رفتن به مطلب

مشکل جاگرفتن رم گرافیک توی فضای رم اصلی pc !!!!؟؟؟

Amir-Jamali-123
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام . مشخصات کامل سیستم بنده : win 7 64bit ultimate sp1 - p8h61-m le r2.0 - i5 2320 3ghz - ram 2x4gb 1333 ddr3 ( 8gb ) - zotac gt730 2gb 128bit ddr3 - hdd sigeet 500gb 7200 + samsung 1500gb 7200 - power green 430w - monitor samsung hd 19inch 1366x768p .

مستقیم میرم سر اصل مطلب ، در حال بازی gta v ، وقتی رم دستگاه از 1.5 که در حالت معمول و بیکار ، به 3.5-3.7 افزایش پیدا میکنه ، که کاملا طبیعیه  ، اما بعد از مدتی 2 گیگ به این فضا اضافه میشه + 1 گیگ دیگه که روی حجم اشغال شده توسط بازی میره . یعنی وقتی توی تسک منجر میرم Gta v رو میزنه 3.000.000 کیلوبایت یعنی 3 گیگ ، و مطلقا باید 4.500 رم اشغال شه ، اما 6.300 اشغال میشه یعنی حدودا دو گیگ بیشتر .

اولش نمیدونستم این دو گیگ برای چی توی رمم هست ولی بعد فهمیدم ماله کارت گرافیکه ، مموری کارت گرافیک در بازی 2047 و من 1889 استفاده کردم یعنی تا حد مجاز ، ولی چرا باید این 1889 توی رم اصلی هم جا پیدا کنه ؟؟؟ اگه تا 3500 یا 4000 ( یعنی از حافظه شیر شده استفاده میکردم ) میرفت ، خب طبیعی بود ولی من از حافظه شیر شده استفاده نکردم و مصرف 1889 از 2047 کاملا معمولیه ؛ با این حال این مقدار نه تنها از رم گرافیک استفاده شده بلکه انگار مموری رم گرافیک در رم اصلی pc هم خودشو جا میکنه مشکل از کجاست ؟؟؟

نباید رم گرافیک توی رم اصلی باشه !!! غیر طبیعیه دوستان لطفا کمک کنین الکی الکی 2 گیگ از رمم موقع اجرای بازی کم میشه !! حالا توی بازی های دیگه هم میبینم که رم به طور غیر معمول پر میشه البته نوار گرفیک توی بازی های دیگه نیست و با توجه به مقدار رم اشغال شده توسط بازی و حافظه رمی که بی خود و بی جهت پر شده میشه فهمید ماله گرافیکه . خواهشن زودتر جواب بدین و کمک کنید سپاس گزارم .

ویرایش شده توسط Amir-Jamali-123
لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، testaccount گفته است :

پست را درست بکنید نمیشه خوند... از دکمه Enter استفاده کن...

پست اصلاح شد

لینک به دیدگاه

من که نفهمیدم منظورتون چیه ولی فکر کنم میگید رمتون برای بازی حدمصرفش بالاست وبا گرافیک شیر میشه

اولا اون بازی به صورت تخمینی به شما امار میده و دلیل بر این نیست حتما اینقدر مصرف کنه یا نکنه

جدا از اون.. فقط بازی رم شمارو دربرنمیگیره خود ویندوز و سرویس ها هم اضافه کنید طبیعیه...

لینک به دیدگاه

مشکل شما ضعیف بودن کارت گرافیک هست ارتقا بدید مشکل رفع میشه!

لینک به دیدگاه

با اجازه از استارتر محترم. منم چند وقته این سوال واسم پیش اومده. الان که ویندوز 10 تقریبا 2 گیگ رم نیاز داره ما وقتی وارد گیم میشیم بازم همون 2 گیگ در اختیار ویندوز هست؟ یا هر چی ظرفیت رم هست وقتی تو بازی هستی به بازی اختصاص داده میشه؟

لینک به دیدگاه

درود

احتمال زیاد از پردازنده گرافیکیه پردازنده استفاده میکنید(آنبورد،) (فعالم باشه همینجوره)که حافظه ی خودشو از توی رم برداشت میکنه.

