رفتن به مطلب

چه کسی جوابگو خواهد بود؟

اشتراک گذاری

Recommended Posts

تقریبا به طور کلی تعمیرات تو کشور ما اینطوریه

منم یه گوشی دستم بود آب خورد دیدم ریست میشه سریع بردم تعمیرکار تا باز کنه و باتریش رو قطع کنه و خشکش کنه تا به جاییش آسیب نرسیده ، مردک فکر کنم چیزی حالیش نبود اول یه ذره باهاش ور رفت دید نمی تونه بازش کنه همینطور گوشی رو گذاشت یه کنار دست بهش نزد ، گوشی هم تا روز بعد همینطور هی ریست شد تا برد و تاچش سوخت ، روز بعد یارو با خیال راحت اومد گفت اینقدر هزینه برد شد اینقدرم تاچ ال سی دی و ۴۰۰ تومن بابت بلد نبودن و آسیبی که خودش به گوشی زد از ما گرفت اینطور مواقع هم نمیشه حرفی بزنی چون نهایت بهت میگن من تعمیرکارم میدونم مشکل چی بوده و هزارتا چی بهم میچسبونن تا بگن مشکل از بلد نبودن و تعمیر خودشون نبوده

خلاصه حرومش باشه از خون سگ حرومتر

هم گوشی رو به فنا داد هم پول تعمیر از ما تیغ زد

لینک به دیدگاه

• ارسال 188
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

تصاویر ارسال شده

در 1 دقیقه قبل، moein252 گفته است :

تقریبا به طور کلی تعمیرات تو کشور ما اینطوریه

منم یه گوشی دستم بود آب خورد دیدم ریست میشه سریع بردم تعمیرکار تا باز کنه و باتریش رو قطع کنه و خشکش کنه تا به جاییش آسیب نرسیده ، مردک فکر کنم چیزی حالیش نبود اول یه ذره باهاش ور رفت دید نمی تونه بازش کنه همینطور گوشی رو گذاشت یه کنار دست بهش نزد ، گوشی هم تا روز بعد همینطور هی ریست شد تا برد و تاچش سوخت ، روز بعد یارو با خیال راحت اومد گفت اینقدر هزینه برد شد اینقدرم تاچ ال سی دی و ۴۰۰ تومن بابت بلد نبودن و آسیبی که خودش به گوشی زد از ما گرفت اینطور مواقع هم نمیشه حرفی بزنی چون نهایت بهت میگن من تعمیرکارم میدونم مشکل چی بوده و هزارتا چی بهم میچسبونن تا بگن مشکل از بلد نبودن و تعمیر خودشون نبوده

خلاصه حرومش باشه از خون سگ حرومتر

هم گوشی رو به فنا داد هم پول تعمیر از ما تیغ زد

عزیز حرف شما کاملا درسته 

من به استاتر فقط بابت ناراحتیش نه چیز دیگه گفتم پولتم پس میدم چون دیدم واقعا نمیتونه بره کارت بخره گفتم بذار پولش برگرده . ولی این آقای کوهی کارت خراب فروخته وقتی گندش در اومده داده تعمیر کنم الانم از چی میسوزه من نمیدونم  . بالاخره خریداران کارت میان ماه پشت ابر نمیمونه

لینک به دیدگاه

در 8 دقیقه قبل، mohsen.alizadeh گفته است :

عزیز حرف شما کاملا درسته 

من به استاتر فقط بابت ناراحتیش نه چیز دیگه گفتم پولتم پس میدم چون دیدم واقعا نمیتونه بره کارت بخره گفتم بذار پولش برگرده . ولی این آقای کوهی کارت خراب فروخته وقتی گندش در اومده داده تعمیر کنم الانم از چی میسوزه من نمیدونم  . بالاخره خریداران کارت میان ماه پشت ابر نمیمونه

نه من در مورد به خصوص شما حرف نمیزنم و قضاوت نمیکنم چون اطلاع دقیقی وجود نداره شاید شما جزو اون تعداد اندک درستکار باشی

من به طور کلی گفتم و خاطره بد خودم از تعمیراتی

ویرایش شده توسط moein252
لینک به دیدگاه

در 3 دقیقه قبل، mohsen.alizadeh گفته است :

عزیز حرف شما کاملا درسته 

????

