رفتن به مطلب

صدای نویز داخل کیس

DOMINATOR
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام

جناب حسینی ببخشید که این همه سوال میکنیم ولی یه مشکلی رو از خیلی وقت پیش دارم من سیستم رو که روشن میکنم نیم ساعتی که میگذره یه صدای نویز داخل کیس ایجاد میشه که خیلی اذیت میکنه و من این مشکل رو به یکی از دوستان که مهندس هم هست گفتم که ایشون گفتند طبیعیه آیا واقعا دوستان عزیز این مشکل رو دارن سر درد گرفتیم به خدا .

لینک به دیدگاه

با سلام

جناب حسینی ببخشید که این همه سوال میکنیم ولی یه مشکلی رو از خیلی وقت پیش دارم من سیستم رو که روشن میکنم نیم ساعتی که میگذره یه صدای نویز داخل کیس ایجاد میشه که خیلی اذیت میکنه و من این مشکل رو به یکی از دوستان که مهندس هم هست گفتم که ایشون گفتند طبیعیه آیا واقعا دوستان عزیز این مشکل رو دارن سر درد گرفتیم به خدا .

با سلام

خوب این صدای نویز ممتد هستش و یا هر چند وقت یک بار قطع میشه . ؟

لینک به دیدگاه

آقای حسینی هر روز این مشکل رو دارم ولی بعضی روزها کمتر و اینکه بعضی وقتها قطع میشه و داخل بازی که میرم دوباره شروع میشه .

لینک به دیدگاه

دوست عزیز

هر قطعه ایی موقع کار کردن مقداری نویز ایجاد میکند و بخصوص وقتی به میزان بالای لود خود میرسد.

کیس شما چیست؟

تنها راه حل استفاده از کیس های استانداردی است که قابلیت کاهش نویز را دارند و اجازه نمیدهند این

نویزها باعث آزار شوند، که معمولا قیمت این کیس ها بالا است.

اگر ممکن است نوع صدای نویز را نشریح نمایید، ببینم شما کارت Dvb دارید؟

به احتمال من این نویز به کارت Vga شما مربوط میشود.

لینک به دیدگاه

آقای حسینی هر روز این مشکل رو دارم ولی بعضی روزها کمتر و اینکه بعضی وقتها قطع میشه و داخل بازی که میرم دوباره شروع میشه .

با سلام

خوب مشخص شد که هنگامیک ه کار سنگین انجام میدید چنین اتفاقی میافته . یه توضیح بدم :

اکثر قطعات جدید و کارتهای گرافیک و مادربوردها مصرف و دور فنها رو با یک چیپی که توشون به کار گرفته شده تنظیم میکنن . و هر وقت که دمای بیشتری ایجاد بشه فنها با سرعت بیشتری میچرخن .

با این توضیح میشه گفت که هنگام چرخش بالای فنها در سیستم شما , خود فنها و یکی از قطعات سیستمتون که شل بسته شده با چرخش زیاد فنها و لرزش سیستم به صدا در میاد.

یک بار قطعات و پیچهای سیستم رو چک کنید .

موفق باشید

لینک به دیدگاه

دوست عزیز

هر قطعه ایی موقع کار کردن مقداری نویز ایجاد میکند و بخصوص وقتی به میزان بالای لود خود میرسد.

کیس شما چیست؟

تنها راه حل استفاده از کیس های استانداردی است که قابلیت کاهش نویز را دارند و اجازه نمیدهند این

نویزها باعث آزار شوند، که معمولا قیمت این کیس ها بالا است.

اگر ممکن است نوع صدای نویز را نشریح نمایید، ببینم شما کارت Dvb دارید؟

به احتمال من این نویز به کارت Vga شما مربوط میشود.

با سلام

ye mujod عزیز من قبلا این مشکل رو نداشتم و تقربا مدتی که داره اذیت میکنه قبلا کم بود ولی العا زیاد شده و چون کارهای گرافیکی هم انجام میدم مدام رو اعصابم میره نمیزاره درست کارم رو انجام بدم و بعضی وقتها مجبورم میکنه که سیستم رو ریست کنم چون وقتی ریست میکنم تا چند دقیقه بی خیال میشه.

