رفتن به مطلب

سیستم جهت بازی و انتخاب صحیح پاور

اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

درود دوستان 

تو این اوضاع بد ً  چیزی رو نفروشین که پشیمون میشید

اول اینکه بخاطر قیمت های فضایی دوباره نمیتونید بخرید و دوم  اینکه تو بازار جنسی نیست

این سیستم هست:

cpu  :2650V4

main : X99G1

Ram : 64G

HDD : 4+3 TB

SSD : 1T+250G

M2:512G

VGA; 1080G1

------

قطعاتی که دارم :

پاور 1450 وات گرین + پاور 850 وات گرین

cpu : 7700K

Ram: 32G

main : Z370

اول اینکه برای فقط گیم همون سیستم بالا خوبه یا میتونم با قطعات که دارم  و خرید قطعات جدید سیستم دیگه ای ببندم که خروجی بهتری بده یعنی یه طوری محسوس باشه که برای هزینه هایی که میکنم صرف داشته باشه

دوم پاور مناسب کدومه الان من هر طوری حساب کردم سیستم های محاسبه آنلاین بهم 800 وات رو پیشنهاد کردن اما میخوام بدونم به لحاظ فنی چند درصد بیشتر از توان سیستم میتونم پاور انتخاب کنم؟

و آیا این بالا رفتن توان پاور نسبت به مصرف سیستم دقیقا به چی آسیب میزنه

کلا گرافیک دیگه ای اضافه نمیکنم همین خوبه و اینکه ممکنه SSD اضافه کنم 

ممنون

لینک به دیدگاه

در.مورد پاور باید عرض کنم شما 2 تا 1400 هم بزارید به قطعه ای اسیبی وارد نمیشه ولی خب برای سیستم شما 850 کاملا کفایت میکنه و 850 هم برای اون درصد بیشتر پیشنهاد میشه وگرنه 650 هم کارتون رو راه میندازه

برای سیستم هم جهت گیم 64 گیگ زیاده و 32 گیگ بیشتر از کافی هم هست

و برای سی پی یو از خود 7700کا میتونید استفاده کنید که کاملا جوابگوی 1080 هست و باید یه مادربرد تهیه کنید ولی خب اگر در توانتون هست که 7700رو با 8700 تعویض کنید و از برد z370خودتون استفاده کنید دیگه خیلی سیستم عالی برای گیم میشه ولی در کل 7700 کاملا مناسبه و هیچ گلوگاهی نیست و 8700 بیشتر جنبه قدرت سی پی یو برای کارای دیگه یا حتی sli پیشنهاد میشه براتون

کمترین هزینه نسبت به بهترین کارایی براتون اسنه که 7700کا رو به همراه پاور850 و 32گیگ رم استفاده کنید برای بازی و سیستم دیگه رو برای کارای محاسباتی استفاده کنید چون 7700 فرکانس هسته بیشتری داره و توی بعضی از بازیا انلاین بهتر جواب میده

لینک به دیدگاه

برای شما همون 850 وات کافیه

ولی به نظر من این قطعات

از سیستمتون بفروشید + فروش 7700k  و یک عدد 8700k تهیه کنید + کولر عالی

32 گیگ رم - 8700کا - 1080    یکی از بهترین کانفینگ ها میتونه باشه برای همه جور گیمی فکر کنم راحت 2 - 3 سال بتونید 1080 بازی کنید  و در اینده هم ایشالا قیمتا اوکی بشه یه عدد 2080 :D

لینک به دیدگاه

در 18 دقیقه قبل، hosin گفته است :

برای شما همون 850 وات کافیه

ولی به نظر من این قطعات

از سیستمتون بفروشید + فروش 7700k  و یک عدد 8700k تهیه کنید + کولر عالی

32 گیگ رم - 8700کا - 1080    یکی از بهترین کانفینگ ها میتونه باشه برای همه جور گیمی فکر کنم راحت 2 - 3 سال بتونید 1080 بازی کنید  و در اینده هم ایشالا قیمتا اوکی بشه یه عدد 2080 :D

درود

جسارت نباشد، در وضعیت کنونی فروش قطعه‌ی کارکرده و خرید قطعه‌ی نو اشتباه محض است، مهمتر از همه به این دلیل که معلوم نیست در بازه‌ی زمانی فروش قطعه‌ی‌ قدیمی تا خرید قطعه‌ی جدید چه  رخ خواهد داد. عوارض انفجار نور هنوز در راهند.