بایستی به بایوس برید و بدنبال حافظه ی پردازنده گرافیکی داخلی باشید دارندگان بورد های ام اس آی مراحل زیر رو طی کنند

BIOS _settings_Advanced_Integrated Graphics Configuration

خب اینجا گزینه ی IGD Multi Monitor رو داریم که اگر فعال بود (Enabled)گزینه ای به اسم Integrated Graphics Share Memory دارید که جلوش میزان حافظه ای رو که از رم برداشت میکنه نوشته شده . که با کلیک بر روی اون میتوانید حافظه ی پردازنده گرافیکی cpu رو زیاد یا کم کنید

اگر از کارت گرافیک استفاده میکنید و کابل تصویرتون به اون وصله پیشنهاد میکنم روی IGD Multi Monitor کلیک کرده و گزینه ی Disabled رو انتخاب کنید تا پردازنده گرافیکی cpu یا همون آنبورد خاموش باشه

ویرایش شده توسط Amir.s.b
لینک به دیدگاه

در 10 ساعت قبل، memex گفته است :

من که نفهمیدم منظورتون چیه ولی فکر کنم میگید رمتون برای بازی حدمصرفش بالاست وبا گرافیک شیر میشه

اولا اون بازی به صورت تخمینی به شما امار میده و دلیل بر این نیست حتما اینقدر مصرف کنه یا نکنه

جدا از اون.. فقط بازی رم شمارو دربرنمیگیره خود ویندوز و سرویس ها هم اضافه کنید طبیعیه...

تا حدود متوجه شدین  ولی ببینین من میگم مثلا 1889 مگابایت از حافظه گرافیک که مصرف شده ، این مقدار توی حافظه رم هم میره یعنی رمم 8 ، 1.5 گیگ خود سیستم مصرف میکنه ، 3 گیگ هم بازی ، باید بشه 4.5 ولی اینجا ماله من 6.3 که معلومه رم گرافیک ( اون 1889 مگ ) تو رم رفته . کل سرویس ای ویندور رو چک سرجمع به 1/4 هم نمیرسن . ضمن اینکه تمام برنامه ها موقع اجرای بازی  رو میبیندم و زمانی که فایرفاکس بازه 7 تا 7.5 گیگ پر میشه .

تقریبی حساب کنه دیگه انقدر هم زیاد نمیشه نهایتا 50-200 مگابایت رو نزنه اما اینکه حدودا 2 گیگ اضافه شده ، بازی که 5 گیگ بخوره و مشخصه از جای دیگست که همون کارت گرافیکه .

لینک به دیدگاه

در 9 دقیقه قبل، Amir-Jamali-123 گفته است :

تا حدود متوجه شدین  ولی ببینین من میگم مثلا 1889 مگابایت از حافظه گرافیک که مصرف شده ، این مقدار توی حافظه رم هم میره یعنی رمم 8 ، 1.5 گیگ خود سیستم مصرف میکنه ، 3 گیگ هم بازی ، باید بشه 4.5 ولی اینجا ماله من 6.3 که معلومه رم گرافیک ( اون 1889 مگ ) تو رم رفته . کل سرویس ای ویندور رو چک سرجمع به 1/4 هم نمیرسن . ضمن اینکه تمام برنامه ها موقع اجرای بازی  رو میبیندم و زمانی که فایرفاکس بازه 7 تا 7.5 گیگ پر میشه .

تقریبی حساب کنه دیگه انقدر هم زیاد نمیشه نهایتا 50-200 مگابایت رو نزنه اما اینکه حدودا 2 گیگ اضافه شده ، بازی که 5 گیگ بخوره و مشخصه از جای دیگست که همون کارت گرافیکه .

همچنین چیزی غیر ممکن هست و اصلا cpu به حافظه ی گرافیک دسترسی نداره که بخواد ازش بگیره. توی System رم رو چند زده ؟ یه عکس ازش بفرستید؟

ویرایش شده توسط Amir.s.b
لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، Amir.s.b گفته است :

درود

احتمال زیاد از پردازنده گرافیکیه پردازنده استفاده میکنید(آنبورد،) (فعالم باشه همینجوره)که حافظه ی خودشو از توی رم برداشت میکنه.

