رفتن به مطلب

مشکل جاگرفتن رم گرافیک توی فضای رم اصلی pc !!!!؟؟؟

Amir-Jamali-123
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

درود

داداش من قبل از این سی پی یو فعلیم قبلا 3470 داشتم .با گراف 1050 با توجه به رزولوشن مانیتورم 1280* 1024 بگم که تو هیچ بازی کم نمیوورد روی تنظیمات های یا اولترا ولی کاستومش. توی بازی مافیا سه که یه بازی سی پی یو محوری هست و لگ شدیدی تو سی پی یوها ضعیف داره این اصلا و ابدا کم نیاورد. . ..سی پی یو شما چون یکم فرکانسش پایینه مسلما مقدار محسوسی ضعیفتر از اون سی پی یو عه ولی شما بیشتر از این خرج ننداز خودتو همون گرافتو بگیری کلی کیف خاهی کرد حداقل دوسال روشاخشه.حتی اگه بازیهای که تا اینسال اومده رو رو های بازی کنی این دوسال گذشته?

لینک به دیدگاه

در 18 دقیقه قبل، ho3einsa گفته است :

MSI GT 730 2GB DDR5 GRAPHICS CARD (N730K-2GD5OCV1)

اینایی که میگین ddr5 فیک هستن چون ما حافظه ای به اسم ddr5 نداریم! حافظه ی کارت گرافیک ها هم یا ddr3  یا gddr5 هستن. حالا به بالا رده هایی مثل gddr5x یا gddr6 کاری ندارم که جدیدا اومدن. 

چرا عزیز 10 فریم اضاف نمیکنه خیالت راحت. شما کارتای بالا رده رو با کارتای پایین رده مثل اینکه اشتباه گرفتین. من خودم با همین 740 gddr5 تو فارکرای4 به زور 20 فریم میگرفتم و قابل بازی نبود اصلا.

منظورم از ddr5 همون gddr5 عه دیگه هر دفعه اولش G میزاشتم ... شما درست میگین ddr3 و gddr5 و gt730 هم یه نسخه بیشتر از اون سه نسخه ای که دوستمون فرمودن هست اونم gt730 64bit gddr5 . در مورد بازی با 740 gddr5 توی فارکرای 4 باید بگم حتما اشتباهی رخ داده وگرنه من با همین gt730 ddr3 روی کیفیت پایین 20 فریم میگرفتم ( یکم افت فریم هم داشتم ) . هرچند خیلی زود پاکش کردم چون فریم زیادی نمیگرفتم .

لینک به دیدگاه

در 17 دقیقه قبل، Farhad koohkan گفته است :

درود

داداش من قبل از این سی پی یو فعلیم قبلا 3470 داشتم .با گراف 1050 با توجه به رزولوشن مانیتورم 1280* 1024 بگم که تو هیچ بازی کم نمیوورد روی تنظیمات های یا اولترا ولی کاستومش. توی بازی مافیا سه که یه بازی سی پی یو محوری هست و لگ شدیدی تو سی پی یوها ضعیف داره این اصلا و ابدا کم نیاورد. . ..سی پی یو شما چون یکم فرکانسش پایینه مسلما مقدار محسوسی ضعیفتر از اون سی پی یو عه ولی شما بیشتر از این خرج ننداز خودتو همون گرافتو بگیری کلی کیف خاهی کرد حداقل دوسال روشاخشه.حتی اگه بازیهای که تا اینسال اومده رو رو های بازی کنی این دوسال گذشته1f604.png

پس طرف چیزی حالیش نبود ...ولی دیگه نمیتونم بیشتر ازین هزینه کنم و مدل بالاتری بگیرم ؛ 3470 که به هرحال کم نمیاره ؟ چون میخوام گرافیک پاسکال بگیرم واقعا نمیتونم بیشتر از 3470 هزینه کنم . اگه از سلامت کامل 1060 ممعن بودم میگیرم اگه نه که همون 1050 تی آِی .