من از چی بسوزم اخه پسر جان برایه من این 300 تومن بیفته زمین برش نمیدارم  فخر نمیفروشم ولی از مالی هیچ مشکلی ندارم ولی دلیلی اینکه این پولو پیگیری کردم این بود ک شما خیلی رو داری و کوتاه نمیای و نمیخای قبولدار مشکلاتی ک چ برایه بنده و چ برایه عزیزان دیگر ب وجود اوردی  باشی

جالبه میگی کارت خراب  داده دسته مردم ????

من حاضرم ی رابط از پل پی سی ای این کارت هم بمونه ولی ب ادمای مثه شما و امثال شما اعتماد نکنم ????

نگرانم نباش دست بالا دست بسیار از هر دستم بگیری از همون دست پس میدی مننتظر باش روزش میرسه 

امیدوارم روزیت پر برکت تر بشه ???

لینک به دیدگاه

عزیزانی که به کار من شک دارن و یا نمیتونن قضاوت کنن در کانال @MONTAZH_MICROWAVE  ویدیو تعمیر و سرویس0 تا 100 یک کارت GTX 460 رو همین التندارم اپلود میکنم لطفا برید ببینید و نظر بدید 

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، moein252 گفته است :

نه من در مورد به خصوص شما حرف نمیزنم چون اطلاع دقیقی وجود نداره شاید شما جزو اون تعداد اندک درستکار باشی

من به طور کلی گفتم و خاطره بد خودم از تعمیراتی

شما تاپیک رو بخونی مشخصه ادم درست کاری هست یا نه داداش ?

لینک به دیدگاه

در 32 دقیقه قبل، Khalil3 گفته است :

سلام دوست عزیز

در جریان این صحبت به نظرم هزینه وقت درست نیست گرفته بشه(البته نظر شخصیه ولی شاید احساسی باشه تا عقلانی)

ولی هزینه کاری که برای قطعه انجام شده باید گرفته شه هرچند درست نشه

والا تقریبا هیج جا اینطور نیست نهایتا یه اجرت کمی دریافت می شه دربعضی موارد مثل هارد و اینها هم که اصن اجرتی دریافت نمی کنن ! نمی دونم اقای علیزاده چه مقداری اجرت دریافت می کردند حتی اگه کارت درست نشه اما درکل اجرتی دریافت نمی شه

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، nightwolf گفته است :

????

من از چی بسوزم اخه پسر جان برایه من این 300 تومن بیفته زمین برش نمیدارم  فخر نمیفروشم ولی از مالی هیچ مشکلی ندارم ولی دلیلی اینکه این پولو پیگیری کردم این بود ک شما خیلی رو داری و کوتاه نمیای و نمیخای قبولدار مشکلاتی ک چ برایه بنده و چ برایه عزیزان دیگر ب وجود اوردی  باشی

جالبه میگی کارت خراب  داده دسته مردم ????

من حاضرم ی رابط از پل پی سی ای این کارت هم بمونه ولی ب ادمای مثه شما و امثال شما اعتماد نکنم ????

نگرانم نباش دست بالا دست بسیار از هر دستم بگیری از همون دست پس میدی مننتظر باش روزش میرسه 

امیدوارم روزیت پر برکت تر بشه ???

اونی که خیلی روداره و ده تا چهره داره تویی . اصلا قابل نیستی جوابتو بدم 

لینک به دیدگاه

حتما وارد کانال بشید تعمیرات من رواز نزدیک ببینید 

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، mohsen.alizadeh گفته است :

اونی که خیلی روداره و ده تا چهره داره تویی . اصلا قابل نیستی جوابتو بدم 

جواب نمیتونی بدی  جاده خاکی نزن داداش 

وگرنه عفونتت باز عود میکنه میمونی رو دستمون کارتامون اتیش میگیره و بدون تعمیر کار میمونیم ??
جوابم بدی جوابتو میدم هر چی سکوت کردم گویا شما خیلی دور برداشتی 

