رفتن به مطلب

چه کسی جوابگو خواهد بود؟

اشتراک گذاری

Recommended Posts

در 7 دقیقه قبل، Negrasombra گفته است :

با اجازه استارتر ، یکی از دوستان سه تا گرافیک XFX RX 480 8gb به جناب علیزاده داده بودن که آقای علیزاده براشون تعمیر کنن. همون اول کار 350 هزار تومن از ایشون گرفتن و گفتن که اگر تعمیر بشه 700 تومن بایت سه کارت از ایشون خواهند گرفت. بعد از دو سه ماه کش و و اکش بیچاره دوستم با هزار مصیبت کارتهای تعمیر نشده رو از آقای علیزاده خواستن . آقای علیزاده هم سه روز پیش گفتن که با تیپاکس گراف هات رو برات ارسال می کنم اما هنوز که هنوزه کارتی به دست دوستم نرسیده. دوست بنده تو مراغه هستن تیپاکس یک روز از شهرستان به مرکز تهران میره و یک روز بعد هم به شهرستان میرسه. حالا الان که سه روزه و چیزی به دست دوستم نرسیده بماند ، اون 350 تومن هم به خاطر تعمیر نکردن از جیب بیچاره رفته.
من تو این ماجرا نه منفعتی دارم و نه ضرری. ضرر رو کس دیگه ای کشیده و منفعت رو هم شاید کس دیگه ای کرده باشه. اما می خواستم فقط دوستان بدونن که به چه کسی کارتهای باارزششون رو بدن. البته شاید بعد از این پست من، چند تا پست در جواب من ارسال بشه که اعصابم رو هم خورد کنه اما برای من مهم تر این هست که حقیقت تو این قضایا بیرون بیاد. حالا هر چی که باشه. 

در رابطه با این دوست شما باید بگم 

ایشون سه تا کارت فرستادن که بخاطر اورکلاک بیش از حد کارتها سوخته بودن . 

در بدو ورود کارتها مشخص شد یکی از کارتها کاملا سوخته . من با ایشون تماس گرفتم و گفتم شرایط رو و گفتم ممکنه فقط از این دوتا کارت چیزی درست بشه و امیدوار هم نباش ایشون هم گفت اجازه بدین با پدرم مشورت کنم خبر میدم . بعد ایشون گفت اکی پولو ریخت و من همون موقع دست بکار شدم برای کارت ها . ایشون گفتن که شده دوتا یکی کن کارت ها تعمیر بشه گفتم هرکاری بتونم میکنم . حتی از یه کارت قطعه برداشتم و روی کارت دیگه زدم که متاسفانه همه قطعات سوخته بودن  . عکس کارت سوخته و  ریبال کرات های ایشون در کانالم هست . در اخر مشخص شد تمام کارت ها چیپشون سوخته . به ایشون گفتم کارت برای من زیاد میاد میخوای بذار فن ها باشن اینها رو برات بفروشم . ایشون قبول کرد . و من کارت ها رو اوراق کردم یعنی کل کارت ها رفت بین اوراقی ها و فن ها که سالم بود کنار گذاشته شدن . بعد یکماه ایشون نظرشون عوض شد و گفت کارت ها رو بفرست منم گفتم عزیز جنازه کارتهای شما الان بین 200 تا کارته خرابه . باید برم انبار پیدا کنم حتی دیگه پیچ های کارت شما هم الان بین هزاران پیچ دیگه هست ایشونم گفت باشه بفرست .من خوردم به بیماری عفونت ریم حتی یکبار تماس هم گرفتن من بیمارستان بودم گوشی خونه بود مادر من جواب تلفن داد به ایشون گفت شرایط رو . در آخرم هم کارتها برای ایشون ارسال شدن . 

لینک به دیدگاه

• ارسال 188
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

تصاویر ارسال شده

در 7 دقیقه قبل، nightwolf گفته است :

در وصف شخصیت شما زبانم قاصر نیست ولی شخصیتم اجازه نمیده هر حرفیو بهت بزنم در هر حال گفتم ک 

کافر همه را ب کیف خویش پندازد  توضیحم دادم داستان اقایه مصلحی و صانعی چیه بهتره خوده عزیزان اینجا باشن ک موضوع اگر نیازی باشه بیشتر روشن شه من از طرف این 2 عزیز حرفی بزنم کاره درستی نیست ولی هر انچه ک نیاز بودو بیان کردم

دیگ هم حرفی  ندارم حالا شما اگر پول نادرست ب شکمت چربیده عزیز مشکل من نیست 

در مورد فن هم شما اشاره ای بهش نکردی من خودم بهش اشاره کردم

چرا در مورد کارت صحبت نمیکنی و میزنی جاده خاکی شما ؟

من  هر چی لازم بود گفتم مشکل شمایی که باید جوابگو باشی اینجا و بزودی مشخص میشه کی دروغ میگه

