رفتن به مطلب

چه کسی جوابگو خواهد بود؟

اشتراک گذاری

Recommended Posts

در 4 دقیقه قبل، hosin گفته است :

عجب :|

من حتی اگه گرافیک440 خودمو که سوخته باشه و تیکه تیکه شده باشه هم نمیفرستم برای کسی ! که شاید هزار تومنم نخرن

به هر حال به نظرم شما اگه قطعه الکترونیکی دارین و گارانتی نداره به هیچ عنوان ریسک بردن زیر تعمیر کار نکنید چون قطعا اگر خوب بشه بازم 1 ماه کار خواهد کرد چون این دوستان کلاس های اموزشی ان ویدیا و رادئون رو که نگذروندن همشون دیپلم فنی و یه مدرک دارن و به واسطه تجربشون در تعمیرکاری هاست ??

بله عزیز موجوده و بزودی اپلود میشه همینجا 

لینک به دیدگاه

• ارسال 188
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

تصاویر ارسال شده

در 23 دقیقه قبل، invoker گفته است :

تصاویر همین چند مورد و دارین ؟

بنظرم همین تصاویر میتونه گویایی خیلی چیزا باشه ...

بله عزیز موجوده و بزودی اپلود میشه همینجا 

لینک به دیدگاه

در در 1397/07/06, 06:16:00، The.13east گفته است :

منو بگو اقای بهمنیان دوستم مشکل پیدا کرده بود گفتم از شما سراغ تعمیر کار بگیره شمام ایشون رو معرفی کردی 

حالا فرستاده گویا هنوز کارتشم پس نگرفته

چه بلایی سر کارت اورده باشه دیگه خدا میدونه

سلام ممکنه بفرمایید کارت های شما کدوم بودن ؟ 

لینک به دیدگاه

? مستر علیزاده نیازی نیست زنگ بزنی شروع کنی ب دادو بی داد و حرفایه رکیک همینجا محبت کن جواب منو بده اگر حق با شما بود بنده پستمو پاک میکنم 

و باره اخرتم هست ک شماره شمارو تو گوشیم میبینم اصلا خوش ندارم دیگ با ادمی مث شما دمخور شم  ?

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، nightwolf گفته است :

1f615.png مستر علیزاده نیازی نیست زنگ بزنی شروع کنی ب دادو بی داد و حرفایه رکیک همینجا محبت کن جواب منو بده اگر حق با شما بود بنده پستمو پاک میکنم 

و باره اخرتم هست ک شماره شمارو تو گوشیم میبینم اصلا خوش ندارم دیگ با ادمی مث شما دمخور شم  1f44d.png

اولا مرد باش من نه داد و بیداد کردم نه حرف رکیکی زدم دوم شما گفتی فن منو بخر گفتم فنتو من نمیخرم میخوای بذار بمونه برات بفروشم . که گفتی باشه و هنوزم فنت صحیح سالم اینجاست . شما که خودت خواستی کارت خرابتو به دونفر بندازی تقصیر منه ؟ 

خریداران کارت شما خواهند آمد و جواب این دروغ گویی شما رو خواهند داد 

لینک به دیدگاه

درمورد اون دوستی که گفت من فقط دوکلمه بلدم ریبال و فن .

دوست عزیز شما اومدی میگی کارت من فرکانسش بالا نمیره و دمای کارتت بالا نمیره . شما کارتم ارسال نکردی . 

مشکلات درایور خط انداختن تصویر بالا نرفتن فرکانس gpu  از چیپه 

هرچند بالا نرفتن فرکانس gpu میتونه از بایوس هم باشه . شما بلد نیستی من مقصر نیستم . 

