رفتن به مطلب

کمک : مشکل عجیب و عدم شناسایی SSD

اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

سلام به همه دوستان

من که SSD Corsair 128 دارم که رفتار های عجیبی داره .

من با این اس اس دی روی مادربرد z97 بدون استفاده از هارد دیگه ای هیچ مشکلی نداشتم وقتی یک هارد 1 ترا معمولی تهیه کردم کم کم مشکلات شروع شد .

مثلا وقتی چند روز میرفتم مسافرت و برق سیستم قطع بود وقتی سیستم رو روشن میکردم اس اس دی شناسایی نمیشد و باید یکم با سیستم ور میرفتم مثل اینکه برق رو قطع کنم چندبار دکمه پاور رو بزنم یا با چندبار ریست درست میشد

البته به صورت شانسی نام اس اس دی در لیست بوت مادربرد ظاهر میشد یا بایوس هنگ میکرد .جالبیه قضیه این بود که هارد رو قطع میکردم اس اس دی بوت میشد یعنی اگه من هارد به سیستم وصل نمیکردم اس اس دی هیچ مشکلی نداشت

تا اینکه من خلاصه رفتم روی z170 ها چندین z170 رو تست کردم مشکل یکم عجیب تر شد اس اس دی که تو z97 با هارد یکم عجیب میشد و بوت نمیکرد حالا بدون هارد به هیچ عنوان بوت نمیشد !!! یعنی حتما باید هارد به سیستم وصل میشد تا سیستم بوت بشه از این هم مطمئن بودم که سیستم عامل روی اس اس دی نصب شده و روی هارد هم فقط چندتا بازی نصب بود همین اما با قطع کردن هارد سیستم به هیچ عنوان بوت نمیشد و خطا میداد !

احتمال دادم مشکل از هارد باشه خلاصه هارد قطع کردم مدتی با اس اس دی کارمیکردم هیچ مشکلی نداشت حتی مشکل بوت نشدن قدیم درزمان مسافرت یا قطع برق یعنی انگار هیچ مشکلی نداره.

تا اینکه گفتم این اس اس دی رو روی لبتابم وصل کنم خلاصه چندباری لبتاب رو خاموش روشن کردم و همه چیز عالی بود سرعت عالی و ... اما بعد یک مدت دیگه بوت نشد و باید چندبار ریست میدادم تا شناسایی بشه جالب اینجاست مرحله اول بوت بایوس رد میشد شناسایی میشد مثلا توسط سی دی نصب ویندوز یا لینوکس یا ویندوزی که از قبل نصب بود روی درایو دیگه

مشکل من با این اس اس دی فقط شناسایی نشدن در هنگام بوت هست و گرنه به صورت کامل تو ویندوز شناسایی میشه چه زمانی که روی خودش سیستم عامل نصب باشه چه حتی زمانی که یک هارد دیگه سیستم عامل روش باشه و این به این سیستم به عنوان درایو دوم وصل بشه و هیچ مشکلی نداره با نرم افزار های مختلف هم تست کردم  

تو وبسایت های خارجی هم خیلی گشتم چیزی پیدانکردم اگرکسی از دوستان راه حلی داره ممنون میشم کمکم کنه 

یک روشی که زیاد انجام میدادم تغیر ahci به ide بود و ریبوت کردن و مجددا تغییر دادنش برای شناسایی البته وقتی از ویندوز استفاده میکردم زمانی که لینوکس بودم کلا روی ide میزاشتم کارمیکرد مشکل حل میشد کاملا حتی با هارد دوم اگه اشتباه نکنم

ویرایش شده توسط Extreme Plus
لینک به دیدگاه

درود

ویندوز را به شکل ahci/uefi روی درایو جامد بریز. احتیاطا پیش از نصب همه‌ی دستگاههای ذخیره‌سازی دیگر را جدا کن. نتیجه را بگو.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...