لینک به دیدگاه

در 20 دقیقه قبل، Divine گفته است :

سلام دوستان 

قصد طرفداری  یا ضربه به کسی رو ندارم  

اما درکل تعمیرات قطعات کامپیوتر در ایران درموارد جزئی می تونه خوب باشه بقیه موارد نمی تونه خوب عمل کنه و اگر هم قطعه سالم بشه در فشار کاری احتمال خرابی دوباره زیاد هست 

دقیقا

سی پی یو و رم که تعمیر ندارند

بقیه قطعات هم ارزش تعمیر ندارند چون نتیجه  و هزینه تعمیرات مشخص نیست.

فقط پاور خوب تعمیر میشه؛  هارد هم صاحبش مجبوره برای اطلاعات اش به دست تعمیرکار بسپارد.

لینک به دیدگاه

در 21 دقیقه قبل، +Amin گفته است :

این تصاویر بعد از تعمیر کردن شماست؟

خیر .فقط در آخر بعلت کثیفی بیش از حد کارت ای سی سوخته مشخص نبود . و وقتی کارت ریبال شد و برد شسته شد خرابی ایسی معلوم شد . تمام عکس ها بجز ای سی سوخته برای همون موقعی هست که کارت رسید دست من  . 

لینک به دیدگاه

در 59 دقیقه قبل، nightwolf گفته است :

من نیازی ندارم مرد بودنم رو ب شما ثابت کنم پس تو حرفایی ک میزنی دقت کافیو داشته دوسته عزیز  در ثانی شما در حدو اندازه ای نیستی ک بخای دادو بی داد کنی اگر گوشیو از روت قطع نمیکردم ب حرفه رکیکتم میرسید از شخصیت شما ب دور نیست همچی موردی و اینکه من اگر میخاستم ب کسی گرافیک بندازم هیچوقت نیومدم تو 2 مرحله پول بگیرم از خریدار در ثانی زمانی ک با اینکه مهلت تست تموم شده بود بازم پولشو تمام و کمال عودت کردم براش و گرافیک درست رو شما ب دروغ برای من تعمیر کردی 

ثالثا اگرم بازم میخاستم ب کسی بندازم هیچوقت نمیومدم توضیح بدم در مورد 2 تا خریدار اونم اینجا شده باشه شما و اون 2 تا بزرگوار رو رو در رو میکنم 

در مورد فن هم شما اصلا گندشو بالا نیاوردی ک دستته حتی ب بنده هم خبر ندادی 

در مورد این موضوع هیتسینگ ب برد پی سی بی چی دارید بگی؟ اگر شما تعمیر کاری چرا لقی داره این گرافیک؟

کارت شما با چهارتا پیج فنر دار میچسبه به GPU  . و به هیچ کجای دیگه متصل نیست دفعه قبل که کارتو شما لقی نداشت بخاطر خشک شدن کامل خمیر سیلیون بوده که انقدر سفت شده بود من با سرنگ رو GPU  مایع حلال ریختم تا آزاد بشه الانم خودت کارتو تست کردی و دیدی از نظر حرارتی و سلامت کاملا سالمه . . اون لقی هم وجود خارجی نداره و تکون خوردن هیست سینک رو کارت کاملا نرماله . 

لینک به دیدگاه

در 17 دقیقه قبل، mohsen.alizadeh گفته است :

کارت شما با چهارتا پیج فنر دار میچسبه به GPU  . و به هیچ کجای دیگه متصل نیست دفعه قبل که کارتو شما لقی نداشت بخاطر خشک شدن کامل خمیر سیلیون بوده که انقدر سفت شده بود من با سرنگ رو GPU  مایع حلال ریختم تا آزاد بشه الانم خودت کارتو تست کردی و دیدی از نظر حرارتی و سلامت کاملا سالمه . . اون لقی هم وجود خارجی نداره و تکون خوردن هیست سینک رو کارت کاملا نرماله . 

فکر میکنم شما منو یول حساب کردی و فکر میکنی من کلن بی خبرم  از اطلاعات کامپیوتری و ای تی ک ندونم اون 4 تا پیچ اون پشت برایه چیه

بله کمی لقی مشکلی نداره ن کلن رویه هم حدود 3 4 سانت تقریبا حرکت کنن

در ثانی اگر گفته شما درست باشه ک ب خاطر خشکی بوده ک حرکت نمیکرده ک فلز رویه فلز قراره میگرفته و باعث خوردگی میشه ولی من هیچ نشونه ای حتی از عکسایی ک شما دادی متوجه نشدم

حتی رو عکسی ک شما دادی هنوز اثار بودن خمیر سیلیکون هست 

لینک به دیدگاه

در آخرم حرف من اینه اعتماد ندارید کارت نفرستید .

