رفتن به مطلب

Manli با سری جدید کارتهای گرافیکی Gallardo ، حریفان خود را به چالش میکشد!

Recommended Posts

• کاربر ویژه

91265aadbae3737337d303381a616db1.jpg

کمپانی Manli  یکی از شرکای تراز اول NVIDIA ، امروز از سری جدید کارتهای گرافیکی خود به نام Gallardo رونمایی کرد.این خانواده شامل دو کارت گرافیک جدید GeForce RTX 2080 Ti  و RTX 2080 میشوند که مجهز به سیستم نورپردازی RGB شده اند.هر دو کارت گرافیک جدید GeForce RTX 2080 Ti و RTX 2080 از خانواده Gallardo ، یک تجربه روان ، سریع و خنک را در حین اجرای بازیهای روز به شما ارائه میدهند.این کارتها قدرت خود را از طریق آخرین ریز معماری NVIDIA Turing در پلتفرمی جدید به نام RTX دریافت میکنند.تراشه های جدید جهت استفاده از تکنیک هایی نظیر پردازش ray tracing ، هوش مصنوعی و ایجاد سایه های قابل برنامه ریزی ، کاملا بهینه سازی شده اند.

46114ec765d28b43af175bbb17365c61.jpg

سری کارتهای Gallardo  از یک طراحی فلزی به رنگ خاکستری با پوشش طلایی درقسمت سیستم خنک کننده خود بهره میبرند که ظاهر زیبایی به آنها بخشیده است.این سیستم خنک کننده با استفاده از تعداد 5 لوله ناقل حرارت و استفاده از سه فن جهت تهویه ، اطمینان و کارایی بالایی را در دفع گرمای حاصل از فعالیت کارت ارائه میکنند.هر دو کارت معرفی شده از ویژگیهایی نظیر خروجی های تصویر DisplayPort 1.4, HDMI 2.0b ، پشتیبانی از فناوریهای NVIDIA Ansel  و NVIDIA NVLink  و دیگر امکاناتی نظیر NVIDIA G-SYNCTM ، HDCP 2.2  ، USB Type-C  و پشتیبانی از تکنیک پردازشی Real-Time Ray Tracing  ، برخوردار شده اند.

منبع : Techpowerup

مترجم : محمد فتحی

لینک به دیدگاه

پس چرا من تا به حال این مارک رو ندیده بودم تو فروشگاه های ایران?

لینک به دیدگاه

در 30 دقیقه قبل، ultragame888 گفته است :

پس چرا من تا به حال این مارک رو ندیده بودم تو فروشگاه های ایران1f47b.png

یکی از برند های قدیمی و متاسفانه ناشناخته توی ایران هست اوایل کارت هاشون توی بازار بود ولی دیگه نیومد .

کارت های با کیفیتی میزدن مخصوصا اینکه میشد باهاشون رکورد زد  نمونش G210 512M?

http://hwbot.org/submission/2605064_hamed2g_3dmark_vantage___performance_geforce_210_(ddr2_64bit_gt218)_1240_marks

ویرایش شده توسط Hamed2G
لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، میلاد بهرامن گفته است :

چه قدر شبیه tri x هست

ی خردم شبیه زوتکه

ویرایش شده توسط ali.king
لینک به دیدگاه

در 23 ساعت قبل، Hamed2G گفته است :

یکی از برند های قدیمی و متاسفانه ناشناخته توی ایران هست اوایل کارت هاشون توی بازار بود ولی دیگه نیومد .

کارت های با کیفیتی میزدن مخصوصا اینکه میشد باهاشون رکورد زد  نمونش G210 512M1f600.png

http://hwbot.org/submission/2605064_hamed2g_3dmark_vantage___performance_geforce_210_(ddr2_64bit_gt218)_1240_marks

ایول داره. کاش طی سال های آینده وارداتش بیشتر بشه و تو ایران هم جا بیفته. 

لینک به دیدگاه

کارت کارته مهم اینه قیمتش چقدر باشه ، من گلاکس ۹۷۰ که ابعادش کوچیک بود با گیگابایت ۹۷۰ تو بازی باتلفیلد ۴ هیچ فرقی تو فریم باهم نداشتن فقط گلاکس رو ۱۱۰۰ خریدم گیگابایت رو باید ۱۵۰۰ پول میدادم . و اتفاقا خییلی از لحاظ کیفیت عالی بود  ، پشت gpu یک فلز های مربعی شکل کوچیکیه بعد مال گالکس خیلی بزرگتر از یکیای گیگا بود و مشخص بود قطعاتی که استفاده کردن کیفیت خوبی داره . فقط دماش یکمی بالاتر بود و گارانتیش نمیدونم چرا الماس بود با وجود کیفیت خوبش

لینک به دیدگاه

در 7 دقیقه قبل، مصطفی۶۸ گفته است :

کارت کارته مهم اینه قیمتش چقدر باشه ، من گلاکس ۹۷۰ که ابعادش کوچیک بود با گیگابایت ۹۷۰ تو بازی باتلفیلد ۴ هیچ فرقی تو فریم باهم نداشتن فقط گلاکس رو ۱۱۰۰ خریدم گیگابایت رو باید ۱۵۰۰ پول میدادم . و اتفاقا خییلی از لحاظ کیفیت عالی بود  ، پشت gpu یک فلز های مربعی شکل کوچیکیه بعد مال گالکس خیلی بزرگتر از یکیای گیگا بود و مشخص بود قطعاتی که استفاده کردن کیفیت خوبی داره . فقط دماش یکمی بالاتر بود و گارانتیش نمیدونم چرا الماس بود با وجود کیفیت خوبش

دوست عزیز خاهشا برمبنای جنس خریداری شده خودتون صحبت نکنید وقتی جنس دیگه ای نداشتید و تست نکردید.

همین جمله شما خودش دلیلی بر این حرفه که گیگابات فریم بیشتری از گالاکس میده.

موفق باشید.

لینک به دیدگاه

در در 1397/07/03, 15:15:14، Ali Subi گفته است :

دوست عزیز خاهشا برمبنای جنس خریداری شده خودتون صحبت نکنید وقتی جنس دیگه ای نداشتید و تست نکردید.

موفق باشید.

به خاطر اینکه کارت کویلینگ خوبی نداره باعث میشه گرمتر باشه گالاکس.

کلا از اول خواستین بگید من هیچی نداشتم در حالی که از ای ام دی کرفته تا اینتل تا گرافیک ۹۷۰ و گرافیک دوهسته ای ۵۹۹۰ بود اگه اشتباه نکنم خریدم همه رو تست کردم با gpu z اینا

ویرایش شده توسط مصطفی۶۸
لینک به دیدگاه

در در 1397/07/03, 15:15:14، Ali Subi گفته است :

موفق باشید.

شما برو به کارت گرافیک کالرفول  1080 مثلا ۳ ملیون پول بده من میرم همون گرافیک رو به گالاکس ۲۵۰۰ پول میدم

ویرایش شده توسط مصطفی۶۸
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...