خداروشکر کارتتم پیش من نیست و اصلا نفرستادی که بخوام بیشتر از این جوابی بهت بدم 

لینک به دیدگاه

در 6 دقیقه قبل، mohsen.alizadeh گفته است :

اولا مرد باش من نه داد و بیداد کردم نه حرف رکیکی زدم دوم شما گفتی فن منو بخر گفتم فنتو من نمیخرم میخوای بذار بمونه برات بفروشم . که گفتی باشه و هنوزم فنت صحیح سالم اینجاست . شما که خودت خواستی کارت خرابتو به دونفر بندازی تقصیر منه ؟ 

خریداران کارت شما خواهند آمد و جواب این دروغ گویی شما رو خواهند داد 

من نیازی ندارم مرد بودنم رو ب شما ثابت کنم پس تو حرفایی ک میزنی دقت کافیو داشته دوسته عزیز  در ثانی شما در حدو اندازه ای نیستی ک بخای دادو بی داد کنی اگر گوشیو از روت قطع نمیکردم ب حرفه رکیکتم میرسید از شخصیت شما ب دور نیست همچی موردی و اینکه من اگر میخاستم ب کسی گرافیک بندازم هیچوقت نیومدم تو 2 مرحله پول بگیرم از خریدار در ثانی زمانی ک با اینکه مهلت تست تموم شده بود بازم پولشو تمام و کمال عودت کردم براش و گرافیک درست رو شما ب دروغ برای من تعمیر کردی 

ثالثا اگرم بازم میخاستم ب کسی بندازم هیچوقت نمیومدم توضیح بدم در مورد 2 تا خریدار اونم اینجا شده باشه شما و اون 2 تا بزرگوار رو رو در رو میکنم 

در مورد فن هم شما اصلا گندشو بالا نیاوردی ک دستته حتی ب بنده هم خبر ندادی 

در مورد این موضوع هیتسینگ ب برد پی سی بی چی دارید بگی؟ اگر شما تعمیر کاری چرا لقی داره این گرافیک؟

ویرایش شده توسط nightwolf
لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، nightwolf گفته است :

من نیازی ندارم مرد بودنم رو ب شما ثابت کنم پس تو حرفایی ک میزنی دقت کافیو داشته دوسته عزیز  در ثانی شما در حدو اندازه ای نیستی ک بخای دادو بی داد کنی اگر گوشیو از روت قطع نمیکردم ب حرفه رکیکتم میرسید از شخصیت شما ب دور نیست همچی موردی در ثانی من اگر میخاستم ب کسی گرافیک بندازم هیچوقت نیومدم تو 2 مرحله پول بگیرم از خریدار در ثانی زمانی ک با اینکه مهلت تست تموم شده بود بازم پولشو تمام و کمال عودت کردم براش و گرافیک درست رو شما ب دروغ برای من تعمیر کردی 

در ثانی اگرم بازم میخاستم ب کسی بندازم هیچوقت نمیومدم توضیح بدم در مورد 2 تا خریدار اونم اینجا شده باشه شما و اون 2 تا بزرگوار رو رو در رو میکنم 

در مورد فن هم شما اصلا گندشو بالا نیاوردی ک دستته حتی ب بنده هم خبر ندادی 

خب خداروشکر که از همین حرفات مشخص شد من نه اصلا دادی زدم نه حرف رکیکی زدم همین نشون میده چقدر دروغ گویی . فنت هم فردا برات تیپاکس میکنم . شما کلاهبرداری از ادم کلاهبردا توقعی نیست 

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، mohsen.alizadeh گفته است :

خب خداروشکر که از همین حرفات مشخص شد من نه اصلا دادی زدم نه حرف رکیکی زدم همین نشون میده چقدر دروغ گویی . فنت هم فردا برات تیپاکس میکنم . شما کلاهبرداری از ادم کلاهبردا توقعی نیست 

شما داری دم از فضاوتو این چیزا میزنی بعد خودت میبردیو میدوزی واس خودت میخای بگم پسر خالم بهت زنگ بزنه و اینجا بگه ک شما چ حرفایی زدی ؟ و لحن حرف زدنت چطوریه؟

در مورد کلاهبرداری هم ک چ عرض کنم کافر همه را ب کیف خویش پندازد هیچوقت ادمی ک نون حلال خورده و با ابله کف دستش پول در اورده مثه شما و امثال شما نخاهد شد عزیز

من از شما جواب برایه گرافیک خاستم ولی برادره من نیازی نیست بیشتر از این شخصیتتتو بیشتر از این درون فروم هویدا کنی