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، nightwolf گفته است :

جواب نمیتونی بدی  جاده خاکی نزن داداش 

وگرنه عفونتت باز عود میکنه میمونی رو دستمون کارتامون اتیش میگیره و بدون تعمیر کار میمونیم 1f62f.png1f629.png
جوابم بدی جوابتو میدم هر چی سکوت کردم گویا شما خیلی دور برداشتی 

با کلاهبردار نباید دهن به دهن شد . تو نگران سوزش خودت باش برو داروخانه پماد سوختگی بگیر . مردم خودشون زبون دارن .جوابتم دادم یکی خوابه صداش کنی بیدار میشه یکی هم مثل توخودشو زده بخواب بمب هم کنارش بترکه بیدار نمیشه 

لینک به دیدگاه

والا من یک کلاه دارم اونم رویه سره اوتار پروفایلمه ولی شما کشیدی رو صورتت همه رو ... فرض کردی  در صورتی ک خودت ... هستی گل پسر ? ?

شما از همون 300 تومنی ک حروم خوردی پمادو بخر مالش جایه سوختی کاذبش با خودم

من از طرف خودم دارم حرف میزنم و شما حتی قادر ب پاسخگویی من نیستی

لینک به دیدگاه

چقدر بده هر بحثی به اندازه ضره ای خارج از احساس وجدان بیان شه که آخرش هیچ نتیجه ای نداره. البته به هیج عنوان منظور به طور مستقیم برای هیچ کی نیست

ویرایش شده توسط مصطفی۶۸
لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، nightwolf گفته است :

والا من یک کلاه دارم اونم رویه سره اوتار پروفایلمه ولی شما کشیدی رو صورتت همه رو ... فرض کردی  در صورتی ک خودت ... هستی گل پسر ? ?

شما از همون 300 تومنی ک حروم خوردی پمادو بخر مالش جایه سوختی کاذبش با خودم

من از طرف خودم دارم حرف میزنم و شما حتی قادر ب پاسخگویی من نیستی

همون ..... خودتی و جد آبادت

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، mohsen.alizadeh گفته است :

همون ..... خودتی و جد آبادت

??

داداش بزنگم اتیش نشانی ؟ بهتره تربیت و فرهنگ خانوادگیتو بیشتر از این نمایان نکنی ?????

از پشت سیستم هم شیر نشو مشهد بودی خانواده او خودی بهت نشون میدادم ک خودتو جا کنی تو همون برد های اسقاطی گرافیک های ک بند ملت کردی میفرستادمت  amd radeon ?????

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، mohsen.alizadeh گفته است :

سلام آقا حامد 

اول از همه در مورد کاربر آقای سعید این بود که مشکل در مراحل ارسال کارت بود نه چنین چیزی ولی هستند کسایی که بخوان مثل این آقای فرزاد که خسارت خرابی کارتشون رو از من بگیرن . 

اول اینکه ایشون اصلا در این سایت با من آشنا نشدن و این حرف هاکاملا دروغ هست  ایشون در کانال یکی از دوستان به نام آقای محسن که اسم کانال tech ba mohsen  بود با من آشنا شدن و دست بر قضا در لیون هم عضو هستن  و خود شما هم ببینید من فعالیتم در سایت خیلی کمتر شده .

و اما مسئله این آقا و دروغ هاشون من بازخوردهام هست و اگر ایشون مشکلی دارن مبتونن از مراجع قضایی اقدام کنن برای چی اینجا باید جار زدن بشه ! 

اواسط مرداد ماه بود حالا دقیق نمیدونم این آقا با من تماس گرفت و گقت گرافیک من مشکل تصویر داره . با توضیحاتی که دادن نشانگر این بود که کارت مشکل چیپ داره ! کارتو اشون فرستادن برای من اومد و وقتی روسیستم گذاشتم علاوه بر رندوم بودن تصویر کارت درایور نمیشناخت .