بایستی به بایوس برید و بدنبال حافظه ی پردازنده گرافیکی داخلی باشید دارندگان بورد های ام اس آی مراحل زیر رو طی کنند

BIOS _settings_Advanced_Integrated Graphics Configuration

خب اینجا گزینه ی IGD Multi Monitor رو داریم که اگر فعال بود (Enabled)گزینه ای به اسم Integrated Graphics Share Memory دارید که جلوش میزان حافظه ای رو که از رم برداشت میکنه نوشته شده . که با کلیک بر روی اون میتوانید حافظه ی پردازنده گرافیکی cpu رو زیاد یا کم کنید

اگر از کارت گرافیک استفاده میکنید و کابل تصویرتون به اون وصله پیشنهاد میکنم روی IGD Multi Monitor کلیک کرده و گزینه ی Disabled رو انتخاب کنید تا پردازنده گرافیکی cpu یا همون آنبورد خاموش باشه

پردازنده گرافیکی i5 2320 فکر نکنم یعنی مطمعنم اونقدر قوی نیست که gta v رو در تنظیمات high و رزولوشن hd ، روی 25-30 فریم بیاره !!!

ضمن اینکه برد بنده ایسوسه . من حتی کارت گرافیکمو در اوردم و دوباره جا زدم و تنظیمات بایوس هم دیفالت زدم اما مشکل رفع نشد و موقع بازی مقدار حافظه ای که از گرافیک استفاده شده توی رم میره .

به هرحال مراحل شما انجام دادنش ضضری نداره شایدم گرافیک انبوردم فعال باشه ،اگه ممکنه برای مادربرد ایسوس هم اموزشش رو بزارین ممنون میشم ?

لینک به دیدگاه

درود. تو بازیای اوپن ورد رفته رفته میزان استفاده از رم به دلیل انباشته شدن اطلاعات جدید روی اطلاعات حال حاضر بازی بیشتر میشه. این که این همه میگیره طبیعیه. مطمعنم این مشکل رو فقط با  gta v دارین. درسته؟ 

اینجور نیس که اول بازی 3 گیگه اخرشم همون 3 گیگ بمونه رفته رفته انباشته میشه ممکنه تا 6-7 گیگ هم پر کنه. برای مثال تو بازیای انلاین هم همینجوره مثلا بازی بتل1 وقتی بازش میکنم 4 گیگ از رم رو  اشکال کرده در صورتی که بعد نیم ساعت بازی این مقدار به 7.5 گیگ هم رسیده. امیدوارم منظورمو رسونده باشم.

لینک به دیدگاه

در 10 ساعت قبل، ultragame888 گفته است :

با اجازه از استارتر محترم. منم چند وقته این سوال واسم پیش اومده. الان که ویندوز 10 تقریبا 2 گیگ رم نیاز داره ما وقتی وارد گیم میشیم بازم همون 2 گیگ در اختیار ویندوز هست؟ یا هر چی ظرفیت رم هست وقتی تو بازی هستی به بازی اختصاص داده میشه؟

نه عزیز همون 2 گیگ در اختیار ویندوز باقی میمونه.

لینک به دیدگاه

در 5 ساعت قبل، ho3einsa گفته است :

نه عزیز همون 2 گیگ در اختیار ویندوز باقی میمونه.

سلام داش حسین. ممنون بابت پاسخ?

لینک به دیدگاه

در 5 ساعت قبل، ho3einsa گفته است :

درود. تو بازیای اوپن ورد رفته رفته میزان استفاده از رم به دلیل انباشته شدن اطلاعات جدید روی اطلاعات حال حاضر بازی بیشتر میشه. این که این همه میگیره طبیعیه. مطمعنم این مشکل رو فقط با  gta v دارین. درسته؟ 

اینجور نیس که اول بازی 3 گیگه اخرشم همون 3 گیگ بمونه رفته رفته انباشته میشه ممکنه تا 6-7 گیگ هم پر کنه. برای مثال تو بازیای انلاین هم همینجوره مثلا بازی بتل1 وقتی بازش میکنم 4 گیگ از رم رو  اشکال کرده در صورتی که بعد نیم ساعت بازی این مقدار به 7.5 گیگ هم رسیده. امیدوارم منظورمو رسونده باشم.

درود . بله درسته بازی های OpenWorld به مرور رم بیشتری میگیرن و بازم بله این مشل فقط در Gta v چون بازی جهانباز غیرازین تو pc ام نیست . اما این مهم نیست . میگم چرا باید حافظه گرافیک توی رم اصلی بره مگه من از حافظه شیر کرده استفاده کردم ؟؟؟ حافظه استفاده شده توسط من 1889 از 2047 که کاملا استاندارد و ماله گرافیکه چرا باید 1889 نمگ توی رم بره ؟؟؟

لینک به دیدگاه

در 11 ساعت قبل، ultragame888 گفته است :

