رفتن به مطلب

مشکل با ورژن درایو کارت گرافیک ASUS 1080OC...راه حل بدید

COMEX
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام ب دوستان

من مدتی مشکلی دارم اینه که با بروز رسانی ورژن درایو گرافیک در حالت بیکاری فن ها شروع ب چرخش میکنن و دمای کارت بالا میره

در صورتی لود جی پی یو 0 هست !!!

از ورژن درایو 391.35 به بعد من این مشکل رو دارم ...هر ورژنی نصب کردم همین مشکل رو داشتم اخریش 399.24 هم باز همین مشکل بود

کسی راه حلی داره از دوستان یا کسی این مدل گرافیک رو داره ی نگاه میندازه ببینه مشکل مشابه داره یا نه ممنون میشم

d2h0_1112344546.jpg

همینجوری در حالت بیکاری کامل... مموری کلاک و کور کلاک میره بالا و دما میره بالا فن ها شروع ب چرخش میکنن

با ورژن 391.35 من الان که نصب دارم این مشکل رو ندارم و همچی عادیه...اگر بخوام ورژن بالاتر بنضبم این مشکل پیش میاد...

لینک به دیدگاه

برای نصب داریور های جدید باید ویندوز به اخرین ورژن اپدیت باشه. نسخه ویندوز شما چی هست و چه ورژنی.

لینک به دیدگاه

شما نرم افزار msi afterburner رو نصب کنید وبه اون برنامه چرخش فن ها رو به صورت دلخواه بدید وتوی تنظیماتش گزینه lunch on windows startیا یه چیزی شبیه این رو فعال کنید وسایر برنامه های کنترل کننده مثل برنامه خود ایسوس رو هم غیر فعال کنید تا کنترل فن ها فقط در کنترل برنامه msi باشه

لینک به دیدگاه

در 20 ساعت قبل، zen گفته است :

برای نصب داریور های جدید باید ویندوز به اخرین ورژن اپدیت باشه. نسخه ویندوز شما چی هست و چه ورژنی.

ویندوز 10 ورژن 1803 بیلد 17134.112

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، COMEX گفته است :

ویندوز 10 ورژن 1803 بیلد 17134.112

اگه با داریور ورژن قبل مشکل حل میشه این مشکل از درایور جدید هست. هر درایور جدید میاد که سریع نصب نمیکنن. یه سری درایور انویدیا امد نصب میکری بلو اسکرین میداد. هر درایور جدید نشانه بهتر بودن و بهینه تر شدن نیست که. 

لینک به دیدگاه

سلام

دوست عزیز چه خوب که این تاپیک رو زدین. من هم گرافیک 1080 دارم و تقریبا 3 ماه پیش متوجه موضوعی که شما بهش برخوردین شدم.

درایور جدید کارت گرافیک رو که نصب می کنین فرکانس کاری گرافیک در حداکثر خودش هست این به معنای اینکه کارت گرافیک زیر بار کامل باشه نیست ولی فرکانس ماکزیممه. این حالت برای سی پی یو هم با فعال کردن حالت performance از قسمت power option هم پیش می اید. توی این حالت فرکانس کاری سی پی همیشه بالاترین مقدار رو داره حتی اگر در مد بدون بار یا idle باشد.

حالا بریم سراغ گرافیک. کارت گرافیک شما الان تو فرکانس ماکزیمه و تقریبا داره در TDP=23.4% توان خودش کار میکنه. همین مقدار باعث میشه که دما کارت بالای 50 درجه باشه و با توجه به تنظیماتتون فن رو روشن میکنه. من زیاد جستجو کردم و اگر انگلیسی تون خوبه و میخاین واژه هایی مناسب برای سرچ انگلیسی داشته باشین بهتر گوگل کنید "gpu stuck at max clock"

راه حل:

با نصب ویندوز و پاک کردن msi after burnur  هم مشکل پابرجا میمونه. من امتحان کردم. تنها راه حلی که تو یکی از فروم  پیشنهاد شده بود استفاده از نرم افزار nvidia spector هست . این نرم افزار رو نصب کنید و تیک گزینه Run multi Display power saver at windows startup رو بزارین. این کار فرکانس رو میاره به مقدار زیر 1000 و مقدار TDP را تا 5 % کاهش میده و دمای کارتتون هم قطعا پایین میاد

image.thumb.png.5d085fbdf2c270f5353262ed2bf356d0.png

این یک شات از gpu-z در حالت عادی که مشکلی که شماره اشاره کردین داره

image.thumb.png.b531018485ae8ffeb3f8471cdcaf7f73.png

و این هم یک شات با فعال بودن run multi displaplay.... 

به قسمت هایی که مشخص کردم توجه کنید

image.thumb.png.2651e42cf50f4efcf097c8247e8b0a92.png

البته وقتی که خواستین بازی کنید و گرافیک کار بکشین باید این گزینه را غیر فعال کنید.