ویرایش شده توسط Amir-Jamali-123
لینک به دیدگاه

در 6 دقیقه قبل، Amir-Jamali-123 گفته است :

منظورم از ddr5 همون gddr5 عه دیگه هر دفعه اولش G میزاشتم ... شما درست میگین ddr3 و gddr5 و gt730 هم یه نسخه بیشتر از اون سه نسخه ای که دوستمون فرمودن هست اونم gt730 64bit gddr5 . در مورد بازی با 740 gddr5 توی فارکرای 4 باید بگم حتما اشتباهی رخ داده وگرنه من با همین gt730 ddr3 روی کیفیت پایین 20 فریم میگرفتم ( یکم افت فریم هم داشتم ) . هرچند خیلی زود پاکش کردم چون فریم زیادی نمیگرفتم .

الان خرید 1060 ریسکه مگه اینکه 3 گیگ باشه. شما بهتره همون 1050 تی ای اک بگیری + پردازنده.

حالا پردازنده هم نگیری نگرفتی ولی گرافیکتو حتما یا 1050 تی ای بردار یا 1060 3گیگ (کارکرده باشه چه بهتر نباشه اک)

لینک به دیدگاه

در 9 دقیقه قبل، ho3einsa گفته است :

نمیدونم والا . قیمتاش بالاعه 6 گیگشو نمیگیرم چون زیر 2500 نیست . دنبال 3 گیگشم . البته شیپور یکی زده 1300 ولی دوستان میفرمایند فیکه .

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، Amir-Jamali-123 گفته است :

نمیدونم والا . قیمتاش بالاعه 6 گیگشو نمیگیرم چون زیر 2500 نیست . دنبال 3 گیگشم . البته شیپور یکی زده 1300 ولی دوستان میفرمایند فیکه .

داداش الان زیر 2500 سه گیگ گیر نمیاری خیالت راحت!

گفتین 3400 ه بودجتون برا همون گفتم پس همون 1050 تی ای اک بگیر. چرا سری که نمیدرده دستمال میبندی. بودجت نمیرسه اک 1060 مشکلی نیس اک 1050 تی ای بگیر

لینک به دیدگاه

در 5 دقیقه قبل، ho3einsa گفته است :

داداش الان زیر 2500 سه گیگ گیر نمیاری خیالت راحت!

گفتین 3400 ه بودجتون برا همون گفتم پس همون 1050 تی ای اک بگیر. چرا سری که نمیدرده دستمال میبندی. بودجت نمیرسه اک 1060 مشکلی نیس اک 1050 تی ای بگیر

من گفتم بودجم 3400 ؟؟ احتمالا اشتباه متوجه شدی . بودجه فعلی من 600 تا نهایتش 700 تومانه . اگه اشتباه نکنم احتمالا با مدل سی پی یوم اشتباه گرفتی (3470) . ولی 3 گیگش زیر 2 تومنم هست داداش .

لینک به دیدگاه

پس طرف چیزی حالیش نبود ...ولی دیگه نمیتونم بیشتر ازین هزینه کنم و مدل بالاتری بگیرم ؛ 3470 که به هرحال کم نمیاره ؟ چون میخوام گرافیک پاسکال بگیرم واقعا نمیتونم بیشتر از 3470 هزینه کنم . اگه از سلامت کامل 1060 ممعن بودم میگیرم اگه نه که همون 1050 تی آِی .

