رفتن به مطلب

پاور مورد نیاز برای این قطعات

اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام دوستان اگه میشه به من بگید یه پاور 580 گرین برای این سیستم کافیه

main asus p5kc

vga 8800 gt 512mb

ram 2*1 bus 1066

hard 80 gb

dvd rom+dvd rw +modem

و اینکه یه سی پی یو تا 150 تومن که با این پاور جور در بیاد و مصرف زیادی نداشته باشه.تشکر

لینک به دیدگاه

با سلام

پاور 530تا550به راحتي جواب مي هد.در مورد سي پي يو هم اظهار نظر نمي توانم بنمايم.

موفق باشيد.

لینک به دیدگاه

با سلام

پاور 530تا550به راحتي جواب مي هد.در مورد سي پي يو هم اظهار نظر نمي توانم بنمايم.

موفق باشيد.

با سلام lord عزیز شما با سی پی یو مصرف رو انقدر گفتید یا بدون سی پی یو

لینک به دیدگاه

با سلام

الان Cpu توی رده 150 تومان 6550 هستش که مصرف چندانی نداره . واین پاور 530 وات جواب میده .

لینک به دیدگاه

با سلام واحترام :

آره دوست من تقریباً خوبه و جوابت را خواهد داد

ضمنا خود جناب آقای حیسنی در این مورد پردازنده ها اطلاعات کامل وبه روزی دارند و بهتر می توانند شما را در مورد خرید پردازنده راهنمایی کنند.

البته دوست من یک پیشنهاد به شما می کنم و اون اینکه به جای هارد 80 یک دونه هارد 250 بخرید خیلی بهتر خواهد بود. چون امروزه برای ذخیره اطلاعات هارد 80 به نظر کم است.

با سلام آرمان جان آخه از هارد من استفاده زیادی نمیکنم و فقط عکس هستش که اون هم فضای زیادی رو نمیگیره و نهایتا یکی دو تا بازی . تشکر

لینک به دیدگاه

با سلام

در ضمن رضا جان امروز امار گرفتم فکر کنم یه سری Cpu E7200 اومده بازار و قیمتش هم حدودا 150000 تومانه که انتخاب خیلی خوبیه عزیز . اگر موجود باشه اصلا توی این قیمت در انتخابش شک نکن .

لینک به دیدگاه

به همراه سي پي يو وساير قطعات وگرنه پاور450 هم براي تنها كارت كافي است.

لینک به دیدگاه

به همراه سي پي يو وساير قطعات وگرنه پاور450 هم براي تنها كارت كافي است.

و به گفته اين دوست عزيز هم گوش كن!!! وكارت بالاي 80بگير تنها با ده هزار تومان اضافي شايد هم كمتر مي تواني هارد 160 بگيري.

لینک به دیدگاه

با سلام

در ضمن رضا جان امروز امار گرفتم فکر کنم یه سری Cpu E7200 اومده بازار و قیمتش هم حدودا 150000 تومانه که انتخاب خیلی خوبیه عزیز . اگر موجود باشه اصلا توی این قیمت در انتخابش شک نکن .

با سلام

جناب حسینی عزیز من می خوام یه کارت گرافیک و یه سی پی یو از شما بگیرم و فعلا 250 برای کارت گرافیک کنار گذاشتم و پول سی پی یو روکه ردیف کنم خدمت میرسم واینکه همین سی پی یو که شما گفتید العا تو بازار هستش و لطف میکنید مشخصاتش رو بگید و در ضمن پاور من 530 وات هستش کافیه دیگه.

لینک به دیدگاه

با سلام

جناب حسینی عزیز من می خوام یه کارت گرافیک و یه سی پی یو از شما بگیرم و فعلا 250 برای کارت گرافیک کنار گذاشتم و پول سی پی یو روکه ردیف کنم خدمت میرسم واینکه همین سی پی یو که شما گفتید العا تو بازار هستش و لطف میکنید مشخصاتش رو بگید و در ضمن پاور من 530 وات هستش کافیه دیگه.

درود

خوب عزیز من در خدمتم و انجا هم مطعلق به شماست . اگه پاورتون 530وات واقعی هستش فعلا کافیه مگر اینکه بعدها چیزی به سیستمتون اضافه کنید .

لینک به دیدگاه

جناب حسینی گرین هستش و اینکه اگه بعدها بخوام دو تا رم 1 گیگ دیگه اضافه کنم کم میاره

لینک به دیدگاه

جناب حسینی گرین هستش و اینکه اگه بعدها بخوام دو تا رم 1 گیگ دیگه اضافه کنم کم میاره

درود

به نظر من با دو تا رم دیگه فکر نمی کنم مشکلی براش پیش بیاد .

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...