رفتن به مطلب

برق داشتن پورت usb بعداز خاموش کردن

Hamed.Madadi
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

دوستان مادربرد من سوکت 775 هست مدلش هم P35-DS3R هست بعداز خاموش کردن سیستم وقتی هارد اکسترنال رو میزنم به پورت usb چراغ هارد روشن میشه ولی موس و کیبورد چراغشون روشن نمیمونه فلش هم وصل میکنم چند لحظه چراغش روشن میشه و بعد خاموش میشه نمیدونم قبلا هم اینجور بود یا جدیدا اینجور شده 

لینک به دیدگاه

درود برادر.

چراغ هارد برق بسیار کمتری نسبت به موس و کیبورد نیاز داره برای همینه روشنه.

ولی ور برید با کیبورد شاید موفق شید چراغ رو روشن کنید( کیبورد های گیرین اگه Rgb نباشه چندتا دکمه بزنید روشن میشه!

موفق باشید.

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، GRANDAM گفته است :

درود برادر.

ولی ور برید با کیبورد شاید موفق شید چراغ رو روشن کنید( کیبورد های گیرین اگه Rgb نباشه چندتا دکمه بزنید روشن میشه!

موفق باشید.

من نمیخوام چراغ موس یا کیبورد روشن بشه ? میگم این برق داشتن usb بعداز خاموشی طبیعی هست ؟ یا مادربرد مشکل داره

لینک به دیدگاه

در 8 ساعت قبل، GRANDAM گفته است :

درود برادر.

موفق باشید.

منم وقتی سیستم خاموش باشه به همون سه راه ک سیستم وصله اگه گوشیمو به شارژ بزنم صفحه کلیدم( کولر مستر) روشن میشه! اگه هرکدوم از کلیداشم بزنم روشن میشن??

لینک به دیدگاه

درود

تا جایی که دیده ام وقتی رایانه خاموش شود، مقداری الکتریسیته در مدار می ماند. حتی در صورت قطعی برق از پاور چنین است. برای تخلیه، برق از پشت کیس قطع شود و دکمه ی پاور کیس یک بار زده شود.

لینک به دیدگاه

در 11 ساعت قبل، Hamed.Madadi گفته است :

1f605.png

بله برادر طبیعی هست.

در 5 ساعت قبل، ali.king گفته است :

منم وقتی سیستم خاموش باشه به همون سه راه ک سیستم وصله اگه گوشیمو به شارژ بزنم صفحه کلیدم( کولر مستر) روشن میشه! اگه هرکدوم از کلیداشم بزنم روشن میشن1f602.png1f602.png

.??

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

پاور بانک موقع خاموشی سیستم از طریق usb شارژ میشه و تا زمانی که دکمه پاور نزنید یا کابلو از برق نکشید فکر نکنم مشکلی باشه و طبیعی هستش

لینک به دیدگاه

در 18 ساعت قبل، Hamed.Madadi گفته است :

دوستان مادربرد من سوکت 775 هست مدلش هم P35-DS3R هست بعداز خاموش کردن سیستم وقتی هارد اکسترنال رو میزنم به پورت usb چراغ هارد روشن میشه ولی موس و کیبورد چراغشون روشن نمیمونه فلش هم وصل میکنم چند لحظه چراغش روشن میشه و بعد خاموش میشه نمیدونم قبلا هم اینجور بود یا جدیدا اینجور شده 

سلام

دوست عزیز ، در حالت عادی برخی ماردبرد ها ، زمانی که سیستم خاموش باشه برق برا usb فعال هست، برای خاموش کردنش ، بسته به مادربردتون یکی از این قابلیت هارو داره ، در بایوس

اگر USB Charge Technology دارد اونو غیرفعال کنید

اگر ERP دارد فعال کنید

اگر EUP دارد فعال کنید

اگر این کار رو بکنید زمانی که سیستم خاموش هست ، برق برا usb غیرفعال میشه

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...