من با ایشون تماس گرفتم و اعلام کردم مشکلات چیه و چقدر هزینه داره و طبق پست دیگری که خودم تو تاپیک خودم گذاشتم من 50 درصد مبلغ رو از پیش میگیرم و ایشون هم واریز کردن .

حالا به شرایط کارت دقت کنید دوستان . کارت ایشون تمام عکس هاش پیش منه و از کارتشون عکس گرفتم نه البته فقط کارت ایشون من کلا از همه کار هام عکس میگیرم . 

کارت ایشون سری ROG  ایسوس بود . کارت رو از یک کلاهبردار به قیمت 700 هزار تومن خریدن چون خراب بود و شخص کلاهبردار بعد از فروش کارت متواری شدن و خطشون رو خاموش کردن و همون موقع خرید هم با من تماس گرفتن تا کارتشون تعمیر بشه در تهایت به شخص دیگری سپردن .

کارت ایشون فن نداشت و برای اینکه بخوان تو مینی کیس بزور جا کنن فن رو کنده بودن از کارت و با فشار ، کارت رو تو  مینی کیس جا کرده بودن .کارت برای استفاده ماین هم بوده و مدتی هم زیر ماین کار کرده .  پد های سیلیکون حرارتی تغذیه ایشون کاملا از بین رفته بود و کارایی لازم رو نداشت . PCB  کار ایشون تاب گرفته بود ( بر اثر فشار وارده در مینی کیس )  . در همه جای کارت اثرات ضربه و خط و خش دبده میشد و اینها هم توضیحاتی بود که لازم دیدم بگم مخصوصا برای دوست گرامی آقای @ferdosi;که براشون جای تعجب داشت چرا کارت سری 10 خراب شده . 

و شرح داستان :

وقتی کارت رسید شرایط کارت و من توضیح دادم طبق پستی که گذاشتم در تاپیک خودم ایشون مبلغ رو ریخت و وقتی کارتشون اومد و قرار شد سه رزه کارشون انجام بشه منتهی لوازمی که برای کارتشون نیاز بود من نداشتم و بعد از تماس من به ایشون قبل از واریز مبلغ توضیح دادم چه چیزهایی لازم هست که مبلغ رو ایشون زدن و موارد مورد نیاز از اصفهان سفارش داده شد . چند رو بعد حدود 3 روز بعد تازه لوازم رسید و من کارو شروع کردم . چون مشکل درایور داشت  چیپ کارت ریبال شد  ولی مشکل پرش تصویر هم بود . این اقا هرگز باز هم تکرار میکنم هرگز و ابدا به من نگفت از کار دست بکش به هیچ عنوان و اگه لازم باشه مسیج های ایشون رو من دارم و به مراجع قضایی ارائه خواهم داد که اتفاقا اصرار به تموم شدن مراحل تعمیرات هرچه سریعتر داشتن . من در ابتدای کار برای این آقا توضیح دادم اگه کارتتون تعمیر نشه مبلغی که واریز میکنید بر نمیگرده که در 11 تیر هم من بعنوان تاپیکی دائمی این رو پست کردم در سایت  که همونطور که گفتم ایشون اصلا از طریق سایت با من اشنا نشدن که بخوان این پست رو ببینند . ایشون هم مبلغ رو زدن . بعد هم اعلام داشتن شما نگفتی کارت من ممکنه درست نشه ! در جواب گفتم مگه شما پولو نریختی ؟ مگه قبول نداری که گفتم مبلغ پیش برنمیگرده ؟ من وقتی گفتم شما ریختی وگرنه چرا قبول داری که پولی که ریختی برنمیگرده . بهر شکل این موارد گذشت تا اینکه بنده عفونت ریه گرفتم دوستان دقیت کنید این بیماری قبل از د مونتاژ کردن جیپ کارت ایشون بود . من بخاطر عفونت ریه و خونریزی ریه حتی چند روز در بیمارستان تخت جمشید کرج بستری بودم ( قابل استناد ) که تو این مدت وقتی این آقا تماس گرفت من دسترسی به گوشیم نداشتم . و حدود1 ماه بیماری من طول کشید  و از نظر ایشون فراری بودم . باز هم تکرار میکنم تو تمام این مدت مسیج های ایشون هست که هرگز از من نخواستن کار رو متوقف کنم . اگر هم بگن پشت گوشی این حرفو زدن که خب خودشون دارن میگن من جواب تلفن و مسیج ندادم پس رو چه حساب میگن گفتن که کارتو تعمیر نکید ! 

