رفتن به مطلب

مشکل پس از آپدیت بایوس مادربورد و برخورد با دو فایل نا شناخته

Majiz
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام من بعد از آپدیت بایوس مادربوردم به 2.60 (مدل مادربوردم MSI B250M Mortar ) ه هر از چند وقت یکبار صفحه آبی بالا میاورد که با یبار ریستارت شدن اتوماتیک توسط خودش درست میشد ( البته یکی دوبار مورد پیش اومد که 5 6 بار ریستارت میشد و  آخرش بالا میومد !! )... 

هر دفعه هم کامپیوتر هم روشن میشه یه بوق میزنه اما هیچ چراغی روشن نمیمونه !!

به نظرتون مشکل خاصی نداره مادربوردم و این بوق طبیعیه ؟!! و اگه اگه نیست باید چکار کنم ؟ 

خلاصه این دو تا فایل که هر کدومشون 15.8 گیگ از فضای هاردم رو گرفته خیلی وسوسه شدم که پاکشون کنم ، به نظرتون پاکشون کنم ؟  ( قشنگ اندازه دوتا بازی جا گرفته خیلی رو مخمه ?) .

اینم اسکرین شات از روی این دوتا فایل :

Capture.PNG

ویرایش شده توسط Nvidia Soldier
لینک به دیدگاه

سلام اگه این آخرین ورژن بایوست هست. یه بار دیگه ریپر کن (همین ورژن رو دوباره بزن)منم وقتی آخرین آپدیت بایوسم گرفتم (b350m mortar?)بار اول که زدم. ویندوزم بالا نمیامد این وسطا یه بار بعد از 10 بار ریست بالا اومد اونم همش فن کارت گرافیک کار میکرد خلاصه کلی عیب و ایراد داشت. رفتم دوباره همون زدم  بعدش همه چیزش ردیف شد.( البته من کلی گرفتاری داشتم با آپدیت بایوس که به مشکل شما مربوط نمیشه )

لینک به دیدگاه

درود

اگر بوق کوتاه است، نشانگر بوت درست است.

آن فایها و اساسا فایلهای با پسوند tmp فایلهای موقت اند و گاهی برنامه یا سیستم عامل فراموش می کند یا تنبلیش می آید یا زورش نمی رسد پاکشان کند. خودت این مهم را به انجام رسان. اجرت با کرنل.

لینک به دیدگاه

در 9 ساعت قبل، ultragame888 گفته است :

سلام اگه این آخرین ورژن بایوست هست. یه بار دیگه ریپر کن (همین ورژن رو دوباره بزن)منم وقتی آخرین آپدیت بایوسم گرفتم (b350m mortar1f60a.png)بار اول که زدم. ویندوزم بالا نمیامد این وسطا یه بار بعد از 10 بار ریست بالا اومد اونم همش فن کارت گرافیک کار میکرد خلاصه کلی عیب و ایراد داشت. رفتم دوباره همون زدم  بعدش همه چیزش ردیف شد.( البته من کلی گرفتاری داشتم با آپدیت بایوس که به مشکل شما مربوط نمیشه )

بله ممنون فک میکردم اشتباهی بایوس یه مادربورد دیگه رو زدم ?

لینک به دیدگاه

در 11 دقیقه قبل، سعید بهمنیان گفته است :

درود

اگر بوق کوتاه است، نشانگر بوت درست است.

آن فایها و اساسا فایلهای با پسوند tmp فایلهای موقت اند و گاهی برنامه یا سیستم عامل فراموش می کند یا تنبلیش می آید یا زورش نمی رسد پاکشان کند. خودت این مهم را به انجام رسان. اجرت با کرنل.

ممنون ، خیلی عجیبه سایز فایلشون 16 گیگ شده ، گفتم شاید چیز مهمی باشه ?

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...