این آقای کوهی میتونست کارتشو نده من  . من اصلا در جریان خرید و فروش کارت این آقا نبودم . خریدار اومده به من میگه کارتو تست و سرویس کن . و وقتی اقای کوهی قانع نمیشه خودشون با من تماس گرفتن و توضیح خواستن . ایشون هم خودش خواست کارتش تعمیر بشه . من چکارم ؟ ایشون اگه معتقد هست کارتشون سالم بوده چرا اصلا گذاشتن پیش من و گفتن کارت درسته ! زود تعمیرش کن بفروشم بره . شما اگه پولی برگشت دادی به خریدار هات وظیفت بوده . و باز اونم هیچ ارتباظی به من نداره . یه مکانیک هم وقتی یه ماشین برای میبرن که قراره فروخته بشه اگه بگه ماشین رنگ داره و خرابه فروشنده حق نداره یقشو بگیره بگه دروغ میگی من حتی یک ریال بابت هیچی از اقای صانعی پولی نگرفتم هرچند ایشون گفت زحمت کشیدی بگو من چقدر پرداختم کنم گفتم هیچی . شما پول ارسال کارت از مشهد به تهران و دادی منم کار خاصی نکردم کارت هم باز نشده بابت چی باید پول بگیرم ؟ کارت شما هم خیلی سریع تر از زمان معین شده تعمیر و براتون ارسال شد ! من واقعا نمیفهمم چطور خودت میگی کارتم خرابه تعمیر کن بعد میگی نه خراب نبوده ! عزیز نمیکردی این کارو کارتتو پس میگرفتی  . مگه من گفتم کارتو نمیدم ! 

عزیزان شما مجبور به کاری نیستین که دلتون باهاش نیست . آقای  استارتر عزیز مشکل هم هست مراجع قضایی هستن میتونید تشریف ببرید برای شکایت . من هراسی ندارم کاری نکردم که نگرانش باشم . 

لینک به دیدگاه

درود جناب علیزاده

ما مانند بسیاری از دیگر کاربران اینحا شخصا هم را نمی شناسیم، اما بنا به اعتبار انجمن لیون و بازخوردهایی که کاربران در تاپیکت گذاشته بودند، اعتمادم جلب شد و بارها هم به دیگران معرفیت کرده ام.

اما نکته ای که در باب مشکلهای پیش آمده به ذهنم می رسد، شخصا اگر یک روز از خانه بیرون بروم و احساس کنم دیگران خیره نگاهم می کنند، از آنجا که مقداری خودشیفته ام به حساب خوشتیپی ام می گذارم، اگر کسی دیگربد نگاه کند به حساب حسادت و بدخواهی. اگر این مساله یعنی خیره و بدنگاه کردن روزهای دیگر هم تکرار شود، به  بررسی ظاهرم می پردازم و مثلا گمان می برم که نکند زیپم باز است یا در اثر شب زنده داری پیشین ظاهرم آشفته است یا شاید ترانه ای که زمزمه می کنم  از زمزمه ی متعارف بلندتر است. برای رفع ابهام و بررسی دقیقتر از آینه و نظر دوستان منصف هم استفاده خواهم کرد. 

بیماری و  مشکل و ناخرسندیهای متقابل در کسب و کار در جامعه ی نابسامان ما نادر نیست، اما اگر برای شخصی از حد بگذرد، به نظر من شایسته است به بررسی انتقادی خود بپردازد. قبلا در تاپیک مرتبط با تعمیرات بحث در باب شفافسازی شد و شاید بازگوییش بی مورد باشد، بهتر آن است که منشوری برای این کار تهیه گردد و از آورنده ی قطعه خواست آن را امضا شده همراه کارت بفرستد.تهیه ی چنین اساسنامه ای کار وقت گیر و دشواری است، اما برای شخص زبردست و مسؤول ناممکن نیست و از بسیاری مشکلهای اینچنینی پیشگیری خواهد کرد. بسیاری از دوستان به دلیل این که ممکن است اصطلاحا مشتری بپرد از به تردید انداختن مشتری احتمالی می پرهیزند، اما به گمان من این شیوه یعنی فیلتر نکردن مشتریها به عوارضش نمی ارزد.