طرف کیه؟ چی گفتن بهت گفته بهترین سی پی یو دنیاس؟.شما فرض کن 95 درصد بازیا رو بدون گفتن اخ اجرا کنه.اینجوری بزار بگم این سی پی یو در حد سی پی یو 1800 هزار تومنی نسل 7 هستش که بنچمارکاشو بگردی پیدا میکنی.تفاوت نسل دو با سه تو سی پی یوهاش باس فرکانس رم که تو  3470 1600 مگاهرتز برای من رو ساپورت میکرد.که اینو جدی میگم اصلا توی 1600 با الان که 1333 هستش هیچ فرقی ندیدم؟ اگه مادربردت اورکلاک ساپورته یه 2500 کا بگیر که وقتی اورکلاک میشه از 3570 هم بهتر میشه توی بازی برات.ولی در کل در هر صورت داداش نخر سی پی یو.قدر پولت رو بدون و فقط گرافیک بگیر کارت صد در صد راه میوفته اوضاع بهم ریختس الان خرید هرچیزی ضرره تو این بیپولی عمو حسن هم رفت اونور شاید یماه بعد همه چی مفت شد?

لینک به دیدگاه

در 19 دقیقه قبل، Farhad koohkan گفته است :

طرف کیه؟ چی گفتن بهت گفته بهترین سی پی یو دنیاس؟.شما فرض کن 95 درصد بازیا رو بدون گفتن اخ اجرا کنه.اینجوری بزار بگم این سی پی یو در حد سی پی یو 1800 هزار تومنی نسل 7 هستش که بنچمارکاشو بگردی پیدا میکنی.تفاوت نسل دو با سه تو سی پی یوهاش باس فرکانس رم که تو  3470 1600 مگاهرتز برای من رو ساپورت میکرد.که اینو جدی میگم اصلا توی 1600 با الان که 1333 هستش هیچ فرقی ندیدم؟ اگه مادربردت اورکلاک ساپورته یه 2500 کا بگیر که وقتی اورکلاک میشه از 3570 هم بهتر میشه توی بازی برات.ولی در کل در هر صورت داداش نخر سی پی یو.قدر پولت رو بدون و فقط گرافیک بگیر کارت صد در صد راه میوفته اوضاع بهم ریختس الان خرید هرچیزی ضرره تو این بیپولی عمو حسن هم رفت اونور شاید یماه بعد همه چی مفت شد1f60a.png

تویه سایت دیده بودم یکی پست گذاشت برای خرید سی پی یو 1155 بین 3570 و 3470 گیر کرده بود پاسخهاش اینطوری بودن که یکی میگفت بهترین سی پی یو برای "سوکت 1155 از I5" همین 3470 عه یکی دیگم میگفت 3570 برای کارای محاسباتیه چند تاییم میگفتن مادربرد عوض کنه تا نسل های بالاتر بگیره ولی خب با اینا کاری نداریم ؛

کلا میگم من نگفتم بهترین سی پی یو دنیا . بهترین در بین i5 ها در سوکت 1155 که اونم فهمیدم 3470 نه بلکه 3570 عه .  بردم هم تا 1333 بیشتر ساپورت نمیکنه ؛ مادربردم قدیمیه اورکلاک فکر نکنم ساپورت کنه به علاوه خودمم اهل اور نیستم ؛ نسل دو هم قدیمی شده همون 3570 بگیرم کارم راه میفته ؟

ممنون از راهنماییت درست میگی داداش ولی سی پی یو حتما باید بگیرم چون cpu قبلیم g645 بود ه فروختم الان این i5 2320 ماله فامیلمه که روی برد منه . ازش قرض گرفتم تا cpu جدید بگیرم ( i5 3470 or 3570 ) . مادربردش خرابه اگه یکی دیگه بگیره من باید سی پی یوشو بهش بدم و اینطوری خودم بی سیستم میمونم برای همین اولویت اول با cpu عه داداش :14_relaxed:

خخخخ این جمله اخرت منو کشته از خنده واقعا شما فکر میکنی 0/5 درصد احتمالش هست قطعات 1 درصد کاهش قیمت پیدا کنه ؟؟؟ والا دلار که روز به روز داره میره بالا . با نگاه به قیمت حلب 40 میلیونی هم نمیشه امیدی داشت . حسن اقا هم به این زودیا از تخت شاهی  پایین نمیاد :33_unamused:

لینک به دیدگاه

تویه سایت دیده بودم یکی پست گذاشت برای خرید سی پی یو 1155 بین 3570 و 3470 گیر کرده بود پاسخهاش اینطوری بودن که یکی میگفت بهترین سی پی یو برای "سوکت 1155 از I5" همین 3470 عه یکی دیگم میگفت 3570 برای کارای محاسباتیه چند تاییم میگفتن مادربرد عوض کنه تا نسل های بالاتر بگیره ولی خب با اینا کاری نداریم ؛

کلا میگم من نگفتم بهترین سی پی یو دنیا . بهترین در بین i5 ها در سوکت 1155 که اونم فهمیدم 3470 نه بلکه 3570 عه .  بردم هم تا 1333 بیشتر ساپورت نمیکنه ؛ مادربردم قدیمیه اورکلاک فکر نکنم ساپورت کنه به علاوه خودمم اهل اور نیستم ؛ نسل دو هم قدیمی شده همون 3570 بگیرم کارم راه میفته ؟

ممنون از راهنماییت درست میگی داداش ولی سی پی یو حتما باید بگیرم چون cpu قبلیم g645 بود ه فروختم الان این i5 2320 ماله فامیلمه که روی برد منه . ازش قرض گرفتم تا cpu جدید بگیرم ( i5 3470 or 3570 ) . مادربردش خرابه اگه یکی دیگه بگیره من باید سی پی یوشو بهش بدم و اینطوری خودم بی سیستم میمونم برای همین اولویت اول با cpu عه داداش :14_relaxed:

خخخخ این جمله اخرت منو کشته از خنده واقعا شما فکر میکنی 0/5 درصد احتمالش هست قطعات 1 درصد کاهش قیمت پیدا کنه ؟؟؟ والا دلار که روز به روز داره میره بالا . با نگاه به قیمت حلب 40 میلیونی هم نمیشه امیدی داشت . حسن اقا هم به این زودیا از تخت شاهی  پایین نمیاد :33_unamused:

ببین داداش اگه امروز بخری نسبت به فردا سود کردی. با 700-800 هم 1050 کاکرده به زور میتونی گیر بیاری دنبالش باش زودتر بخر بره پی کارش. 

لینک به دیدگاه

در 4 ساعت قبل، Amir-Jamali-123 گفته است :

خوب اینو اول بگو دیگه  خخخخ.ببین i5 3470 و ه5 3570 و 2500 هرکدوم سالمتر و ارزونتر پیدا کردی سریع بخرش چون مادربردت 1333 ساپورته همون نسل دو بگیر و مطمعن باش گیم پلیشون فرق انچنان نداره باهم.در اینحده که 2500 با 3470 حدود 3-4 درصد قویتره و 3570 از 3470 هم همینطور پس اگه تقاوت قیمتاشون زیاد بود ارزونترره بگیر.و بقول دوستمون حسین اقا دست دست نکن که هم قطعه کم پیدامیشه هم گرونتر.

لینک به دیدگاه

در 23 دقیقه قبل، Farhad koohkan گفته است :

خوب اینو اول بگو دیگه  خخخخ.ببین i5 3470 و ه5 3570 و 2500 هرکدوم سالمتر و ارزونتر پیدا کردی سریع بخرش چون مادربردت 1333 ساپورته همون نسل دو بگیر و مطمعن باش گیم پلیشون فرق انچنان نداره باهم.در اینحده که 2500 با 3470 حدود 3-4 درصد قویتره و 3570 از 3470 هم همینطور پس اگه تقاوت قیمتاشون زیاد بود ارزونترره بگیر.و بقول دوستمون حسین اقا دست دست نکن که هم قطعه کم پیدامیشه هم گرونتر.

