رفتن به مطلب

فروش فوری و مفت کارت شبکه تی پی لینک TL-WN751ND نوغیره اکبند

اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

سلام دوستان 

کارت تمیز و بدونه هیچ کارکردی هست و اصلا رو سیستم سوار نشده 

قیمت اکبند این کارت بالای 115 هزار تومان هست تو بازار 

لینک قیمت و مشخصات 

http://www.kalavard.com/details.asp?n=کارت شبکه تی پی لینک TL-WN751ND &id=5073

قیمت فروش فوری  60 هزار تومان هست 

هزینه ارسال با خریدار عزیز 

خودتون که توجه کردین مفت مفت گذاشتم

گارانتی شاید داشته باشه چون کارت گارانتیشو ندارم

IMG_20180927_144640_147.jpg

IMG_20180927_144632_938.jpg

ویرایش شده توسط Shoaeib
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در ۱ ساعت قبل، invoker گفته است :

پ-خ دادم خدمتتون

داداش عنوان رو ویرایش کن 1f62c.png

پخ دادم  خدمتتون 

دوستان منصف باشید تا خدا هم به مالتون برکت بده

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، Shoaeib گفته است :

پخ دادم  خدمتتون 

دوستان منصف باشید تا خدا هم به مالتون برکت بده

داداش خون شما که از ایشون رنگی تر نیست هست ؟ شما یجور برخورد میکنین انگار میخوام به ضور هم که شده از چنگتون بیرون بیارم

ایشون گفته بودن قیمت پیشنهادی

بنده پیام دادم 65 با ارسال خریدارم و تازه هنوزم مبلغ و واریز نکردم چرا !؟ چون گفتم شما هم زدین فوری 60 گفتم اگه 65 راضی باشه خریدارم و شاید واسه اون بنده خدا هم یه مشتری بهتر پیدا شد ! مشکل اینجاست که شما خودتون با نرخ گذاریتون زدین تو سر مال بعد توقع دارن همین جنس و یکی بیاد 80 بخره ؟ شما اگه قیمت گذاریتون صحیح بود هیچ وقت نمیگفتم 65 با ارسال بلکه همینجا بصورت مزایده قیمت رو 60 میگفتم اگه کسی بهتر از من پیدا میشد هم به نعف شما بود همم من بیشتز از این در توانم نیست و شرمنده شما هم نمیشدم که فکر کنین ارزش مالتون رو هیچ میدونم ...

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 14 دقیقه قبل، invoker گفته است :

داداش خون شما که از ایشون رنگی تر نیست هست ؟ شما یجور برخورد میکنین انگار میخوام به ضور هم که شده از چنگتون بیرون بیارم

ایشون گفته بودن قیمت پیشنهادی

بنده پیام دادم 65 با ارسال خریدارم و تازه هنوزم مبلغ و واریز نکردم چرا !؟ چون گفتم شما هم زدین فوری 60 گفتم اگه 65 راضی باشه خریدارم و شاید واسه اون بنده خدا هم یه مشتری بهتر پیدا شد ! مشکل اینجاست که شما خودتون با نرخ گذاریتون زدین تو سر مال بعد توقع دارن همین جنس و یکی بیاد 80 بخره ؟ شما اگه قیمت گذاریتون صحیح بود هیچ وقت نمیگفتم 65 با ارسال بلکه همینجا بصورت مزایده قیمت رو 60 میگفتم اگه کسی بهتر از من پیدا میشد هم به نعف شما بود همم من بیشتز از این در توانم نیست و شرمنده شما هم نمیشدم که فکر کنین ارزش مالتون رو هیچ میدونم ...

بحث اینجاست که هنوز دوستان کلمه فروش فوری رو نفهمیدن و میان قیمتهایه پرت میدن من اگه قیمت پایین دادم برا اینه که زودتر فروش بره نه اینکه بخوام 10 تومن زیر قیمت فوری فروش بره

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

کلا تو ایران کسی کالا مفت نمیخره باید گرون باشه تا بخرن

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...