لینک به دیدگاه

شما داری دم از فضاوتو این چیزا میزنی بعد خودت میبردیو میدوزی واس خودت میخای بگم پسر خالم بهت زنگ بزنه و اینجا بگه ک شما چ حرفایی زدی ؟ و لحن حرف زدنت چطوریه؟

در مورد کلاهبرداری هم ک چ عرض کنم کافر همه را ب کیف خویش پندازد هیچوقت ادمی ک نون حلال خورده و با ابله کف دستش پول در اورده مثه شما و امثال شما نخاهد شد عزیز

من از شما جواب برایه گرافیک خاستم ولی برادره من نیازی نیست بیشتر از این شخصیتتتو بیشتر از این درون فروم هویدا کنی

مشخص میشه کی لحن صحبتش بده که آقای خشایار صالحی خریدار اول کارت که بهش کارتو انداخته بودی به من گفت کارت کوهیی رو مفت بدن به من نمیگیرم ازش   و همچنین آقای علی صانعی خریدار دوم کارت شما هم میاد و میگه شما چطور شخصی هستی 

لینک به دیدگاه

این هم عکس ها شرایط کارت ایشون این چنین بوده 

عکس اول شرایط کلی کارت 

عکس دوم نمونه پد حرارتی سالم ( آبی رنگ ) و پدخراب کارت ایشون ( زرد رنگ) 

عکس سوم خرابی براکت کارت و قربودن آن 

عکس چهارم چسب زدن روی قطعات کنده شده کارت

عکس پنجم خرابی ای سی پاور ساپلای کارت 

عکس ششم تاب PCB  کارت 

20180807_125545.jpg

20180828_123523.jpg

20180809_150527_001.jpg

20180807_125619.jpg

20180903_171458.jpg

20180828_131759(0).jpg

ویرایش شده توسط mohsen.alizadeh
لینک به دیدگاه

در 13 دقیقه قبل، mohsen.alizadeh گفته است :

مشخص میشه کی لحن صحبتش بده که آقای خشایار صالحی خریدار اول کارت که بهش کارتو انداخته بودی به من گفت کارت کوهیی رو مفت بدن به من نمیگیرم ازش   و همچنین آقای علی صانعی خریدار دوم کارت شما هم میاد و میگه شما چطور شخصی هستی 

در مورد اقایه مصلحی(نه صالحی) ک هیچ مشکلی نبود ایشون کارتو فقط ب خاطر عدم دفع حرارت نخاستن (صدقه سره همون فنی ک شما گندشو در نیاوردی و دسته گل گارانتی)و منم پولشونو ریختم براشون و در مورد گرافیک مفت دادن یک موضوع سواس ک اگر نیاز باشه بیان خاهم کرد بستگی ب شخصیت شما داره
در مورد اقایه صانعی هم ک نمیدونم جریان اون بلواسکرین و کرش کردن و ایناها چی بود(برایه همین هم خیلی ناراحت شدم(چون اقایه مصلحی ب این موضوع اشاره نکرده بود و گرافیک تا هفته قبلش ک دسته خودم بود هیچ مشکلی نداشت )(و بعد از اینکه متوجه کارشناسی بزرگواری چون شما قرار گرفتم حتی منم ب شک افتادم و از ایشون عذر خاهی کردم  (ممنون ک باعث شدید دلخوری ها ما بین من و اقایه صانعی از بین ببره )))(پس مقصر شمایی ک هم با اونکه اونقدر اقایه صانعی این کارتو میخاست ب دل ایشون شک انداختی و هم ب دل من شک انداختی ک شاید واقعا کارت من مشکل داره هم کارتو از جیب ایشون زدی چون خیلی باهاش راه اومدم ک تو 2 مرحله پولشو بهم بده هر وقت ک داشت(حتی بهشون مهلت تست یک ماهه هم دادم(اونم تو این دورو زمونه ای ک هیچکس ب کسی رحم نمیکنه)) و هم 300 تومن کردی تو پاچه بنده) در صورتی ک اقایه صالحی اصلا بهش اشاره ای نکرده بود و بعد افتاد دسته شما ادم درست کار خدا