بهر شکل کار تمام و من متوجه شدم کارت ایشون تصویر نمیده . در آخر مشخص شد ای سی پاور ساپلای ایشون بخاطر اینکه این کارت علاوه بر ماین بودن در بدترین شرایط استفاده بوده نیم سوز شده و حتی سوراخی روی اون هست . که این ایسی کاملا نایابه و اصلا گیر نمیاد . عکس هاش هم موجوده .  در ابتدا وقتی کارتو فرستاده بودن ایشون گفت که اگه کارت من درست نشه  دیگه حتی نمیتونم 1050 بخرم یکاری بکن اقای علیزاده . وقتی هم مشخص شد کارت ایشون تعمیر شدنی نیست انداختن گردن من که کارت من از اول سالم بوده اشتباه برای تعمیر فرستادم دقت کنید دوستان که گفتن تو نگفتی ممکنه درست نشه ( اگه نگفتم پس چرا 200 تومن زدین به حساب من وقتی خودتون هم میدونستید  این مبلغ برنمیگرده ) و نکته جالب اینکه بعد از اینکه ایشون متوجه شد کارتشون از چند جا خرابی داره دبه کردن که تو نگفتی درست نمیشه اگه درست نمیشد میگفتی من ندم تعمیر ببرم تو دیوار بذارم کارتو به عنوان سالم بفروشم به یکی دیگه ( عملا کلاهبرداری) ( چون طبق گفته خودشون تصویر هر 2 الی 3 دقیقه یکبار سیاه میشد که کارت پیش من اصلا درایورنمیشناخت علاوه بر سیاه شدن صفحه ) 

دوستان عزیز قضاوت با خودتون و اگر ایشون مطمئن هستن من کارتشون رو خراب کردم لطف کنن اقدام کنن مراجع قضایی  . اینجا که دادگاه نیست ! این کارها چه معنی میده شما که مطمئنی من مقصرم  برو شکایت کن آقا . شخصی که خارج از این سایت با من آشنا شده و به مشکل خورده میاد اینجا به دروغ میگه اینجا منو شناخته و آقا حامد ، مدیر ارشد سایت دلیل اینکه هیچ گونه مدارکی دال بر معامله من با ایشون در سایت نیست همینه . وقتی این آقا همین مسئله رو داره دروغ میگه که اینجا با من آشنا شده مطمئن باشید باقی موارد هم دروغ میگه . 

عکس کارت ریبال شده ایشون هم در کانال بنده هست . این هم بگم ایشون گفتن که من گفتم کارت داغ میکنه کارت ایشون فقط هیت سینک داشت و من گفتم اگر کارتتون تعمیر بشه و درست بشه اینحا پیش من داغ میکنه و من نمیتونم تستش کنم باید براش فنی تهیه بشه  تا هیت سینک رو خنک کنه  یا اینکه فن دستساز خودتون رو بفرستید برای من تا بتونم تست های مختلف رو ازش بگیرم . کارت ایشون مشکل مدار تغذیه و دیسکانکتی چیپ و همچنین مشکل ترمال پد داشت و اثار ضربه خط و خش تاب داشتن pcb  نداشتن فن اثرات ضربه روی هیت سینک قر بودن براکت کارت  و همچنین خرابی بک پلیت کارت از جمله ایراد های این کارت بودن ( قبل از ارسال برای من این مشکلات بوده ) 

حالا دیگه قضاوت با خودتون

چرا استارترمحترم  که کلی شاکی بود هیچ واکنشی به این حرفاها از خودش نشون نداد و کلا غیبش زد؟!

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، Vikings گفته است :

چرا استارترمحترم  که کلی شاکی بود هیچ واکنشی به این حرفاها از خودش نشون نداد و کلا غیبش زد؟!