سلام داش حسین. ممنون بابت پاسخ1f60a.png

خواهش میکنم عزیز

در 10 ساعت قبل، Amir-Jamali-123 گفته است :

درود . بله درسته بازی های OpenWorld به مرور رم بیشتری میگیرن و بازم بله این مشل فقط در Gta v چون بازی جهانباز غیرازین تو pc ام نیست . اما این مهم نیست . میگم چرا باید حافظه گرافیک توی رم اصلی بره مگه من از حافظه شیر کرده استفاده کردم ؟؟؟ حافظه استفاده شده توسط من 1889 از 2047 که کاملا استاندارد و ماله گرافیکه چرا باید 1889 نمگ توی رم بره ؟؟؟

داداش خب vram هم مثل رمه دیگه کارکردش به مرور که پر میشه مجبور میشه از رم هم قرض بگیره. شما چه اجازه بدی چه ندی وقتی کارت کم بیاره ویندوز به صورت اتوماتیک از رم قرض میگیره و وقتی رم کم بیاره ویندوز از هارد میگیره. اینا یه چیزی هستن که به صورت دیفالت تعریف شدن. وقتی شما وی رمت کم بیاره چه بخای چه نخای از رم میگیره. میتونی با تنظیمات پایین تر هم امتحان کنی مثلا تنظیماتو جوری ست کن که تا 1 گیگ اشکال کنه ببین باز همون مشکل پیش میاد یا نه.

لینک به دیدگاه

در 9 ساعت قبل، ho3einsa گفته است :

خواهش میکنم عزیز

داداش خب vram هم مثل رمه دیگه کارکردش به مرور که پر میشه مجبور میشه از رم هم قرض بگیره. شما چه اجازه بدی چه ندی وقتی کارت کم بیاره ویندوز به صورت اتوماتیک از رم قرض میگیره و وقتی رم کم بیاره ویندوز از هارد میگیره. اینا یه چیزی هستن که به صورت دیفالت تعریف شدن. وقتی شما وی رمت کم بیاره چه بخای چه نخای از رم میگیره. میتونی با تنظیمات پایین تر هم امتحان کنی مثلا تنظیماتو جوری ست کن که تا 1 گیگ اشکال کنه ببین باز همون مشکل پیش میاد یا نه.

یعنی اگه حتی تا حد استاندارد هم از مموری گرافیک استفاده کنم بازم این مشکل پیش میاد ؟ فکر کنم بخاطر اینکه نوار گرافیک توی بازی زرد میشه و اگه تا 1500 بره سبز میمونه 1550 به بعد زرد میشه . ( 2047 به بعد که قرمز میشه هیچی کارش نداریم ) . منظور شما اینه نوار گرافیک سبز بمونه ؟ یعنی اگه زرد بشه کارت داغ میکنه ؟ اینطوری که نمیشه از تمام قدرتش استفاده کرد انگار باید 4 گیگ باشه تا بشه 2 گیگ استفاده کرد . به هرحال الان یه تست میکنم روی تنظیمات پایین ...

لینک به دیدگاه

در 14 ساعت قبل، ho3einsa گفته است :

خواهش میکنم عزیز

درود . کاری که شما گفتی انجام دادم تنظیمات بازی رو ریستوری دیفالت کردم یعنی اون چه کمه بازی برای سیستمم در نظر گرفته بود که به عبارتی کاری کردم 1 گیگ از مموری گرافیکم مصرف شه و نوار گرافیک در رنگ سبز بمونه . و بعدش دیگه این مشکل به وجود نیومد ? . بازی الان 3 گیگ مصرف میکنه به همراه مصرفی که سیستم میکنه ( 1.5 گیگ ) میشه 4.5 حدودا که الان طبیعی شد داداش دست درد نکنه .

حالا سواله من اینه که ، تنظیماتو که بالا میبرم دوباره این مشکل پیش میاد ؛ چیکار کنم ؟ یعنی باید تا آخرش روی تنظیمات پایین بازی کنم ؟؟?

لینک به دیدگاه

در 10 ساعت قبل، Amir-Jamali-123 گفته است :

درود . کاری که شما گفتی انجام دادم تنظیمات بازی رو ریستوری دیفالت کردم یعنی اون چه کمه بازی برای سیستمم در نظر گرفته بود که به عبارتی کاری کردم 1 گیگ از مموری گرافیکم مصرف شه و نوار گرافیک در رنگ سبز بمونه . و بعدش دیگه این مشکل به وجود نیومد 1f62e.png . بازی الان 3 گیگ مصرف میکنه به همراه مصرفی که سیستم میکنه ( 1.5 گیگ ) میشه 4.5 حدودا که الان طبیعی شد داداش دست درد نکنه .

