رفتن به مطلب

فروش لپتاپ Acer Nitro i7-16GB-4GB

Recommended Posts

لپتاپ قدرتمند و خوش‌ساخت ایسر به فروش میرسه. کاملا سالم و تمیز و بدون خط و خش. تابستون پارسال خریداری شده. همراه با جعبه و شارژر اصلی.
مدل Aspire V 15 Nitro Laptop VN7-592G Black Edition

مشخصات:
- Intel Core i7-6700HQ processor 2.60 GHz
- Full HD (1920 x 1080) 16:9 IPS
- 16GB, DDR4 SDRAM
- 1 TB HDD + 128 GB SSD
- Nvidia GeForce GTX 960M with 4 GB Dedicated Memory

قیمت پایه: 7500

نقد و بررسی دیجیکالا (تنها فرقش سایز ssd هستش که برای من 128 هستش):

https://www.digikala.com/product/dkp-112135/لپ-تاپ-15-اینچی-ایسر-مدل-aspire-v15-nitro-vn7-592g-77lb

اطلاعت بیشتر:

https://uk-store.acer.com/aspire-v-15-nitro-notebook-vn7-592g-black-edition-1

photo_2018-09-18_15-03-55.jpg

photo_2018-09-10_16-50-50.jpg

photo_2018-09-10_16-50-49.jpg

photo_2018-09-10_16-50-47.jpg

لینک به دیدگاه

داداش تو دیجی کالا اکثر نظرها از کانفیگ و کیبردش ناراضی اند

لینک به دیدگاه

در 14 دقیقه قبل، hadipour@gmail.com گفته است :

داداش تو دیجی کالا اکثر نظرها از کانفیگ و کیبردش ناراضی اند

اولین نفر که اون همه تعریف کرده. یکی دو نفر هم که نظر منفی دادن ببینید یه نفر هم باهاشون موافق نبود.
من که یک ساله استفاده میکنم کاملا راضیم. اگه برگردم عقب قطعا باز هم همین مدل رو میگیرم و به Asus و Lenovo ترجیحش میدم. متاسفانه فقط لپتاپ نیاز ندارم دیگه.

لینک به دیدگاه

در در 1397/06/29, 14:01:41، poufall گفته است :

اولین نفر که اون همه تعریف کرده. یکی دو نفر هم که نظر منفی دادن ببینید یه نفر هم باهاشون موافق نبود.
من که یک ساله استفاده میکنم کاملا راضیم. اگه برگردم عقب قطعا باز هم همین مدل رو میگیرم و به Asus و Lenovo ترجیحش میدم. متاسفانه فقط لپتاپ نیاز ندارم دیگه.

لپ تاپ که خوب و بد نداره خیلی تفاوتی ندارن برندها چون سی پی یو را که فقط اینتل و ای ام دی میزنه. گرافیک هم که فقط ای ام دی میزنه با انویدیا. رم هم که کلا 4 تا5 شرکت تولید میکنه. هارد هم همینطور.این اشتباه که بگیم ایسر برند مثلا بدی هست یا اینکه ایسوس . خوبه . قطعات الکترونیکی معمولا شانسی هست و از هزار تا شاید 10 خراب دربیاد و برند این وسط هیچ نقشی نداره. خط تولید هست و درصدی خطا. 

لینک به دیدگاه

در 33 دقیقه قبل، zen گفته است :

لپ تاپ که خوب و بد نداره خیلی تفاوتی ندارن برندها چون سی پی یو را که فقط اینتل و ای ام دی میزنه. گرافیک هم که فقط ای ام دی میزنه با انویدیا. رم هم که کلا 4 تا5 شرکت تولید میکنه. هارد هم همینطور.این اشتباه که بگیم ایسر برند مثلا بدی هست یا اینکه ایسوس . خوبه . قطعات الکترونیکی معمولا شانسی هست و از هزار تا شاید 10 خراب دربیاد و برند این وسط هیچ نقشی نداره. خط تولید هست و درصدی خطا. 

درسته. من نظرم از ا نتخاب این کیفیت ساختش بود. طراحی بدنه و اینکه چقدر نسبت به هم‌رده‌هاش سبک‌تره و کم‌تر داغ میکنه.

لینک به دیدگاه

در در 1397/07/03, 19:37:38، zen گفته است :

موجوده هنوز؟

خیر فروش رفت همون روزی که پیام دادید.

مدیران لطف کنند ببندند تاپیک رو.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...