت، مونتاژ و یا تغییر متریال ساخت اون نداره.

موجودی برد مورد نظر رو از انبار واحد خدمات پس از فروش و کارخانه استعلام کردم و در اوایل هفته آینده نتیجه رو به شما اعلام می کنم.

درود 

این کیس به صورت اکبند خریداری شده و قروشنده هم زمان خرید اذعان کرد که  چندین سال توی مغازش بوده  و از شرایط نگهداری ان  فروشگاه اطلاعی ندارم ولی  در  هنگام باز کردن کیس از نظر ظاهری و فیزیکی هیچ گونه موردی مشاهده  نشد  و تا چند وقت پیش هم بدون مشکل کار میکرد  

اگر کیس در مجاورت مایعات  یا رطوبت  قرار می گرفت بایستی مواردی در فن ها یا پیچهای اتصالات مشاهده میشد  که  مشاهده نشده است 

در هر صورت از پاسخگویی شما کمال  تشکر را دارم 

لینک به دیدگاه

در 10 دقیقه قبل، Hassan.SK گفته است :

سلام آقای موسوی والا خودم از طرفداران شرکت گرین هستم نشانم هم دارم و 5 تا از قطعاتم یا محصول خود گرین هستن یا گارانتی گرین

این کیسو من بیشتر از 4 ساله دارم و با توجه با قیمت و امکانات اون زمان گرفتم مستقیم از نمایندگی گرین تو تبریز که 212 گرفتم قیمت لیون او زمان 225 بود و ارزونتر برام افتاد

متاسفانه از شانس ماست یا در این مدل کیس ها این ایراد وجود داشت برای خودم و یک نفر دیگه از همین پنل جلویی usb 2 بی استفاده هستش چون از همون اول قطعی وصلی مکرر داره و امکان استفادش نیست ، من همیشه بعد استفاده فلش یا موارد مشابه به صورت سیف خارج میکنم و usb3 داره کار میکنه و با اکثرشون هم مشکلی نداره دیگه هرچی باشه حداقل در حد مبتتدی از سخت افزار و قطعات مشابه سر در میارم

راجب ساپورت گرافیک تا طول 40 سانت اگه میکرد هم نمیشه کابل برقشو بهش بزنی  

2.thumb.png.e838050d6f0d2ffdf574f9633a8d938a.png

مثلا پیچهای دربهای کیس خیلی خوب هستن و من ماهی 1 بار باز و بسته میکنم واسه گردگیری اما متاسفانه پیچ های فنهای کیس مخصوصا بالایی ها کیفیت خیلی بدی دارن و بعد 2 بار باز و بسته کردن به کل هرز شدن

انتقاد هم میکنم (بعضی ها جاها تعریف هم میکنم ) چون گرینو دوست دارم و امیدوارم محصولاتش روز به روز بهتر بشن

قابلیت پشتیبانی از کارت های گرافیک 400mm تنها در صورتی در این کیس امکان پذیر بوده که اسلات PCIe X16 مادربرد مورد نظر در بالاترین جایگاه اسلات های توسعه مادربرد تعبیه شده باشه. در حال حاضر اغلب مادربردها در این بخش از اسلات x1  استفاده می کنند. این مورد توسط همکاران بنده تست شده و با کمی خم شدن کابل امکان پذیر بوده.

لینک به دیدگاه

• 3 هفته بعد...
در در 1397/06/21, 11:45:44، Mahdi_Moosavi گفته است :

درود جناب موسوی

جهت یاد آوری

@ Mahdi_Moosavi

ویرایش شده توسط Saman.Kh
لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، Saman.Kh گفته است :

درود جناب موسوی

جهت یاد آوری

@ Mahdi_Moosavi

سلام. عذرخواهی میکنم. فراموش کرده بودم. متاسفانه قطعه مورد نظر موجود نیست. 

لینک به دیدگاه

در 7 ساعت قبل، Mahdi_Moosavi گفته است :

سلام. عذرخواهی میکنم. فراموش کرده بودم. متاسفانه قطعه مورد نظر موجود نیست. 

درود و سپاس از شما

میدم دوستان الکترونیک بسازند از روش 

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...