رفتن به مطلب

درخواست راهنمایی( ssd sata 3 روی مین sata 2)

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام و عرض ادب

یک عدد ssd micron 128gb C400  و قصد دارم روی یک مادربرد h61 ازش استفاده کنم که sata 2  پیشتیبانی میکنه در حالی که اس اس دی بنده ساتا 3 هست

سوالم اینه که آیا کاهش پرفورمنس خیلی زیادی مشاهده می کنم نسبت به وقتی که روی مادبرد ساتا 3 ازش استفاده می کردم؟

سوال دوم اینه که کار عاقلانه ای هست ؟ یا به جاش هارد بگیرم و تفاوت خاصی نداره؟

لینک به دیدگاه

درود

به تقریب و بسته به سخت‌افزار پیشین کاهش کارایی در سرعت ترتیبی بین ۵۰ تا ۱۰۰ در صد خواهد بود. 

درایو جامد اثر محسوسی در سرعت و به ویژه تجربه‌ی روان کاربری دارد، حتی با sata۲. برای سیستم عامل با این مادربورد درایو جامد بهتر است.

یکی از بزرگان آیین رایانه به نام آرمین چند تا حدیث در باب درایو جامد دارد که برای مطالعه‌شان پیشنهاد می‌کنم به نمایه‌اش مراجعه کنی.

ویرایش شده توسط سعید بهمنیان
لینک به دیدگاه

• 4 ماه بعد...

با سلام

دوستان عزیز من لپ تاپم یک مشکلی پیدا کرده که یک درایو بوتیبل  اصلی و محل نصب ویندوز رو فرمت کردم دیگه به هیچ عنوان بالا نمیاد و تو DVD  و فلش ویندوز ریختم و هزار کلنجار رفتم دیدم فایده نداره. همه روش های تو گوگل رو سرچ کردم جواب نداد. بیرون میخوام بدم هزینش بالا میشه و تنها راهش اینکه هارد رو در بیارم و روی سیستم خانگی کیس به عناون هارد دوم سوار کنم. حالا یک سوال داشتم که آیا بدون اینکه لپ تاپ رو باز کنم و هارد رو در بیارم کابلی یا رابطی هست که من از درگاه USB خود لپ تاپ به کیس متصل بشم و  سیستم خانگی هارد لپ تاپ منو به عنوان یک فلش یا حافظی جانبی بخونه. اسم کابل چیه یا چه روشی رو توصیه میکنید. ممنون میشم راهنمایی کنید. میدونم راهی هست و کارم گیره . با تشکر

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...