و اگر من واقعا کلاه بردار بودم هیچوقت کالاهارو از طریق شرکت دنتاپارت(فروش تجهیزات بسیار بزرگ دندون پزشکی در مشهد(بنده از کارمندان هستم)) ارسال نمیکردم چون من ریش گرو دارم تو این شرکت اسمو رسم دارم ابرو دارم  قرارداد دارم و اونام همه امار منو دارن عزیزان میدونن استخدام یک شرکت چقدر فیلمو سیانس داره مثه شما ک نیستم

اگر نظر شما در مورد اینکه جی پی یو کارت نیم سوز شده و ب همین علت بلواسکرین میده خب چطوری جی پی یو رو تعمیر کردی اینو یک توضیح بده همه فیض عامل ببریم در صورتی همون کارتو من 1080ti  رو گذاشتم کنار دهن این کارتو دارم سرویس میکنم از نظر هر چی تسته ولی یک بلواسکرین  وکرش نکرده  حتی همون لوگویی ک اقایه صانعی هم بهش اشاره کرد نیست رو سیستم جدیدم

ببین پولایه اینطوری داداش من خوردن نداره اهو ناله یکی بلاخره میگرتت

همین ک الان احترامو حفظ میکنم باید شما خداتو شکر کنی و نشونه ی شخصیت منه

من اگر میخاستم کلاهبرداری کنم از اقایه مصلحی میکردم چون هیچ واسطی بین من و ایشون نبود و من فقط رسید تیپاکس رو برایه ایشون ارسال کردم  ک ایشون 2 تومن رو زد برایه بنده بدون اینکه حتی بدونه داخل اون جعبه چیه و بعدش میتونستم موبایل رو خاموش کنم و فیلمی ک خیلی از اینچنین ادما بر میاد  

ویرایش شده توسط nightwolf
لینک به دیدگاه

در 37 دقیقه قبل، farzadkrd گفته است :

در رابطه ب ادعای ایشون بگم ک برای خودشون هم توضیح دادم فروشنده ب من گفت ک بک پلیت و براکت رو عوض کرده و فن رو جایگزین گرافیک دیگه

در 2 دقیقه قبل، nightwolf گفته است :

دوستان  من یه گرافیک gtx970g1  داشتم که حدود 20 روز زیر فشار بازی پابجی به کلی سوخته بود

فرستادم به اقای علیزاده و بهشون گفتم من گرافیک دیگری هم دارم و عجله ی ندارم هروقت وقت داشتید تعمییر کنید

همین که دست ایشون رسید تا غروبش تعمیر کرد یعنی کمتر از 12 ساعت کار ها انجام شد و همون شبش گرافیک رو تحویل گرفتم جمعا کمتر از 24 ساعت

گرافیک من پر از  گرد و خاک و خاک های نم دار بود که باعث تخریب پد های حرارتی هم شده بود که ایشون هم گرافیک رو تمیز کرده بود و هم پد جدید گذاشته بود.طبق گفه ی ایشون حدود 10 تا 18 قطعه سوخته بود

بعد از 20 روز مجدد به مشکل قبلی خوردم و گرافیک دوباره سوخت و دوباره ایشون به رایگان تعمیر کرد البته اینبار یکی دو روز با تاخیر ارسال کرد هم مریض شده بود و هم سرشون شلوغ بود. و ناگفته نماند که ایشون گفته بودند که گرافیک رو باید ریبال کنه که بنده قبول نکردم چون ایشون میگفت کارت جریان کشی داره و چیپش باید ریبال بشه

بعد از این همه مدت من متوجه شدم احتمال زیاد بخاطر گرمای خیلی زیاد میسوخته و شایدم جریان کشی داشته باشه چون بنده زیر فشار 100% نبردمش که معلوم بشه مشکل چیپ داره یا نه من همیشه روی محدوده 50 تا 70 درصد استفاده میکنم ازش چون بازی های که میکنم کم مصرفه

در مورد مشکل گرافیک : متاسفانه بخش تغذیه کامل سوخته بود و گرافیک حتی فن هاشم روشن نمیشد حتی درون کیس میذاشتم باعث جلوگیری از روشن شدن سیستم میشد

هدفم تخریب و یا طرفداری از  اقای @mohsen.alizadeh نیست و فقط جهت روشن سازی در مورد تجربه ی خودم از تعمییرات ایشون بود. و بنده از خدمات ایشون کاملا راضی بودم

به هرحال امیدوارم مشکلات دوستان دیگر هم با مذاکره حل بشه  همیشه تنها راه حل مشکلات مذاکره هست

لینک به دیدگاه

من کاری ندارم به این مسائل ولی شما خصوصی دادین برای 390ایکستون آقای Nightwolf و هیچ حرفی از تعمیری بودن کارت نزدین ....