لینک به دیدگاه

عزیز

با حرف های شما به نظر من از کارت گرافیک شماست، کارت گرافیکتان چیست؟

امکانش هست سیستم را با یه کارت گرافیک دیگر تست بزنید؟

لینک به دیدگاه

عزیز

با حرف های شما به نظر من از کارت گرافیک شماست، کارت گرافیکتان چیست؟

امکانش هست سیستم را با یه کارت گرافیک دیگر تست بزنید؟

با سلام

تشکر از راهنمایی که کردید و این هم بگم که داخل بازی که میرم بیشتر میشه وفکر میکنم درسته از کارت گرافیکم باشه و شما میگید چه کار کنم .

لینک به دیدگاه

شما اگه میتونی با یه کارت گرافیک دیگه سیستم را چک کنید، و اگر هم نمیتونید یه کار کنید

سیستم را روشن کنید و یه بازی اجرا کنید بعد همینطور که در کیس باز است، دقیق به صدای

کارت گرافیک گوش کنید، ببینید از فنش است؟

لینک به دیدگاه

شما اگه میتونی با یه کارت گرافیک دیگه سیستم را چک کنید، و اگر هم نمیتونید یه کار کنید

سیستم را روشن کنید و یه بازی اجرا کنید بعد همینطور که در کیس باز است، دقیق به صدای

کارت گرافیک گوش کنید، ببینید از فنش است؟

سلام

ye mojud عزیز همین کاری که شما گفتید کردم و یه بازی اجرا کردم فکر میکنم درسته و از کارت گرافیکه به نظر شما فنش مشکل داره ولی من فنش رو که نگاه کردم خوب داشت کار میکرد.

لینک به دیدگاه

عزیز میتونه از خود کارت باشه که باید عوضش کنی، اما اگر صدا از فن باشد میتوانید با تعویض یه فن و تهیه یه فن خوب

که حدودا 30 تا 40 تومن مشکل حل خواهد شد.

لینک به دیدگاه

عزیز میتونه از خود کارت باشه که باید عوضش کنی، اما اگر صدا از فن باشد میتوانید با تعویض یه فن و تهیه یه فن خوب

که حدودا 30 تا 40 تومن مشکل حل خواهد شد.

yemujod عزیز ببخشید میشه لطف کنی و یه راهی بگی که من مطمئن شم که از فنه یا خود کارت

با تشکر.

لینک به دیدگاه

مدل و مشخصات کارت را اعلام کنید تا بهتر بتونم کمک کنم، در ضمن صدای نویز مثل یک سوت ممتد اسن که سو سو

میکند؟

لینک به دیدگاه

با سلام

دوست من ! بازم میگم فکر میکنم یکی از قطعاتتون اگر از فنها نباشه شل بسته شده و توی سیستم لرزش داره . البته بستگی به نویز و نوع صدا داره .

لینک به دیدگاه

مدل و مشخصات کارت را اعلام کنید تا بهتر بتونم کمک کنم، در ضمن صدای نویز مثل یک سوت ممتد اسن که سو سو

میکند؟

با سلام

8600gts دارم که تا چند هفته دیگه میخوام عوضش کنم و درضمن صدای نویز مثل یه سوت ممتد هستش .

لینک به دیدگاه

با سلام

دوست من ! بازم میگم فکر میکنم یکی از قطعاتتون اگر از فنها نباشه شل بسته شده و توی سیستم لرزش داره . البته بستگی به نویز و نوع صدا داره .

با سلام جناب حسینی عزیز این طور که پیداست فکر میکنم از کارت گرافیک باشه چون یه وقتهایی هم که صدایی وجود نداره تا داخل بازی میشم صداش در میاد . چشم اون کاری رو که شما گفتید انجام میدم و یک بار سیستم رو چک میکنم

لینک به دیدگاه

با سلام جناب حسینی عزیز این طور که پیداست فکر میکنم از کارت گرافیک باشه چون یه وقتهایی هم که صدایی وجود نداره تا داخل بازی میشم صداش در میاد . چشم اون کاری رو که شما گفتید انجام میدم و یک بار سیستم رو چک میکنم

درود

من قبلا به چنین مشکلی بر خوردم .

خوب حق با شماست و در هنگامی که سیستم به اوج کاریش و مصرف میرسه نه فقط گرافیک بلکه سایر قطعات مثل Cpu هم در گیر میشه و در این موقع نمیشه 100درصد گفت ایراد کار از کجا و از کدوم قطعست . باید قطعات رو دونه دونه و یا از اونی که بیشتر شک برانگیزتره شروع به تست کنی .