.......

سعید گرامی

پیشنهاد من این است که حتی اگر قطعه‌ها را نیاز نداری، چیزی را نفروش مگر این که برای پولت برنامه‌ای داشته باشی و پیش از فروش قطعه‌ها اول خرید را بکنی و مثلا چک بدهی یا به هر شکل دیگر قیمت خریدت قطعی شود.

پاور ۸۵۰ برای هر ترکیبی از این قطعه‌ها به شرطی که تنها یک کارت گرافیک داشته باشی مناسب است.

لینک به دیدگاه

سلام

بنظر من

فقط برای 7700k یه مین در حد تهیه کنید کفایت میکنه اصلا بصرفه نیست شما اینارو بفروشید و قطعه دیگه ای جایگزین کنید. کلا ضرر در ضرر میشه. قطعات دیگه رو هم وقتی بفروشید ک یا ب پولش همونجا نیاز داشته باشید یا خریدتون قطعی باشه کلا منظورم اینه ک پول ریال رو نقد نگه ندارین سریع وسیله ای ک نیاز دارید رو جایگزین کنید.

پاور همونطور ک دوستان فرمودن تا نیاز ب sli/crossfire نداشته باشید کفایت میکنه

موفق باشید

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

به نظرم 8700 بخر و چیزی نفروش مگر به پولش احتیاج داشته باشی قطعات کامپیوتر الان حکم طلا دارن و با بی ارزش شدن پولمون اونا گرونتر میشن

پاور هم 850 برات کافیه 

رم هم 16 ببند چون بیشترش لازمت نمیشه

لینک به دیدگاه

در 4 ساعت قبل، سعید بهمنیان گفته است :

درود

جسارت نباشد، در وضعیت کنونی فروش قطعه‌ی کارکرده و خرید قطعه‌ی نو اشتباه محض است، مهمتر از همه به این دلیل که معلوم نیست در بازه‌ی زمانی فروش قطعه‌ی‌ قدیمی تا خرید قطعه‌ی جدید چه  رخ خواهد داد. عوارض انفجار نور هنوز در راهند.

.......

سعید گرامی

پیشنهاد من این است که حتی اگر قطعه‌ها را نیاز نداری، چیزی را نفروش مگر این که برای پولت برنامه‌ای داشته باشی و پیش از فروش قطعه‌ها اول خرید را بکنی و مثلا چک بدهی یا به هر شکل دیگر قیمت خریدت قطعی شود.

پاور ۸۵۰ برای هر ترکیبی از این قطعه‌ها به شرطی که تنها یک کارت گرافیک داشته باشی مناسب است.

سلام دوباره

ایشون گفتن 32 گیگ رم دارن   + 64 گیگ رم دیگه روی یه سیتم دیگه

به نظرم من میتونن 64 گیگ رم بفروشند که همون 5 میلیون میشه حدودی و 8700کا بخرند !

چون به هر حال خرید 8700کا ارزشش خیلی خیلی بیشتر تا اینکه بخوای 7700کا نگه داری و بزاری روی Z370

به هر حال اگر من بودم این کارو میکردم و نظر شما هم محترمه :)

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 22 ساعت قبل، The.13east گفته است :

در.مورد پاور باید عرض کنم شما 2 تا 1400 هم بزارید به قطعه ای اسیبی وارد نمیشه ولی خب برای سیستم شما 850 کاملا کفایت میکنه و 850 هم برای اون درصد بیشتر پیشنهاد میشه وگرنه 650 هم کارتون رو راه میندازه

برای سیستم هم جهت گیم 64 گیگ زیاده و 32 گیگ بیشتر از کافی هم هست

و برای سی پی یو از خود 7700کا میتونید استفاده کنید که کاملا جوابگوی 1080 هست و باید یه مادربرد تهیه کنید ولی خب اگر در توانتون هست که 7700رو با 8700 تعویض کنید و از برد z370خودتون استفاده کنید دیگه خیلی سیستم عالی برای گیم میشه ولی در کل 7700 کاملا مناسبه و هیچ گلوگاهی نیست و 8700 بیشتر جنبه قدرت سی پی یو برای کارای دیگه یا حتی sli پیشنهاد میشه براتون

کمترین هزینه نسبت به بهترین کارایی براتون اسنه که 7700کا رو به همراه پاور850 و 32گیگ رم استفاده کنید برای بازی و سیستم دیگه رو برای کارای محاسباتی استفاده کنید چون 7700 فرکانس هسته بیشتری داره و توی بعضی از بازیا انلاین بهتر جواب میده

در 21 ساعت قبل، سعید بهمنیان گفته است :

درود

.......