اگه میخواید عکس های خصوصیتون رو بذارم اینجا

لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، MSF_SE7EN گفته است :

من کاری ندارم به این مسائل ولی شما خصوصی دادین برای 390ایکستون آقای Nightwolf و هیچ حرفی از تعمیری بودن کارت نزدین ....

بله من ب اقایه مصلحی از دوباره پیام دادم بهش توصیح دادم ک کارت ادیت بایوس شده فنش عوض شده و چون زیاد وقت ندارم میخاستم بقیه توضیحات رو بهشون داخل تلگرام بدم برایه همین بهشون گفتم ک بیان تلگرام ولی ایشون فکر کردن ک من میخام کارتو بهشون بندازم و برایه همین موضوع بود ک گفتن کارتو اگر مفت بدم هم نمیخورن فکر کردن میخام سرشون کلاه بزارم گفتن ک داخل کانال اقایه علیزاده عضو هستن دیدن و همینطوری بریدن و دوختن

خیلی خوشحال میشم اسکرین بگیرین بزارین اینجا اگر ضدو نقیضی چ در حرف هایه اینجا و اونجا بود بنده رو از داخل این فروم عزیزان مدیر بن کنن

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، nightwolf گفته است :

بله من ب اقایه مصلحی از دوباره پیام دادم بهش توصیح دادم ک کارت ادیت بایوس شده فنش عوض شده و چون زیاد وقت ندارم میخاستم بقیه توضیحات رو بهشون داخل تلگرام بدم برایه همین بهشون گفتم ک بیان تلگرام ولی ایشون فکر کردن ک من میخام کارتو بهشون بندازم و برایه همین موضوع بود ک گفتن کارتو اگر مفت بدم هم نمیخورن فکر کردن میخام سرشون کلاه بزارم گفتن ک داخل کانال اقایه علیزاده عضو هستن دیدن و همینطوری بریدن و دوختن

خیلی خوشحال میشم اسکرین بگیرین بزارین اینجا اگر ضدو نقیضی چ در حرف هایه اینجا و اونجا بود بنده رو از داخل این فروم عزیزان مدیر بن کنن

همینطور از دوباره ب اقایه صانعی گفتم ک اگر میخان از دوباره کارتو من میدم بهشون ولی اقایه صانعی از جریانات خبر داشت نیازی ب توضیح نداشت  طبق همون روال اگر میخان شرایطی بهشون میدمو ....

لینک به دیدگاه

دادا من کاری ندارم همونطورم که توی خصوصی گفتم دنبال کارت گارانتی دار بودم

الان خودم 290ایکسم که تعمیر شده رو گذاشتم برای فروش و در تاپیک هم ذکر کردم تعمیر شده ....

کلا اگه قطعه ای رو تعمیر میکنین درست هست که آدم بیان کنه در مورد مشکلتون با آقای علیزاده والا من هیچ نظری ندارم و نمیتونم الان قضاوت کنم نه تنها من بلکه فکر نکنم خیلی از دوستان بتونن قضاوت کنن

خیلی خوب میشه اگه لیون یه رنکی چیزی بعنوان تعمیر کار در انجمن داشته باشه و دوستان تعمیرکار محترمی که واقعا کارشون اوکی هست رو لیون بررسی کنه و بهشون رنک بده

تا خیال همه راحت باشه

لینک به دیدگاه

من نیازی ندارم خودمو ثابت کنم ولی داخل فروم خرید کالاهایه دسته دوم من اونجا هم این کارتو برایه فروش گذاشتم زمانی ک اقایه mrezaee  بهم پیام دادن توضیح دادم در مورد تعمیر و این چیزا 

