رفتن به مطلب

سوال بسیار مهم ؟ آیا ترافیک بین الملل را می شود به داخلی تبدیل کرد ؟

Ariya2015
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام و احترام خدمت شما دوستان بسیار عزیز این انجمن وزین ،

دوستان اشتراک ADSL گرفتم که گفته شده با ترافیک داخلی بسیار بیشتر می توانید دانلود کنید !

میخواهم ببینم امکانش وجود دارد برای دانلود ،  لینک ها و ترافیک خارجی را تبدیل به لینک ها و ترافیک داخلی کنم که بتوانم بیشتر از حجم اینترنت استفاده کنم؟

راهکاری یا پیشنهادی ؟

سلامت و شاد باشید.

ممنونم.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

تیتر تاپیکتون اشتباهه ، باید بپرسین راهی هستش که لینک خارجی به داخلی تبدیل کرد ؟ نه حجم خارجی به داخلی ، حجمی که مثلا 50 دارین با ضریب معمول 1 به دو میشه 100 گیگ داخلی

ویرایش شده توسط Hassan.SK
لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، Ariya2015 گفته است :

با سلام و احترام خدمت شما دوستان بسیار عزیز این انجمن وزین ،

دوستان اشتراک ADSL گرفتم که گفته شده با ترافیک داخلی بسیار بیشتر می توانید دانلود کنید !

میخواهم ببینم امکانش وجود دارد برای دانلود ،  لینک ها و ترافیک خارجی را تبدیل به لینک ها و ترافیک داخلی کنم که بتوانم بیشتر از حجم اینترنت استفاده کنم؟

راهکاری یا پیشنهادی ؟

سلامت و شاد باشید.

ممنونم.

بله میشه

اگر لینکی که در سرور خارجی هست ، لینک مستقیم باشه ،  میشه کشیدش روی سرور داخلی سپس دانلود کرد.

وارد سایت trainbit.com شده  سپس عضو بشید (رایگان هست)

اموزشش رو بصورت مختصر توی اسکرینشات ببینید

تنها مشکلش اینه که سقف اپلود روزانش محدوده (فک کنم 10 گیگه) که اونم به راحتی قابل حل شدنه

سقف اپلود هر لینک هم 2 گیگه که اگر اکانتتون رو ارتقاء بدید هر فایل تا 5 گیگ هم میشه اپلود کرد

Screenshot (22).jpg

ویرایش شده توسط i-Farzad
لینک به دیدگاه

در 5 دقیقه قبل، i-Farzad گفته است :

بله میشه

اگر لینکی که در سرور خارجی هست ، لینک مستقیم باشه ،  میشه کشیدش روی سرور داخلی سپس دانلود کرد.

وارد سایت trainbit.com شده  سپس عضو بشید (رایگان هست)

اموزشش رو بصورت مختصر توی اسکرینشات ببینید

تنها مشکلش اینه که سقف اپلود روزانش محدوده (فک کنم 10 گیگه) که اونم به راحتی قابل حل شدنه

سقف اپلود هر لینک هم 2 گیگه که اگر اکانتتون رو ارتقاء بدید هر فایل تا 5 گیگ هم میشه اپلود کرد

Screenshot (22).jpg

فکر نکنم ترین بیت جزو لیست سایتهای داخلی محسوب بشه!

ولی از شاتلند میشه استفاده کرد،تنها چیزی که هست برای استفاده از شاتللند حتما باید مشترک شاتل باشی

لینک به دیدگاه

در 15 دقیقه قبل، rfadayi گفته است :

ولی از شاتلند میشه استفاده کرد،تنها چیزی که هست برای استفاده از شاتللند حتما باید مشترک شاتل باشی

سرور ترین بیت برای آسیاتک هست و سرور داخلیه. چندماهی میشه خودم به این شیوه دارم دانلود میکنم

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، i-Farzad گفته است :

سرور ترین بیت برای آسیاتک هست و سرور داخلیه. چندماهی میشه خودم به این شیوه دارم دانلود میکنم

در 2 ساعت قبل، rfadayi گفته است :

کاش مخابرات هم همچین طرح هایی داشت :/

تنها جایی ک دیدم مخابراتش طرح داره اصفهان هست : www.fileniko.com

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...