حالا سواله من اینه که ، تنظیماتو که بالا میبرم دوباره این مشکل پیش میاد ؛ چیکار کنم ؟ یعنی باید تا آخرش روی تنظیمات پایین بازی کنم ؟؟1f914.png

درود من که سردر نیاوردم قضیه ی نور چیه ?

والا دیگه این برمیگرده به قدرت کارت گرافیک که اون همه vram رو ساپورت نمیکنه. ببین داداش فول لود شدن به معنی استفاده کامل از کارت گرافیکه نه پر شدن Vram شما ببین تو همون تنظیمات پایین چند درصد زیر لوده کارت گرافیک. خلاصه این مشکل بهینه نبودن بازیه که vramزیادیو میطلبه کاریش نمیشه کرد باید باهاش بسوزیدو بسازید یا کارتتونو ارتقا بدین.

خوشحال شدم تونستم کمکتون کنم. موفق باشین.

لینک به دیدگاه

در 7 ساعت قبل، ho3einsa گفته است :

درود من که سردر نیاوردم قضیه ی نور چیه 1f601.png

والا دیگه این برمیگرده به قدرت کارت گرافیک که اون همه vram رو ساپورت نمیکنه. ببین داداش فول لود شدن به معنی استفاده کامل از کارت گرافیکه نه پر شدن Vram شما ببین تو همون تنظیمات پایین چند درصد زیر لوده کارت گرافیک. خلاصه این مشکل بهینه نبودن بازیه که vramزیادیو میطلبه کاریش نمیشه کرد باید باهاش بسوزیدو بسازید یا کارتتونو ارتقا بدین.

خوشحال شدم تونستم کمکتون کنم. موفق باشین.

اها پس احتمالا gta v رو بازی نکردین ، منظورم همون نواری هست که در قسمت graphic و advanced graphic وجود داره که مشخصه چه مقدار از حافظه گرافیک استفاده شده مثلا ماله من زده 1889/2047 که رنگ نوار گراقیک من زرد هست . اگه تا 1500 هم پر بشه نوار همچنان سبزه و اگه از 1500 بزنه بالا زرد میشه ، اگه از 2047 بزنه بالاتر قرمز میشه . امید وارم الان متوجه شده باشی :) .

و اینکه بازی gta v بیشتر از بقیه کنسول ها و ... برای pc بهینه شده یعنی خیییلی بهینه شده و اتفاقا بخاطر همینه که من تونستم با gt730 روی کیفیت بالا اجرا کنم گرچه مشکلاتی داره اما اگه بهینه نبود نمیتونستم بیارم :) .

قصد دارم یه Gt740 ddr5 یا اگه خدا بخواد یه gt1030 بگیرم بنظر شما این مشکل رفع میشه ؟ چون میگفتن 1030 روی تنظیمات high و حتی رزولوشن fhd بیشتر از 50 فریم میده ؟؟؟؟:35_thinking::35_thinking::35_thinking::o:o

لینک به دیدگاه

در 9 دقیقه قبل، Amir-Jamali-123 گفته است :

اها پس احتمالا gta v رو بازی نکردین ، منظورم همون نواری هست که در قسمت graphic و advanced graphic وجود داره که مشخصه چه مقدار از حافظه گرافیک استفاده شده مثلا ماله من زده 1889/2047 که رنگ نوار گراقیک من زرد هست . اگه تا 1500 هم پر بشه نوار همچنان سبزه و اگه از 1500 بزنه بالا زرد میشه ، اگه از 2047 بزنه بالاتر قرمز میشه . امید وارم الان متوجه شده باشی :) .

و اینکه بازی gta v بیشتر از بقیه کنسول ها و ... برای pc بهینه شده یعنی خیییلی بهینه شده و اتفاقا بخاطر همینه که من تونستم با gt730 روی کیفیت بالا اجرا کنم گرچه مشکلاتی داره اما اگه بهینه نبود نمیتونستم بیارم :) .

