رفتن به مطلب

مشکل سیستم بعد آپدیت بایوس (لطفا راهنماییم کنید)

ultragame888
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان. دیشب من برای دقایقی بیکار کامل بودم یهو زد به سرم بایوس مادربردم رو آپ کنم .و به آخرین نسخه آپ کردم.حالا بعد از آپدیت 2تا تغییر ایجاد شده یکی کارت گرافیکم زود به زود فنش روشن میشه دوم اینکه قبلا وقتی گیم بوست رو روشن میکردم cpu مینوشت 4 گیگاهرتز ولی الان هم تو بایوس هم ویندوز شده 3.80  بعدش شروع کردم آپدیت های خیلی قدیمیش رو دانلود کردن ولی هیچکدوم قبول نمیکنه و میگفت خیلی قدیمیه. خواهش میکنم راهنمایی کنید که چطوری برش گردنم به همون بایوس اولیه خودش؟مشخصات سیستم:مادربرد msi b350m mortar و سی پی یوryzen 1600x و کارت گرافیکgtx1060  

لینک به دیدگاه

سلام‌ دوست عزیز باتری cmos رو در بیارید و دکمه پاور رو ۳۰ ثانیه نگه دارید. باز امتحان کنید اگر مشکل ادامه داشت بایوس رو به ورژن قبلی فلش کنید.

لینک به دیدگاه

در مورد msi اطلاع ندارم ولی بیشتر برند ها نرم افزار و یا دکمه ای کنار پنل مادربرد برای فلش بایوس دارند.

لینک به دیدگاه

سلام. خوب داداش اگه اون دکمه بزنم مگه همین بایوس که آخر زدم رو دوباره راه اندازی نمیکنه؟بعدش شما راه حلی دارید که چطور بفهمم بایوس اولیه که روش بوده چه ورژنی هست؟

لینک به دیدگاه

آقا مشکل گرافیک حل شد دیگه اونطور نیست .فقط الان همون به جای 4 گیگاهرتز میزنه 3.80 فقط مانده 

لینک به دیدگاه

در 4 دقیقه قبل، ultragame888 گفته است :

آقا مشکل گرافیک حل شد دیگه اونطور نیست .فقط الان همون به جای 4 گیگاهرتز میزنه 3.80 فقط مانده 

داداش سیستم رو خاموش کن از برق بکش صبح باز تست کن. چیز خاصی نیست اگر بایوس ریست کرده باشی کاری به اون نداره دیگه

لینک به دیدگاه

امان از کنجکاوی ?

https://forum-en.msi.com/index.php?topic=299766.0

http://www.tomshardware.com/answers/id-3656543/revert-bios-msi-b350.html

https://www.reddit.com/r/overclocking/comments/87vjvm/is_it_possible_to_downgrade_your_msi_bios_need/

اینارو چک کن داداش.

من مینبوردم ایسوسه نمیتونم کمک کنم بهت. تو ایسوس گزینه بوست داره ک اتومات خودش مقداری اورکلاک میکنه

لینک به دیدگاه

در 5 ساعت قبل، Behrouz Molaei گفته است :

داداش سیستم رو خاموش کن از برق بکش صبح باز تست کن. چیز خاصی نیست اگر بایوس ریست کرده باشی کاری به اون نداره دیگه

ممنونتم 

لینک به دیدگاه

در 5 ساعت قبل، ODIIISE گفته است :

امان از کنجکاوی 1f601.png

https://forum-en.msi.com/index.php?topic=299766.0

http://www.tomshardware.com/answers/id-3656543/revert-bios-msi-b350.html

https://www.reddit.com/r/overclocking/comments/87vjvm/is_it_possible_to_downgrade_your_msi_bios_need/

اینارو چک کن داداش.

من مینبوردم ایسوسه نمیتونم کمک کنم بهت. تو ایسوس گزینه بوست داره ک اتومات خودش مقداری اورکلاک میکنه

آره والا ?  ممنونم داداش حالا تست کنم ببینم چی میشه. شاید هم به قول دوستمون مشکل خاصی نباشه.چون توی رایزن مستر وقتی میزارم گیم مود میره رو 4 گیگاهرتز ولی تو بایوس وقتی گیم مود رو روشن میکنم میره رو 3.80 در صورتی که بایوس اولیم میرفت رو 4 گیگاهرتز 

لینک به دیدگاه

دوستان کسی نظر دیگه ایی نداره راجع به این مشکلم ?