با احترام

ویرایش شده توسط سعید بهمنیان
لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، nightwolf گفته است :

فکر میکنم شما منو یول حساب کردی و فکر میکنی من کلن بی خبرم  از اطلاعات کامپیوتری و ای تی ک ندونم اون 4 تا پیچ اون پشت برایه چیه

بله کمی لقی مشکلی نداره ن کلن رویه هم حدود 3 4 سانت تقریبا حرکت کنن

در ثانی اگر گفته شما درست باشه ک ب خاطر خشکی بوده ک حرکت نمیکرده ک فلز رویه فلز قراره میگرفته و باعث خوردگی میشه ولی من هیچ نشونه ای حتی از عکسایی ک شما دادی متوجه نشدم

حتی رو عکسی ک شما دادی هنوز اثار بودن خمیر سیلیکون هست 

عکسی که من دادم بابت شرایط کارت در اول و آخر بوده . مگه من کارتو تمیز کردم ؟ من وقتی کارتو تعمیر کردم در آخر شستم کارتو و بعد عکس مقایسه گذاشتم . شما این هارو نمیگی . منم الان عکس کارت شما رو قبل و بعد میفرستم دوستان ببنند 

لینک به دیدگاه

در 21 دقیقه قبل، mohsen.alizadeh گفته است :

و اینکه کارت من حتی زمانی ک اون فن روش بود از زیر دست شما سرویس نشده بود دماش نزدیک 80 بود ک عکسش فکر کنم ب اقایه صانعی درون بازی نشون دادم (دقیق خاطر ندارم ک عکسو نشون دادم یا ندادم)

بعدشم این کارتا بخارین حتی تا 100 درجه هم میتونن ب راحتی دووم بیارن من حرفم اینکه اگر از نظر سلامت همون اول مشکل نداشت چرا شما دست ب تعمیر و ریبال زدی؟ اگر شما واقعا خیر خاه من و دوستان هستی چرا همون اول نگفتی ک این کارت نیازی ب تعمیر نداره ولی نیاز ب غبار روبی و تمیز کاری و تعویض خمیرو این چیزا داره

ریبال کارت با سرویسش زمین تا اسمون فرق میکنه چ در فروش و . . .

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، mohsen.alizadeh گفته است :

عکسی که من دادم بابت شرایط کارت در اول و آخر بوده . مگه من کارتو تمیز کردم ؟ من وقتی کارتو تعمیر کردم در آخر شستم کارتو و بعد عکس مقایسه گذاشتم . شما این هارو نمیگی . منم الان عکس کارت شما رو قبل و بعد میفرستم دوستان ببنند 

من عکسارو خودم فرستادم نیازی ب فرستادن عکساش نیست... من حرفم اینه برادر چرا زمانی ک نیازی ب تعمیر و ریبال نبوده شما دست ب همچی کاری زدی در صورتی ک فقط ی تعمیر جزیی نیاز داشته است؟

لینک به دیدگاه

و اینکه کارت من حتی زمانی ک اون فن روش بود از زیر دست شما سرویس نشده بود دماش نزدیک 80 بود ک عکسش فکر کنم ب اقایه صانعی درون بازی نشون دادم (دقیق خاطر ندارم ک عکسو نشون دادم یا ندادم)

بعدشم این کارتا بخارین حتی تا 100 درجه هم میتونن ب راحتی دووم بیارن من حرفم اینکه اگر از نظر سلامت همون اول مشکل نداشت چرا شما دست ب تعمیر و ریبال زدی؟ اگر شما واقعا خیر خاه من و دوستان هستی چرا همون اول نگفتی ک این کارت نیازی ب تعمیر نداره ولی نیاز ب غبار روبی و تمیز کاری و تعویض خمیرو این چیزا داره

ریبال کارت با سرویسش زمین تا اسمون فرق میکنه چ در فروش و . . .

من از اولم اعلام کردم به شما آقای صانعی میان و میگن . خود شما گفتی تعمیر کن . مشخص میشه آقای صانعی بالاخره انلاین میشه ببینیم کی دروغ میگه 

لینک به دیدگاه

در 4 دقیقه قبل، سعید بهمنیان گفته است :

درود جناب علیزاده

ما مانند بسیاری از دیگر کاربران اینحا شخصا هم را نمی شناسیم، اما بنا به اعتبار انجمن لیون و بازخوردهایی که کاربران در تاپیکت گذاشته بودند، اعتمادم جلب شد و بارها هم به دیگران معرفیت کرده ام.

اما نکته ای که در باب مشکلهای پیش آمده به ذهنم می رسد، شخصا اگر یک روز از خانه بیرون بروم و احساس کنم دیگران خیره نگاهم می کنند، از آنجا که مقداری خودشیفته ام به حساب خوشتیپی ام می گذارم، اگر کسی دیگربد نگاه کند به حساب حسادت و بدخواهی. اگر این مساله یعنی خیره و بدنگاه کردن روزهای دیگر هم تکرار شود، به فکر بررسی ظاهرم می پردازم و مثلا گمان می برم که نکند زیپم باز است یا در اثر شب زنده داری پیشین ظاهرم آشفته است یا شاید ترانه ای که زمزمه می کنم  از زمزمه ی متعارف بلندتر است. برای رفع ابهام و بررسی دقیقتر از آینه و نظر دوستان منصف هم استفاده خواهم کرد. 