واقعا فرق چندانی بین 2500 و 3470 نیست ؟؟؟ ای خدا من چندبار با قیمت پایین دیدم ولی فکر میکردم 3470 خیلی قویتره نادیده گرفتمش . یه سوال ، 2500 ازین سی پی یو 2320 چه قدر سریعتره ؟ و اینکه سری k بگیرم برای برد مشکل بجود میاره ؟ اخه 2500 بدون k پیدا نمیشه .

والا به خدا که هم خیلی کم پیدا میشه هم اینکه 10 برابر قیمت میزنن واسش . من به خدا کل نت رو زیر رو کردم ، یعنی تمام صفحاتی که مربوط به موضوع جست جو ام بود ( درمورد خرید سی پی یو ) رو گشتم هر 12 تارو اما باور کن فقط یه چند تایی موجود بود اونم قیمت بالای 500 و فقط ایتی بازار میداد 420 بقیه همه از جمله لیون cpuمورد نظرم رو ناموجود زدن .

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، Amir-Jamali-123 گفته است :

واقعا فرق چندانی بین 2500 و 3470 نیست ؟؟؟ ای خدا من چندبار با قیمت پایین دیدم ولی فکر میکردم 3470 خیلی قویتره نادیده گرفتمش . یه سوال ، 2500 ازین سی پی یو 2320 چه قدر سریعتره ؟ و اینکه سری k بگیرم برای برد مشکل بجود میاره ؟ اخه 2500 بدون k پیدا نمیشه .

والا به خدا که هم خیلی کم پیدا میشه هم اینکه 10 برابر قیمت میزنن واسش . من به خدا کل نت رو زیر رو کردم ، یعنی تمام صفحاتی که مربوط به موضوع جست جو ام بود ( درمورد خرید سی پی یو ) رو گشتم هر 12 تارو اما باور کن فقط یه چند تایی موجود بود اونم قیمت بالای 500 و فقط ایتی بازار میداد 420 بقیه همه از جمله لیون cpuمورد نظرم رو ناموجود زدن .

داداش نت پره از بنچمارک و تست و این چیزا. برو ببین قشنگ انتخابتو کن هرچی زودتر بچسبون بره اینجوری وقت خودتو تلف میکنیو قطعاتم صبر نمیکنن ماشالا هر روز گرون تر میشن. بنده دو هفته پیش کارت گرافیک ام اس ای 1050 تی ای رو اکشو خریدم 1570 همون الان 2100 تو همین لیون قیمت خورده. بقیش با خودتون.

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، ho3einsa گفته است :

داداش نت پره از بنچمارک و تست و این چیزا. برو ببین قشنگ انتخابتو کن هرچی زودتر بچسبون بره اینجوری وقت خودتو تلف میکنیو قطعاتم صبر نمیکنن ماشالا هر روز گرون تر میشن. بنده دو هفته پیش کارت گرافیک ام اس ای 1050 تی ای رو اکشو خریدم 1570 همون الان 2100 تو همین لیون قیمت خورده. بقیش با خودتون.

اتفاقا همین الان داشتم از سایت https://www.game-debate.com/cpu/index.php?pid=931&pid2=629&compare=core-i5-3470-quad-3-2ghz-vs-core-i5-2500-3-3ghz

دو سی پی یو 2500 و 3470 رو مقایسه میکردم که دیدم 7 درصد 3470 بهتره .

در مورد قیمت هامم باید بگم حق با شماست باید هرچی میخوایم زودتر بگیریم چون هرروز گرون میشن . الان یه سوال واسم مونده ، مطمعن باشم از خرید 2500 و رها کردن 3470 پشیمون نمیشم ؟

لینک به دیدگاه

در 23 دقیقه قبل، Amir-Jamali-123 گفته است :

بله فرق انچنان زیادی ندارن توی گیم و طوری نیست که بعدا بگی چرا اینو خریدم و اونو نخریدم. اما تفاوتش با سی پی یو فعلیت یکم زیاده چون فرکانست پایینتر بنچمارکی مال سی پی یو شما پیدا نکردم ولی اینو ببین که به سی پی یو شما نزدیکتره و تفاوت گیم پیلی رو خودت ببین.

https://www.youtube.com/watch?v=qG5kjpmnGkw

اینم تفاوت  3570 با 2500

https://www.youtube.com/watch?v=CTug-ng_2rs

بنچهای دیگه نبود که بزارم اینجا.