لینک به دیدگاه

در 21 ساعت قبل، maximal10 گفته است :

سلام

دوست عزیز چه خوب که این تاپیک رو زدین. من هم گرافیک 1080 دارم و تقریبا 3 ماه پیش متوجه موضوعی که شما بهش برخوردین شدم.

درایور جدید کارت گرافیک رو که نصب می کنین فرکانس کاری گرافیک در حداکثر خودش هست این به معنای اینکه کارت گرافیک زیر بار کامل باشه نیست ولی فرکانس ماکزیممه. این حالت برای سی پی یو هم با فعال کردن حالت performance از قسمت power option هم پیش می اید. توی این حالت فرکانس کاری سی پی همیشه بالاترین مقدار رو داره حتی اگر در مد بدون بار یا idle باشد.

حالا بریم سراغ گرافیک. کارت گرافیک شما الان تو فرکانس ماکزیمه و تقریبا داره در TDP=23.4% توان خودش کار میکنه. همین مقدار باعث میشه که دما کارت بالای 50 درجه باشه و با توجه به تنظیماتتون فن رو روشن میکنه. من زیاد جستجو کردم و اگر انگلیسی تون خوبه و میخاین واژه هایی مناسب برای سرچ انگلیسی داشته باشین بهتر گوگل کنید "gpu stuck at max clock"

راه حل:

با نصب ویندوز و پاک کردن msi after burnur  هم مشکل پابرجا میمونه. من امتحان کردم. تنها راه حلی که تو یکی از فروم  پیشنهاد شده بود استفاده از نرم افزار nvidia spector هست . این نرم افزار رو نصب کنید و تیک گزینه Run multi Display power saver at windows startup رو بزارین. این کار فرکانس رو میاره به مقدار زیر 1000 و مقدار TDP را تا 5 % کاهش میده و دمای کارتتون هم قطعا پایین میاد

image.thumb.png.5d085fbdf2c270f5353262ed2bf356d0.png

این یک شات از gpu-z در حالت عادی که مشکلی که شماره اشاره کردین داره

image.thumb.png.b531018485ae8ffeb3f8471cdcaf7f73.png

و این هم یک شات با فعال بودن run multi displaplay.... 

به قسمت هایی که مشخص کردم توجه کنید

image.thumb.png.2651e42cf50f4efcf097c8247e8b0a92.png

البته وقتی که خواستین بازی کنید و گرافیک کار بکشین باید این گزینه را غیر فعال کنید.

ممنون دوست عزیز

الان متوجه نشدید که مشکل از چیه؟ ایا باگ درایو هست یا از ویندوزه ؟

هیچ راه حلی یا برطرف کردن مشکل از طرف انویدیا نیست؟ 

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، COMEX گفته است :

ممنون دوست عزیز

الان متوجه نشدید که مشکل از چیه؟ ایا باگ درایو هست یا از ویندوزه ؟

هیچ راه حلی یا برطرف کردن مشکل از طرف انویدیا نیست؟ 

سلام خواهش میکنم

مثل اینکه باگ نیست چون اگر باگ بود قطعا برطرف میکردن. 

لینک به دیدگاه

در در 1397/07/04, 00:27:00، maximal10 گفته است :

سلام خواهش میکنم

مثل اینکه باگ نیست چون اگر باگ بود قطعا برطرف میکردن. 

گرافیکتون چ برندیه؟

لینک به دیدگاه

در در 1397/07/06, 20:16:20، COMEX گفته است :

گرافیکتون چ برندیه؟

سلام

ببخشید ندیده بودم پیامتون رو 

GIGA aorus 1080 extreme

لینک به دیدگاه

• 3 ماه بعد...
در در 1397/07/01, 20:16:54، COMEX گفته است :

سلام ب دوستان

من مدتی مشکلی دارم اینه که با بروز رسانی ورژن درایو گرافیک در حالت بیکاری فن ها شروع ب چرخش میکنن و دمای کارت بالا میره

در صورتی لود جی پی یو 0 هست !!!

از ورژن درایو 391.35 به بعد من این مشکل رو دارم ...هر ورژنی نصب کردم همین مشکل رو داشتم اخریش 399.24 هم باز همین مشکل بود

کسی راه حلی داره از دوستان یا کسی این مدل گرافیک رو داره ی نگاه میندازه ببینه مشکل مشابه داره یا نه ممنون میشم

d2h0_1112344546.jpg

همینجوری در حالت بیکاری کامل... مموری کلاک و کور کلاک میره بالا و دما میره بالا فن ها شروع ب چرخش میکنن

با ورژن 391.35 من الان که نصب دارم این مشکل رو ندارم و همچی عادیه...اگر بخوام ورژن بالاتر بنضبم این مشکل پیش میاد...

این مشکل مام حل شد خودش 

حالا نمیدونم از عوض کردن ویندوز بود (رو 3 2 تا ویندوز قبلی درست نشد)ولی این یکی اکی شد

یا از ورژن درایو سری 400 انویدیا..ورژن 417.35

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...