رفتن به مطلب

درخواست لینک دانلود ویندوز 10 جدید و کرک شده

Mazi_z
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام. میخوام ویندوز 7 کامپیوتر pc رو بکنم ویندوز 10

فقط دو تا سوال

1- pc  من قدیمی هست....رم 2 گیگ هست با cpu E2200....کارت گرافیک هم انبرد هست ...مادر برد هم ایسوس p5kpl-am....کلا توصیه میشه ویندوز 10 برای این دستگاه یا نه؟ با همین ویندوز 7 سر کنم...مشکلی ندارم باهاش ولی گفتم شاید یه اپدیت بد نباشه....

2-اگر ویندوز 10 برای من مناسب هست لطفا لینک نسخه ای ازش که جدید و کرک باشه لطف کنید چون تو نت زیاده ولی نمیدونم کدوم باید دانلود بشه و بهتره...تشکر

لینک به دیدگاه

لینک به دیدگاه

درود

ویندوز ۱۰ با این رایانه‌ روان کار نخواهد کرد. ویندوز۷ ۳۲ بیتی گزینه‌ی بهتری است.

ویرایش شده توسط سعید بهمنیان
لینک به دیدگاه

دوست عزيز ما با سيستم بالاتر از مال شما ويندوز 10 64 بيتى نسخه جديد ريختيم به مشكل بر خورديم مال شما xp زياديشه ?

حالا جدايى از شوخى بخوايم بحث رو جدى بگيريم همينطور كه استاد بهمنيان عرض كردن ويندوز 7 كه دارى بهمون بچسب و با همون سر كن ويندوز 10 حداقل براى اينكه بتونى خوب باهاش كار كنى يه دست كلى باس به سيستمت بكشى مثلا رم 4 داشته باشى يه پردازنده لا اقل i3 از نسل 2-3 به بالا داشته باشى كه بتونى خوب و راحت كار كنى با يه هارد تر تميز ساتا 3 اگه در توانت خريد اس اس دى هم نباشه عرض مى كنم.

خلاصه از 10 با اين اوضاع بكش بيرون فكرشو نكن تهش دلت تنگ شد والپيپراشو بنصب يا تم برا ويندوزت دان كن كه بهش نزديكتر بشى تا حسش بهت دست بده....?

لینک به دیدگاه

تشکر از همه دوستان....خودم هم فکر میکردم مشکل بشه....الان 7 32 بیتی دارم و مشکلی نیست....خیلی هم در قید و بند 10 نیستم....با همین سر میکنم....

به قول معروف سری که درد نمیکنه دستمال بستن اشتباس.....همین 7 اوکی هست....

ممنون که جواب دادید./

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...