رفتن به مطلب

راهنمایی برای خرید فن 140 بدون صدا و دورپایین برای HTPC

اشتراک گذاری

Recommended Posts

درود

یک کیس اسلیم بستم برای htpc پردازنده بدون فن هست و پاور و برد اصلی رو کنار هم گذاشتم یک گرافیک 1030 با 8 گیگ رم و یک کارت tv هم بستم دنبال یک فن با حداقل صدا برای تهویه هستم ..

راهنمایی بفرمایید سپاس

لینک به دیدگاه

درود

بودجه چقدر است؟

امیدوارم خشمگین نشوی، فن گرین توربو 140 کارایی و قیمت قابل قبولی دارد.

لینک به دیدگاه

در 18 دقیقه قبل، سعید بهمنیان گفته است :

درود

بودجه چقدر است؟

امیدوارم خشمگین نشوی، فن گرین توربو 140 کارایی و قیمت قابل قبولی دارد.

سلام سعید جان.

اگر منظورت این مدل هست

https://www.lioncomputer.com/کامپیوتر/قطعات-جانبی/فن---خنک-کننده-ها/فن-کیس/فن-گرین-140mm-turbo-led-71.html

باید خدمت شما و صاحب تاپیک عرض کنم بدترین خرید عمر من تو تاریخ پی سی بازی تو این 28 سالی که تونستم از دست این نظام زنده در برم همین فن ها بوده. 4تا 120 رو کیس قبلیم نصب کردم.

کلا 2تاش رو تونستم اخرش ب عنوان فن به خریدار ارائه بدم. 2تای دیگه چیزی شبیه ماشین بخار با صدای عجیب و لرزش از اون عجیبتر ک هیچ وقت هم درست نشدن. من حتی کامل بازشون کردم و کامل روغن زدم بازم درست نشدن. از ماه دوم شرو به سر و صدا و لرزش کردن.

DSC_0002.thumb.JPG.22cae63a950050f886054a1bcc4f0ec4.JPG

البته این نکته رو هم باید بگم که فن هایی که بالا و خروجی نصب شده بودن هیچ صدایی نمیدادن ولی بقیه فن ها ک غیر از اون حالت نصب شده بودن همه جور صدایی میدادن.

لینک به دیدگاه

در 20 دقیقه قبل، Ali Subi گفته است :

سلام سعید جان.

اگر منظورت این مدل هست

https://www.lioncomputer.com/کامپیوتر/قطعات-جانبی/فن---خنک-کننده-ها/فن-کیس/فن-گرین-140mm-turbo-led-71.html

باید خدمت شما و صاحب تاپیک عرض کنم بدترین خرید عمر من تو تاریخ پی سی بازی تو این 28 سالی که تونستم از دست این نظام زنده در برم همین فن ها بوده. 4تا 120 رو کیس قبلیم نصب کردم.

کلا 2تاش رو تونستم اخرش ب عنوان فن به خریدار ارائه بدم. 2تای دیگه چیزی شبیه ماشین بخار با صدای عجیب و لرزش از اون عجیبتر ک هیچ وقت هم درست نشدن. من حتی کامل بازشون کردم و کامل روغن زدم بازم درست نشدن. از ماه دوم شرو به سر و صدا و لرزش کردن.

البته این نکته رو هم باید بگم که فن هایی که بالا و خروجی نصب شده بودن هیچ صدایی نمیدادن ولی بقیه فن ها ک غیر از اون حالت نصب شده بودن همه جور صدایی میدادن.

درود علی جان

بله همین فن است. من با توجه به کاربری دوستمان گفتم که معمولا بودجه ی زیادی صرفش نمی شود. من از این فن در کیسهای کوچک و سبکبار زیاد استفاده کرده ام و به نظرم با توجه به موجودی بازار ارزش خرید دارد. اگر بودجه معلوم شود البته بهتر می توان نظر داد.

لینک به دیدگاه

Fan corsair ml140 daram age be karet miad bi seda va ba keyfiat

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...