ایشون هم گفتن نمیخرن اگر براش مشتری بود بهم خبر میدن

الان من اینجا باید شاکی باشم کارتی ک سالم بوده رو ایشون الان تعمیرش کرده و اینجا یک صدمه ب کارت زده چون من نمیتونم الان بگم کارتم تعمیری نیست حالا چ درست چ خراب

در ثانی 300 تومن از جیبم رفته و نمیتونم این 300 تومن رو بکشم رویه کارت چون خیلی خیلی قیمت بخوره 2100 ایناهاست دیگ

شما میگی من ب پیام خصوصی ها اشاره نکردم اولا خصوصی پیام خصوصیه بازم من از هویدا شدنش هراسی ندارم

بعدشم این همه این اقا داره با من بحث میکنه چرا در مورد کارت صحبت نمیکنه و منو همش میخاد مورد اتهام بزاره؟

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، MSF_SE7EN گفته است :

الان خودم 290ایکسم که تعمیر شده رو گذاشتم برای فروش و در تاپیک هم ذکر کردم تعمیر شده ....

کلا اگه قطعه ای رو تعمیر میکنین درست هست که آدم بیان کنه در مورد مشکلتون با آقای علیزاده والا من هیچ نظری ندارم و نمیتونم الان قضاوت کنم نه تنها من بلکه فکر نکنم خیلی از دوستان بتونن قضاوت کنن

خیلی خوب میشه اگه لیون یه رنکی چیزی بعنوان تعمیر کار در انجمن داشته باشه و دوستان تعمیرکار محترمی که واقعا کارشون اوکی هست رو لیون بررسی کنه و بهشون رنک بده

تا خیال همه راحت باشه

من بهتون گفتم ک کارت گارانتی نداره  همینجا شما گفتی نمیخای و من وارد جزییات نشدم و بهتون گفتم ک کارت سری 300 اکثرا دیگ گارانتی ندارن و شما تاپیکت رو ویرایش کنی چون با گارانتی فکر نکنم پیدا کنی کارت من 3 سال داشت ک نزدیک 3 2 ماهی بود تموم شده بود 

اگر حرفایم فرقی بین اینجا و خصوصی شما هست بگین دوسته عزیز 

لینک به دیدگاه

با اجازه استارتر ، یکی از دوستان سه تا گرافیک XFX RX 480 8gb به جناب علیزاده داده بودن که آقای علیزاده براشون تعمیر کنن. همون اول کار 350 هزار تومن از ایشون گرفتن و گفتن که اگر تعمیر بشه 700 تومن بایت سه کارت از ایشون خواهند گرفت. بعد از دو سه ماه کش و و اکش بیچاره دوستم با هزار مصیبت کارتهای تعمیر نشده رو از آقای علیزاده خواستن . آقای علیزاده هم سه روز پیش گفتن که با تیپاکس گراف هات رو برات ارسال می کنم اما هنوز که هنوزه کارتی به دست دوستم نرسیده. دوست بنده تو مراغه هستن تیپاکس یک روز از شهرستان به مرکز تهران میره و یک روز بعد هم به شهرستان میرسه. حالا الان که سه روزه و چیزی به دست دوستم نرسیده بماند ، اون 350 تومن هم به خاطر تعمیر نکردن از جیب بیچاره رفته.
من تو این ماجرا نه منفعتی دارم و نه ضرری. ضرر رو کس دیگه ای کشیده و منفعت رو هم شاید کس دیگه ای کرده باشه. اما می خواستم فقط دوستان بدونن که به چه کسی کارتهای باارزششون رو بدن. البته شاید بعد از این پست من، چند تا پست در جواب من ارسال بشه که اعصابم رو هم خورد کنه اما برای من مهم تر این هست که حقیقت تو این قضایا بیرون بیاد. حالا هر چی که باشه. 