اینم 2500 با نسلای دیگه

https://www.youtube.com/watch?v=VTzx7FDp2vo

نخیر مشکلی بوجود نمیاره و ربطی به کا و معمولی بودن نداره.

ویرایش شده توسط Farhad koohkan
لینک به دیدگاه

در 19 دقیقه قبل، Farhad koohkan گفته است :

بله فرق انچنان زیادی ندارن توی گیم و طوری نیست که بعدا بگی چرا اینو خریدم و اونو نخریدم. اما تفاوتش با سی پی یو فعلیت یکم زیاده چون فرکانست پایینتر بنچمارکی مال سی پی یو شما پیدا نکردم ولی اینو ببین که به سی پی یو شما نزدیکتره و تفاوت گیم پیلی رو خودت ببین.

https://www.youtube.com/watch?v=qG5kjpmnGkw

اینم تفاوت  3570 با 2500

https://www.youtube.com/watch?v=CTug-ng_2rs

بنچهای دیگه نبود که بزارم اینجا.

اینم 2500 با نسلای دیگه

https://www.youtube.com/watch?v=VTzx7FDp2vo

همشو دیدم دستت درد نکنه وقت گذاشتی پیدا کردی . الان کاملا متوجه شدم . پس شد 2500+1060 3gb . گلوگاه نمیشه ؟

لینک به دیدگاه

در 25 دقیقه قبل، Amir-Jamali-123 گفته است :

همشو دیدم دستت درد نکنه وقت گذاشتی پیدا کردی . الان کاملا متوجه شدم . پس شد 2500+1060 3gb . گلوگاه نمیشه ؟

چاکرم/ 1060 نداشتم تا حالا ولی گمون هم نمیکنم گلوگاهی بشه

لینک به دیدگاه

در 20 دقیقه قبل، Farhad koohkan گفته است :

چاکرم/ 1060 نداشتم تا حالا ولی گمون هم نمیکنم گلوگاهی بشه

که اینطور . انشاالله بزودی میگیرم . از کمک همتون ممنون دوستان خیلی لطف کردین  راهنمایی کردین . به امید دیدار در تاپیک های بعدی :107_hand_splayed:

لینک به دیدگاه

گلوگاه که میشه تو اکثر بازیا شاید نشه متوجهش شد ولی تو بازیای پردازنده محور یکم تو ذوق میزنه. 1060 سه گیگ عالیه

لینک به دیدگاه

موفق باشی داداشم توی خرید خیلی مواظب باش و سعی کن حضوری بخر.

لینک به دیدگاه

در 4 دقیقه قبل، ho3einsa گفته است :

گلوگاه که میشه تو اکثر بازیا شاید نشه متوجهش شد ولی تو بازیای پردازنده محور یکم تو ذوق میزنه. 1060 سه گیگ عالیه

مثلا در بازی هایی مثل Far Cry 5 یا PES 19 یا GTA V چطور عمل میکنه ؟

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، Farhad koohkan گفته است :

موفق باشی داداشم توی خرید خیلی مواظب باش و سعی کن حضوری بخر.

حتما به خاطر میسپارم .

لینک به دیدگاه

در 27 دقیقه قبل، Amir-Jamali-123 گفته است :

مثلا در بازی هایی مثل Far Cry 5 یا PES 19 یا GTA V چطور عمل میکنه ؟

فقط یکم تو gta v دچار مشکل میشی اون یکیای دیگه فک نکنم. بیشتر بازیای انلاین مشکل ایجاد میکنه.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...