قصد دارم یه Gt740 ddr5 یا اگه خدا بخواد یه gt1030 بگیرم بنظر شما این مشکل رفع میشه ؟ چون میگفتن 1030 روی تنظیمات high و حتی رزولوشن fhd بیشتر از 50 فریم میده ؟؟؟؟:35_thinking::35_thinking::35_thinking::o:o

کسی با حرف بقیه خودشو تو چاه نمیندازه بیشتر هزینه کنید 1050ti یا 1060 کارکرده بگیرید

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، Amir-Jamali-123 گفته است :

اهان اره متوجه شدم. یادم اومد فک کردم چراغ کارت گرافیکو میگی. چرا اتفاقا بازی کردم.

نه داداش 740 پول دور ریخته. جمع کن یه 950 یا 960 یا 1050 یا 1050 تی ای بگیر. چیز پایین تر نگیر. 740 هم ضعیفه هیچ فرقی نمیبینی. 1030 هم ضعیفه. نه الکیه 1030 بترکونه رو 720 تنظیمات پایین 30 فریم میده.  شایدم یکم بیشتر ولی تو فول اچ دی عمرا. تکرار میکنم ازین کارتا که گفتم پایین تر نگیر که انگار پول ریختی دور.

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، ho3einsa گفته است :

اهان اره متوجه شدم. یادم اومد فک کردم چراغ کارت گرافیکو میگی. چرا اتفاقا بازی کردم.

نه داداش 740 پول دور ریخته. جمع کن یه 950 یا 960 یا 1050 یا 1050 تی ای بگیر. چیز پایین تر نگیر. 740 هم ضعیفه هیچ فرقی نمیبینی. 1030 هم ضعیفه. نه الکیه 1030 بترکونه رو 720 تنظیمات پایین 30 فریم میده.  شایدم یکم بیشتر ولی تو فول اچ دی عمرا. تکرار میکنم ازین کارتا که گفتم پایین تر نگیر که انگار پول ریختی دور.

والا قبلا هم نظرم روی 1050ti بود ولی فکر کنم با این افزایش قیمت لحظه ای اگه بخوام جمع هم کنم بودجمو باز قیمت زیاد میشه و بازم ... به نظر شما قیمتش تا کی ثابت میمونه ؟ کارکرده و نسخه فونیکس هم باشه برام کافیه چون بودجم نمیرسه واقعا که گیمینگشو بگیرم . بعد اینکه ، یجا سوال کردم در مورد 1050ti 4gb گفتن میتونه روی الترا فول اچ دی به شرط msaa خاموش فریم 60 بده راسته ؟

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، Sabertooth گفته است :

کسی با حرف بقیه خودشو تو چاه نمیندازه بیشتر هزینه کنید 1050ti یا 1060 کارکرده بگیرید

بله ولی با توجه به این وضعیت افتصادی کشور فکر نکنم بتوونم بودجمو براش اماده کنم چون قیمتش هرروز زیاد میشه وضعیت مالی بنده هم  زیاد خوب نیست ...

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، Amir-Jamali-123 گفته است :

بله ولی با توجه به این وضعیت افتصادی کشور فکر نکنم بتوونم بودجمو براش اماده کنم چون قیمتش هرروز زیاد میشه وضعیت مالی بنده هم  زیاد خوب نیست ...

درود

دوست عزیز من نمیدونم گرافیک شماddr3 یا ddr 5 اگه 5 باشه من قبلا گرافیک gts 450 داشتم که همرده گرافیک شما(اگه که ddr5 باشه) هست و با سی پی یو دو هسته 2020 رو رزولوشن720 و تنظیمات high حدود40-50 فریم میگرفتم ک.شما تو بازی چقدر فریم میگیری؟ میتونی تنظیمات رو دستی انجام بدی مثلا کیفیت سایه رو یکی دو تا کم کنی یا یسری از تنظیمات تو این بازی بود که یادمه وقتی غیر فعال میکردم بصورت زیادی فریم میرفت بالا موقعی هم که فعال بود چیز خاصی تو محیط بازی مشاهده نمیکردم که بخام فعال بمونه/در ضمن با اورکلاک هم میتونی حدود 5-6 فریم هم اضافه بگیری.

ویرایش شده توسط Farhad koohkan
لینک به دیدگاه

در 9 ساعت قبل، Amir-Jamali-123 گفته است :

سلام اگه واقعا یه کارتی میخاین بخرین که باز نخاید یکسال دیگه عوضش کنید باید حداقل gtx 950 بخرین،جدا از این حرفا ،برید تو کنترل بنل انویدیا تنظیمات سه بعدیش،یه لیست بزرگی از تنظیمات گرافیکی میاره،همه رو غیر فعال کن اگه چیزی ست شده

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...