ویرایش شده توسط Negrasombra
لینک به دیدگاه

سلام دوستان 

قصد طرفداری  یا ضربه به کسی رو ندارم  

اما درکل تعمیرات قطعات کامپیوتر در ایران درموارد جزئی می تونه خوب باشه بقیه موارد نمی تونه خوب عمل کنه و اگر هم قطعه سالم بشه در فشار کاری احتمال خرابی دوباره زیاد هست 

لینک به دیدگاه

در 7 دقیقه قبل، MSF_SE7EN گفته است :

عزیز آقای صانعی من جلوشون تست حضوری گرفتم از کارت که بلو اسکیرین و کرش کردن سیستم رو با چشم خودشون دیدن . من به همین آقای کوهی گفتم کارتت خرابه آقای صانعی هم داداش من یا فک و فامیلم نیست میخوای کارتو برات بفرستم که آقای صانعی دقیقا کنار من بود و شاهد این امر . ایشون گفت کارتو تعمیر کن و حتی نخواست کارت برگرده و تست کنه ببینه واقعا خرابه . 

من به همین آقای کوهی بقول خودش با شخصیت گفتم سرم شلوغه نمیرسم یه هفته کار میبره تعمیر کارتت گفت اکی ردبفش کن تا شنبه برسه دست من . اونروزی که این حرف رو زدم یکشنبه بود . همون شب من تا ساعت 12 شب رو کارت ایشون کار کردم و کارتو تعمیر کردم براشون فرستادم ( بجای یکهفته همون روز کارتو تعمیر کردم) حتی خودم رفتم تیپاکس و براشون ارسال کردم و هزینه تیپاکس رو هم خودم دادم قرار شد آقای صانعی به من برگردونه چون مسئول هزینه رفت و برگشت کارت ایشون بود  که الان بعد گذشت حدود دو ماه هنوز 23 تومن پول تیپاکسم من از اقای صانعی نگرفتم و چون مبلغ خورد بود اصلا به روش نیاوردم . در واقع ایشون کارتشو انداخت به آقای مصلحی بعد که آقای مصلحی متوجه خرابی کارت شد کارتو نخواست بعد انداخت کارتو به آقای صانعی و ایشون چون میدونست من تو کارم چقدر دقیق و حرفه ای هستم کارتو برای تست و سرویس آورد پیش من . منم دیدم کارت حرابه به آقای صانعی اطلاع دادم . ایشون هم کارتو نخواست و همین آقای کوهی گفت تعمیر کن کارتو بعد بفرست که تست کنم و بعد بفروشم . فن هم که تعویض شد ایشون گفت فن منو بخر . گفتم من نمیکنم اینکارو میخوای فنتو بفرستم برات گفت بدرد من نمیخوره گفتم پش اگه میخوای اینجا باشه بعدا برات بفروشم پولشو بزنم برات گفت باشه و قتی هم کارت رسید دستش تو تلگرام گفت فن پیشته دیگه ؟ گفتم بله . الانم میگم فن پیش منه خودشون خواستن فن بمونه که الان از چی زورش اومده این چیزا رو میگه من نمیدونم 

لینک به دیدگاه

در 8 دقیقه قبل، MSF_SE7EN گفته است :

تا خیال همه راحت باشه

عزیزجان من خودم با اقای رضایی از مدیران سایت سر همین موضوع صحبت کردم و گفتم حاضرم به استخدام لیون در بیام . که ایشون گفتن الان برنامه ای براش ان موضوع ندارن ولی در اینده حتما سر این موضوع با من صحبت خواهند کرد . چون من باکی ندارم تجهیزاتم کامله هر خواسته اومده و دیده کار من و تجهیزاتم رو . حتی من منبعد کارتی که تعمیر میکنم رو در کانال تلگرام ویدیوش رو میذارم که حرف و حدیثی نباشه . 

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، mohsen.alizadeh گفته است :

عزیز آقای صانعی من جلوشون تست حضوری گرفتم از کارت که بلو اسکیرین و کرش کردن سیستم رو با چشم خودشون دیدن . من به همین آقای کوهی گفتم کارتت خرابه آقای صانعی هم داداش من یا فک و فامیلم نیست میخوای کارتو برات بفرستم که آقای صانعی دقیقا کنار من بود و شاهد این امر . ایشون گفت کارتو تعمیر کن و حتی نخواست کارت برگرده و تست کنه ببینه واقعا خرابه . 