سعید گرامی

در 20 ساعت قبل، ODIIISE گفته است :

سلام

بنظر من

فقط برای 7700k یه مین در حد تهیه کنید کفایت میکنه اصلا بصرفه نیست شما اینارو بفروشید و قطعه دیگه ای جایگزین کنید. کلا ضرر در ضرر میشه. قطعات دیگه رو هم وقتی بفروشید ک یا ب پولش همونجا نیاز داشته باشید یا خریدتون قطعی باشه کلا منظورم اینه ک پول ریال رو نقد نگه ندارین سریع وسیله ای ک نیاز دارید رو جایگزین کنید.

پاور همونطور ک دوستان فرمودن تا نیاز ب sli/crossfire نداشته باشید کفایت میکنه

موفق باشید

در 20 ساعت قبل، Hassan.SK گفته است :

به نظرم 8700 بخر و چیزی نفروش مگر به پولش احتیاج داشته باشی قطعات کامپیوتر الان حکم طلا دارن و با بی ارزش شدن پولمون اونا گرونتر میشن

پاور هم 850 برات کافیه 

رم هم 16 ببند چون بیشترش لازمت نمیشه

در 16 ساعت قبل، hosin گفته است :

سلام دوباره

ایشون گفتن 32 گیگ رم دارن   + 64 گیگ رم دیگه روی یه سیتم دیگه

به نظرم من میتونن 64 گیگ رم بفروشند که همون 5 میلیون میشه حدودی و 8700کا بخرند !

چون به هر حال خرید 8700کا ارزشش خیلی خیلی بیشتر تا اینکه بخوای 7700کا نگه داری و بزاری روی Z370

به هر حال اگر من بودم این کارو میکردم و نظر شما هم محترمه :)

ممنون دوستان گلم 

انشالله تو شادتون جبران کنم ?

ما خیر این فروم کلا خیلی بهمون رسیده . اما تو جمع بندی نظرات دوستان و استاتید گرامی اول نکته که همه ما میدونید عدم فروش هست که هیچ چیزی نمیفروشم

مگر قطعه جایگزین رو قبلش خریده باشم همون طور که دوست گلم آقا سعید فرمودند.اما خرید 8700 کا و کم کم فروش 7700 فکر خوبی باید باشه رم و کیس هم دارم اگر بازی رو جواب بده بدون گرافیک برای تلویزیون میارمش  وصل میکنم .

هنوز دلم برای قطعاتی که فروختم میسوزه کاش با آقای رحمانشاهی زودتر آشنا میشدم.

لینک به دیدگاه

در 23 ساعت قبل، سعید بهمنیان گفته است :

درود

استاد بهمنیان آخر این سربازان گمنام امام زمان میان شما رو میکنن تو گونیا!!

پیشنهاد من هم این هست که ۸۷۰۰k بگیرید با یه کولر عالی و بدید براتون دیلید کنن که خیلی راحت استفاده کنید!

مورد دیگه هم راجب پاور بهتون پیشنهاد میکنم یه ۱۰۰۰ وات بگیرین که دیگه کلا نخواید هزینه پاور کنید!! من خودم یه ۱۰۰۰ وات گرین گرفتم چند تا سیستم عوض کردم(به سیستم x99 که برای برق سی پی یو یه ۸ پین یه ۴ پین میخواد و یه سیستم z170 که برای برق سی پی یو یه ۴ پین میخواد) هی کارت گرافیک عوض کردم نه نگرانی داشتم راجب کم اومدن پاور و فشار اومدن بهش؛ نه هر سری پول اضافه دادم برای خرید پاور!

ضمن اینکه اگر شما پاور ۱۰۰۰ وات بگیرین و توان مصرفی سیستم ۶۰۰ وات باشه؛پاور حدود همون ۶۰۰ وات انرژی رو مصرف‌میکنه و البته به قطعه ای هم آسیبی نمیزنه

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...