لینک به دیدگاه

سلام چاکرم

شاید تنظیمات پیشفرض ام اس ای ترجیح داده بوستو بزار 3.8  

چک کن ببینم توی توضیحات  ورژن جدید بایوس چیزی در باره ی بوست نوشته

لینک به دیدگاه

سلام داشی.نه تو توضیحات نوشته فقط سازگاری بیشتر مموری و موس چیز دیگه ایی ننوشته 

لینک به دیدگاه

رفتم تو سایت msi  و amd اما در مورد تغییرات اعداد cpu چیزی ننوشته بود .آیا امکانش هست ویندوز عوض کنم درست بشه؟آخه از اون طرف تو بایوس هم میزنه 3.80 بایوس که ربطی به ویندوز نداره درسته؟دوستان با تجربه راهنمایی کنید لطفا 

لینک به دیدگاه

درود

ببرش نمایندگی MSI و به اونا اینکارو بسپار (حتی به خدمات کامپیوتری هاهم اعتماد نکن اخه تو این گرونی حیفه مادربوردت برای یه فلش حیف بشه)

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، Amirhossein Azimi گفته است :

درود

ببرش نمایندگی MSI و به اونا اینکارو بسپار (حتی به خدمات کامپیوتری هاهم اعتماد نکن اخه تو این گرونی حیفه مادربوردت برای یه فلش حیف بشه)

آخه داداش مشکل نرم افزاری اونم یه همچین مشکلی که حتما واسش راه حلی هست ارزش نداره سیستم رو بندازی زیر دست این و اون اگه تهران بودم یه چیزی ولی شهرای دیگه طرف کامپیوتری هست و فقط قطعه فروشه یه تعمیر کار ناوارد استخدام کرده و نمایندگی گرفته  (شهر ما اینطوریه ).مشکل من آینه که قبل آپدیت بایوس وقتی cpu رو میزاستم حالت توربو یا گیم مود .داخل بایوس و ویندوز میزد 4ghz ولی الان میزنه 3.80ghz 

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، تخت خمشید گفته است :

برگردین به همون بایوس قبلی.

لامصب یادم نیست دقیقا چه ورژنی بود .به نظرتون چطور میشه فهمید؟اگه باطری مادربرد در بیارم یا اون دکمه ای که روی مادربرد هست اسمش cmos (البته هنوز پیداش نکردم رو مین بورد?)بزنم بر میگرده به همون ورژن اولیه؟ یا همین آپدیت آخری رو ریست میکنه؟

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، ultragame888 گفته است :

لامصب یادم نیست دقیقا چه ورژنی بود .به نظرتون چطور میشه فهمید؟اگه باطری مادربرد در بیارم یا اون دکمه ای که روی مادربرد هست اسمش cmos (البته هنوز پیداش نکردم رو مین بورد1f60a.png)بزنم بر میگرده به همون ورژن اولیه؟ یا همین آپدیت آخری رو ریست میکنه؟

اگه مادربود دوال بایوس باشه میشه واگر نه خیر

لینک به دیدگاه

دوستان الحمدلله مشکل برطرف شد.مورد اول بی دقتی خودم بود .چون تو بایوس اولیه وقتی گیم مود رو روشن میکردم میرفت تا 4 گیگاهرتز ولی این بایوس جدید بدون روشن کردن گیم مود خودش توربو میشه در صورت نیاز و در صورت روشن کردن گیم مود فقط تا 3.80 میره که البته داخل برنامه msi comond center میتونید دستی خودتون بزارید رو 4گیگاهرتز . و مورد دوم مشاوره بسیار عالی و سودمند دوست عزیزمون که در گارانتی گیرین فعالیت دارن (متاسفانه فامیلیشون یادم نیست ولی شماره داخلی 7551 تماس گرفتم. البته مثل اینکه داخل انجمن هم تشریف دارن).از همه دوستانی که نظر دادن هم سپاسگزارم. موفق باشید یا علی 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...