رفتن به مطلب

در بازار تهران از کجا و چه جوری اسپیکر بخریم که سرمان کلاه نرود

hj123
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام به همه دوستان

می خواستم بپرسم از چه جاهایی میشه در تهران اسپیکر جی بی ال اصل با گارانتی اصل گیر آورد و اینکه به چه نکاتی توجه کنم که بتونم هم گارانتی اصل و هم اسپیکر اصلو تشخیص بدم. لطف کنید زود جواب بدید و در جواب هاتون هم به مکان مورد نظر در تهران و هم به نکات تشخیص اسپیکر و گارانتی اصل اشاره بفرمایید.

لینک به دیدگاه

سلام.

میتونین حضوری یا اینترنتی از فروشگاه ایران اسپیکر خریدتون رو با اطمینان انجام بدین(البته از لحاظ قیمتی شاید گزینه های مناسبتری داشته باشین)

تهران ، خیابان جمهوری ، تقاطع پل حافظ ، مجتمع تجاری چارسو ، طبقه چهارم ، واحد F19

021-66171631

http://iranspeaker.com/

موفق باشین.

لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، mohsen.dehvari گفته است :

سلام.

میتونین حضوری یا اینترنتی از فروشگاه ایران اسپیکر خریدتون رو با اطمینان انجام بدین(البته از لحاظ قیمتی شاید گزینه های مناسبتری داشته باشین)

تهران ، خیابان جمهوری ، تقاطع پل حافظ ، مجتمع تجاری چارسو ، طبقه چهارم ، واحد F19

021-66171631

http://iranspeaker.com/

موفق باشین.

خیلی ممنون از جواب شما

ببخشید اگه جاهای دیگه ای هم سراغ دارین بگین چون میخوام چن جا قیمت بگیرم

لینک به دیدگاه

در 25 دقیقه قبل، hj123 گفته است :

خیلی ممنون از جواب شما

ببخشید اگه جاهای دیگه ای هم سراغ دارین بگین چون میخوام چن جا قیمت بگیرم

سلام 

شما که قصد قیمت گرفتن رو دارید ادرس لازم ندارید 

برید ایران اسپیکر اساسا سیستم تست صدا خیلی خوبی دارن و اسپیکر مد نظرتون رو انتخاب کنید و بعدش توی بازار ولی عصر و رضا میتونید تک تک مغازه ها رو سوال کنید و هر جا خواستین تهیه کنید 

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، The.13east گفته است :

سلام 

شما که قصد قیمت گرفتن رو دارید ادرس لازم ندارید 

برید ایران اسپیکر اساسا سیستم تست صدا خیلی خوبی دارن و اسپیکر مد نظرتون رو انتخاب کنید و بعدش توی بازار ولی عصر و رضا میتونید تک تک مغازه ها رو سوال کنید و هر جا خواستین تهیه کنید 

سلام

اگه امکان داره این هم بگویید که چه جوری اسپیکر اصل جی بی ال رو  از فیک آن تشخیص بدیم

لینک به دیدگاه

چون میخوام خیالم راحت بشه و به دلیل اینکه پاساژ های تهران زیاده و من واقعیتش زیاد اهل بازار و پاساژ رفتن نیستم ، به غیر بازار رضا که توسط یکی از دوستان بیان شد پاساژ دیگه برای خرید اسپیکر قابل حمل هست؟

لینک به دیدگاه

خواهش میکنم.

داخل مجتمع و اون منطقه گزینه های دیگه ای هم هست اما از اونجایی که خرید نداشتم ازشون نمیتونم مورد خاصی معرفی کنم. ایران اسپیکر همون ایران هدفون هست که اعتبار مناسبی داره و از بابت خرید خیالتون راحته  اما همونطور که عرض کردم از لحاظ قیمتی بهترین گزینه نیست و امکان تخفیف گرفتن هم متاسفانه وجود نداره .برای تشخیص تقلبی بودن هم یکی از موارد کلی که به ذهنم میرسه رنگ جعبه هست که برخی موارد تقلبی رنگشون کمی متفاوته به عنوان مثال یکی ممکنه صورتی یا قرمز روشن باشه اما تقلبیش کمی تیره تره  و  عموما بیشتر جزییات جعبه و ظاهری که هنگام خرید قابل تشخیص باشه تفاوتی با اصلی ندارن بجز سریال و موارد اینچنینی که از همون ایران اسپیکر در مورد سوال بپرسین احتمالا راهنماییتون کنن.درمورد خرید هم همونطور که دوستمون اشاره کردن داخل همون فروشگاه تست کنین یه موسیقی رو (میتونین با گوشی خودتون هم تست کنین) صداشو مقایسه کنین با جای دیگه که ارزون تر بود و از همونجا خریدتون رو انجام بدین.

موفق باشین.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...