عزیز استارتر حتی نگفت من خودم ازش خواستم شماره کارت بده پولشو برگردونم استارتر حتی به شرایط کارت وقتی خرید و تو عکس ها دیدید هم اشاره نکرده . استاتر ناراحته کارتش خراب شده میخواد یکیو مقصر کنه همین 

لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، nightwolf گفته است :

??

داداش بزنگم اتیش نشانی ؟ بهتره تربیت و فرهنگ خانوادگیتو بیشتر از این نمایان نکنی ?????

از پشت سیستم هم شیر نشو مشهد بودی خانواده او خودی بهت نشون میدادم ک خودتو جا کنی تو همون برد های اسقاطی گرافیک های ک بند ملت کردی میفرستادمت  amd radeon ?????

مال این حرفا نیستی کلاهبردار

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، Vikings گفته است :

نه خیر دوست من
هستم
ولی خوب جواب همه حرفها به وقتش گذاشته میشه
مرض داشتم این پست رو بزنم؟ نه والا

لینک به دیدگاه

در 4 دقیقه قبل، Vikings گفته است :

توهین و تهمت زدن رو بلد نیستم(حتی املاشو)
طبق مستندات جواب میدم
اگه محکوم شدم به هر طریقی باید جبران کنم

لینک به دیدگاه

در 6 دقیقه قبل، nightwolf گفته است :

??

منم تهران بودی چنان بهت نشون میدادم که بری از محصولات دندون پزشکی خودتون استفاده کنی  چون تمام دندونات تو حلقت خورد شده بودن 

لینک به دیدگاه

بنده از ناظر انجمن درخواست دارم این تاپیک یا منتقل بشه و یا بسته بشه که حق دوستان در بازارچه خورده نشه که این تاپیک الان 4-5ساعته در سطر هست

از طرفی از تیم لیون درخواست دارم موضوع این معاملات و تعمیرات بین آقای علیزاده و شاکی هاشون بررسی بشه و نتیجه کلیش رو اعلام بشه تا تکلیف همه ما مشخص بشه

با تشکر

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، farzadkrd گفته است :

توهین و تهمت زدن رو بلد نیستم(حتی املاشو)
طبق مستندات جواب میدم
اگه محکوم شدم به هر طریقی باید جبران کنم

? 

لینک به دیدگاه

در 7 دقیقه قبل، farzadkrd گفته است :

نه خیر دوست من
هستم
ولی خوب جواب همه حرفها به وقتش گذاشته میشه
مرض داشتم این پست رو بزنم؟ نه والا

درود دوست عزیز

چون شروع کننده تاپیک بودین بنظرم همینجا هم جوابتون رو بدهید بهتره تا قضیه واسه بقیه دوستان هم روشن بشه

ویرایش شده توسط Vikings
لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، nightwolf گفته است :

در مورد اقایه مصلحی(نه صالحی) ک هیچ مشکلی نبود ایشون کارتو فقط ب خاطر عدم دفع حرارت نخاستن (صدقه سره همون فنی ک شما گندشو در نیاوردی و دسته گل گارانتی)و منم پولشونو ریختم براشون و در مورد گرافیک مفت دادن یک موضوع سواس ک اگر نیاز باشه بیان خاهم کرد بستگی ب شخصیت شما داره
در مورد اقایه صانعی هم ک نمیدونم جریان اون بلواسکرین و کرش کردن و ایناها چی بود(برایه همین هم خیلی ناراحت شدم(چون اقایه مصلحی ب این موضوع اشاره نکرده بود و گرافیک تا هفته قبلش ک دسته خودم بود هیچ مشکلی نداشت )(و بعد از اینکه متوجه کارشناسی بزرگواری چون شما قرار گرفتم حتی منم ب شک افتادم و از ایشون عذر خاهی کردم  (ممنون ک باعث شدید دلخوری ها ما بین من و اقایه صانعی از بین ببره )))(پس مقصر شمایی ک هم با اونکه اونقدر اقایه صانعی این کارتو میخاست ب دل ایشون شک انداختی و هم ب دل من شک انداختی ک شاید واقعا کارت من مشکل داره هم کارتو از جیب ایشون زدی چون خیلی باهاش راه اومدم ک تو 2 مرحله پولشو بهم بده هر وقت ک داشت(حتی بهشون مهلت تست یک ماهه هم دادم(اونم تو این دورو زمونه ای ک هیچکس ب کسی رحم نمیکنه)) و هم 300 تومن کردی تو پاچه بنده) در صورتی ک اقایه صالحی اصلا بهش اشاره ای نکرده بود و بعد افتاد دسته شما ادم درست کار خدا