بیماری و  مشکل و ناخرسندیهای متقابل در کسب و کار در جامعهی نابسامان ما نادر نیست، اما اگر برای شخصی از حد بگذرد، به نظر من شایسته است به بررسی انتقادی خود بپردازد. قبلا در تاپیک مرتبط با تعمیرات بحث در باب شفافسازی شد و شاید بازگوییش بی مورد باشد، بهتر آن است که منشوری برای این کار تهیه گردد و از آورنده ی قطعه خواست آن را امضا شده همراه کارت بفرستد.تهیه ی چنین اساسنامه ای کار وقت گیری و دشواری است، اما برای شخص زبردست و مسؤول ناممکن نیست و از بسیاری مشکلهای اینچنینی پیشگیری خواهد کرد. بسیاری از دوستان به دلیل این که ممکن است اصطلاحا مشتری بپرد از به تردید انداختن مشتری احتمالی می پرهیزند، اما به گمان من این شیوه عوارضش نمی ارزد.

با احترام

کاملا موافقم . من تو تاپیک خودم هم اعلام کردم به استارتر که من شرمندم ببخشید حتی تو تلگرام ! بابت تاخیر . 

حتی بخاطر ناراحتی شدید ایشون گفتم شماره حساب بده من پولی که دادی برگرده و ایشون هم شماره کارت دادن . منتهی دستم خالی بود هزینه ای برای ایشون نزدم . 

مادرم من گفت کارتش تعمیر نشده اگه یک درصد تو اشتباه تشخیص داده باشی پولی که گرفتی حرومه برگردون گفتم چشم . کارتم برای ایشون فرستادم تا اولین فرصت مبلغش هم برگردونم . 

ولی واقعا تعجب کردم بعد این همه کار رو کارتشون و حتی اینکه من خواستم پول پرداختی ایشون رو بهش برگردونم این چنین چیز ها رو دیدم . الان هم میگم با این شرایط لطف کنن شکایت کنن اگه من مقصرم و دادگاه منو محکوم کرد من برای ایشون یه کارت 1060 میخرم . ولی اگه نتونست اثبات کنه من ادعای شرف میکنم و باید جوابگو باشن 

لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، mohsen.alizadeh گفته است :

من از اولم اعلام کردم به شما آقای صانعی میان و میگن . خود شما گفتی تعمیر کن . مشخص میشه آقای صانعی بالاخره انلاین میشه ببینیم کی دروغ میگه 

شما نبودی 3 ساعت با من حرف زدی؟ من ب صانعی چیکار دارم الان؟ من دنبال دروغ گو بودن و کردن کسی نیستم و هراسی از حضور ایشون داخل تاپیک ندارم

من گفتم اگرم حق با شما باشه حتی این چیپ نیم سوز شده باشه طبق گفته ی خوده شما  شما هیچوقت با ادیت بایوس تعویض فن و تعویض خمیر سیلیکون نمیتونی پیچ نیم سوخته رو تعمیر کنی و جلوگیری کنه از کرش کردن وبلواسکرین دادن

ادیت باویس تعویض فن و تعویض خمیر سیلیکون سرویس کار حساب میشه ن ریبال کردنش 

معنی ریبال رو خوده شما فکر کنم بهتر از من بدونی ینی زنده کردن چیزی ک مرده است احیا کردنش ک بعید میدونم شما معلومات فنیت اینقدر باشه شما تهش بالا هم گفتم ی ادیت میکنیو این چیزا و پول ریبالو از ملت میگیری
و چون 4 تا پیچ باز کردی اسمتو بزاری تکنسین فنی تعمیر کارت

شما هیچوقت نمیتونی ای سی هایه کارتو سلف هایه کارتو مدارات تعذیه ای کارتو خازن های کارتو  اس ام دیه هایه کارتو گیر بیاری

لینک به دیدگاه

شما نبودی 3 ساعت با من حرف زدی؟ من ب صانعی چیکار دارم الان؟ من دنبال دروغ گو بودن و کردن کسی نیستم و هراسی از حضور ایشون داخل تاپیک ندارم

من گفتم اگرم حق با شما باشه حتی این چیپ نیم سوز شده باشه طبق گفته ی خوده شما  شما هیچوقت با ادیت بایوس تعویض فن و تعویض خمیر سیلیکون نمیتونی پیچ نیم سوخته رو تعمیر کنی و جلوگیری کنه از کرش کردن وبلواسکرین دادن