من به همین آقای کوهی بقول خودش با شخصیت گفتم سرم شلوغه نمیرسم یه هفته کار میبره تعمیر کارتت گفت اکی ردبفش کن تا شنبه برسه دست من . اونروزی که این حرف رو زدم یکشنبه بود . همون شب من تا ساعت 12 شب رو کارت ایشون کار کردم و کارتو تعمیر کردم براشون فرستادم ( بجای یکهفته همون روز کارتو تعمیر کردم) حتی خودم رفتم تیپاکس و براشون ارسال کردم و هزینه تیپاکس رو هم خودم دادم قرار شد آقای صانعی به من برگردونه چون مسئول هزینه رفت و برگشت کارت ایشون بود  که الان بعد گذشت حدود دو ماه هنوز 23 تومن پول تیپاکسم من از اقای صانعی نگرفتم و چون مبلغ خورد بود اصلا به روش نیاوردم . در واقع ایشون کارتشو انداخت به آقای مصلحی بعد که آقای مصلحی متوجه خرابی کارت شد کارتو نخواست بعد انداخت کارتو به آقای صانعی و ایشون چون میدونست من تو کارم چقدر دقیق و حرفه ای هستم کارتو برای تست و سرویس آورد پیش من . منم دیدم کارت حرابه به آقای صانعی اطلاع دادم . ایشون هم کارتو نخواست و همین آقای کوهی گفت تعمیر کن کارتو بعد بفرست که تست کنم و بعد بفروشم . فن هم که تعویض شد ایشون گفت فن منو بخر . گفتم من نمیکنم اینکارو میخوای فنتو بفرستم برات گفت بدرد من نمیخوره گفتم پش اگه میخوای اینجا باشه بعدا برات بفروشم پولشو بزنم برات گفت باشه و قتی هم کارت رسید دستش تو تلگرام گفت فن پیشته دیگه ؟ گفتم بله . الانم میگم فن پیش منه خودشون خواستن فن بمونه که الان از چی زورش اومده این چیزا رو میگه من نمیدونم 

در وصف شخصیت شما زبانم قاصر نیست ولی شخصیتم اجازه نمیده هر حرفیو بهت بزنم در هر حال گفتم ک 

کافر همه را ب کیف خویش پندازد  توضیحم دادم داستان اقایه مصلحی و صانعی چیه بهتره خوده عزیزان اینجا باشن ک موضوع اگر نیازی باشه بیشتر روشن شه من از طرف این 2 عزیز حرفی بزنم کاره درستی نیست ولی هر انچه ک نیاز بودو بیان کردم

دیگ هم حرفی  ندارم حالا شما اگر پول نادرست ب شکمت چربیده عزیز مشکل من نیست 

در مورد فن هم شما اشاره ای بهش نکردی من خودم بهش اشاره کردم

چرا در مورد کارت صحبت نمیکنی و میزنی جاده خاکی شما ؟

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، mohsen.alizadeh گفته است :

عزیزجان من خودم با اقای رضایی از مدیران سایت سر همین موضوع صحبت کردم و گفتم حاضرم به استخدام لیون در بیام . که ایشون گفتن الان برنامه ای براش ان موضوع ندارن ولی در اینده حتما سر این موضوع با من صحبت خواهند کرد . چون من باکی ندارم تجهیزاتم کامله هر خواسته اومده و دیده کار من و تجهیزاتم رو . حتی من منبعد کارتی که تعمیر میکنم رو در کانال تلگرام ویدیوش رو میذارم که حرف و حدیثی نباشه . 

بله خب کار تعمیر واقعا نیازه هر دو شخص تعمیرکار و دارنده کارت بهم اعتماد کنن

مشکلی که الان اینجاست اینه که اعتمادی نیست بین هیچ کدوم از دو طرف

من خودم کارتم چند ساعت دستس یکی از تعمیرکارا بود که ایشون فرد بسیار مودب و خوش برخوردی بودن و کارت رو هم اوکی تحویل دادن بدون هیچ مشکلی

والا میگم اگه لیون یه همچین برنامه ای بذاره دیگه حرف و حدیث و سردرگمی نمیمونه برای بقیه کابرا

اان مثلا خیلیا موندن حرف چه کسی رو این وسط باور کنن شمارو یا آقای دارنده کارت رو ....

بنظرم وقتی لیون اجازه فعالیت تعمیر رو میده باید خودش روی این فعالیت ها نظارت کنه

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...