رفتن به مطلب

درخواست نرم افزاری که هم از محیط سیستم و هم از بازی فیلم بگیره

Amir-Jamali-123
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام . میخواستم بدونم نرم افزاری وجود داره که بتونه همزمان از محیط سیستم و محیط بازی فیلم بگیره ؟ بزارین کامل بگم : قصد دارم از یکی از گزینه های سیستمم فیلم بگیرم بعدش تو بازی برم و از محیط اونجام فیلم بگیرم . یعنی یه نرم افزاری معرفی کنین یا لینکشو بزارین که مثل بقیه نباشه یا از سیستم یا فقط از بازی ( جداگانه ) ضبط کنه ، بلکه هم از سیستم و هم از بازی به صورت یک فایل ویدیویی ( یه بار ضبظ ) . دوستان اگه براتون مقدوره لینک دانلود بزارین اگه هم نه که فدای سرتون فقط اسمشو بگین .

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، Amir-Jamali-123 گفته است :

با سلام . میخواستم بدونم نرم افزاری وجود داره که بتونه همزمان از محیط سیستم و محیط بازی فیلم بگیره ؟ بزارین کامل بگم : قصد دارم از یکی از گزینه های سیستمم فیلم بگیرم بعدش تو بازی برم و از محیط اونجام فیلم بگیرم . یعنی یه نرم افزاری معرفی کنین یا لینکشو بزارین که مثل بقیه نباشه یا از سیستم یا فقط از بازی ( جداگانه ) ضبط کنه ، بلکه هم از سیستم و هم از بازی به صورت یک فایل ویدیویی ( یه بار ضبظ ) . دوستان اگه براتون مقدوره لینک دانلود بزارین اگه هم نه که فدای سرتون فقط اسمشو بگین .

سلام دوست عزیزم 

http://p30download.com/fa/entry/56264/

خدمت شما

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، Pooria3000 گفته است :

سلام دوست عزیزم 

http://p30download.com/fa/entry/56264/

خدمت شما

درود . ممنون ولی اینم فقط میتونه یا از سیستم فیلم بگیره یا از بازی امتحان کردم ضبط که تموم شد محیط سیستم قشنگ معلوم بود ولی وقتی وارد بازی میشدم صفحه سیاه بود تا صدای بازی . من جدا نمیخوام . میخوام که هم از محیط سیستم بگیره هم توی همون فایل ضبط از بازی بگیره .

لینک به دیدگاه

درود

من متوجه نشدم. ممکن است بیشتر توضیح بدهی یا نمونه ای از چنین فیلمی بگذاری.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 8 ساعت قبل، سعید بهمنیان گفته است :

درود

من متوجه نشدم. ممکن است بیشتر توضیح بدهی یا نمونه ای از چنین فیلمی بگذاری.

فکر کنم منظورشون این بوده که مثلا تو محیط ویندوز کار یا نرم افزاری ران میکنن بعدش میرن تو بازی و فیلم گرفتن قطع نمیشه از همون اول تو محیط ویندوز شروع میشه و بعد تو بازی ادامه پیدا میکنه و اگه احیانا خواستن از محیط بازی خارج بشن و دوباره توی ویندوز کاری بکنن فیلم گرفتن ادامه پیدا کنه بدون قطعی

لینک به دیدگاه

Nvidia  و AMD خودشون نرم افزار مخصوص Capture دارن که با درایور کارت نصب میشه

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، Hassan.SK گفته است :

فکر کنم منظورشون این بوده که مثلا تو محیط ویندوز کار یا نرم افزاری ران میکنن بعدش میرن تو بازی و فیلم گرفتن قطع نمیشه از همون اول تو محیط ویندوز شروع میشه و بعد تو بازی ادامه پیدا میکنه و اگه احیانا خواستن از محیط بازی خارج بشن و دوباره توی ویندوز کاری بکنن فیلم گرفتن ادامه پیدا کنه بدون قطعی

در محیط بازی نیازموده ام،  ولی با دیگر برنامه ها  هر چه برنامه برای ضبط تصویر نمایشگر دیده ام همینگونه اند، از جمله snagit که اشاره شد. مگر این که بازی ویژگی خاصی داشته باشد.

ویرایش شده توسط سعید بهمنیان
لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، Hassan.SK گفته است :

سلام . بله دقیقا منظورم همینه ولی bandicam به صورت جداگانه ضبط میکنه و بازم به کارم نمیاد ...

لینک به دیدگاه

در 10 ساعت قبل، ASTS گفته است :

سلام capture میتونه همزمان ضبط کنه ؟؟؟

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، Amir-Jamali-123 گفته است :

سلام capture میتونه همزمان ضبط کنه ؟؟؟

capture فقط عکس میگیره تنظیمش کنید روی فیلم

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...