ادیت باویس تعویض فن و تعویض خمیر سیلیکون سرویس کار حساب میشه ن ریبال کردنش 

معنی ریبال رو خوده شما فکر کنم بهتر از من بدونی ینی زنده کردن چیزی ک مرده است احیا کردنش ک بعید میدونم شما معلومات فنیت اینقدر باشه شما تهش بالا هم گفتم ی ادیت میکنیو این چیزا و پول ریبالو از ملت میگیری
و چون 4 تا پیچ باز کردی اسمتو بزاری تکنسین فنی تعمیر کارت

شما هیچوقت نمیتونی ای سی هایه کارتو سلف هایه کارتو مدارات تعذیه ای کارتو خازن های کارتو  اس ام دیه هایه کارتو گیر بیاری

چیپ نیم سوز با سوخته فرقی نداره آقای محترم با کلمات بازی نکن . من گفتم چیپ شما دیسکانکتی داره و ممکن نیم سوز باشه که تصویر میده ولی کرش میگه و بلو اسکرین میده . 

ریبال هم عینا یادمه براتون توضیح دادم که بقول خودت گفتی سه ساعت باهات حرف زدم . که چیپ در میاد قلع زیر چیپ تعویض میشه . 

در رابطه با سر در آوردن از چیز های دیگه بازخوردهای من و نظرات دیگران در تایپک معرفی کانالم هست رجوع کنید و ببینید . اتفاقا اونی که هیچی نمیدونه شمایی 

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، mohsen.alizadeh گفته است :

چیپ نیم سوز با سوخته فرقی نداره آقای محترم با کلمات بازی نکن . من گفتم چیپ شما دیسکانکتی داره و ممکن نیم سوز باشه که تصویر میده ولی کرش میگه و بلو اسکرین میده . 

ریبال هم عینا یادمه براتون توضیح دادم که بقول خودت گفتی سه ساعت باهات حرف زدم . که چیپ در میاد قلع زیر چیپ تعویض میشه . 

در رابطه با سر در آوردن از چیز های دیگه بازخوردهای من و نظرات دیگران در تایپک معرفی کانالم هست رجوع کنید و ببینید . اتفاقا اونی که هیچی نمیدونه شمایی 

من ادعایی در دانسته هام ندارم ولی شما ب خودت خیلی مطمئنی اگر این همه ب خودت مطمئنی چرا این تاپیک ایجاد شده و این همه عزیز از همون کانال هستن ک اینجا حضور دارن یکیش خوده من ک مشکل دارن باهاتون دوسته عزیز؟
من بازی با کلمات نمیکنم همیشه ام گفتم  نیم سوز و اگرم نیم سوز با سوخته فرقی نداره پس چطوری ریبال شده؟ اگر حتی دسکانکتی هم داشته باشه چطور ممکنه 1 سالو اندی دووم بیاره تهش ی ماه 2 ماه 3 ماه بعدش باید بترکه جی پی یو

لینک به دیدگاه

من ادعایی در دانسته هام ندارم ولی شما ب خودت خیلی مطمئنی اگر این همه ب خودت مطمئنی چرا این تاپیک ایجاد شده و این همه عزیز از همون کانال هستن ک اینجا حضور دارن یکیش خوده من ک مشکل دارن باهاتون دوسته عزیز؟
من بازی با کلمات نمیکنم همیشه ام گفتم  نیم سوز و اگرم نیم سوز با سوخته فرقی نداره پس چطوری ریبال شده؟ اگر حتی دسکانکتی هم داشته باشه چطور ممکنه 1 سالو اندی دووم بیاره تهش ی ماه 2 ماه 3 ماه بعدش باید بترکه جی پی یو

از من نپرسید چون مشخصه دروغ میگین از خریدار های کارتتون سوال کنید چطور وقتی کارت رسیده دستشون خراب بوده . مگه من خراب کردم کارتو که بخوام توضیحی بدم 

لینک به دیدگاه

شما اگر خیلی بند 

در 11 دقیقه قبل، mohsen.alizadeh گفته است :

کاملا موافقم . من تو تاپیک خودم هم اعلام کردم به استارتر که من شرمندم ببخشید حتی تو تلگرام ! بابت تاخیر . 

حتی بخاطر ناراحتی شدید ایشون گفتم شماره حساب بده من پولی که دادی برگرده و ایشون هم شماره کارت دادن . منتهی دستم خالی بود هزینه ای برای ایشون نزدم . 

مادرم من گفت کارتش تعمیر نشده اگه یک درصد تو اشتباه تشخیص داده باشی پولی که گرفتی حرومه برگردون گفتم چشم . کارتم برای ایشون فرستادم تا اولین فرصت مبلغش هم برگردونم . 