و اگر من واقعا کلاه بردار بودم هیچوقت کالاهارو از طریق شرکت دنتاپارت(فروش تجهیزات بسیار بزرگ دندون پزشکی در مشهد(بنده از کارمندان هستم)) ارسال نمیکردم چون من ریش گرو دارم تو این شرکت اسمو رسم دارم ابرو دارم  قرارداد دارم و اونام همه امار منو دارن عزیزان میدونن استخدام یک شرکت چقدر فیلمو سیانس داره مثه شما ک نیستم

اگر نظر شما در مورد اینکه جی پی یو کارت نیم سوز شده و ب همین علت بلواسکرین میده خب چطوری جی پی یو رو تعمیر کردی اینو یک توضیح بده همه فیض عامل ببریم در صورتی همون کارتو من 1080ti  رو گذاشتم کنار دهن این کارتو دارم سرویس میکنم از نظر هر چی تسته ولی یک بلواسکرین  وکرش نکرده  حتی همون لوگویی ک اقایه صانعی هم بهش اشاره کرد نیست رو سیستم جدیدم

ببین پولایه اینطوری داداش من خوردن نداره اهو ناله یکی بلاخره میگرتت

همین ک الان احترامو حفظ میکنم باید شما خداتو شکر کنی و نشونه ی شخصیت منه

من اگر میخاستم کلاهبرداری کنم از اقایه مصلحی میکردم چون هیچ واسطی بین من و ایشون نبود و من فقط رسید تیپاکس رو برایه ایشون ارسال کردم  ک ایشون 2 تومن رو زد برایه بنده بدون اینکه حتی بدونه داخل اون جعبه چیه و بعدش میتونستم موبایل رو خاموش کنم و فیلمی ک خیلی از اینچنین ادما بر میاد  

سلام آقای کوهی

قضیه چیه؟ چی شده؟ چرا بعد از این همه وقت؟

به عنوان کسی که در این ماجرا حضور داشته و الان هم داخل تاپیک اسمش آورده شده وظیفه خودم میدونم چیز هایی رو که در موردش اطلاع دارم بیان کنم.

کارت وقتی دست من بود مشکل مخدوش نشان دادن تصویر لوگو اول مادربرد رو داشت که برای اطمینان از سلامت قطعات سیستم روی سیستم دیگری نصب و تست کردم که مشکل برقرار بود و موقع نصب درایور کارت کرش کرد (در سیستم قبلی چون کارت روی سیستم AMD بود و درایورش نصب به همین دلیل نمیدونم اگه رو اون سیستم هم درایور رو حذف و دوباره نصب میکردم کرش میکرد یا نه) که بعدش آقای کوهی در جریان قرار گرفت، اول ایشون قبول نداشت که من برای اطمینان کارت رو بردم پیش آقای علیزاده و اونجا رو سیستم های آقای علیزاده هم همون ارور ها و مشکلات نمایان شد که بعد اون آقای کوهی شماره آقای علیزاده رو از من گرفتند و خودشون با ایشون صحبت کردند و خود آقای علیزاده مشکلات کارت رو برای آقای کوهی شرح دادند که بعدش آقای کوهی خودشون با من تماس گرفتند و مشکلات کارت رو قبول کردند (من از پیش آقای علیزاده برگشته بودم و کارت هم با خودم آورده بودم) و به من گفتند که کارت رو براشون ارسال نکنم و دوباره ببرم پیش آقای علیزاده چون با آقای علیزاده برای تعمیر کارت هماهنگ کرده بودند.

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...