لینک به دیدگاه

با سلام

جناب حسینی من قطعات رو کاملا چک کردم و هیچ قسمتی مشکلی نداشت جناب حسینی من مطمئن شدم که از کارت گرافیکمه چون دقت کردم بیشتر وقتی که فشار روی گرافیکه این مشکل پیش میاد و میشه من رو راهنمایی کنید که چطور این مشکل رو برطرف کنم آیا از فنشه ؟

لینک به دیدگاه

با سلام

جناب حسینی من قطعات رو کاملا چک کردم و هیچ قسمتی مشکلی نداشت جناب حسینی من مطمئن شدم که از کارت گرافیکمه چون دقت کردم بیشتر وقتی که فشار روی گرافیکه این مشکل پیش میاد و میشه من رو راهنمایی کنید که چطور این مشکل رو برطرف کنم آیا از فنشه ؟

با سلام

خوب اگر میخواید مطمئن بشید که از گرافیک هستش زمانی که داره صدا میده یه لحظه دستتون رو اروم روی فن بزارید و از چرخش با بداریش و اگر صدا قطع شد خوب از فنه و اگر نشد بازم در خدمتیم . باقی مراحل رو میریم .

لینک به دیدگاه

با سلام

خوب اگر میخواید مطمئن بشید که از گرافیک هستش زمانی که داره صدا میده یه لحظه دستتون رو اروم روی فن بزارید و از چرخش با بداریش و اگر صدا قطع شد خوب از فنه و اگر نشد بازم در خدمتیم . باقی مراحل رو میریم .

با سلام

جناب حسینی این کار رو کردم و درسته دقیقا از فنش بود آیا باید فن رو عوض کنم و آیا موجود هستش که من بگیرم چون چند روز دیگه کارت رو به یکی از آشنایان میفروشم و نمیخوام مشکلی رو داشته باشه .

لینک به دیدگاه

با سلام

جناب حسینی این کار رو کردم و درسته دقیقا از فنش بود آیا باید فن رو عوض کنم و آیا موجود هستش که من بگیرم چون چند روز دیگه کارت رو به یکی از آشنایان میفروشم و نمیخوام مشکلی رو داشته باشه .

درود

خوب اگر واقعا صداش قابل تحمل نیست باید عوض کنید . قبل از این کار یک بار سیستم رو خاموش کنید و با یه دستگاهی که بتونه باد تولید کنه یه باد بگیرید . تا خاکهاش گرفته بشه . اگر درست نشد که باید عوض کنید .

لینک به دیدگاه

درود

خوب اگر واقعا صداش قابل تحمل نیست باید عوض کنید . قبل از این کار یک بار سیستم رو خاموش کنید و با یه دستگاهی که بتونه باد تولید کنه یه باد بگیرید . تا خاکهاش گرفته بشه . اگر درست نشد که باید عوض کنید .

باید جای من باشید تا بدونید من چی میکشم قبلا هم سیستم رو باد گرفتم یه کاریش میکنم خوب به هر حال تشکر از راهنمایی هایی که کردید .

لینک به دیدگاه

دوست عزیز

باد گرفتن به قطعات باید از فاصله زیاد نزدیک نباشد و یا نباید بصورت عمودی به فن ها باید بگیرید و خیلی دقت لازم دارد

احتمال دارد فن شما بخاطر بد باید گرفتن باشد، اگر باز هم مشکل حل نشد باید یک فن گرافیک تهیه نمایید که حدودا

بین 30 تا 40 تومن است.

اما در نوع باد گرفتن و میزان فشار باید دقت نمایید.

لینک به دیدگاه

دوست عزیز

باد گرفتن به قطعات باید از فاصله زیاد نزدیک نباشد و یا نباید بصورت عمودی به فن ها باید بگیرید و خیلی دقت لازم دارد

احتمال دارد فن شما بخاطر بد باید گرفتن باشد، اگر باز هم مشکل حل نشد باید یک فن گرافیک تهیه نمایید که حدودا

بین 30 تا 40 تومن است.

اما در نوع باد گرفتن و میزان فشار باید دقت نمایید.

yemujud عزیز من هم از دور باد گرفتم این دستگاه های باد به قدری قوی هستند که اگه هم بخوام از نزدیک باد بگیرم که برای قطعات ضرر داره و باید فن رو عوض کنم واین که فن برای هر کارت گرافیکی وجود داره .

لینک به دیدگاه

بله سیستم خنک کننده برای کارت های گرافیک در 3 مدل Silent ، Fan و WaterCooling وجود دارد.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...