ولی واقعا تعجب کردم بعد این همه کار رو کارتشون و حتی اینکه من خواستم پول پرداختی ایشون رو بهش برگردونم این چنین چیز ها رو دیدم . الان هم میگم با این شرایط لطف کنن شکایت کنن اگه من مقصرم و دادگاه منو محکوم کرد من برای ایشون یه کارت 1060 میخرم . ولی اگه نتونست اثبات کنه من ادعای شرف میکنم و باید جوابگو باشن 

نمیخام برداشتی از این حرفت بکنم مستر ولی اگر خیلی بند حلال حرومی و خیلی مقید

من خودم تکنسین تجهیزات دندون پزشکیم اگر شما کارت 10 تومنی پیشته من میرم مطب یونیت 100 تومن زیر دستم داره تعمیر میشه نمیدونم چطوری برایه زمانی ک میزاری رویه کارت نصف پولو اول میگیری و قید میکنی ک اگرم درست نشه اون پولو باید داد چطور همچی چیزی ممکنه؟؟؟؟
من ب عنوان ی تکنسین میرم مطب ی ایاب ذهاب رفتو امده  اگر نتونم یونیت بنده خدارو درست کنم یونیتی ک گه گاهاتا 300 تومنم میرسه چطوری میتونم هزینه ی تعمیر بگیرم یا بگم دکتر نصفش رو بده درست نمیشه دیگ 100 تومن یونیتت بخابه دکتر شرمندت

همین مساله نصف نصف خودش بوداره عزیز درسته ک شما داری بیانش میکنی اول ولی میخام بگم کارتم درست نیست اقایه مقید

حوصله جواب دادنت رو نداشتم(چون اگر داشتم تلفنت رو جواب میدادم) اقایه علیزاده ولی واقعا طوری رفتار میکنی ک مقصر نیستی نتونستم جوابت رو ندم این تاپیک هم تا هر وقت ک قفل بشه من جوابگویه شخص شما هستم چون خیلی رو دارید متاسفانه و قبول دار اشتباهاتی ک کردید هم نیستید

لینک به دیدگاه

در 3 دقیقه قبل، mohsen.alizadeh گفته است :

از من نپرسید چون مشخصه دروغ میگین از خریدار های کارتتون سوال کنید چطور وقتی کارت رسیده دستشون خراب بوده . مگه من خراب کردم کارتو که بخوام توضیحی بدم 

اقایه مصلحی ک مشکلی نداشتن گفتم >>> اقایه صانعی هم مشکلی با کارت نداشتن جز همون لوگویه اول مادربرد زمانی ک سیستم روشن میشه زمانی ک رسید دسته شما شروع کرد ب بلواسکرین دادن و کرش کردن 

بله ک شما باید پاسخگو باشی ک چرا معامله من و جناب صانعی رو بهم ریختی و اینکه 300 تومن پول بی زبون رو از بنده گرفتی برایه ی سرویسی ک پسر داداش بنده هم توان انجامش رو داره

لینک به دیدگاه

شما اگر خیلی بند 

نمیخام برداشتی از این حرفت بکنم مستر ولی اگر خیلی بند حلال حرومی و خیلی مقید

من خودم تکنسین تجهیزات دندون پزشکیم اگر شما کارت 10 تومنی پیشته من میرم مطب یونیت 100 تومن زیر دستم داره تعمیر میشه نمیدونم چطوری برایه زمانی ک میزاری رویه کارت نصف پولو اول میگیری و قید میکنی ک اگرم درست نشه اون پولو باید داد چطور همچی چیزی ممکنه؟؟؟؟
من ب عنوان ی تکنسین میرم مطب ی ایاب ذهاب رفتو امده  اگر نتونم یونیت بنده خدارو درست کنم یونیتی ک گه گاهاتا 300 تومنم میرسه چطوری میتونم هزینه ی تعمیر بگیرم یا بگم دکتر نصفش رو بده درست نمیشه دیگ 100 تومن یونیتت بخابه دکتر شرمندت

همین مساله نصف نصف خودش بوداره عزیز درسته ک شما داری بیانش میکنی اول ولی میخام بگم کارتم درست نیست اقایه مقید

حوصله جواب دادنت رو نداشتم(چون اگر داشتم تلفنت رو جواب میدادم) اقایه علیزاده ولی واقعا طوری رفتار میکنی ک مقصر نیستی نتونستم جوابت رو ندم این تاپیک هم تا هر وقت ک قفل بشه من جوابگویه شخص شما هستم چون خیلی رو دارید متاسفانه و قبول دار اشتباهاتی ک کردید هم نیستید

دادا منم کارت دادم برای تعمیر به من گفتن مبلغ تعمیرو باید بدین چه درست بشه چه نشه .....

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، MSF_SE7EN گفته است :

دادا منم کارت دادم برای تعمیر به من گفتن مبلغ تعمیرو باید بدین چه درست بشه چه نشه .....

