رفتن به مطلب

راهنمایی برای ارسال کیس

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام. 

دوستان کامپیوتر رو میخوام کلا بفروشم، اما نمیدونم چطوری ارسالش کنم!. 

اگه قطعات رو از روی کیس باز نکنم و همیطوری کیس مثلا با تیپاکس ارسال بشه مشکلی برای هارد و گرافیک و... پیش نمیاد؟.

لینک به دیدگاه

سلام عزیز. قطعاتی ک اجزاء مکانیکی دارند یا حس میکنی موقع حمل و نقل و تکون زیاد احتمال خراب شدنشون هست رو جدا کن. چون موقع تحویل بار برای ارسال زیاد خوب با جعبه ها رفتار نمیشه و ممکنه اتفاقی بیفته برای قطعات. برای کیس هم حتما کارتون رو پر از روزنامه یا یونولیت کن ک موقع جا ب جایی اتفاقی براش نیوفته. 

ویرایش شده توسط muphas
لینک به دیدگاه

درود 

اگر کارتن خودش باشد، اطراف کارتن را  پلاستیک حبابدار بپیچ و با شرکت ترابری مطمئنی ارسال کن.

لینک به دیدگاه

دوست عزیز تحت هیچ شرایطی هارد و گرافیک رو توی کیس نذارید و ارسال کنید چون توی ارسال اگر ضربه بخوره به فنا میره 

حالا هارد ممکنه مشکلی براش پیش نیاد ولی گرافیک خیلی خطرناکه و با یه ضربه ممکنه هم برد خودش بشکنه و هم اسلات مادربرد رو بشکنه 

لینک به دیدگاه

در 26 دقیقه قبل، The.13east گفته است :

دوست عزیز تحت هیچ شرایطی هارد و گرافیک رو توی کیس نذارید و ارسال کنید چون توی ارسال اگر ضربه بخوره به فنا میره 

حالا هارد ممکنه مشکلی براش پیش نیاد ولی گرافیک خیلی خطرناکه و با یه ضربه ممکنه هم برد خودش بشکنه و هم اسلات مادربرد رو بشکنه 

درسته..البته این موضوع در مورد گرافیک های سنگین بیشتر صدق میکنه.

کلا ریسک داره اما اگه همه قطعات خوب، پیچ و فیکس شده باشن  و کیس تو جعبه خودش که معمولا فشارگیر یا همون کائوچو داره قرار بگیره تا اندازه ای میشه خیالت راحت باشه.

لینک به دیدگاه

سپاس از همه ی عزیزانی که پاسخ دادید...

متاسفانه خریدار با سخت افزار آشنا نیست برای همین بود که گفتم سرهم براش بفرستم اما با توجه به گفته های شما عزیزان و وجود ریسک؛ همون قطعات رو جداگانه بسته بندی میکنم...

هزینه اسمبل روهم ازش کم میکنم بده به مغازه دار واسش جمعش کنه...

مجددا متشکرم...

❤️

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...