منم بیان کردم ولی این کار خودش مشکل داره چون گرافیکی ک مشکل داشته باشه از سوختی سلف یا خازنو اس ام دیو ... یا قطی و سوختی ترک ها چیزی ک مشخصه  چرا باید برایه چیزی ک مشخص هست از اول پولو بگیرن؟

کله تایم مشخص شدنش هم 10 دقه طول نخاهد کشید ... 10 دقه 150 یا 200 تومن؟ و اونم چیزی ک مشخصه؟

شاید اونایی ک دانسته پول میدن ی امیدی داشته باشن ولی همین اقا مطمئن باش خودش میدونه داره چیکار میکنه و مطمئن باش جایی نمیشینه ک اب زیرش بره بلاخره زندگی خرج داره

یکی مثه من و شما سر در میاره اگر یکی سرش در نیاد چی؟ و چند ها نفر هستن ک سرشون از این مدارات الکتریکی در نمیاد چی؟

برادر باید اینجا اطلاع رسانی بشه ک الکی پول ب ایشون ندن

منم خامه حرفایه ایشون شدم گفتم شاید دانسته هاشون بیشتر از منه ک میگن ولی کاشف ب عمل اومده و من و شما اینجاییم 

لینک به دیدگاه

در 8 دقیقه قبل، nightwolf گفته است :

چطوری برایه زمانی ک میزاری رویه کارت نصف پولو اول میگیری و قید میکنی ک اگرم درست نشه اون پولو باید داد چطور همچی چیزی ممکنه؟؟؟؟

سلام دوست عزیز

در جریان این صحبت به نظرم هزینه وقت درست نیست گرفته بشه(البته نظر شخصیه ولی شاید احساسی باشه تا عقلانی)

ولی هزینه کاری که برای قطعه انجام شده باید گرفته شه هرچند درست نشه

لینک به دیدگاه

در در 1397/07/06, 16:31:45، DOOM95 گفته است :

خوب شد اطلاع رسانی کردین انقدر تبلیغات این اقا رو دیدم گفتم کارش معرکس حتما کلی تعمیر میکنن پیشش گفتم کارتم تا گارانتیش تموم شد بفرستم پیش ایشون یه سرویس شه حسابی

لطف کردین که اطلاع رسانی کردین امید وارم مشکلتون حل شه کلا  ادم بی شعور و بدبخت که دنبال دو زار پولن زیاد شده تو فروم حالا چه با امتیاز چه بی امتیاز !

بنده زود قضاوت کردم و عذرخواهی میکنم

همین که اومدن جوابگو هستن خیلی خوبه

لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، Khalil3 گفته است :

سلام دوست عزیز

در جریان این صحبت به نظرم هزینه وقت درست نیست گرفته بشه(البته نظر شخصیه ولی شاید احساسی باشه تا عقلانی)

ولی هزینه کاری که برای قطعه انجام شده باید گرفته شه هرچند درست نشه

هزینه کار بله ولی زمانی ک شما هم کارتو روشن نکرده میبینی سوخته یا پریده اس ام دیش یا هر مشکل دیگه ای 
همونطور ک گفتم ایشون هیچوقت نمیتونه این قطعات رو پیدا کنه اینجا
ولی برایه کاری ک انجام نشده چی باید پول گرفته شود؟

لینک به دیدگاه

نظره من اینه

کارت های متوسط و رده بالا امکان تعمییر شدنشون بسیار محدوده ! و به قول معروف قطعاتش هم گیر نمی یاد اگرم گیر بیاد هزینش سنگین میشه

در کل بندازیش بیرون یکی دیگه بخری والا بهتره جای اینکه به 200 تومن بدی ( اینکه نتیجه بگیری نگیری 1 ماه کار کنه نکنه اخر مانند این موضوع شه نشه )

و در اخر هم بخوایی پیگیرش بشی من کار به هزینه هاش ندارم درکل فقط وقت تو هدر دادی ...

همون پول یه پول دیگه بذار روش یه دست دوم بخر والا بهتره شایدم گرانتی هم داشته باشه !

گفتم گرانتی ( خوده نماینده هم میدونه ارزش تعمییر و نمیدونم وقت تلفیش نداره یا عوضش میکنه واسط یا هم ... ) تازه همشونم به تکنسین هستن ?

فقط نظره من اینطور بود / ادم خودش تصمیم گیرنده اس

یه 1050 تی ای ایسوس گرفتم ! در صورتی که دنبال گیگا بودم ولی موجود نبود ! بعد ها فهمیدم بله مالی نیست ! 940 خریدم / نو نو در حد اک با گرانتی 820  فروختم اریا جعفری خرید ! باز دادم دست دوم از سامان خریدم الان میفهمم کارت یعنی چی !

ویرایش شده توسط invoker
لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...